έχασες ένα από τα λίγα αξιοπρεπή ματς ενός κακού τουρνουά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
- Οργισμένος
Re: Euro 2024
To μεγαλο ονομα λειπει για πρωτη φορα στην ιστορια αυτης της εθνικης ομαδας. Εκτος ισως απο τον γερο Βαντ ΑΗκ. Ισως ομως ετσι θα ξεολλησουμε και θα παμε μπροστα και θα παρουμε αυτο που μας αξιζει δλδ το μουντιαλ.Esperos έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 00:31Λείπει ένας τέτοιος παίκτης απ την Ολλανδία. και ένας Ρομπεν.Οργισμένος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 00:17Με την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκολαρα Φαν Περσι. ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ...Tarkovsky έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 00:10 Ισπανία-Ολλανδία θα ήταν φαντεζί τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες που περισσότερο από όλες μας σέβονται ως θεατές
επανάληψη του τελικού Μουντιάλ το 2010 και του αλησμόνητου 1-5 με ανατροπή το 2014
Την παρακολούθησα σήμερα, αν και είμαι Ολλανδία
(από το 1978 στον τελικό με την Αργεντινή, από εκείνο το δοκάρι στο 1-1)
Επανέρχομαι, λείπει παίκτης που να δώσει στην ομάδα προσωπικότητα,
εγώ είδα κάτι μηχανάκια που τρέχανε σήμερα, όχι αίσθημα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Eθνικοκοινωνιστης
4-3-3 σταθερα επαιζε ο μπιχλοκλοπ γιαυτο πανηγυριζαν μονο κανενα μιλκο καπ τοσα χρονιαGoBack έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 00:40Ετσι ακριβως,οταν επαιζε ο Κλοπ με τριαδα ηταν ανικητος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 00:29το αγαπημενο σου 4-3-3 τον κανει χειροτερο,τι να σας κανω φεικαδες μου![]()
φετος μονο τον διελυσε ο γκασπερινι με 5-4-1
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
δεν είναι γέρος στα 32 και με τέτοια σωματοδομήΟργισμένος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 01:07 To μεγαλο ονομα λειπει για πρωτη φορα στην ιστορια αυτης της εθνικης ομαδας. Εκτος ισως απο τον γερο Βαντ ΑΗκ.
ο Φαν Ντάικ δεν ξεπέρασε ποτέ τους χιαστούς (9 μήνες έξω) του 2020 μετά από τη δολοφονική ποδιά Πίκφορντ,
https://www.youtube.com/shorts/yFwEx6pz ... ture=share
φάση στην οποία δόθηκε ένα απλό άουτ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πιάνομεν αλλά ούτε εκεί το είχε, όταν πάτησα να δω. Ούτε στο πρόγραμμα της ερτ3 το έγραφε. Εσύ το είδες ερτ3?Lugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:06Δεν πιάνετε ΕΡΤ3 ρε χαμουτζη?vantono έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:57Συντονίστηκα κατά τις 18.30 και περίμενα. Και βλέπω επιστροφή από ταιμ-αουτ, 3η περίοδος σπυριάρα Ελλαδα-Σλοβενια.Πτολεμαίος έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:49
Μη μου λες τέτοια, σχολάω τώρα και θέλω να πάω να δω μπάλα μηγαμησω.
Ασυναίσθητα λέω "οκ, μόλις τελειώσει θα έχει μπάλα", περνάνε λίγα δεύτερα, κάνω τα μαθηματικά στο μυαλό μου και βλέπω ότι δεν βγαίνει ο χρόνος.
Μετά ψάχνω αμέσως το πρόγραμμα της ΕΡΤ και το μόνο που γράφει είναι στις 22.00 Ολλανδία-Τουρκία ΕΡΤ1. Σε κανένα άλλο της ΕΡΤ το Αγγλια-Ελβετια.
Δεν είναι δυνατόν, θα πάρω τηλ στα κεντρικά να τους ρίξω βρισίδια.
