break έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:51
Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:39
Δεν τα έβαλεα φίλε γιατί τα αστεία των αρχαιολόγων τα έχουμε συζητήσει στο θέμα με τους γίγαντες
Δεν διάβασα τώρα τι έβαλες εσύ,αλλά αν έφερες αυτό με τα παλιά ξύλα που συνέχισαν να χρησιμοποιούνται για αιώνες, γελάει και ο τελευταίος Αλβανός εργάτης οικοδομής
Τέλος πάντων ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του,απλά δεν γίνεται σε κάθε θέμα να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια
Ναι, δεν πάει έτσι όμως. Δεν γίνεται να βάζεις μέχρι την γραμμή
The average radiocarbon dates were 374 years earlier than expected.
να μην βάζει την ακριβώς επόμενη που λέει...
In spite of this discrepancy, the radiocarbon dates confirmed that the Great Pyramid belonged to the historical era studied by Egyptologists.
να αποκρύπτεις κατεβατά με αιτιολογήσεις...
και όταν το ψάχνουμε και τα βρίσκουμε να λες δεν τα έβαλα όλα αυτά επειδή τα άτομα είναι γελοία και γελάνε μαζί τους και οι Αλβανοί οικοδόμοι.
Ή βάλε όλο το κείμενο και εξήγησε γιατί διαφωνείς με τους γελοίους στα συμπεράσματα αλλά συμφωνείς με τους γελοίους στα νούμερα ή μην το βάζεις καθόλου. Όπως το κάνεις τώρα είναι ξεκάθαρο ότι το πας εκ του πονηρού.
Ρε συ,εγώ δεν έγραψα ποτέ ότι οι αρχαιολόγοι συμφωνούν με την θεωρία μου
Άλλωστε αν ίσχυε κάτι τέτοιο εγώ με εσένα τον Δημήτρη κτλ δεν θα διαφωνούσαμε τώρα
Φυσικά και οι αρχαιολόγοι θα προσπαθούσαν να εξηγήσουν την απόκλιση αυτή για να δικαιολογήσουν τις δικές τους πεποιθήσεις
Εγώ όμως δεν στέκομαι μόνο στις αποκλίσεις αιώνων των χρονολογησεων
Συνδιασμό κάνω με αυτές,τις μεταγενέστερες αποτυχημένες προσπάθειες και την μικρή πόλη
Όσον αφορά τα ξύλα τα έχουμε συζητήσει στο άλλο θέμα τόσο αναλυτικά που δεν πάει παραπάνω
Σορι κιόλας αλλά δεν γίνεται να επαναληφθεί αυτή η συζήτηση,απλά και το άλλο θέμα είναι εκατοντάδες σελίδες και δεν ξέρω που να σε παραπέμψω για να διαβάσεις