Bαλαντόνο ειναι πιο ταιριαστοvantono έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 17:58ελπίζω ότι θα μου περάσει- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 17:52Τι έχεις πάθει;vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:57
κι όμως, ειναι απ τις ελάχιστες φορές (ίσως και μοναδική) που τάσσομαι εξ ολοκλήρου με το μέρος των κυπραίων. Σε λίγο θα αρχισω να μανιφεστάρω και πύρινους λόγους κατά του ψευδοκράτους. Θα αλλάξω και νικ σε Βαντόνο Βαντόνου.
εντιτ: Κάστομ,ντοντσπηκ και νύχτα ειναι έγκλημα να εχουν μείνει τόσο πισω. Ζμπρώχτε οσο προλαβαίνετε! Μα πόσο μυρωδιάδες ειστε βρε αρχιπάπαροι πχορουμιτες.
Δεν σε αναγνωρίζω![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Casper -
Δεν ξέρω τι εννοούσαν και μου έκανε εντύπωση. Ίσως λόγω δέρματος - είναι άσπρο. Τα μαλλιά και τα μάτια θα τα ήθελα κατάμαυρα αλλά είναι καστανά προς μαύρα. Τα μάτια και οι βλεφαρίδες μου όμως μοιάζουν πολύ με των Παλαιστίνιων. Γενικά είμαι ίδια η γιαγιά μου, όπως και η μάνα μουΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:07μελαχρινή του Φιλισταίου ...;- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:05Όταν λες κλασική; Έχω ρίζες από Παλαιστίνη (η μάνα της μάνας μου) και 2-3 άτομα σε εστιατόριο που δούλευα με ρώτησαν αν είμαι από Ρουμανία![]()
Ρουμανία Ρομά ή οριζινάλ;![]()
-
Gouerino 4
Μια ανασα απο το διψηφιο η τζουνο
- Eθνικοκοινωνιστης
μια απο ολες αυτες ειναι μελαχρινιολα?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:22Δεν ξέρω τι εννοούσαν και μου έκανε εντύπωση. Ίσως λόγω δέρματος - είναι άσπρο. Τα μαλλιά και τα μάτια θα τα ήθελα κατάμαυρα αλλά είναι καστανά προς μαύρα. Τα μάτια και οι βλεφαρίδες μου όμως μοιάζουν πολύ με των Παλαιστίνιων. Γενικά είμαι ίδια η γιαγιά μου, όπως και η μάνα μουΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:07μελαχρινή του Φιλισταίου ...;- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:05
Όταν λες κλασική; Έχω ρίζες από Παλαιστίνη (η μάνα της μάνας μου) και 2-3 άτομα σε εστιατόριο που δούλευα με ρώτησαν αν είμαι από Ρουμανία![]()
Ρουμανία Ρομά ή οριζινάλ;![]()
![]()
Για πες για πες
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
- Casper -
Για τον φίλο μου τον Ελτσαβ (που μου τον θύμισες) αυτό θα ήταν άλλο ένα μείονvantono έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:16- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:05Όταν λες κλασική; Έχω ρίζες από Παλαιστίνη (η μάνα της μάνας μου) και 2-3 άτομα σε εστιατόριο που δούλευα με ρώτησαν αν είμαι από Ρουμανία![]()
![]()
και γιατί δεν μας τα διευκρινίζεις απο πριν όλα αυτά?
![]()
Ναι σε έχω πετύχει να το ξαναλες. Δεν το αμφισβητώ. Άλλα νερά εκεί. ΧεχεΕρμής έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:16Πιθανό... βέβαια δε νομίζω ότι κάτι ξεπερνά την ομορφιά του Νοτιοανατολικου Αιγαίου. Τα έχομε ξαναπεί.- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:01![]()
Πάντως για τις Θεσσαλονικιές, έχουν δίκαιο![]()
Γενικά οι Ελληνίδες είναι ωραίες, αλλά βόρεια είναι πιο ωραίες. Μπορεί λόγω του κλίματος![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
αρκετές ειναι δάσκαλε. Για τί ενδιαφέρεσαι ακριβώς? Αλλά εσενα μελαχρινιόλες δεν σ'αρεσουν, ξανθιόλες ούτε, ε τι άλλο ψάχνεις?
vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:29αρκετές ειναι δάσκαλε. Για τί ενδιαφέρεσαι ακριβώς? Αλλά εσενα μελαχρινιόλες δεν σ'αρεσουν, ξανθιόλες ούτε, ε τι άλλο ψάχνεις?![]()
![]()
Μήπως θέλει τρελά αγόρια;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Eθνικοκοινωνιστης
μελαχριονολες με υποσχομενο βλεμμα?vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:29αρκετές ειναι δάσκαλε. Για τί ενδιαφέρεσαι ακριβώς? Αλλά εσενα μελαχρινιόλες δεν σ'αρεσουν, ξανθιόλες ούτε, ε τι άλλο ψάχνεις?![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κοντό ή μακρύ μαλλί;
-
σούπερ δημήτριος
έλεος με τα καλιαρντά
- vantono
Με πιάνεις αδιάβαστο για το βλέμμα (χρώμα, το συζητάμε). Συνήθως δεν παρατηρώ βλέμμα, αλλά βυζιά. Εδώ μέσα δεν εχει τυχει να δω τίποτα απ'τα δύο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:38μελαχριονολες με υποσχομενο βλεμμα?vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:29αρκετές ειναι δάσκαλε. Για τί ενδιαφέρεσαι ακριβώς? Αλλά εσενα μελαχρινιόλες δεν σ'αρεσουν, ξανθιόλες ούτε, ε τι άλλο ψάχνεις?![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 20 Νοέμ 2019, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
8-8, ισοφαρίζει η υπέρτατη συντονίστρια! Τζαστ σέιν'
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Oχι βρε ,τα κορίτσια με φοβούνται ακόμα. Όταν ήμουν τεσσάρων χρόνων ήρθαν στο γυμναστήριο όπου πηγαινα ,φωτογράφοι εταιρίες ρούχων και κάναν πρόταση στην γυμνάστρια να γίνω μοντέλο για παιδικά ρούχα. Οι γονείς μου φοβόταν τον χώρο.Ερμής έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:20 Ρε σεις έβαλε και η Kiki mat φωτο είδα σωστά; Γιατι δεν ειναι στο πολ; Επειδή είναι νιουφης;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 122 Απαντήσεις