Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γιατί τόση βιασύνη;
Πχ. το αυτοκίνητο του Ρουπακιά το κρατάνε ακόμη μέχρι καί το Εφετείο.
Εκεί δεν τελείωσαν μαζί του οι αρχές;
οι αρχες ξερουν καλυτερα απο μενα και σενα ποτε τελειωνουν με καθε τι.
Είμαι βέβαιος ότι το ξέρουν πολύ καλά.
Σε υπόθεση που ένα αυτοκίνητο απλά πήγε έναν άνθρωπο σε ένα σημείο, κι εκείνος κατέβηκε προχώρησε και μαχαίρωσε, το πειστήριο θα παραμείνει μέχρι το Εφετείο.
Σε υπόθεση που μία ομάδα ΔΙΑΣ κάνει σουρωτήρι αυτοκίνητο και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κλπ. το αυτοκίνητο δεν μένει ούτε μέχρι τη δίκη.
Λογικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Ιαν 2022, 17:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο εμφύλιος έληξε το 1924. Όλη η Σοβιετική επικράτεια είχε λιμό και ξηρασία από το 1921.
Ο λιμός του 1932 - 1933 που έπληξε πρωτίστως το Kazakhstan και δευτερευόντως την Ουκρανία ευθύνεται στους τσιφλικάδες της εποχής τους κουλάκους που καίγανε το ζωικό κεφάλαιο και τα σιτηρά στις αποθήκες.
Η απογραφή του 1937 έδειξε αύξηση πληθυσμού 8% σε σχέση με αυτήν του 1926 και δεν βγαίνανε τα νούμερα των Δυτικών περί εκατομμυρίων νεκρών λόγω λιμού.
Να αναφέρουμε επίσης ότι τα δυτικά ΜΜΕ της εποχής δείχνανε νεκρούς του Α' Παγκόσμιου Πολέμου και του Εμφυλίου ως θύματα στην Ουκρανία.
ναι αλλα στο κατυν;
δεν καταλαβαινετε ποσο νουμερα ειστε, ε;
Ρώτα τους ναζί τους φίλους σου.
Έγινε την περίοδο της ναζιστικής κατοχής.
μιλάς για τους ναζι φίλους του σταλιν με τους οποίους οι σύντροφοι είχαν και το σύμφωνο ριμπεντροπ μολοτοφ ?
Niki έγραψε: 20 Ιαν 2022, 16:30
Εγώ ξέρω ότι πρώτα πρώτα έπρεπε φροντίσουν την κοπέλα, και τους άλλους να τους τουλουμιάσουν όλους μέσα ,να τους βάλουν σε διαφορετικά κελιά να τους ανακρίνουν ένα ένα να τους παίξουν και θέατρο ότι ό ένας ομολόγησε και ρίχνει τις ευθύνες σε σένα να τους αποσπάσουν ομολογίες και όχι να τους αφήσουν έξω να συνεννοούνται μεταξύ τους τι θα πούνε.
Αυτοί φέρθηκαν με το γάντι στους βιαστές , ταλαιπώρησαν το κορίτσι.
Αίσχος.
Αν δεν έπαιζε το διαδίκτυο παιχνίδι ίσως δεν μαθαίναμε ποτέ τίποτα για το θέμα πήγαινε για κουκούλωμα.
Αυτό κατάλαβα με όσα διάβασα για το θέμα.
και δεν θα μαθαίναμε ποτέ ότι μια επαγγελματίας με έναν που κανονίζει πάρτι δεν τα βρήκαν
Niki έγραψε: 20 Ιαν 2022, 16:30
Εγώ ξέρω ότι πρώτα πρώτα έπρεπε φροντίσουν την κοπέλα, και τους άλλους να τους τουλουμιάσουν όλους μέσα ,να τους βάλουν σε διαφορετικά κελιά να τους ανακρίνουν ένα ένα να τους παίξουν και θέατρο ότι ό ένας ομολόγησε και ρίχνει τις ευθύνες σε σένα να τους αποσπάσουν ομολογίες και όχι να τους αφήσουν έξω να συνεννοούνται μεταξύ τους τι θα πούνε.
Αυτοί φέρθηκαν με το γάντι στους βιαστές , ταλαιπώρησαν το κορίτσι.
Αίσχος.
Αν δεν έπαιζε το διαδίκτυο παιχνίδι ίσως δεν μαθαίναμε ποτέ τίποτα για το θέμα πήγαινε για κουκούλωμα.
Αυτό κατάλαβα με όσα διάβασα για το θέμα.
και δεν θα μαθαίναμε ποτέ ότι μια επαγγελματίας με έναν που κανονίζει πάρτι δεν τα βρήκαν
δουλεύουν οι βιζιτούδες όταν έχουν περίοδο?
παν σε πάρτι όμως
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ρώτα τους ναζί τους φίλους σου.
Έγινε την περίοδο της ναζιστικής κατοχής.
μιλάς για τους ναζι φίλους του σταλιν με τους οποίους οι σύντροφοι είχαν και το σύμφωνο ριμπεντροπ μολοτοφ ?
Ξεφτιλισμένοι
Οι Δυτικοί πρώτοι υπογράψαν Σύμφωνα με τον Χίτλερ.
1935, 1938.
Να μην τα θυμίζω.
Διαμέλισαν Τσεχοσλοβακία για την χάρη του Χίτλερ κάτι που το εκμεταλλεύτηκαν και οι χαϊδεμένοι τους οι Πολωνοί.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Αυτό έχει παιχτεί στις 18. Σήμερα έχουμε 20. Αν είναι έτσι όπως λένε, τότε γιατί στείλανε το δείγμα στην Ελβετία; Για διασταύρωση;
Σε περίπτωση πάντως που αυτό ισχύσει, τότε δεν έχει σημασία αν οι 13 του πάρτι τον/τους βγάλουν λάδι.
