Σιγουρα δεν θα αποκλεισουμε και αυτη την εκδοχη.Ειδικα για το πρωτοΑρίστος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 17:32Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Φεβ 2023, 12:48 ρε τι γίνεται με αυτούς τους ιούς; έξω ψευτοαρρωσταινα κάθε 3 χρόνια για μια μέρα. τώρα από τα τέλη Δεκέμβρη έχω κολλήσει 3 φορές, με δέκατα. τώρα έχω και αδυναμία και τη μέρα, και θέλω να ξεράσω. μας έχουν ξεκολιάσει λέμε, ιοί βάρβαροι. δεν είναι να πηγαίνεις σε μαζικές συνεστιασεις.
Mηπως εχουν αδυνατισει εμβολια, καραντινες και μασκες το ανοσοποιητικο σου.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ο πυρετός είχε τελειώσει από το βράδυ, αλλά όλη η περιοχή της κοιλιάς είναι καταστροφη. λες και έχω φάει κάνα τσιμεντόλιθο. το βράδυ ήταν πολύ χειρότερα, γιατί είχα και διάρροια αλλά και δυσκοίλια, πονο,όοως και συνεχεια αναγούλα. μιλάμε για τρελό κόμπο. σε ένα σημείο στην τουαλετα ένιωσα να γυρνάει όλο το στομάχι, ναυτία, και λιποθύμησα. θα με έβρισκαν πεθαμένο στη χέστρα όπως τον Έλβις.
τώρα δεν ξέρω και τι να φάω που εχωκαι διάρροια και δυσκοίλια. χέσε μέσα. αλλά όσο ναναι, υπάρχει βελτιώση. δεν ξέρω αν παίζει και. κάνα φάρμακο.
τώρα δεν ξέρω και τι να φάω που εχωκαι διάρροια και δυσκοίλια. χέσε μέσα. αλλά όσο ναναι, υπάρχει βελτιώση. δεν ξέρω αν παίζει και. κάνα φάρμακο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
περαστικά, ζήτα φιδέ από κάποιο αμόρεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Φεβ 2023, 10:12 ο πυρετός είχε τελειώσει από το βράδυ, αλλά όλη η περιοχή της κοιλιάς είναι καταστροφη. λες και έχω φάει κάνα τσιμεντόλιθο. το βράδυ ήταν πολύ χειρότερα, γιατί είχα και διάρροια αλλά και δυσκοίλια, πονο,όοως και συνεχεια αναγούλα. μιλάμε για τρελό κόμπο. σε ένα σημείο στην τουαλετα ένιωσα να γυρνάει όλο το στομάχι, ναυτία, και λιποθύμησα. θα με έβρισκαν πεθαμένο στη χέστρα όπως τον Έλβις.![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
πήγα εδώ στη Κάρι Μπράντσο των φαρμακείων, πήρα κάτι φάρμακα για το έντερο, και άρχισα να συνερχομαι.μαλακια, έπρεπε να πάω εξ αρχης. θα γλίτωνα τη λιποθυμία στην τουαλέτα λες και ήμουν κάνας πρεζάκιας σε ταινία. .
να δω τι άλλο θα τσιμπήσω αν ξαναπάω πουθενά σε μαζικό γλέντι φάση. πνευμονια, λαιμοι, έντερα, όλοι οι ιοί έχουν μπουκαρει, οι πόρτες ανοιχτές. για να σώσουμε τα γερόντια, θα ψοφήσουμε εμείς στην τελική. και όσα τεστ έχω κάνει, κανένα δεν τους πιάνει, οπως και κανένα εμβόλιο. είμαστε απροστάτευτοι και μπουκάρουν αβέρτα. μπορεί να παιζει και ρόλο το αλκοόλ, που ριχνει το ανοσοποιητικό.
