Daje έγραψε: 27 Ιουν 2021, 20:33
Οι τσεχοι ειναι τρομερα ανθελληνες.
Ιδιαιτερα κατα την περιοδο της οικονομικης κρισης ειχαν ξεσαλωσει. Τσιρακια των ναζι ηταν.
Πρεπει οπωσδηποτε τα παρουν τα παπαρια τους.
Για τον λόγο αυτό δεν συμπάθησα ποτέ ομάδες τύπου Τσεχίας,Κροατίας,Σλοβενίας,άσχετα αν παίζουν καλή μπάλα.
Σήμερα ξενέρωσα,αλλά η Ολλανδία ήταν α-πα-ρά-δε-κτη.
Δυο γκολ γλύτωσαν από μισό χιλιοστό οφσάιντ. Κωλόφαρδοι ως συνήθως.
Οι αυστριακοι δεν ηταν κωλοφαρδοι στο δοκαρι του Ιμομπιλε, στο πρωτο ημιχρονο;
Ή για την κωλοφαρδια παιζει ρολο ποια ομαδα υποστηριζουμε;
Δεν υποστήριζα Αυστριακούς. Αλλά δεν είμαι ούτε με τους Ιταλούς όπως εσύ.
Δεκτο. Παντως, ασχετα με το οτι ειμαι με τους ιταλους, νομιζω οτι οι ατυχοι ηταν αυτοι που θα μπορουσαν να προηγουνται με 1-0 στο πρωτο ημιχρονο που επαιξαν καλα, εχοντας το δοκαρι.
Επισης, υπαρχει και το οφσαιντ στο παιχνιδι. Μια φαση εκαναν μεχρι το ακυρωθεν γκολ, δεν ειχαν δειξει απολυτως τιποτα οι αυστριακοι στην επιθεση.
vantono έγραψε: 27 Ιουν 2021, 20:38
Οι Τσέχοι (και οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ Τσέχες) ειναι η όαση λογικής των Βαλκανίων. Όλοι οι άλλοι ειναι ανθυποπιθήκια. Απο την υπόλοιπη βλακανιομούργα μόνο οι Σέρβοι θα μπορουσαν να τους συναγωνιστούν, αν δεν ηταν τόσο βλαχοόρτοντοκς και ψέκουλες. Ενα μικρο ποσοστό Σερβων ειναι μια χαρά νορμαλ βέβαια.
Daje έγραψε: 27 Ιουν 2021, 20:33
Οι τσεχοι ειναι τρομερα ανθελληνες.
Ιδιαιτερα κατα την περιοδο της οικονομικης κρισης ειχαν ξεσαλωσει. Τσιρακια των ναζι ηταν.
Πρεπει οπωσδηποτε τα παρουν τα παπαρια τους.
Για τον λόγο αυτό δεν συμπάθησα ποτέ ομάδες τύπου Τσεχίας,Κροατίας,Σλοβενίας,άσχετα αν παίζουν καλή μπάλα.
Σήμερα ξενέρωσα,αλλά η Ολλανδία ήταν α-πα-ρά-δε-κτη.
Άλλοι επιβεβαιωμένοι φιλέλληνες τα τελευταία χρόνια.
Εχω μαλωσει πολυ ασχημα με τσεχους στο διαδικτυο την περιοδο της οικονομικης κρισης.
Τετοιο μενος ουτε οι τουρκαλαδες...
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΣΕΧΟΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άλλοι επιβεβαιωμένοι φιλέλληνες τα τελευταία χρόνια.
Για την Ολλανδία λες ; Ναι,ΟΚ,καλά μουνάκια κι αυτοί,αλλά αυτή η πορτοκαλί φανέλα έχει συνδυαστεί με μεγάλα παιχνίδια σε μεγάλα τουρνουά.
Δανία-Τσεχία για μένα δεν αντέχεται,αλλά θα το δω.
Οι αυστριακοι δεν ηταν κωλοφαρδοι στο δοκαρι του Ιμομπιλε, στο πρωτο ημιχρονο;
Ή για την κωλοφαρδια παιζει ρολο ποια ομαδα υποστηριζουμε;
Δεν υποστήριζα Αυστριακούς. Αλλά δεν είμαι ούτε με τους Ιταλούς όπως εσύ.
Δεκτο. Παντως, ασχετα με το οτι ειμαι με τους ιταλους, νομιζω οτι οι ατυχοι ηταν αυτοι που θα μπορουσαν να προηγουνται με 1-0 στο πρωτο ημιχρονο που επαιξαν καλα, εχοντας το δοκαρι.
Επισης, υπαρχει και το οφσαιντ στο παιχνιδι. Μια φαση εκαναν μεχρι το ακυρωθεν γκολ, δεν ειχαν δειξει απολυτως τιποτα οι αυστριακοι στην επιθεση.
Και ένα πέναλτυ που δεν το έδωσε γιατί πάλι ήταν χιλιοστά οφσάιντ. Ναι, στο παιχνίδι είναι κι αυτό, όπως όμως και το δοκάρι.