!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
- Καραμελίτσα
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Χαχα, άρχισαν από τα ευρωπασόκια. Για να δούμε αν το ΕΛΚ θα τον καλύψει.
https://www.instagram.com/p/ChCVYw1o1RR ... 1228459c46
https://www.instagram.com/p/ChCVYw1o1RR ... 1228459c46
Z
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
"Ερωτάται λοιπόν η κ. Βλάχου:
1. Με ποια μορφή παραλαμβάνει τα αιτήματα της ΕΥΠ, ειδικά για όσους αποτελούν εθνικό κίνδυνο;
2. Υπάρχει όνομα και αιτιολογία για τον αριθμό που της ζητείται να δώσει έγκριση για παρακολούθηση;
3. Πώς ελέγχει η ίδια -αν ελέγχει- την πορεία αυτών των «νόμιμων» υποκλοπών;
4. Πόσες από αυτές τις δεκάδες χιλιάδες παρακολουθήσεις, εκ των οποίων πλέον οι περισσότερες (σύμφωνα με την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών - ΑΔΑΕ) αφορούν «εθνικούς λόγους», κατέληξαν τελικά σε υπόπτους τέλεσης ανάλογων αδικημάτων; Το ερώτημα φυσικά ισχύει και για τα Δικαστικά Συμβούλια που υπογράφουν τις εντολές για ενδεχόμενες εγκληματικές ενέργειες. Διότι αν τα αποτελέσματα των παρακολουθήσεων αφορούν απλώς μερικές δεκάδες πολίτες τότε είναι βέβαιο ότι υπάρχουν κι άλλα κίνητρα για τις υποκλοπές.
5. Τι ακριβώς κάνει ως εισαγγελέας επόπτης πέρα από τις 80-100 υπογραφές παρακολουθήσεων την ημέρα;"
https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/ ... s-stin-eyp
1. Με ποια μορφή παραλαμβάνει τα αιτήματα της ΕΥΠ, ειδικά για όσους αποτελούν εθνικό κίνδυνο;
2. Υπάρχει όνομα και αιτιολογία για τον αριθμό που της ζητείται να δώσει έγκριση για παρακολούθηση;
4. Πόσες από αυτές τις δεκάδες χιλιάδες παρακολουθήσεις, εκ των οποίων πλέον οι περισσότερες (σύμφωνα με την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών - ΑΔΑΕ) αφορούν «εθνικούς λόγους», κατέληξαν τελικά σε υπόπτους τέλεσης ανάλογων αδικημάτων; Το ερώτημα φυσικά ισχύει και για τα Δικαστικά Συμβούλια που υπογράφουν τις εντολές για ενδεχόμενες εγκληματικές ενέργειες. Διότι αν τα αποτελέσματα των παρακολουθήσεων αφορούν απλώς μερικές δεκάδες πολίτες τότε είναι βέβαιο ότι υπάρχουν κι άλλα κίνητρα για τις υποκλοπές.
5. Τι ακριβώς κάνει ως εισαγγελέας επόπτης πέρα από τις 80-100 υπογραφές παρακολουθήσεων την ημέρα;"
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Otto Weininger
Όλα θα τα δούμε, ώστε να μην αγχώνεται η ΕφΣυν. Όλα. Από το 2015 έως σήμερα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 11 Αύγ 2022, 15:29 "Ερωτάται λοιπόν η κ. Βλάχου:
Let them make the first mistake. We make the last move.
Χαχα, τρελλή ευαισθητοποίηση από το κκε για τις παρακολουθήσεις.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Αύγ 2022, 14:21 Χαχα, άρχισαν από τα ευρωπασόκια. Για να δούμε αν το ΕΛΚ θα τον καλύψει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Συγγνώμη, όταν λες ΚΚΕ εννοείς εμένα;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2022, 15:37Χαχα, τρελλή ευαισθητοποίηση από το κκε για τις παρακολουθήσεις.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Αύγ 2022, 14:21 Χαχα, άρχισαν από τα ευρωπασόκια. Για να δούμε αν το ΕΛΚ θα τον καλύψει.
Z
Για κκε σε είχα.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Αύγ 2022, 15:39Συγγνώμη, όταν λες ΚΚΕ εννοείς εμένα;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2022, 15:37Χαχα, τρελλή ευαισθητοποίηση από το κκε για τις παρακολουθήσεις.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Αύγ 2022, 14:21 Χαχα, άρχισαν από τα ευρωπασόκια. Για να δούμε αν το ΕΛΚ θα τον καλύψει.
Αν δεν είσαι, οκ δεν πάει σ' εσένα αλλά στο κκε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Ίου, εγώ κκε. Φτου φτου.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2022, 15:41Για κκε σε είχα.
Αν δεν είσαι, οκ δεν πάει σ' εσένα αλλά στο κκε.
