Naida έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 22:12Τι δυστυχώς; τα πιο ωραία μάτια είναι τα καστανά.
Κι όπως λέει ο σοφός λαός
"τα πράσινα μάτια τα θαυμάζεις, τα γαλανά τα ζηλεύεις και τα καστανά τα ερωτεύεσαι"
Spoiler
κι εγώ τέτοια έχω
Έεετσι.
Naida έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 22:12Τι δυστυχώς; τα πιο ωραία μάτια είναι τα καστανά.
Κι όπως λέει ο σοφός λαός
"τα πράσινα μάτια τα θαυμάζεις, τα γαλανά τα ζηλεύεις και τα καστανά τα ερωτεύεσαι"
Spoiler
κι εγώ τέτοια έχω
Όλα τα ξέρω, εκτός απ' τα νούμερα στο Λόττο και το τζόκερ. Αν μου κάτσουν θα σου πάρω δώρο και θα το δεχτείς χωρίς μα και μου.- Casper - έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 22:05 Ευχαριστώ κορίτσια και αγόρια.![]()
Θα κοκκινήσω στο τέλος. Λολ.
ΝαιGherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 21:30 Μισό λεπτό βρε παιδιά μόνο το μαλλί έχει τέλειο;
Εδώ μιλάμε για τρελό μωρό κι εσείς είδατε μόνο το μαλλί;
Τα υπόλοιπα δεν τα βλέπετε;
Είμαι σίγουρη πως έχει τέλειες βλεφαρίδες πυκνές και στριφογυριστές. Σας πάω στοίχημα δλδ.πολλοί με ρωτάνε αν είναι ψεύτικες. Είναι από τα λίγα πράγματα πάνω μου (μαζί με τα μάτια) που μου αρέσουν. Δεν το λέω για να ψαρέψω κοπλιμέντα αλλά το εννοώ.
Έτσι. Γι' αυτό την έβαλα.
Είναι η πιο πρόσφατη αγορά και (πλέον) το αγαπημένο μου κολιέ.
Άμα είναι έτσι τότε θα το δεχτώ. :pGherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 22:45Όλα τα ξέρω, εκτός απ' τα νούμερα στο Λόττο και το τζόκερ. Αν μου κάτσουν θα σου πάρω δώρο και θα το δεχτείς χωρίς μα και μου.- Casper - έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 22:05 Ευχαριστώ κορίτσια και αγόρια.![]()
ΝαιGherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 21:30 Μισό λεπτό βρε παιδιά μόνο το μαλλί έχει τέλειο;
Εδώ μιλάμε για τρελό μωρό κι εσείς είδατε μόνο το μαλλί;
Τα υπόλοιπα δεν τα βλέπετε;
Είμαι σίγουρη πως έχει τέλειες βλεφαρίδες πυκνές και στριφογυριστές. Σας πάω στοίχημα δλδ.πολλοί με ρωτάνε αν είναι ψεύτικες. Είναι από τα λίγα πράγματα πάνω μου (μαζί με τα μάτια) που μου αρέσουν. Δεν το λέω για να ψαρέψω κοπλιμέντα αλλά το εννοώ.
Εύχομαι σύντομα να εκτιμήσεις ολόκληρο το πακέτο μικιό.
Αμέ. Τώρα μένει μόνο να το κερδίσω.- Casper - έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:39Άμα είναι έτσι τότε θα το δεχτώ. :pGherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 22:45Όλα τα ξέρω, εκτός απ' τα νούμερα στο Λόττο και το τζόκερ. Αν μου κάτσουν θα σου πάρω δώρο και θα το δεχτείς χωρίς μα και μου.- Casper - έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 22:05 Ευχαριστώ κορίτσια και αγόρια.![]()
Ναιπολλοί με ρωτάνε αν είναι ψεύτικες. Είναι από τα λίγα πράγματα πάνω μου (μαζί με τα μάτια) που μου αρέσουν. Δεν το λέω για να ψαρέψω κοπλιμέντα αλλά το εννοώ.
Να' σαι καλά.![]()
Να παίξεις όμως πρώτα, ε;Gherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:45Αμέ. Τώρα μένει μόνο να το κερδίσω.- Casper - έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:39Άμα είναι έτσι τότε θα το δεχτώ. :pGherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 22:45
Όλα τα ξέρω, εκτός απ' τα νούμερα στο Λόττο και το τζόκερ. Αν μου κάτσουν θα σου πάρω δώρο και θα το δεχτείς χωρίς μα και μου.
Να' σαι καλά.![]()
- Casper - έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:49Να παίξεις όμως πρώτα, ε;![]()
Άντε, στο εύχομαι!![]()
Η πρώτη
Κι εμένα αυτή μου αρέσει αλλά το χρώμα είναι ballet pink. Δεν είναι ακριβώς μπεζ.
ΚαλύτεραGherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:55Κι εμένα αυτή μου αρέσει αλλά το χρώμα είναι ballet pink. Δεν είναι ακριβώς μπεζ.
Το παπούτσι είναι μπεζ.- Casper - έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:56ΚαλύτεραGherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:55Κι εμένα αυτή μου αρέσει αλλά το χρώμα είναι ballet pink. Δεν είναι ακριβώς μπεζ.![]()
![]()
Η 2η δεν μου άρεσε. Και η 3η είναι καλή αλλά προτιμώ την πρώτη, και για το σχέδιο/σχήμα, και για το χρώμα. :p
Βάλτα!Gherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:59Το παπούτσι είναι μπεζ.- Casper - έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:56ΚαλύτεραGherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:55
Κι εμένα αυτή μου αρέσει αλλά το χρώμα είναι ballet pink. Δεν είναι ακριβώς μπεζ.![]()
![]()
Η 2η δεν μου άρεσε. Και η 3η είναι καλή αλλά προτιμώ την πρώτη, και για το σχέδιο/σχήμα, και για το χρώμα. :p![]()
Τέτοια ώρα και να τα ψάξω δεν θα τα βρω.- Casper - έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 00:03Βάλτα!Gherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:59Το παπούτσι είναι μπεζ.- Casper - έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:56
Καλύτερα![]()
![]()
Η 2η δεν μου άρεσε. Και η 3η είναι καλή αλλά προτιμώ την πρώτη, και για το σχέδιο/σχήμα, και για το χρώμα. :p![]()
![]()
παιδια, συγνωμη για το ασχετο, αλλα οποια κυρατσα ερθει στο μαγαζι και μου ζητησει αποχρωση ballet pink την αφαλοκοψα, μιλημενα-ξηγημενα.Gherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 23:55Κι εμένα αυτή μου αρέσει αλλά το χρώμα είναι ballet pink. Δεν είναι ακριβώς μπεζ.
Δεν φταίω γω μάτια μου. Στον Ιταλό πες τα.Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 09:00
παιδια, συγνωμη για το ασχετο, αλλα οποια κυρατσα ερθει στο μαγαζι και μου ζητησει αποχρωση ballet pink την αφαλοκοψα, μιλημενα-ξηγημενα.
αιντε, εμαθα το nude, μεχρι εκει, δε θα βγαζετε καινουρια ονοματα για αποχρωσεις καθε βδομαδα, νταξ;![]()
![]()