Εεεεε, χμμμμ, στην Θεσσαλονίκη ζούσα όταν ήμουν μικρός
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ωραίος τελικός θα είναι το Γαλλια-Ολλανδια και πάλι προβλέπω να τρώνε ψωλή οι Ολλανδοί.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
και μόνο επειδή παίκτης τους έκανε το σύμβολο των φασιστών γκριζων λύκων τα τσογλάνια (για να χρησιμοποιήσω τούρκικη λέξη) δεν έπρεπε να περάσουνε.

τον πίνεις;

τον πίνεις;
Ναιvantono έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 02:12Πιάνομεν αλλά ούτε εκεί το είχε, όταν πάτησα να δω. Ούτε στο πρόγραμμα της ερτ3 το έγραφε. Εσύ το είδες ερτ3?Lugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:06Δεν πιάνετε ΕΡΤ3 ρε χαμουτζη?vantono έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:57
Συντονίστηκα κατά τις 18.30 και περίμενα. Και βλέπω επιστροφή από ταιμ-αουτ, 3η περίοδος σπυριάρα Ελλαδα-Σλοβενια.
Ασυναίσθητα λέω "οκ, μόλις τελειώσει θα έχει μπάλα", περνάνε λίγα δεύτερα, κάνω τα μαθηματικά στο μυαλό μου και βλέπω ότι δεν βγαίνει ο χρόνος.
Μετά ψάχνω αμέσως το πρόγραμμα της ΕΡΤ και το μόνο που γράφει είναι στις 22.00 Ολλανδία-Τουρκία ΕΡΤ1. Σε κανένα άλλο της ΕΡΤ το Αγγλια-Ελβετια.
Δεν είναι δυνατόν, θα πάρω τηλ στα κεντρικά να τους ρίξω βρισίδια.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Θελω τελικο Ολλανδια-Γαλλια.
- Dr Socrates
Euro 2024, Ολλανδία - Τουρκία: Επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων μετά το παιχνίδι
https://www.gazzetta.gr/football/euro/2 ... madon-meta
https://www.gazzetta.gr/football/euro/2 ... madon-meta
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εκτός τόπου και χρόνου όσοι μιλάτε για τελικό ολλανδια-γαλλια. Αυτή η Γαλλία δεν περνάει με τίποτα απ' αυτή την Ισπανία, και το λέω εγώ που είμαι Γαλλία.
Για τους τσάβουλες με την τύχη βουνό και την τρύπα τάλαρο που έχουν, δεν μιλάω καν.
Θα φτάσουν τελικό κι εκεί θα κερδίσει το ποδοσφαιρ..not. Θα το σηκώσουν και κανείς μας δεν θα έχει καταλάβει πως το σήκωσαν, ακόμα θα τους βρίζουμε.
Για τους τσάβουλες με την τύχη βουνό και την τρύπα τάλαρο που έχουν, δεν μιλάω καν.
Θα φτάσουν τελικό κι εκεί θα κερδίσει το ποδοσφαιρ..not. Θα το σηκώσουν και κανείς μας δεν θα έχει καταλάβει πως το σήκωσαν, ακόμα θα τους βρίζουμε.
Antoine Griezmann saves this post and puts in barelisia feta his dickvantono έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 14:25 Εκτός τόπου και χρόνου όσοι μιλάτε για τελικό ολλανδια-γαλλια. Αυτή η Γαλλία δεν περνάει με τίποτα απ' αυτή την Ισπανία, και το λέω εγώ που είμαι Γαλλία.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Θα τους ξεκολιασουν οι ΙσπανοιDaje έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 19:20Antoine Griezmann saves this post and puts in barelisia feta his dickvantono έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 14:25 Εκτός τόπου και χρόνου όσοι μιλάτε για τελικό ολλανδια-γαλλια. Αυτή η Γαλλία δεν περνάει με τίποτα απ' αυτή την Ισπανία, και το λέω εγώ που είμαι Γαλλία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 0 Απαντήσεις