!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ψυχραιμος εγκληματολογος
Phorum.gr user: ψυχραιμος εγκληματολογος

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ψυχραιμος εγκληματολογος »

Το σενάριο της απαγωγής δεν στέκει διότι δεν ταιριάζουν οι ώρες που έφυγε από το σπίτι με τις όποιες μαρτυρίες. Δεν υπάρχει αντίσταση, ξενο dna κλπ. Θυμίζω ότι ο θανών βρέθηκε νεκρός σε στάση ανθρώπου που κοιμάται, με τα ρούχα του άθικτα και τα γυαλιά του διπλωμένα. Σε όλες τις περιπτώσεις προκύπτει ότι δεν υπάρχει αντίσταση. Το σενάριο της μεταφοράς όμως λόγω σκύλων υπάρχει, γι αυτό και είναι ανοιχτό γενικά το σενάριο της ανθρωποκτονίας. Αυτό που δεν υπάρχει είναι κάποιο βίντεο που να έχει καταγράψει τον άνθρωπο αυτόν οπουδήποτε. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς λόγω της ειδικής περίπτωσης, δεν πήγαινε ΠΟΥΘΕΝΑ χωρίς τη συνοδεία κάποιου μέλους της οικογένειας. Το σενάριο της απαγωγής πάσχει διότι από το προφίλ που έχουν φτιάξει, προκύπτει ότι δεν υπάρχει σενάριο ο άνθρωπος αυτός να έκανε και απλή βόλτα μόνος του, τόσο απλό.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

πατησιωτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 08:31
Crimson_2 έγραψε: 24 Φεβ 2025, 08:09 Σε μια ευρωπαϊκή χώρα αυτός ο θάνατος δεν θα ήταν καν viral θέμα για τα κανάλια, αφού θεωρίες συνομωσίας ότι έχει την οποιασδήποτε σχέση με τα Τέμπη θα είχαν απήχηση σε 0.1% του πληθυσμού όχι 10%.
Θεωρίες συνωμοσίας θα υπήρχαν αλλά άλλες από αυτές που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. :D Δεν θα έβγαινε ο Βελόπουλος να πει ότι το τραίνο κουβάλαγε καύσιμα του ΝΑΤΟ αλλά κάποιος άλλος θα έλεγε ότι ο σταθμάρχης ήταν βαλτός από τους Ρώσους για να κάνει το δυστύχημα δύο μήνες πριν τις εκλογές και να τις χάσει ο Μητσοτάκης.Αυτό δεν το είπε κανείς στην Ελλάδα και ο σταθμάρχης δεν δέχεται καμμία πίεση για να πει τι ακριβώς έκανε και γιατί το έκανε αλλά όλη η προσοχή έχει επικεντρωθεί στα καύσιμα και τα ξυλόλια.
Aυτός ο άλλος εμφανίσθηκε καθυστερημένα τώρα και είναι ο Ψαριανός. :D

https://www.gazzetta.gr/plus/2422805/mn ... nekrofiles

Γιατί ο Χίος όταν βγάζει πρωτοσέλιδο στο "Μακελείο" που λέει ότι ο Ζελένσκι στέλνει δολοφόνους στην υπηρεσία του Μητσοτάκη που σκότωσαν τον Βασίλη είναι πλακατζής ενώ ο Ψαριανός που αποκαλεί την Καρυστιανού νεκρόφιλη μοιρολογίστρα στην υπηρεσία της Ρωσίας είναι χυδάιος; :D
Ναι, αλλά αποφασίστε τί είναι ψεκ και τί δεν είναι ή τέλος πάντων, ποιά θεωρία ψεκ θεωρείται ας πούμε ανεκτή/αποδεκτή για να ξέρουμε κι εμείς τί θα λέμε

ΥΓ: ποιός σου είπε οτι δεν είναι δυνατόν κάποιοι να θεωρούμε οτι ο (κάθε) Πούτιν , στις ημέρες μας, μπορεί να κάνει πολλά?

Άλλωστε, θυμάμαι πως κάπου ο Γιαννό μου είπε οτι, ξέρεις τί ψεκοθεωρίες κυκλοφορούσαν εκείνες τις ημέρες???! Μην είσαι ανόητη, δεν ήταν απλώς μια θεωρία για κάποιο φορτίο!!!
Και αναρωτιέμαι κι εγώ :lol: , για μπάστα λίγο, βγήκε δηλαδή ολόκληρος Πρωθυπουργός στα κανάλια για να διαψεύσει οτι δεν έγινε βουντού στα Τέμπη?

Μπορούμε να πούμε πολλά επ'αυτού, αλλά ίσως και να βαριέμαι λίγο και να την γλυτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση όμως, για να δεις οτι δεν είμαι άδικη και δεν θέλω να σε αφήνω παραπονεμένο, ε, φαίνεται όντως λίγο στοχευμένη η περιοχή του δυστυχήματος, θέλω να πω, γύρω γύρω πρασινάδα και ισιάδα και στη μέση κρατήρας και κάρβουνο...είχε δίκιο ο Λιόλιος....βέβαια, μπορεί το γκάζι πχ που λέει να μην ήταν μέσα στο τρένο να ήρθε ρουφηχτό από κάπου απέξω ας πούμε αλλά δεν θέλω να βαραίνω κι άλλο τις πλάτες της κυβέρνησης, αρκετά σενάρια έχει να παλέψει τον τελευταίο καιρό, που βρίσκεται στην σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Μα θα μου πεις, και γιατί να μην επικρατήσουν αυτά τα σενάρια?
Χμμμ, τώρα τί να σου πω..θες γιατι ο Πούτιν έχει το "ορθόδοξο ηθικό πλεονέκτημα"? (συγγνώμη αν ανεβάζω σε κάποιους την πίεση :003: ), θες γιατί μπροστά σε τέτοια σενάρια είναι καλύτερα να κρατάμε τον Λακαφώση στην επικαιρότητα, έστω και με το να τον βρίζουμε? Τί να σου πω, ό,τι και να σου πω, θα σε γελάσω. Μέχρι εκει πάει το μυαλό μου, δεν έχει δυνατότητες για παρακάτω.

Δεν ξέρω αν στο έφτιαξα κάπως αρκούντως ικανοποιητικό για τα δεδομένα σου, αλλα το έκανα για να μην νομίζεις οτι δεν αναγνωρίζω :g094: και δεν εκτιμώ :g094: τις ώρες που έχεις φάει μαζί μου να προσπαθείς να μου εξηγείς και να μου αναλύεις. Ειναι ένα πτωχό αντίδωρο εκ μέρους μου, για την δική σου μεγαλόψυχη προσφορά. Και βέβαια πάντα Κύριος, ό,τι έχεις να μου πεις μου το λες με μεταξωτό λόγο και εγώ τρελαίνομαι για μεταξωτά! :g094:

Λοιπόν, σε καλημερίζω :D , πάω να φτιάξω καφέ, είναι πάντα χαρά μου να συνομιλώ μαζί σου γιατί ΕΣΥ μπορείς να με εμπνέεις να γράφω για τα Τέμπη χωρίς να γίνομαι Μαινάδα, είναι μια ωραία πρόκληση αυτή για εμένα, να με εισάγεις σε αυτά τα μονοπάτια... κι ένα ευχάριστο διάλειμμα...

:P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 24 Φεβ 2025, 10:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Saturn έγραψε: 23 Φεβ 2025, 20:25
Αρίστος έγραψε: 23 Φεβ 2025, 20:05
Saturn έγραψε: 23 Φεβ 2025, 20:03 Τεμπίστες?

Aληθεια πως πρεπει να αποκαλουμε τα μελη του κινηματος; Δεν το εχω σκεφτει.

.
Ποιό κίνημα?

Όλη η Ελλάδα είναι.
Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς για τις αντιδράσεις ενός ολόκληρου έθνους τέτοιου είδους συγκεκριμένες ορολογίες.

Αντιθέτως,μπορείς να μιλήσεις και να χρησιμοποιήσεις ευστοχότατα ταμπελιασματα- και θα δανειστώ και πάλι την σούπερ πετυχημένη ατάκα του Μπογδάνου- γι αυτούς που στέκονται και θα σταθούν ενάντια σε σύσσωμο τον ελληνκό κόσμο:

ΚΟΥΛΙΓΚΑΝΣ :003:
φυσικα και δεν ειναι ολη η ελλαδα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Saturn έγραψε: 24 Φεβ 2025, 01:40 α) γιατί θα έπρεπε και σε ποιόν θα έπρεπε να μιλήσουν για την υγεία του?
β) γιατί , γενικότερα, πρέπει αναγκαστικά η ψυχική νόσος να αποκλείσει το έγκλημα?

ΥΓ: δεν είδα το βίντεο , μόνο αυτά που γράφεις οπότε μπορεί και κάτι να μου διαφεύγει

ΥΓ2: μην κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου , θα σου μείνει κουσούρι
α) στις αρχες. απο τα πιο σημαντικα και βασικα πραγματα που σιγουρα εχουν ερωτηθει.

β) καθολου δεν το αποκλειει.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

ψυχραιμος εγκληματολογος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 10:02
Saturn έγραψε: 24 Φεβ 2025, 01:40 α) γιατί θα έπρεπε και σε ποιόν θα έπρεπε να μιλήσουν για την υγεία του?
β) γιατί , γενικότερα, πρέπει αναγκαστικά η ψυχική νόσος να αποκλείσει το έγκλημα?

ΥΓ: δεν είδα το βίντεο , μόνο αυτά που γράφεις οπότε μπορεί και κάτι να μου διαφεύγει

α) διότι προκύπτει ότι είναι τέτοια η σοβαρότητα της νόσου που καθορίζει ολόκληρη τη ζωή του ανθρώπου αυτού, ακόμα και τις ενδεχόμενες αντιδράσεις του αν υποθέσουμε ότι έφυγε άρον άρον από το σπίτι. Στα διάφορα αλερτ υπάρχει πχ η σημείωση ότι ο εξαφανισμένος πάσχει από άνοια, δεν λέγεται τυχαία αυτό.
β) το έγκλημα θα το καθορίσει το τραύμα στον λάρυγγα. Όμως ιατροδικαστικά μου κάνει εντύπωση το εξής: Αν έχει στραγγαλιστεί κάποιος, δεν θα φανεί αυτό αμέσως; Γνώμη μου είναι ότι το σενάριο του προθανάτιου/μεταθανάτιου τραύματος έχει διακινηθεί σκόπιμα, όπως τα περισσότερα στις τάχα δύσκολες και ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Δήθεν δηλαδή παρουσιάζεται ως αμφιλεγόμενο, για να κερδίσουν οι ερευνητές χρόνο ώστε να συλλέξουν και τα υπόλοιπα στοιχεία.

Πλέον είναι βέβαιο ότι για προφανείς λόγους, να αποφύγουν το κουτσομπολιό, εκτελούσαν τις συνταγές στην Αθήνα, κάτι που είναι λογικό και απολύτως δικαιολογημένο όταν ζεις οικογενειακά ένα διαρκές δράμα.
Η ψυχ ασθένεια ήταν βαριά. Αν όμως έχεις αποκρύψει ένα τόσο σημαντικό στοιχείο από την έρευνα, υπάρχει πρόβλημα, πόσω μάλλον όταν για 50 μέρες δεν έχεις αφήσει υπονοούμενα για εγκληματικές ενέργειες και ξαφνικά μιλάς για κακόψυχα αφεντικά.
Δεν ξεκαθαρίζουν κάτι οι απαντήσεις σου σε αυτά που σε ρωτώ
Σε ποιόν ήταν αναγκασμένοι οι οικείοι του να μιλήσουν για την νόσο του παιδιού τους? Για ποιόν λόγο να το έκαναν? Έβγαλαν κανένα αλερτ που λες? Δεν μιλώ για τις Αρχές, άλλο αυτό, εκεί πού ξέρεις εσύ τί δήλωσαν και τί δεν δήλωσαν?. Η δήλωση που έκανε η μητέρα στο φεισμπουκ, είχε κάθε λόγο να την κάνει αν πίστευε οτι έτσι είναι, δεν πα να είχε 10 ψυχιατρικά νοσήματα ο γιος της.