να δω τι άλλο θα τσιμπήσω αν ξαναπάω πουθενά σε μαζικό γλέντι φάση. πνευμονια, λαιμοι, έντερα, όλοι οι ιοί έχουν μπουκαρει, οι πόρτες ανοιχτές. για να σώσουμε τα γερόντια, θα ψοφήσουμε εμείς στην τελική. και όσα τεστ έχω κάνει, κανένα δεν τους πιάνει, οπως και κανένα εμβόλιο. είμαστε απροστάτευτοι και μπουκάρουν αβέρτα. μπορεί να παιζει και ρόλο το αλκοόλ, που ριχνει το ανοσοποιητικό.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά.
Εγώ πάντως φέτος είμαι πολύ καλύτερα από άλλες χρονιές. Το αυτοάνοσό μου που σχετίζεται με ιώσεις με έχει ξεχάσει. Ίσως επειδή παίρνω μεγάλες ποσότητες βιταμίνης d. Δεν ξέρω πού αλλού να το αποδώσω..
Εγώ πάντως φέτος είμαι πολύ καλύτερα από άλλες χρονιές. Το αυτοάνοσό μου που σχετίζεται με ιώσεις με έχει ξεχάσει. Ίσως επειδή παίρνω μεγάλες ποσότητες βιταμίνης d. Δεν ξέρω πού αλλού να το αποδώσω..
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης περαστικά
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ευχαριστώ.Gherschaagk έγραψε: 10 Φεβ 2023, 08:31 Περαστικά.
θα το ρίξω κι εγώ στις βιταμίνες, τι να κάνω. τρέμω πλέον να βγω σε καμιά κοινωνική συνεστίαση. και γενικά δεν μπορώ να κοιμηθω όταν είμαι και λίγο άρρωστος, βασανιζομαι. δεν εχω συνηθίσει κιόλας, ποτέ δεν έπαιρναν φάρμακα, και τον κορωνοιο για πλάκα τον πέρασα. αλλά αυτός ο χειμώνας είναι του θανάτου.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Περαστικά .Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Φεβ 2023, 10:12 ο πυρετός είχε τελειώσει από το βράδυ, αλλά όλη η περιοχή της κοιλιάς είναι καταστροφη. λες και έχω φάει κάνα τσιμεντόλιθο. το βράδυ ήταν πολύ χειρότερα, γιατί είχα και διάρροια αλλά και δυσκοίλια, πονο,όοως και συνεχεια αναγούλα. μιλάμε για τρελό κόμπο. σε ένα σημείο στην τουαλετα ένιωσα να γυρνάει όλο το στομάχι, ναυτία, και λιποθύμησα. θα με έβρισκαν πεθαμένο στη χέστρα όπως τον Έλβις.![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
εντάξει τώρα, γίνομαι άνθρωπος. το θέμα είναι φοβάμαι να πάω κάπου που έχει κόσμο, τώρα τους δυο ιούς τους τσίμπησα σερί σε δυο εβδομάδες. κόλαση. θα το ριξω στις βιταμίνες, τι να κάνω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
σήμερα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 10 το πρωί μου έχωσαν αυτό το στιλέτο στην μύτη και το έφερνε γύρω γύρω 5 φορές σε κάθε ρουθούνι η νοσηλεύτρια.
το αποτέλεσμα θετικό.
χθες βράδυ βάρεσα μέχρι 39.4.
έχω πάρει 4 ντεπον.
πέφτει μέχρι 38 και πάλι πάνω.
πονάνε τα κοκκαλα αλλά ο πόνος έρχεται και φεύγει κατα διαστήματα.
Ο πονοκέφαλος μειώθηκε αρκετά.
πονόλαιμο τίποτα προς το παρόν. ούτε βηχα.
Οξυγονο 98.
το αποτέλεσμα θετικό.
έχω πάρει 4 ντεπον.
Οξυγονο 98.
-
user0972003
Δεν ξέρω ποιο είναι το στεναχωρημένο ειμότζι.taliban έγραψε: 28 Φεβ 2023, 14:59 σήμερα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 10 το πρωί μου έχωσαν αυτό το στιλέτο στην μύτη και το έφερνε γύρω γύρω 5 φορές σε κάθε ρουθούνι η νοσηλεύτρια.
