Το κανάλι της Telekom, συνδρομητικό, ή νομίζω τσάμπα αν έχεις Telekom. Πράγμα που εγώ, δεν έχω.zteo έγραψε: 04 Δεκ 2022, 20:49Τι είναι το Magenta?Karambabas έγραψε: 04 Δεκ 2022, 20:46 Ρε μαλάκα, οι γύφτοι Γερμανοί δεν δείχνουν στα κρατικά το ματς με Αγγλία. Μόνο Magenta.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Σύμφωνα με τη μελέτη μου -ντάξει, παπαριές λέμε- περνάει Αρζεντίνα την Ολλανδία, με μεγάλη δυσκολία, ένα γκολ διαφορά, ίσως και πέναλτι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
και εδω ξεκίνησαν με τα άπαντα του φριντμαν στο χερι,αλλα κατεληξαν στο γραμμοKarambabas έγραψε: 04 Δεκ 2022, 20:56Το κανάλι της Telekom, συνδρομητικό, ή νομίζω τσάμπα αν έχεις Telekom. Πράγμα που εγώ, δεν έχω.zteo έγραψε: 04 Δεκ 2022, 20:49Τι είναι το Magenta?Karambabas έγραψε: 04 Δεκ 2022, 20:46 Ρε μαλάκα, οι γύφτοι Γερμανοί δεν δείχνουν στα κρατικά το ματς με Αγγλία. Μόνο Magenta.
Κόκκορας έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:09και εδω ξεκίνησαν με τα άπαντα του φριντμαν στο χερι,αλλα κατεληξαν στο γραμμοKarambabas έγραψε: 04 Δεκ 2022, 20:56Το κανάλι της Telekom, συνδρομητικό, ή νομίζω τσάμπα αν έχεις Telekom. Πράγμα που εγώ, δεν έχω.
Κάνω μια πρόβλεψη
Το κοράκι είναι νευρικό, τρέχει πάνω στους παικτες σε κάθε φάουλ
Ακόμα δεν έχει βγει κάρτα, θα βγάλει πολλες
Απ οτι φαινεται θα το βγαλει το ματς με 0 καρτες και 150 αυστηρα βλεμματαjason0 έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:19 Κάνω μια πρόβλεψη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο Γουόκερ μόνο έπρεπε να ειχε ήδη τουλαχιστον τρεις κοκκινες.jason0 έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:19 Κάνω μια πρόβλεψη
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
κλατς
μία είναι η Ελλάδα κύριοι,έσπασε το καλούπι
μία είναι η Ελλάδα κύριοι,έσπασε το καλούπι
Αν δεν φανε αλλο θα το γυρισει ο σνουπντογκ με τις αλλαγες στο δευτερο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
Πολύ κρίμα για τους τριτοποδίτες!
Μπράβο μονο στο Μπέλιγχαμ, επίσης, που εβγαλε και την ασιστ. Η υπόλοιπη Αγγλία, κουφάρι που σέρνεται μεχρι στιγμης.
Μπράβο μονο στο Μπέλιγχαμ, επίσης, που εβγαλε και την ασιστ. Η υπόλοιπη Αγγλία, κουφάρι που σέρνεται μεχρι στιγμης.
Καλμα, καλμα, φαίνεται αρχιμαλάκας
Θα του ξεφύγει κάποια στιγμή
Πρέπει να έχει πέσει οδηγία άνωθεν να αποφεύγονται οι κάρτες πάση θυσία.jason0 έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:19 Κάνω μια πρόβλεψη
Έχουν γίνει αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και πάρα πολλά αχρείαστα τραβήγματα στο μουντιάλ.
- vantono
Αφου καμία εκ των αουτσάιντερ δεν εχει παιξει οριτζιναλ πουλμαν, μεχρι στιγμης. Εγω τις φανταζόμουν πολύ πιο πουλμαν. Όλα σχεδον τα ημίχρονα για Χ τα ειχα.
Τα αουτσαιντερ που έχουν παιξει μεχρι τωρα, αντί να ταμπουρωθούν κανουν και μαγκιές, ανεβαίνουν πάνω, το 'χουν πιστέψει για τα καλά το όνειρο. Βλέπουν τις εκπλήξεις που εχουν κατσει μεχρι στιγμής στη διοργάνωση και εχουν ξεθαρρέψει τελείως. Το 'χουν για κάθε μέρα του Άη Γιαννιού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Δεκ 2022, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ τρεχαλατζήδες οι άγγλοι.
Πρέπει να παρακολουθούν ΠΑΟ εδώ και καιρό.
Πρέπει να παρακολουθούν ΠΑΟ εδώ και καιρό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις