!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Euro 2024
μα ειναι δυνατον να ειναι προπονητης της γαλλιας ο γαλλος λευτερης πανταζης? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Παιξτην τωραvantono έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:26 Πως δεν την εζμπρωξα την ανατροπη γαμω ενω τη μυριστηκα, αφου ημουν σιγουρος. Με συνεπήρε η καβλα του ματς!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δειτε και φχαριστηθείτε μπαλίτσα τωρα όσο προλαβαίνετε γιωτάδες, γιατι απο σεζον θα 'χει παλι Βόλο-Παναιτωλικο και προκριματικα κονφερενς ΑΕΚ-Σκραπτεραπρ Ελσίνκι.
- SpAcE_PaNtHeR
Ματσάρα πάντως, μπράβο, πολλά γκολ
- vantono
Κι εμενα κατι μου φωνάζει πολυ εντονα μεσα μου οτι την αποφράδα μερα του τελικου, δεν θα κερδίσει το ποδοσφαιρο.
όντως
κάπως έτσι μακριά έστρωνε την μπάλα, γαμώ τους χιαστούς του
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Βαντόνε, κατάλαβα γιατί ο Ντεσάν γουστάρει Ραμπιό αντί Καμαβινγκά
είναι ίδιος με τον εαυτό του όταν έπαιζε παλιά - πολύ παλιά τότε που ακόμα τον φωνάζαμε Ντεσάμπ
είναι ίδιος με τον εαυτό του όταν έπαιζε παλιά - πολύ παλιά τότε που ακόμα τον φωνάζαμε Ντεσάμπ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ντεμπελε, Ντεμπελε
Να χαμε έναν ναργιλε
Να τον πίναμ' όλη μέρα
Να σε βλέπαμε Πελέ
Να χαμε έναν ναργιλε
Να τον πίναμ' όλη μέρα
Να σε βλέπαμε Πελέ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- vantono
Κι εγω το εχω παρατηρησει και το θεωρω αδιανόητο, βυσμα τον ανεβαζω κωλόβυσμα τον κατεβάζω τον τυπο, αλλα αν ειναι οπως τα λες δεν φταίει αυτος.Tarkovsky έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:33 Βαντόνε, κατάλαβα γιατί ο Ντεσάν γουστάρει Ραμπιό αντί Καμαβινγκά
Αν ειχε Καμαβίνγκαρο μεσα τωρα ισως και να την ειχε γλυτωσει αυτη την εξελιξη του ματς.
Πετάξτε έξω την ψευδο - Γαλλία
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αυτό το μουνοσκυλο της Ισπανίας με την σφουγγάριστρα στο κεφάλι, κανονικά θέλει τους χιαστους στο χέρι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν πάει τελικό Ισπανία-Αγγλία δεν χάνει με τίποτα η Ισπανία. Από Ολλανδούς ή Γάλλους ίσως να χάσει. Από Άγγλους με τίποτα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
γουστάρω Ραμπιό, η αλήθεια είναι όμως ότι τους έχουν πάρει το κέντρο αν και παίζουν 2 vs 3vantono έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:36Κι εγω το εχω παρατηρησει και το θεωρω αδιανόητο, βυσμα τον ανεβαζω κωλόβυσμα τον κατεβάζω τον τυπο, αλλα αν ειναι οπως τα λες δεν φταίει αυτος.Tarkovsky έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:33 Βαντόνε, κατάλαβα γιατί ο Ντεσάν γουστάρει Ραμπιό αντί Καμαβινγκά
Αν ειχε Καμαβίνγκαρο μεσα τωρα ισως και να την ειχε γλυτωσει αυτη την εξελιξη του ματς.
του Ντεσάν του έχουν πει ότι την Κυριακή τον ήπιε η Λε Πεν και πλέον δεν χρειάζεται στην 11άδα ποσόστωση λευκών; ας τον βγάλει να παίξουν 11/11 μαύροι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- vantono
Τον γιουχαρει και το γηπεδο. Σε λιγους μηνες τον βλεπω να εξελίσσεται στον πιο μισητό ποδοσφαιριστη του κοσμου.Ερμής έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:40 Αυτό το μουνοσκυλο της Ισπανίας με την σφουγγάριστρα στο κεφάλι, κανονικά θέλει τους χιαστους στο χέρι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 667 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 0 Απαντήσεις