Ακριβώς αυτοσχεδιασμοί πανικού μετά την αποτυχημένη απόπειρα κουκουλώματος.
Μην σου πω ότι ο ένας θα την κάνει για το εξωτερικό και θα τον ψάχνουν.
Εκτός αν στο εργαστήριο έχουν τις απαραίτητες επαφές.
Είμαι σοκαρισμένη.
Είναι κρίμα για όλα τα κορίτσια της χώρας αυτή η ιστορία.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Σέλευκας έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:31
Το party girl είχε κλείσει και δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Για ποιο ακριβώς λόγο γίνεται τόσος χαμός μαυτό το ζήτημα; Το πιο πιθανό είναι τα κυκλώματα εκβιασμού-δημοσιογραφίας να μυρίστηκαν ψαχνό.
Ηλίας Γκιώνης: «Βόμβες» από τον ακτιβιστή – Ο Κύπριος της μαφίας, το κεφάλι του κυκλώματος και οι απειλές
Στην τηλεοπτική εκπομπή της Κύπρου “Μεσημέρι και Κάτι” μίλησε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος αποκάλυψε σειρά εγκληματικών ενεργειών που διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα με τελευταία αυτή του βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στην εμπλοκή Κύπριου στην εν λόγω υπόθεση, τονίζοντας ότι εντός της ημέρας θα αποστείλει μέσω επιστολής όλα όσα έχει ενώπιόν του.
Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Γκιώνης έκανε λόγο για εμπλοκή της Κύπρου μέσω Κυπρίων, οι οποίοι έχουν διασυνδέσεις. «Υπάρχει άμεση σύνδεση με την Κύπρο. Η βάση του κυκλώματος στην Αθήνα έχει συχνή μετακίνηση σε Κύπρο και αντίστροφα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Υπάρχει ένα όνομα στην Κύπρο που είναι γνωστής οικογένειας και κρατάει αρκετές γενιές. Το άτομο αυτό ασχολείται με τη μαφία στην περιοχή. Από ναρκωτικά μέχρι εμπόρια ανθρώπων που υπόσχεται βίζες σε άτομα. Μίλησα με ανθρώπους του κοινοβουλίου της Κύπρου. Σήμερα μάλιστα πρόκειται να στείλω μια επιστολή με όλα τα στοιχεία επίσημα στις Αρχές για να αρχίσει η έρευνα», προσέθεσε περαιτέρω.
Όπως εξήγησε, η έρευνά του γίνεται μέσα από ένα απλό κινητό και αυτό που έχει στην κατοχή του είναι ονόματα και συμβάντα. «Είμαι περήφανος που βοήθησα έστω και λίγο».
Αναφορικά με την Κύπρο, ο Ηλίας Γκιώνης είπε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει πάρα πολλά. «Στην Κύπρο υπάρχει ένα πιο απλό σύστημα που καταλήγει στο κύκλωμα μαστροπείας και περιλαμβάνει τον τζόγο, τα παράνομα στημένα παιχνίδια και όλο αυτό που επικρατεί στην Κύπρο», τόνισε. Επίσης ανέφερε ότι τα πλοκάμια των κυκλωμάτων αυτών εξαπλώνονται και σε άλλες χώρες, δείχνοντας ουσιαστικά ένα διεθνές κύκλωμα. «Οι πηγές λένε ότι το κεφάλι του κυκλώματος είναι στην Ελλάδα», σημείωσε καταληκτικά.
Επίσης, ο Ηλίας Γκιώνης είπε πως είναι πρόθυμος να ταξιδέψει και στην Κύπρο και τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να καταθέσει και να βοηθήσει στις έρευνες.
Όσο για το αν δέχεται απειλές ή νιώθει ότι κινδυνεύει είπε: «Νιώθω ότι κινδυνεύω πάντα αλλά είμαι αρκετά ψύχραιμος… Προφανώς και δέχομαι απειλές για τη ζωή μου αλλά έχω παλέψει πάρα πολύ για να μπορώ να μιλάω και να κυκλοφορώ ελεύθερα σαν ομοφυλόφιλος πολίτης και αυτό το δικαίωμα δε θα μου το στερήσει κανείς. Αν είναι να πεθάνω όπως μου γράφουν, και να έχω βοηθήσει σε τέτοια υπόθεση ας πεθάνω. Το λέω και το εννοώ πραγματικά. Εμένα πέρα από τον εαυτό μου δε με προσέχει κανείς άλλος, ούτε οι Αρχές ούτε κανείς».
η μποχα που αφορα την καλη κοινωνια (πολιτικους-επιχειρηματιες-δικαστικους-αστυνομικους) ειναι τετοια που δεν περιοριζεται μονο στο κυκλωμα ναρκωτικων η λευκης σαρκας αλλα επεκτεινεται και στο εμποριο διακινησης ανθρωπινων οργανων
μετα φταιει ο χιος που εχετε μετατραπει σε κολομβια νο2 στα πλαισια τις εξαθλιωσης που σας εχουν επιβαλλει οι συμμαχοι σας και με την αγαστη συνεργασια των γειτονικων χωρων που εχετε μετρατραπει σε χωρα τρανζιτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 20 Ιαν 2022, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Ιαν 2022, 18:00
η μποχα που αφορα την καλη κοινωνια (πολιτικους-επιχειρηματιες-δικαστικους-αστυνομικους) ειναι τετοια που δεν περιοριζεται μονο στο κυκλωμα ναρκωτικων η λευκης σαρκας αλλα επεκτεινεται και στο εμποριο διακινησης ανθρωπινων οργανων