Α, λες για τότε που έβγαλε φωτογραφία με τον Χιονάνθρωπο των Ιμαλαΐων αφού ξεγέννησε και τη γυναίκα του; Δίδυμα χιονανθρωπάκια, καισαρική, το έχω ακούσει και αυτό.Pedro έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 18:47Ο μπλακι που γμωρισα δεν θα πηγαινε ποτε για κυνηγι φαλαινας,ουτε θα σκοτωνε 17 φαλαινες.Juno έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 18:43Αυτό ήταν μια μικρή βουτιά γιατί μεταξύ άλλων, ο Μινχάουζεν του phorum είχε πάει και για κυνήγι φάλαινας στα βόρεια και μετά από ένα στοίχημα, έπεσε στην παγωμένη θάλασσα και με ένα μαχαίρι σκότωσε 17 φάλαινες!!!Pedro έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 18:34 Κάως ηλθατε κυριε που ζεις σε αλλο γαλαξια και κυριε μπλακι.
Ρε μπλακι; Τι μακροβουτι ηταν αυτο (μπανακι);
Μπορει να εκανε σκαϊνταϊβινγκ στο εβερεστ,αλλα ουδε ποτε αυτο που ειπες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Τρανς γυναίκες δεν διαφέρουν από τις κανονικές γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι Τρανς γυναίκες δεν διαφέρουν από τις κανονικές γυναίκες
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Κατά λάθος πουστηςNKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:20 Με έχει πεοθηλάσει trans και το έμαθα την επόμενη ότι ήταν στο στάδιο προ της εγχείρησης. Ήμουν σουρωμένος και δεν είδα τίποτα το μεμπτό. Υπέροχη κατά την διαδικασία.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ακριβώς εκεί το πήγαινα.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 19:32 Δεν μπορεί να συναινέσει να κάνει σεξ όταν έχει μπει στην εφηβεία, δηλαδή μπορεί να αναπαραχθεί, αλλά μπορεί να συναινέσει να του κόψουν τα παπάρια.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άρα δεν μπορεί να πάρει ορμόνες ούτε να τα κόψει μέχρι τα 18.GReaper έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 19:25Δεν είναι το ίδιο. Το τι κάνουν δύο (ή περισσότεροι) συναινετικοί ενήλικες μεταξύ τους είναι δικαίωμα τους. Ένα παιδί όμως δεν είναι ενήλικας και δε μπορεί να συναινέσει.
Ναι, αλλά θα είχε πολλή πλάκα.blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 19:32οχι, αυτο θα ηταν ενα ειδος freak show και δε θα συνεβαλε καθολου στην αποδοχη και ορατοτητα των τρανς ατομων. Χρειαζονται απλα καλυτεροι κανονισμοι για να μπορουν να αθλουνται τα τρανς ατομα με τα ομοφυλα τους ατομα.Pedro έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 19:10 Η χρυση τομη φιλτατε μπλακι ειναι να δημιουργηθει νεα κατηγορια που θα μπορουν να συμμετεχουν μοναχα οι τρανς. Απλα πραγματα.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 28 Νοέμ 2019, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αυτό είναι συντονισμός!!!!!Lord Brum έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 20:00Ακριβώς εκεί το πήγαινα.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 19:32 Δεν μπορεί να συναινέσει να κάνει σεξ όταν έχει μπει στην εφηβεία, δηλαδή μπορεί να αναπαραχθεί, αλλά μπορεί να συναινέσει να του κόψουν τα παπάρια.
- blackpaint
τζουνο κουκλιτσα, κανε μας τη χαρη και σταματα να ζητιανευεις την προσοχη μου.
Μιλάς για εκεί που απάντησα σε άλλον, έτσι;blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 20:08τζουνο κουκλιτσα, κανε μας τη χαρη και σταματα να ζητιανευεις την προσοχη μου.
Αυτή είναι θα είναι τώρα η ατάκα σου όταν δεν αντέχεις την αλήθεια;
Δεν φταίω εγώ που εκείνο το επικό σχόλιο με τα "κατορθώματά" σου, μας έχει χαραχτεί στο συνειδητό, το υποσυνείδητο και το ασυνείδητο με οξυγονοκόλληση.
Πού έβαλες φωτοβολταϊκά φέτος; Στον Κρόνο για στον Πλούτωνα;
Σου προτείνω να πατήσεις το κουμπάκι που λέει "αόρατο μέλος". Να, εγώ στο προτείνω. Έτσι δεν θα τραβήξω ποτέ την πρόσοχή σου άθελά μου.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 19:50 , οι παραολυμπιακοί είναι freak show που δεν συμβάλλει στην αποδοχή και ορατότητα των ατόμων με αναπηρίες;
Ο πραγματικός λόγος που δεν μπορεί να ισχύσει είναι ότι δεν το ζητάει κανείς.
- hellegennes
Για μια στιγμή διάβασα «ή θα τους ξεκόψουν τους όρχεις» και σκέφτηκα «μα, αυτό το έχουν κάνει».πατησιωτης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 20:21hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 19:50 , οι παραολυμπιακοί είναι freak show που δεν συμβάλλει στην αποδοχή και ορατότητα των ατόμων με αναπηρίες;
Ο πραγματικός λόγος που δεν μπορεί να ισχύσει είναι ότι δεν το ζητάει κανείς.Η ηγεσία των τρανς θέλει την πλήρη εξομοίωση με τις γυναίκες σε όλα τα επίπεδα και δεν κάνουν εκπτώσεις.Ή θα τους το ξεκόψουν οι αρχές ή όχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
Υπαρχουν πολλοι που σκεφτονται ετσι και οχι αδικα.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 19:50Α, οι παραολυμπιακοί είναι freak show που δεν συμβάλλει στην αποδοχή και ορατότητα των ατόμων με αναπηρίες;blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 19:32 οχι, αυτο θα ηταν ενα ειδος freak show και δε θα συνεβαλε καθολου στην αποδοχη και ορατοτητα των τρανς ατομων.
- blackpaint
Ισοτητα στα δικαιωματα θελεις να πεις. Και δεν υπαρχει τιποτα κακο σε αυτο, το αντιθετο.πατησιωτης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 20:21 Η ηγεσία των τρανς θέλει την πλήρη εξομοίωση με τις γυναίκες σε όλα τα επίπεδα
- hellegennes
Οπότε θα ήταν καλύτερο να αποκλειστούν τα άτομα με αναπηρίες ή να παίζουν με τους υπόλοιπους;blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 20:37Υπαρχουν πολλοι που σκεφτονται ετσι και οχι αδικα.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 19:50Α, οι παραολυμπιακοί είναι freak show που δεν συμβάλλει στην αποδοχή και ορατότητα των ατόμων με αναπηρίες;blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 19:32 οχι, αυτο θα ηταν ενα ειδος freak show και δε θα συνεβαλε καθολου στην αποδοχη και ορατοτητα των τρανς ατομων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα.blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 20:39Ισοτητα στα δικαιωματα θελεις να πεις. Και δεν υπαρχει τιποτα κακο σε αυτο, το αντιθετο.πατησιωτης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 20:21 Η ηγεσία των τρανς θέλει την πλήρη εξομοίωση με τις γυναίκες σε όλα τα επίπεδα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
με τους τωρινους ρυθμους, ισως σε κατι παραπανω απο καναν αιωνα, να εχουμε επιτυχει ουσιαστικη ισοτητα αναμεσα στα φυλα. Ελαχιστες χωρες στον κοσμο εχουν φτασει ηδη εκει.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 20:40Όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα.blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 20:39Ισοτητα στα δικαιωματα θελεις να πεις. Και δεν υπαρχει τιποτα κακο σε αυτο, το αντιθετο.πατησιωτης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 20:21 Η ηγεσία των τρανς θέλει την πλήρη εξομοίωση με τις γυναίκες σε όλα τα επίπεδα
.
Παίδες....γιά τί αριθμό Κοψοπούτσηδων μιλάμε ;;;
Υπάρχει κανα στοιχείο ;;;
.
Παίδες....γιά τί αριθμό Κοψοπούτσηδων μιλάμε ;;;
Υπάρχει κανα στοιχείο ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 151 Απαντήσεις