!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:22
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:05 Υγ. Τα αλλα περι του να ξεκοψει κλπ είναι γυναικουλίστικη λογική
Γιατί μετά λέτε γιατί δε μου την έπεσε και θα μπορούσαμε και και
ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΧΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ
Ναι ρε τον βλέπεις τον άλλο κολλητό, να του έχεις ανοιχτεί, να εχεις αφεθεί, να του λες τα γκομενικά σου κτλ και ξαφνικά να κάνει κίνηση ερωτική κι αυτός να σε βλέπει τόσο καιρό αλλιώς. Προδοσια.
Πφφφ προδοσια αυτα ειναι ανεραστα μικροαστικα δεν θα στα λύσω
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:32
LEONAS έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:25
Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:23

Σταθερή όχι. Είναι λίγο άστατος :lol:

Σεχ κάνει;;
Από ότι έχω καταλάβει ,φωτιά το πάει :lol:
Ti soi kollhtos soy einai an den soy leei pote to kanei? Den ta lete ola?
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:05 Υγ. Τα αλλα περι του να ξεκοψει κλπ είναι γυναικουλίστικη λογική
Αν χωνόμασταν όπου μας παίρνει θα είχαμε το σκορ του Σπαλιάρα :102:

Κάποια στιγμή ωριμάζεις και κάτι τέτοια έντονα εφηβικά συναισθήματα περνάνε και, ευτυχώς, δεν ξανάρχονται πριν την κρίση μέσης ηλικίας.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Bipsco έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:25
LEONAS έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:25

Σεχ κάνει;;
Γενικά είναι πολύ κλειστός. Ενώ σε μένα μου έχει πει τα σωψυχα του και πρώτη φορά ανοίχτηκε σε άνθρωπο έτσι, για αλλά θέματα στα γκομενικά δεν μου λέει τίποτα. Πρέπει να τον ρωτήσω εγώ και με τα χίλια ζόρια, ενώ εγώ του τα λέω όλα . Στον άλλο τα λέει όλα :011:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:22
Ναι ρε τον βλέπεις τον άλλο κολλητό, να του έχεις ανοιχτεί, να εχεις αφεθεί, να του λες τα γκομενικά σου κτλ και ξαφνικά να κάνει κίνηση ερωτική κι αυτός να σε βλέπει τόσο καιρό αλλιώς. Προδοσια.
Μα τον τελευταίο καιρό είπε ένιωσε κάτι.
Κάνα χρόνο.
Πού να ξέρει η άλλη ότι άλλαξε;
Μπορεί κ κείνη να ήθελε κ να δισταζε αφού δεν έβλεπε ενδιαφέρον από τη μεριά του τόσα χρόνια.

Απλά λέω πως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες κ σίγουρα θα πρέπει ο ίδιος να πάρει την απόφαση μόνος του για το οτιδήποτε, καθώς μόνο εκείνος έχει όλες τις πληροφορίες.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:41

Γενικά είναι πολύ κλειστός. Ενώ σε μένα μου έχει πει τα σωψυχα του και πρώτη φορά ανοίχτηκε σε άνθρωπο έτσι, για αλλά θέματα στα γκομενικά δεν μου λέει τίποτα. Πρέπει να τον ρωτήσω εγώ και με τα χίλια ζόρια, ενώ εγώ του τα λέω όλα . Στον άλλο τα λέει όλα :011:
Νοιώθει πιο άνετα με τον άλλο. Ο φίλος του μπορεί να μπει στην θέση του, εσύ μπορείς;
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Στο 99% αυτες οι περιπτώσεις είναι χάσιμο χρονου για τους αντρες. Στις γυναίκες, εξαρτάται τι θέλουν. Αν επιμεινουν και δε θελουν σχεση, είναι πιθανό το σεξακι
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Bipsco έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:59
Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:41
Νοιώθει πιο άνετα με τον άλλο. Ο φίλος του μπορεί να μπει στην θέση του, εσύ μπορείς;
Γιατί μόνο όσοι είναι ίδιοι με εμάς μπορούν να είναι φίλοι μας; Τελείως άκυρο αυτό που λες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Ορέστης 35 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:12
blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:24 Καλα, μαλακιες: οι φιλιες ειναι σαν τις σχεσεις, εχουν ημερομηνια ληξης και ενα μεσο ορο διαρκειας τα 7-8 χρονια. Τα περι αιωνιας φιλιας ειναι παραμυθια για τηνειτζερς και συναισθηματικα ανωριμους ανθρωπους. Αλλα και ενδειξη στασιμοτητας και προσκολησης: τι πιο βαρετο απο το να κανεις παρεα με τα ιδια ατομα μια ζωη.
Ναι αλλα ποιος θα σου σταθει στη δυσκολη στιγμη;
Δεν κανω φιλιες με αυτο το κριτηριο. Υπερβολικα ωφελιμιστικο για μενα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:10

Δεν κανω φιλιες με αυτο το κριτηριο. Υπερβολικα ωφελιμιστικο για μενα.
Έχεις δίκιο, ομως αν έχεις καποιον διπλα σου που ειστε φιλοι πολλα χρόνια εχετε αλλη επικοινωνία κ μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα ο ένας τον άλλον, γιατί ξέρετε ο ενας τον αλλο σε ολα τα επίπεδα. Αυτο βαζει τον αλλο σε ενα context που σε κανει να καταλαβαίνεις καλυτερα καποια πράγματα, φυσικά καλο είναι να γνωριζεις κ καινούργιες παρέες για να μη βαριέσαι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ορέστης 35 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:12
blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:24 Καλα, μαλακιες: οι φιλιες ειναι σαν τις σχεσεις, εχουν ημερομηνια ληξης και ενα μεσο ορο διαρκειας τα 7-8 χρονια. Τα περι αιωνιας φιλιας ειναι παραμυθια για τηνειτζερς και συναισθηματικα ανωριμους ανθρωπους. Αλλα και ενδειξη στασιμοτητας και προσκολησης: τι πιο βαρετο απο το να κανεις παρεα με τα ιδια ατομα μια ζωη.
Ναι αλλα ποιος θα σου σταθει στη δυσκολη στιγμη;
Εξαρτάται τι εννοείς "δύσκολη στιγμή" και το κατά πόσον είναι αμφίδρομη αυτή η διαδικασία.
Κάποιοι θεωρούν πραγματικούς φίλους αυτούς που έχουν τη νοοτροπία των χαζομπαμπαδομαμάδων.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Σιγα ποσο δυσκολα να πεις σε καποιον τα σωψυχα σου και να υπαρχει αλληλοκατανοηση; χρειαζεστε 7 χρονια για να το επιτυχετε αυτο; ΤΟΣΟ συναισθηματικα αναπηροι;
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Πάρτη τηλ κ πέστης...

"Ξέρεις τι θέλω για τα Χριστούγεννα;"

...κ βαλτης αυτό! :003: :hebit:

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:23 Σιγα ποσο δυσκολα να πεις σε καποιον τα σωψυχα σου και να υπαρχει αλληλοκατανοηση; χρειαζεστε 7 χρονια για να το επιτυχετε αυτο; ΤΟΣΟ συναισθηματικα αναπηροι;
Ο καλός φίλος στα χώνει κιόλας όταν βλέπει ότι πας να φας τα μούτρα σου. Είναι κοντα σου κ στα δύσκολα. Δε σε ζηλεύει κ χαίρεται να σε βλέπει χαρούμενο!
Το ότι είπες σε κάποιον τα σωψυχα σου δε σημαίνει ότι έγινε κολλητός σου, ούτε βέβαια ότι δε μπορεί να γίνει.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Custom_F έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:26
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:23 Σιγα ποσο δυσκολα να πεις σε καποιον τα σωψυχα σου και να υπαρχει αλληλοκατανοηση; χρειαζεστε 7 χρονια για να το επιτυχετε αυτο; ΤΟΣΟ συναισθηματικα αναπηροι;
Ο καλός φίλος στα χώνει κιόλας όταν βλέπει ότι πας να φας τα μούτρα σου. Είναι κοντα σου κ στα δύσκολα. Δε σε ζηλεύει κ χαίρεται να σε βλέπει χαρούμενο!
Το ότι είπες σε κάποιον τα σωψυχα σου δε σημαίνει ότι έγινε κολλητός σου, ούτε βέβαια ότι δε μπορεί να γίνει.
Αυτο το κανει ο οποιοσδηποτε συναισθηματικα ωριμος ανθρωπος
Grow up και φτιαξε ρανταρ σωστων ανθρωπων Υπάρχουν!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”