το αποτέλεσμα θετικό.
έχω πάρει 4 ντεπον.
Οξυγονο 98.
Περαστικά σου, γρήγορα να συνέλθεις!
Ρε παιδιά εγώ ακόμα δεν κόλλησα κόβιντ.... προβληματίζομαι και μ' αυτό.
- Otto Weininger
GoBack έγραψε: 08 Φεβ 2023, 18:45Σιγουρα δεν θα αποκλεισουμε και αυτη την εκδοχη.Ειδικα για το πρωτοΑρίστος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 17:32Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Φεβ 2023, 12:48 ρε τι γίνεται με αυτούς τους ιούς; έξω ψευτοαρρωσταινα κάθε 3 χρόνια για μια μέρα. τώρα από τα τέλη Δεκέμβρη έχω κολλήσει 3 φορές, με δέκατα. τώρα έχω και αδυναμία και τη μέρα, και θέλω να ξεράσω. μας έχουν ξεκολιάσει λέμε, ιοί βάρβαροι. δεν είναι να πηγαίνεις σε μαζικές συνεστιασεις.
Mηπως εχουν αδυνατισει εμβολια, καραντινες και μασκες το ανοσοποιητικο σου.
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
user έγραψε: 28 Φεβ 2023, 15:02[...]taliban έγραψε: 28 Φεβ 2023, 14:59 σήμερα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 10 το πρωί μου έχωσαν αυτό το στιλέτο στην μύτη και το έφερνε γύρω γύρω 5 φορές σε κάθε ρουθούνι η νοσηλεύτρια.
το αποτέλεσμα θετικό.
έχω πάρει 4 ντεπον.
Οξυγονο 98.
Ρε παιδιά εγώ ακόμα δεν κόλλησα κόβιντ.... προβληματίζομαι και μ' αυτό.
user έγραψε: 27 Φεβ 2023, 02:23 Από την Τσικνοπέμπτη δεν έχω βγει, ως σήμερα, για να διαπιστώσω πως μάλλον δεν μου αρέσουν οι απόκριες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Περαστικά κι απο δω ρε μαν.taliban έγραψε: 28 Φεβ 2023, 14:59 σήμερα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 10 το πρωί μου έχωσαν αυτό το στιλέτο στην μύτη και το έφερνε γύρω γύρω 5 φορές σε κάθε ρουθούνι η νοσηλεύτρια.
το αποτέλεσμα θετικό.
έχω πάρει 4 ντεπον.
Οξυγονο 98.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
user0972003
Bazoomba έγραψε: 28 Φεβ 2023, 15:06user έγραψε: 28 Φεβ 2023, 15:02[...]taliban έγραψε: 28 Φεβ 2023, 14:59 σήμερα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 10 το πρωί μου έχωσαν αυτό το στιλέτο στην μύτη και το έφερνε γύρω γύρω 5 φορές σε κάθε ρουθούνι η νοσηλεύτρια.
το αποτέλεσμα θετικό.
έχω πάρει 4 ντεπον.
Οξυγονο 98.
Ρε παιδιά εγώ ακόμα δεν κόλλησα κόβιντ.... προβληματίζομαι και μ' αυτό.user έγραψε: 27 Φεβ 2023, 02:23 Από την Τσικνοπέμπτη δεν έχω βγει, ως σήμερα, για να διαπιστώσω πως μάλλον δεν μου αρέσουν οι απόκριες.![]()
Δεν είναι αυτό...
Από την αρχή εδώ και τρία χρόνια δεν κόλλησα. Δεν βγήκα τις Αποκριές αλλά γενικά δεν πρόσεχα και δεν προσέχω. Στις καραντίνες ήμουν όλο έξω στις παρέες και στις μαζώξεις, μάσκα δεν φοράω, κόσμο συναναστρέφομαι αρκετό.
Επίσης τρία άτομα στο ίδιο σπίτι κόλλησαν κι ενώ ήμουν μαζί τους εγώ όχι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις