!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που να μετακομισω;
Re: Που να μετακομισω;
Προκύπτουν καλές επαγγελματικές προοπτικές στις Σέρρες.
Θα έλεγε να εμένα Σαλόνικα κ να πηγαινοέρχομαι. ;;;
Για νότια πήγαινα, βόρεια μπορεί να βρεθώ (πάλι).
Από Αύγουστο θα ξέρω.
Θα έλεγε να εμένα Σαλόνικα κ να πηγαινοέρχομαι. ;;;
Από Αύγουστο θα ξέρω.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ορέστη θα πάω ελληνοτουρκικά σύνορα τις επόμενες μέρες ,θα δω τι παίζει και θα σου γράψω μήπως θα σου ταίριαζε κάτι από τα μέρη αυτά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Γαληνός έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:27 Προκύπτουν καλές επαγγελματικές προοπτικές στις Σέρρες.
Θα έλεγε να εμένα Σαλόνικα κ να πηγαινοέρχομαι. ;;;![]()
Από Αύγουστο θα ξέρω.
να έρθεις!!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
Ορέστης 35
ενδιαφερον θα εχει-71 έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:31 Ορέστη θα πάω ελληνοτουρκικά σύνορα τις επόμενες μέρες ,θα δω τι παίζει και θα σου γράψω μήπως θα σου ταίριαζε κάτι από τα μέρη αυτά.
-
Ορέστης 35
ειναι εξαιρετικα δυσκολη επιλογη, απορω με την απορια σου
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μα κι εγώ απλά σε κολαντρίζω επειδή ξέρω ότι το σηκώνεις.
Απορώ με την απορία σου για την απορία μου.
-
Ορέστης 35
α μου την εφερες τυπε!shrike έγραψε: 19 Απρ 2019, 19:32Μα κι εγώ απλά σε κολαντρίζω επειδή ξέρω ότι το σηκώνεις.
Απορώ με την απορία σου για την απορία μου.![]()
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δεν σε συμφερει να μένεις Θεσσαλονίκη και να πηγαινοέρχεσαι καθημερινά Σέρρες.γύρω στα 85 χλμ να πας και άλλα τόσα να γυρίσεις.Γαληνός έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:27 Προκύπτουν καλές επαγγελματικές προοπτικές στις Σέρρες.
Από Αύγουστο θα ξέρω.
Αυτό πάλι καλά δύο ξέρω που το κάνουν για Θεσσαλονικη- Κατερίνη και Θεσσαλονίκη - Κιλκίς χωρίς τόση γκρίνια όσο, το ανάποδο τους
Δλ Δουλεύω Θεσσαλονίκη γυρίζω Κιλκίς και ξανά κατεβαίνω γιατί θέλει η οικογενεια,jumbo,ikea,plaisio βόλτα σε mall
Αυτό απαιτεί μετακόμιση
Δλ Δουλεύω Θεσσαλονίκη γυρίζω Κιλκίς και ξανά κατεβαίνω γιατί θέλει η οικογενεια,jumbo,ikea,plaisio βόλτα σε mall
Αυτό απαιτεί μετακόμιση
Δεν ξέρω ακόμα. Ρεαλιστικά όμως, θα το παλέψω εδώ (κεντρική Ελλάδα) κι όπου βγει. Δεν κάνει κ πολλές επενδύσεις ο Σαββίδης στην βιομηχανική ζώνη των Σερρών ούτε καν στην Σίνδο, ρε γαμωτο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:33Γαληνός έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:27 Προκύπτουν καλές επαγγελματικές προοπτικές στις Σέρρες.
Από Αύγουστο θα ξέρω.![]()
![]()
να έρθεις!!!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Μιλάμε για εργασία σε διάφορες εταιρείες ταυτόχρονα (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες). Αλλά έχεις δίκιο, είναι πολλά τα χιλιόμετρα. Καλύτερα να έμενες εκεί κ να ξεφευγες στην μεγαλούπολη (όπως λέει κ η blue).Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Απρ 2019, 23:02Δεν σε συμφερει να μένεις Θεσσαλονίκη και να πηγαινοέρχεσαι καθημερινά Σέρρες.γύρω στα 85 χλμ να πας και άλλα τόσα να γυρίσεις.Γαληνός έγραψε: 19 Απρ 2019, 15:27 Προκύπτουν καλές επαγγελματικές προοπτικές στις Σέρρες.
Από Αύγουστο θα ξέρω.
Τελικά όμως είσαι σίγουρα όχι καλά εκεί; Το κέντρο δεν είναι πολύ κακό τώρα ακριβώς. Είναι από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της Αττικής σίγουρα. Δεν είναι για να κάνεις παιδιά να πάνε σχολείο, αλλά δεν σε απασχολεί αυτό. Είναι ο κύριος λόγος που δεν έχει ανθρώπους να μένουν εκεί από τους παλιούς κατοίκους.
-
Ορέστης 35
Οι παλιοι κατοικοι εφυγαν γιατι ηταν ψωναρες και γιατι φοβοντουσαν τους αλλοδαπους. Στη γειτονια μου δε θα ξαναεμενα, σε αλλη κεντρικη γειτονια ισως... Θα προτιμουσα κατι ησυχο για να μπορω να βγω βολτα χωρις να χρειαζομαι ωτασπιδες.Athina__P έγραψε: 21 Απρ 2019, 22:44 Τελικά όμως είσαι σίγουρα όχι καλά εκεί; Το κέντρο δεν είναι πολύ κακό τώρα ακριβώς. Είναι από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της Αττικής σίγουρα. Δεν είναι για να κάνεις παιδιά να πάνε σχολείο, αλλά δεν σε απασχολεί αυτό. Είναι ο κύριος λόγος που δεν έχει ανθρώπους να μένουν εκεί από τους παλιούς κατοίκους.
Εχω εντοπισει σπιτια και δρομους αλλα δεν υπαρχουν πλεον ενοικιαστηρια στις εισοδους των πολυκατοικιων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός