Αγόρασα χθες ένα ωραίο Αρμάνι πουκάμισο.
Ακριβό πολύ για πουκαμισο αλλά είδα άμεσα αποτελέσματα.
Παρατήρησα αύξηση 40% στα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ που με κοίταζαν.
Λέω να το φορέσω ξανά αυτό το ΣΚ με σκοπό να κεφάλαιοποιησω αμεσα τα έξοδα αγοράς.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αγορασα 2 βασικα, πολυ φθηνα με καλες κριτικες διοτι δεν μπορουσα να τα δοκιμασω,οποτε πηγα εκ του ασφαλους. Στο κωλοχωρι που βρισκομαι δεν με ικανοποιησαν τα δειγματα που ειχαν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Για καμ του δωθε που σε θελω,
Αγορασα τουτο το αρωματακι:
Coach For Men
Το γνωριζεις; Ειναι καλο;
Το έχω κι εγώ αυτό, σχεδόν το τελείωσα.
Πολύ καλό, ελαφρύ, το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση...
Για πε ρε συ, όταν λες ελαφρύ εννοείς ότι δεν κρατάει πολύ το άρωμα;
Για τι ηλικιακό τάργκετ μιλάμε;
Εννοώ ότι δεν είναι βαρύ με την έννοια ότι μπορεί άνετα να φορεθεί κάζουαλ κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για διάρκεια νομίζω είναι αναλόγως τον άνθρωπο. Σε μένα δεν κρατάνε και τόσο πολύ.
Αν η ηλικία έχει κάποια σημασία, είμαι 54.
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:42
Δεν μυρίζουν το ίδιο όλα τα αρώματα/κολώνιες σε όλα τα σώματα, παίδες. Είτε είναι θηλυκά είτε αρσενικά είτε γιουνισεξ.
Δεν μυρίζουν το ίδιο όλα τα αρώματα/κολώνιες σε όλα τα σώματα, παίδες. Είτε είναι θηλυκά είτε αρσενικά είτε γιουνισεξ.
Βασικό.
Μα αυτό είναι κανόνας. Έχει να κάνει με το αν είναι λιπαρό ή όχι το δέρμα και φυσικά τη μείξη με τη φυσική μυρωδιά που έχει ο καθένας. Σε κάποιες περιπτώσεις το χ άρωμα έχει καλό αποτέλεσμα, σε κάποιες άλλες αδιάφορο.
Αν δεν σε εξιτάρει η φυσική μυρωδιά του άλλου, κανένα άρωμα δεν πρόκειται να προσφέρει "μακροχρόνια" εγγύηση. Και ας ψεκάζεται ο καθένας όπου γουστάρει...
Βασικό.
Μα αυτό είναι κανόνας. Έχει να κάνει με το αν είναι λιπαρό ή όχι το δέρμα και φυσικά τη μείξη με τη φυσική μυρωδιά που έχει ο καθένας. Σε κάποιες περιπτώσεις το χ άρωμα έχει καλό αποτέλεσμα, σε κάποιες άλλες αδιάφορο.
Αν δεν σε εξιτάρει η φυσική μυρωδιά του άλλου, κανένα άρωμα δεν πρόκειται να προσφέρει "μακροχρόνια" εγγύηση. Και ας ψεκάζεται ο καθένας όπου γουστάρει...
Στην δουλειά δεν έχει κανένας την υποχρέωση να μυρίζει την αρχιδίλα του άλλου.
Το άρωμα το γνωρίζεις, είναι καλό;
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το έχω κι εγώ αυτό, σχεδόν το τελείωσα.
Πολύ καλό, ελαφρύ, το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση...
Για πε ρε συ, όταν λες ελαφρύ εννοείς ότι δεν κρατάει πολύ το άρωμα;
Για τι ηλικιακό τάργκετ μιλάμε;
Εννοώ ότι δεν είναι βαρύ με την έννοια ότι μπορεί άνετα να φορεθεί κάζουαλ κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για διάρκεια νομίζω είναι αναλόγως τον άνθρωπο. Σε μένα δεν κρατάνε και τόσο πολύ.
Αν η ηλικία έχει κάποια σημασία, είμαι 54.
Με τι ηλικίες θα το αντιστοιχούσες; Εννοώ τον χαρακτήρα του αρώματος.
Στην δουλειά δεν έχει κανένας την υποχρέωση να μυρίζει την αρχιδίλα του άλλου.
Το άρωμα το γνωρίζεις, είναι καλό;