Και φυσικά δεν απαντάς γιατί η ύπαρξη ψυχικής νόσου αποκλείει αναγκαστικά και το ενδεχόμενο του εγκλήματος

Πρόσεξε, δεν κάνω εγώ σενάρια, απαντώ σε βεβαιότητες που εσύ επιχειρείς μέσω σεναρίων.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ψυχραιμος εγκληματολογος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 10:16 Το σενάριο της απαγωγής δεν στέκει διότι δεν ταιριάζουν οι ώρες που έφυγε από το σπίτι με τις όποιες μαρτυρίες. Δεν υπάρχει αντίσταση, ξενο dna κλπ. Θυμίζω ότι ο θανών βρέθηκε νεκρός σε στάση ανθρώπου που κοιμάται, με τα ρούχα του άθικτα και τα γυαλιά του διπλωμένα. Σε όλες τις περιπτώσεις προκύπτει ότι δεν υπάρχει αντίσταση. Το σενάριο της μεταφοράς όμως λόγω σκύλων υπάρχει, γι αυτό και είναι ανοιχτό γενικά το σενάριο της ανθρωποκτονίας. Αυτό που δεν υπάρχει είναι κάποιο βίντεο που να έχει καταγράψει τον άνθρωπο αυτόν οπουδήποτε. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς λόγω της ειδικής περίπτωσης, δεν πήγαινε ΠΟΥΘΕΝΑ χωρίς τη συνοδεία κάποιου μέλους της οικογένειας. Το σενάριο της απαγωγής πάσχει διότι από το προφίλ που έχουν φτιάξει, προκύπτει ότι δεν υπάρχει σενάριο ο άνθρωπος αυτός να έκανε και απλή βόλτα μόνος του, τόσο απλό.
το σημαντικοτερο στοιχειο ειναι οτι ο αριστος μιλαει για απαγωγη, και ο αριστος κανει παντα λαθος, οποτε δεν μπορει να ειναι απαγωγη. :102:

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 10:57
ψυχραιμος εγκληματολογος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 10:16 Το σενάριο της απαγωγής δεν στέκει διότι δεν ταιριάζουν οι ώρες που έφυγε από το σπίτι με τις όποιες μαρτυρίες. Δεν υπάρχει αντίσταση, ξενο dna κλπ. Θυμίζω ότι ο θανών βρέθηκε νεκρός σε στάση ανθρώπου που κοιμάται, με τα ρούχα του άθικτα και τα γυαλιά του διπλωμένα. Σε όλες τις περιπτώσεις προκύπτει ότι δεν υπάρχει αντίσταση. Το σενάριο της μεταφοράς όμως λόγω σκύλων υπάρχει, γι αυτό και είναι ανοιχτό γενικά το σενάριο της ανθρωποκτονίας. Αυτό που δεν υπάρχει είναι κάποιο βίντεο που να έχει καταγράψει τον άνθρωπο αυτόν οπουδήποτε. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς λόγω της ειδικής περίπτωσης, δεν πήγαινε ΠΟΥΘΕΝΑ χωρίς τη συνοδεία κάποιου μέλους της οικογένειας. Το σενάριο της απαγωγής πάσχει διότι από το προφίλ που έχουν φτιάξει, προκύπτει ότι δεν υπάρχει σενάριο ο άνθρωπος αυτός να έκανε και απλή βόλτα μόνος του, τόσο απλό.
το σημαντικοτερο στοιχειο ειναι οτι ο αριστος μιλαει για απαγωγη, και ο αριστος κανει παντα λαθος, οποτε δεν μπορει να ειναι απαγωγη. :102:
Ορίστε ένα δίλημμα για σένα:
Αν σου πει ο Άριστος να ΜΗΝ ψηφίσεις ΝΔ, θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα να το ρίξεις Κουλι;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ψυχραιμος εγκληματολογος
Phorum.gr user: ψυχραιμος εγκληματολογος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ψυχραιμος εγκληματολογος »

Saturn έγραψε: 24 Φεβ 2025, 10:50
ψυχραιμος εγκληματολογος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 10:02

α) διότι προκύπτει ότι είναι τέτοια η σοβαρότητα της νόσου που καθορίζει ολόκληρη τη ζωή του ανθρώπου αυτού, ακόμα και τις ενδεχόμενες αντιδράσεις του αν υποθέσουμε ότι έφυγε άρον άρον από το σπίτι. Στα διάφορα αλερτ υπάρχει πχ η σημείωση ότι ο εξαφανισμένος πάσχει από άνοια, δεν λέγεται τυχαία αυτό.
β) το έγκλημα θα το καθορίσει το τραύμα στον λάρυγγα. Όμως ιατροδικαστικά μου κάνει εντύπωση το εξής: Αν έχει στραγγαλιστεί κάποιος, δεν θα φανεί αυτό αμέσως; Γνώμη μου είναι ότι το σενάριο του προθανάτιου/μεταθανάτιου τραύματος έχει διακινηθεί σκόπιμα, όπως τα περισσότερα στις τάχα δύσκολες και ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Δήθεν δηλαδή παρουσιάζεται ως αμφιλεγόμενο, για να κερδίσουν οι ερευνητές χρόνο ώστε να συλλέξουν και τα υπόλοιπα στοιχεία.

Πλέον είναι βέβαιο ότι για προφανείς λόγους, να αποφύγουν το κουτσομπολιό, εκτελούσαν τις συνταγές στην Αθήνα, κάτι που είναι λογικό και απολύτως δικαιολογημένο όταν ζεις οικογενειακά ένα διαρκές δράμα.
Η ψυχ ασθένεια ήταν βαριά. Αν όμως έχεις αποκρύψει ένα τόσο σημαντικό στοιχείο από την έρευνα, υπάρχει πρόβλημα, πόσω μάλλον όταν για 50 μέρες δεν έχεις αφήσει υπονοούμενα για εγκληματικές ενέργειες και ξαφνικά μιλάς για κακόψυχα αφεντικά.
Δεν ξεκαθαρίζουν κάτι οι απαντήσεις σου σε αυτά που σε ρωτώ
Σε ποιόν ήταν αναγκασμένοι οι οικείοι του να μιλήσουν για την νόσο του παιδιού τους? Για ποιόν λόγο να το έκαναν? Έβγαλαν κανένα αλερτ που λες? Δεν μιλώ για τις Αρχές, άλλο αυτό, εκεί πού ξέρεις εσύ τί δήλωσαν και τί δεν δήλωσαν?. Η δήλωση που έκανε η μητέρα στο φεισμπουκ, είχε κάθε λόγο να την κάνει αν πίστευε οτι έτσι είναι, δεν πα να είχε 10 ψυχιατρικά νοσήματα ο γιος της.

Και φυσικά δεν απαντάς γιατί η ύπαρξη ψυχικής νόσου αποκλείει αναγκαστικά και το ενδεχόμενο του εγκλήματος

Πρόσεξε, δεν κάνω εγώ σενάρια, απαντώ σε βεβαιότητες που εσύ επιχειρείς μέσω σεναρίων.
Για τις αρχές μιλάω, εκεί γίνεται αναφορά ότι δεν μίλησαν. Αν διαβάσεις τα χτεσινά ρεπορτάζ, υπάρχει αναφορά στο ότι οι αστυνομικοί απορούν πώς είναι δυνατον να μην έχει γίνει αναφορά στο ιατρικό του ιστορικό, καθώς είναι διαφορετικό να ψάχνεις υγιή και διαφορετικό να ψάχνεις άνθρωπο με ιστορικό χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών. Γίνεται δηλαδή αναφορά στο ότι για την ίδια την αστυνομία είναι κρίσιμο να το γνωρίζει, και από τα ρεπορτάζ προκύπτει ότι ΔΕΝ το γνώριζε. Δεν είναι κρίσιμο αυτο;
Για το άλλο θέμα απάντησα ότι δεν είναι η ψυχική νόσος το κρίσιμο, αλλά ο τρόπος θανάτου, αν είναι ασφυξία που αποδεικνύεται από το όποιο εύρημα στον λάρυγγα, τότε είναι ανθρωποκτονια, αυτό είπα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Eνω εσυ μπομπο εισαι στη σωστη πλευρα της ιστοριας γι' αυτο η χωρα πεταει απο διακριση σε διακριση σε ολους τους τομεις.

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Bazoomba έγραψε: 24 Φεβ 2025, 10:59
Ορίστε ένα δίλημμα για σένα:
Αν σου πει ο Άριστος να ΜΗΝ ψηφίσεις ΝΔ, θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα να το ρίξεις Κουλι;
πως νομιζεις οτι βγηκε ο κουλης;

οι αντικουλικοι τον εβγαλαν, δειχνωντας στον λαο ποσο ψεκες ειναι.

ετσι ο λαος αναγκαστηκε να ψηφισει "οτιναναι εκτος απο δαυτους" και βγηκε ο κουλης. :102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 11:05

Eνω εσυ μπομπο εισαι στη σωστη πλευρα της ιστοριας γι' αυτο η χωρα πεταει απο διακριση σε διακριση σε ολους τους τομεις.

.
ειμαι στη σωστη πλευρα του κουβα.

δηλαδη εξω απο αυτον.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 09:22
Αρίστος έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:26
Crimson_2 έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:22

Εντάξει τώρα πέρασες στην άλλη γνωστή τακτική σου, να σπαμάρεις τα ίδια ψέματα περισσότερες φορές απ ότι είναι διατεθειμένος ο άλλος να σου απαντήσει. Εκεί είναι η πλήρης δημοσίευση, όποιος θέλει την διαβάζει και καταλαβαίνει αν λες ψέματα εσύ ή εγώ. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια ψεύτη Κουβαρίστο.

Ποια ειναι τα ψεματα; ο ΓΓ της WAN πλεκει το εγκωμιο του Φιλιππακη και της Δημοκρατιας σαν προτυπο πετυχημενης νεας εφημεριδας σε δυσκολες εποχες.

His experience is likely to provide useful lessons for any publisher facing the challenge of difficult economic markets.

Dimokratia quickly established itself as a dynamic conservative editorial voice in the country, relying heavily on newsstand sales (85 per cent)
καλε μου απατεωνα, εδω βλεπουμε οτι λεει πως η εφημεριδα ειναι πετυχημενη οικονομικα.

αυτο δε λεει τιποτα απολυτως για την ποιοτητα της. απλως λεει οτι καταφερνει να την αγοραζουν τα κοροιδα.

Για διεθνεις διακρισεις της εφημεριδας μιλουσαμε απατεωνα. Αυτη ηταν η πρωτη το 2012, ακολουθησε δευτερη στο Αμβουργο και τριτη ηταν στο Λονδινο που ψηφιστηκε στις 7 εφημεριδες που ξεχωρισαν παγκοσμιως το 2024 μαζι με Le Monde, Faz και People's Daily της Κινας.

Μαλιστα οι Κινεζοι της People's Daily θεωρησαν τη Δημοκρατια αρκετα σοβαρη εφημεριδα ωστε να κλεισουν μαζι της συνεργασια προκειμενου να αναδημοσιευει οικονομικα αρθρα τους κατ' αποκλειστικοτητα στην Ελλαδα.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 24 Φεβ 2025, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Η ενδεχόμενη ψυχική νόσος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο του εγκλήματος. Αντιθέτως, το κάνει πολύ πιο εύκολο, αν όντως υπάρχει εγκληματική πρόθεση.

Και είναι ανθρώπινο σε τόσο δραματικές φάσεις, η οικογένεια να θέλει να διαφυλάξει την υστεροφημία του νεκρού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

αρίστο τρελιάρη φέρνε κι άλλα σίγουρα από τη βραβευμένη κοττακοφυλλάδα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 11:09
Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 11:05

.
ειμαι στη σωστη πλευρα του κουβα.

δηλαδη εξω απο αυτον.
Κακώς.

Η σωστή πλευρά της ιστορίας, είναι να αποδίδεις όλους τους θανάτους στους δολοφόνους της κυβέρνησης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”