!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Ιστορίες ή θρύλοι, συνήθως φανταστικών γεγονότων ευρέως διαδεδομένων, που στηρίζονται ή όχι σε πραγματικά γεγονότα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:39 Δεν διάβασα τώρα τι έβαλες εσύ,αλλά αν έφερες αυτό με τα παλιά ξύλα που συνέχισαν να χρησιμοποιούνται για αιώνες, γελάει και ο τελευταίος Αλβανός εργάτης οικοδομής
Τέλος πάντων ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του,απλά δεν γίνεται σε κάθε θέμα να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια

ενα επιπλεον "προβλημα" ειναι οτι ολες οι πυραμιδες μεγαλες ή μικρες, παλιες ή νεοτερες εχουν χρονικες αποκλισεις,

δεν ειναι προνομιο μονο των "μεγαλων" :giggle:

https://en.wikipedia.org/wiki/Egyptian_pyramids

ΥΓ. 3Ε ζητω ο αριστοs
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:28 Να μην ξεχάσω
Ζήτω ο αριστος ο οποίος είναι ο βασικός λόγος που ποτέ δεν μετάνιωσα για τις ώρες που αφιέρωσα στο πχορουμ

Το βασικοτερο οτι εχουμε αλληλοεκτιμηση χωρις να συμφωνουμε σε ολα.

Αλλοι εδω με την παραμικρη διαφωνια σφαζονται.

.
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:39 Δεν τα έβαλεα φίλε γιατί τα αστεία των αρχαιολόγων τα έχουμε συζητήσει στο θέμα με τους γίγαντες
Δεν διάβασα τώρα τι έβαλες εσύ,αλλά αν έφερες αυτό με τα παλιά ξύλα που συνέχισαν να χρησιμοποιούνται για αιώνες, γελάει και ο τελευταίος Αλβανός εργάτης οικοδομής
Τέλος πάντων ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του,απλά δεν γίνεται σε κάθε θέμα να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια
Ναι, δεν πάει έτσι όμως. Δεν γίνεται να βάζεις μέχρι την γραμμή

The average radiocarbon dates were 374 years earlier than expected.

να μην βάζει την ακριβώς επόμενη που λέει...

In spite of this discrepancy, the radiocarbon dates confirmed that the Great Pyramid belonged to the historical era studied by Egyptologists.

να αποκρύπτεις κατεβατά με αιτιολογήσεις...

και όταν το ψάχνουμε και τα βρίσκουμε να λες δεν τα έβαλα όλα αυτά επειδή τα άτομα είναι γελοία και γελάνε μαζί τους και οι Αλβανοί οικοδόμοι.

Ή βάλε όλο το κείμενο και εξήγησε γιατί διαφωνείς με τους γελοίους στα συμπεράσματα αλλά συμφωνείς με τους γελοίους στα νούμερα ή μην το βάζεις καθόλου. Όπως το κάνεις τώρα είναι ξεκάθαρο ότι το πας εκ του πονηρού.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

break έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:51 Όπως το κάνεις τώρα είναι ξεκάθαρο ότι το πας εκ του πονηρού.

ο κουτοπονηρος πως αλλιως μπορει να το παει; εχει αλλη επιλογη; :102: :smt005:
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

break έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:51
Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:39 Δεν τα έβαλεα φίλε γιατί τα αστεία των αρχαιολόγων τα έχουμε συζητήσει στο θέμα με τους γίγαντες
Δεν διάβασα τώρα τι έβαλες εσύ,αλλά αν έφερες αυτό με τα παλιά ξύλα που συνέχισαν να χρησιμοποιούνται για αιώνες, γελάει και ο τελευταίος Αλβανός εργάτης οικοδομής
Ναι, δεν πάει έτσι όμως. Δεν γίνεται να βάζεις μέχρι την γραμμή

The average radiocarbon dates were 374 years earlier than expected.

να μην βάζει την ακριβώς επόμενη που λέει...

In spite of this discrepancy, the radiocarbon dates confirmed that the Great Pyramid belonged to the historical era studied by Egyptologists.

να αποκρύπτεις κατεβατά με αιτιολογήσεις...

και όταν το ψάχνουμε και τα βρίσκουμε να λες δεν τα έβαλα όλα αυτά επειδή τα άτομα είναι γελοία και γελάνε μαζί τους και οι Αλβανοί οικοδόμοι.

Ή βάλε όλο το κείμενο και εξήγησε γιατί διαφωνείς με τους γελοίους στα συμπεράσματα αλλά συμφωνείς με τους γελοίους στα νούμερα ή μην το βάζεις καθόλου. Όπως το κάνεις τώρα είναι ξεκάθαρο ότι το πας εκ του πονηρού.
Ρε συ,εγώ δεν έγραψα ποτέ ότι οι αρχαιολόγοι συμφωνούν με την θεωρία μου
Άλλωστε αν ίσχυε κάτι τέτοιο εγώ με εσένα τον Δημήτρη κτλ δεν θα διαφωνούσαμε τώρα
Φυσικά και οι αρχαιολόγοι θα προσπαθούσαν να εξηγήσουν την απόκλιση αυτή για να δικαιολογήσουν τις δικές τους πεποιθήσεις
Εγώ όμως δεν στέκομαι μόνο στις αποκλίσεις αιώνων των χρονολογησεων
Συνδιασμό κάνω με αυτές,τις μεταγενέστερες αποτυχημένες προσπάθειες και την μικρή πόλη

Όσον αφορά τα ξύλα τα έχουμε συζητήσει στο άλλο θέμα τόσο αναλυτικά που δεν πάει παραπάνω
Σορι κιόλας αλλά δεν γίνεται να επαναληφθεί αυτή η συζήτηση,απλά και το άλλο θέμα είναι εκατοντάδες σελίδες και δεν ξέρω που να σε παραπέμψω για να διαβάσεις
Νετο Γκουερινο

Από την σελίδα αυτή λοιπόν εγώ πήρα τα δεδομένα,όχι τις υποθέσεις γύρω από αυτά
Φυσικά και ο καθένας έχει την γνώμη του,τα δεδομένα όμως είναι συγκεκριμένα
Καμία λοιπόν πονηριά από μέρους μου
Νετο Γκουερινο

omg kai 3 lol έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:49
Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:39 Δεν διάβασα τώρα τι έβαλες εσύ,αλλά αν έφερες αυτό με τα παλιά ξύλα που συνέχισαν να χρησιμοποιούνται για αιώνες, γελάει και ο τελευταίος Αλβανός εργάτης οικοδομής

ενα επιπλεον "προβλημα" ειναι οτι ολες οι πυραμιδες μεγαλες ή μικρες, παλιες ή νεοτερες εχουν χρονικες αποκλισεις,

δεν ειναι προνομιο μονο των "μεγαλων" :giggle:

https://en.wikipedia.org/wiki/Egyptian_pyramids

ΥΓ. 3Ε ζητω ο αριστοs
Μας έχεις ζαλίσει ταρχιδια με τις μαλακίες σου
Δάσκαλο χρειάζεσαι
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:05 Μας έχεις ζαλίσει ταρχιδια με τις μαλακίες σου
Δάσκαλο χρειάζεσαι

ποσο χρονων εισαι ειπαμε 11? :wave:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ρε omg αγορι μου ασχολησου με το μπασκετ που ειναι ο τομεας σου.

απο φιλικο ενδιαφερον στο λεω. :102:

.
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:02 Από την σελίδα αυτή λοιπόν εγώ πήρα τα δεδομένα,όχι τις υποθέσεις γύρω από αυτά
Υπάρχει αυτό που στα αγγλικά λέγετε steelman, ανάποδο από το strawman, το οποίο είναι να παρουσιάζεις αυτούσια την απέναντι θέση πριν την καταρρίψεις ή την χλευάσεις.

Αποκρύπτοντας τις αιτιολογήσεις αφήνεις να εννοηθεί ότι αρχαιολόγοι κοιτάνε σαν χάνοι αυτές τις αποκλίσεις και δεν μπορούν να τις εξηγήσουν ενώ εσύ με την εναλλακτική σου θεωρία έχεις την απάντηση.

Το οποίο είναι διαφορετικό με αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα, ότι δηλαδή και οι δύο έχετε εξήγηση αλλά εσύ πιστεύεις ότι η δική σου εξήγηση είναι καλύτερη.

Και εκεί ακριβώς είναι η πονηριά.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Αρίστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:17 Ρε omg αγορι μου ασχολησου με το μπασκετ που ειναι ο τομεας σου.

εγω παλι λεω να μην κοψεις τιποτα, και να συνεχισεις να μας χαριζεις γελιο :smt005:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

omg kai 3 lol έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:30
Αρίστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:17 Ρε omg αγορι μου ασχολησου με το μπασκετ που ειναι ο τομεας σου.

εγω παλι λεω να μην κοψεις τιποτα, και να συνεχισεις να μας χαριζεις γελιο :smt005:

Ειπε ο τυπος που πιστευει πως η Αιγυπτος απασχολουσε 400.000 εργατες το χρονο μονο για μια Πυραμιδα. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Αρίστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:33
omg kai 3 lol έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:30

Ειπε ο τυπος που πιστευει πως η Αιγυπτος απασχολουσε 400.000 εργατες το χρονο μονο για μια Πυραμιδα. :lol:

ποιο χρονο βρε, την εβδομαδα! :smt005: τι να κανουμε στην αρχαια αιγυπτο δεν ειχαν μπουμπηδες και φραπεζιτες :smt005:
Νετο Γκουερινο

break έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:18
Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:02 Από την σελίδα αυτή λοιπόν εγώ πήρα τα δεδομένα,όχι τις υποθέσεις γύρω από αυτά
Υπάρχει αυτό που στα αγγλικά λέγετε steelman, ανάποδο από το strawman, το οποίο είναι να παρουσιάζεις αυτούσια την απέναντι θέση πριν την καταρρίψεις ή την χλευάσεις.

Αποκρύπτοντας τις αιτιολογήσεις αφήνεις να εννοηθεί ότι αρχαιολόγοι κοιτάνε σαν χάνοι αυτές τις αποκλίσεις και δεν μπορούν να τις εξηγήσουν ενώ εσύ με την εναλλακτική σου θεωρία έχεις την απάντηση.

Το οποίο είναι διαφορετικό με αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα, ότι δηλαδή και οι δύο έχετε εξήγηση αλλά εσύ πιστεύεις ότι η δική σου εξήγηση είναι καλύτερη.

Και εκεί ακριβώς είναι η πονηριά.
Φίλε,έχω στηρίξει την θεωρία μου σε ένα τρίπτυχο
Για τα δύο αποτυχημένες προσπάθειες και μικρή πόλη,έχω φέρει ένα σωρό ντοκουμέντα
Για την απόκλιση αιώνων δεν έφερα κάτι
Το έκανα για σένα τον καινούργιο τον μιτρανταρ και όσους διαβάζουν ή θα διαβάσουν,για να μην αναρωτηθούν που το βρήκα αυτό το πράγμα
Για αυτό έβαλα επιλεκτικά τα συγκεκριμένα κομμάτια από την πηγή
Γιατί δείχνουν ακριβώς αυτό που λεω
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

omg kai 3 lol έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:09
Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:05 Μας έχεις ζαλίσει ταρχιδια με τις μαλακίες σου
Δάσκαλο χρειάζεσαι

ποσο χρονων εισαι ειπαμε 11? :wave:
Κρίνεις από σενα; :003:
Παρατηρητής...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι”