Και ποιο είναι το ξεμάλλιασμα που διέκρινες στη συγκεκριμένη φάση;
Στο ότι όλα ξεκίνησαν όταν έγραψα ότι θεωρώ τη νύχτα την πιο ερωτική περσόνα στο πχόρουμ; Το υποστηρίζω ακόμη και τώρα.
Διέκρινες την οποιαδήποτε πρόθεση ξεμαλλιάσματος σ' αυτό;
Για πες.
Έτσι για να τα παίρνουμε τα πράγματα στεπ μπάι στεπ.
Δεν θα παιξω το παιχνιδακι σου και δεν αναφερομουν μονο στο συγκεκριμενο ξεμαλλιασμα.Απειρα τα παραδειγματα και με διαφορετικες πρωταγωνιστριες
Ήμουν σίγουρη. Παίζετε μόνον με τα δικά σας τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια.
Προσοχή στα στουκαρίσματα, γιατί συμβαίνουν και στις καλύτερες οδηγάρες.
Με εχεις για ανθρωπο που θα κατσει να σου αναλυει στεπ μπαι στεπ τα ποστ πχορουμιτισσων που οδηγουν στα ξεμαλλιασματα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Θα ελεγα οτι το νημα εκπληρωνει επιτελους την αποστολη του αλλα ολοι πλην της σαλαμανδρας ξερουμε οτι ο βαντονος δεν ουτε με προεδρικο διαταγμα Spoiler
θα μου κρατας μουτρα για πολυ;
Γιατί δεν αφού ναι μεν;; Αλλά!..
Ειναι μονογαμικος,στην καλυτερη να στειλει κανα ηχητικο.
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Με κοροϊδεύει.
Πες μου ομως που έχεις περισσότερη πέραση. Σε άντρες ή σε γυναίκες; Vantono
Ελπίζω το δεύτερο, φοβάμαι το πρώτο.
Αν ποτέ φτάσω στο σημειο να ανεβάσω Στενο Μαρκάρισμα: gay edition, θα συγκρινουμε το συμβάν αυτό με τα υπόλοιπα στενα μαρκαρίσματα και θα δουμε.
Το φοβάσαι αλλά είσαι ο τύπος τους θέλω να σου πω, είναι αναπόφευκτο σύντομα θα μας διηγηθείς μια τέτοια ιστορία
Θα ελεγα οτι το νημα εκπληρωνει επιτελους την αποστολη του αλλα ολοι πλην της σαλαμανδρας ξερουμε οτι ο βαντονος δεν ουτε με προεδρικο διαταγμα Spoiler
θα μου κρατας μουτρα για πολυ;
Γιατί δεν αφού ναι μεν;; Αλλά!..
Μωρέ το ξέρω αυτό όλο το διευκρινίζει αφού.
Δεν είχα καταλαβει ότι εννοούσες τέτοιο δεν.
Μωρέ το ξέρω αυτό όλο το διευκρινίζει αφού.
Δεν είχα καταλαβει ότι εννοούσες τέτοιο δεν.
Υπαρχει χειροτερο δεν;
Ήμουν σίγουρη. Παίζετε μόνον με τα δικά σας τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια.
Προσοχή στα στουκαρίσματα, γιατί συμβαίνουν και στις καλύτερες οδηγάρες.
Με εχεις για ανθρωπο που θα κατσει να σου αναλυει στεπ μπαι στεπ τα ποστ πχορουμιτισσων που οδηγουν στα ξεμαλλιασματα;
Σαφώς όχι. Σε έχω για άνθρωπο που επαναλαμβάνει τσιτάτα και έχει πανομοιότυπες αντιδράσεις με την αντρική πλειοψηφία.
Με λίγα λόγια, ένα ακόμη πανάλαφρο καραβάκι.
Άλλη ερώτηση;
Οχι νομιζω τα καλυψαμε ολα.Ξανακανε με quote οταν θα εχεις επισυναψει στο ποστ φωτο κοιλιακων.
Με κοροϊδεύει.
Αν ποτέ φτάσω στο σημειο να ανεβάσω Στενο Μαρκάρισμα: gay edition, θα συγκρινουμε το συμβάν αυτό με τα υπόλοιπα στενα μαρκαρίσματα και θα δουμε.
Με κοροϊδεύει.
Χρειαζόμαστε poll.
Μπαίνετε στον Vantono;
Είμαι άντρας - ναι
Είμαι άντρας - όχι
Είμαι γυναίκα - ναι
Είμαι γυναίκα - οχι
Define μπαίνετε.
vantono έλα λίγο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.