Z
Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2022, 15:33
Όλα θα τα δούμε, ώστε να μην αγχώνεται η ΕφΣυν. Όλα. Από το 2015 έως σήμερα.
Ότι και να πει η ΝΔ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ,
δεν θα της αποφέρει κανέναν συριζαϊκό ψήφο του 2019.
Αντίθετα οι απώλειες ψήφων της ΝΔ προς τον Ανδρουλάκη είναι και σίγουρες και μέρα με την μέρα μεγαλώνουν.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Otto Weininger
Αυτά σας λένε;Γαληνός έγραψε: 11 Αύγ 2022, 16:05Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2022, 15:33
Όλα θα τα δούμε, ώστε να μην αγχώνεται η ΕφΣυν. Όλα. Από το 2015 έως σήμερα.![]()
Ότι και να πει η ΝΔ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ,
δεν θα της αποφέρει κανέναν συριζαϊκό ψήφο του 2019.
Αντίθετα οι απώλειες ψήφων της ΝΔ προς τον Ανδρουλάκη είναι και σίγουρες και μέρα με την μέρα μεγαλώνουν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Οχι! Αλλά,
Όπως πολυ καλα γνωρίζεις,
σκληροί δεξιοί είναι ένα 20% το πολυ.
Οι λοιποι προσινοροζουλι αντιδεξιοι ήταν και είναι στο 40% χαλαρά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Οι σκληροί αριστεροί πόσοι είναι;Γαληνός έγραψε: 11 Αύγ 2022, 16:09Οχι! Αλλά,
Όπως πολυ καλα γνωρίζεις,
σκληροί δεξιοί είναι ένα 20% το πολυ.
Οι λοιποι προσινοροζουλι αντιδεξιοι ήταν και είναι στο 40% χαλαρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
Πάει και η μοναδική σανίδα σωτηρίας σας Νδουλικά.
Ο Τέλλογλου δεν ήξερε για κατασκοπεία Μητσοτάκη
https://twitter.com/AretiAthanasiu/stat ... Yp7XjoaGJg
Ο Τέλλογλου δεν ήξερε για κατασκοπεία Μητσοτάκη
https://twitter.com/AretiAthanasiu/stat ... Yp7XjoaGJg
Το εγραψα πριν λιγες μερες οτι δεν εχω ΚΑΜΙΑ εμπιστοσυνη σε Τελλογλου.
.
.
- wooded glade
Είναι μία καθαρά μαμακική υπόθεση και αδιαφορούν οι πάντες.
Ξέρετε μιά φορά τι μου έκανε η μάνα μου, η οποία ήταν υπερβολικά αυστηρή ;
Έπρεπε να πάω στο γιατρό για ακτίνες, είχα πάθει αφαλάτωση των ιερολαγονικών οστών και πόναγα.
Ο ακτινολόγος ήταν λοιπόν στα Εξάρχεια σε ένα στενό πίσω από τη Μπουμπουλίνας, που ήταν ακόμα άντρο της 21st of April.
Βγαίνω απο τον ακτινολόγο και τσουπ πέφτω απάνω στον χαφιέ της μαμάς μου, που με είχε παρακολουθήσει μέσα στα στενά να δει μήπως τα έχω με καμιά γόμενα.
Πως αλλοιώς να βρεθεί αυτός μέσα στα στενά εκεί πέρα ; Πήγαμε λοιπόν μετά εγώ και ο χαφιές μαζί για καφέ στην πλατεία Κολωνακίου (τι άλλο να έκανα ;). Ο τύπος ήταν ένας τζούνιορ -ακόμα- τραπεζικός υπάλληλος. Αλλά ήταν investigation.
Ξέρετε μιά φορά τι μου έκανε η μάνα μου, η οποία ήταν υπερβολικά αυστηρή ;
Έπρεπε να πάω στο γιατρό για ακτίνες, είχα πάθει αφαλάτωση των ιερολαγονικών οστών και πόναγα.
Ο ακτινολόγος ήταν λοιπόν στα Εξάρχεια σε ένα στενό πίσω από τη Μπουμπουλίνας, που ήταν ακόμα άντρο της 21st of April.
Βγαίνω απο τον ακτινολόγο και τσουπ πέφτω απάνω στον χαφιέ της μαμάς μου, που με είχε παρακολουθήσει μέσα στα στενά να δει μήπως τα έχω με καμιά γόμενα.
Πως αλλοιώς να βρεθεί αυτός μέσα στα στενά εκεί πέρα ; Πήγαμε λοιπόν μετά εγώ και ο χαφιές μαζί για καφέ στην πλατεία Κολωνακίου (τι άλλο να έκανα ;). Ο τύπος ήταν ένας τζούνιορ -ακόμα- τραπεζικός υπάλληλος. Αλλά ήταν investigation.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- taxalata xalasa
Καραμελίτσα έγραψε: 11 Αύγ 2022, 15:42Ίου, εγώ κκε. Φτου φτου.
γιανοπούλα;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση