Μ' έφαγε η πλεονεξίαenaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 17:31γρρρ. Αν έλεγες μία μπλε ιστορία, θα είχες κερδίσει 40 ευρώ. Γενικά αν κάθε φορά που θες να παίξεις δεν παίζεις, έχεις σίγουρο κέρδος.Naida έγραψε: 24 Μάιος 2018, 16:58 Δε μου ήρθε μόνο η μαλακία. Την έκανα κιόλας. Χάλασα 40€ σε ξυστό. Α στο καλό πως σε βάζει μέσα το άτιμο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ότι μαλακία μας έρθει.
Re: Ότι μαλακία μας έρθει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Να πω μια στα γρήγορα; Αλλά να την βρείτε και γρήγορα, πρέπει να φύγω σε κανένα τέταρτο... το πολύ εικοσάλεπτοenaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 17:31γρρρ. Αν έλεγες μία μπλε ιστορία, θα είχες κερδίσει 40 ευρώ. Γενικά αν κάθε φορά που θες να παίξεις δεν παίζεις, έχεις σίγουρο κέρδος.Naida έγραψε: 24 Μάιος 2018, 16:58 Δε μου ήρθε μόνο η μαλακία. Την έκανα κιόλας. Χάλασα 40€ σε ξυστό. Α στο καλό πως σε βάζει μέσα το άτιμο![]()
Πες, πες.shrike έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:35Να πω μια στα γρήγορα; Αλλά να την βρείτε και γρήγορα, πρέπει να φύγω σε κανένα τέταρτο... το πολύ εικοσάλεπτοenaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 17:31γρρρ. Αν έλεγες μία μπλε ιστορία, θα είχες κερδίσει 40 ευρώ. Γενικά αν κάθε φορά που θες να παίξεις δεν παίζεις, έχεις σίγουρο κέρδος.Naida έγραψε: 24 Μάιος 2018, 16:58 Δε μου ήρθε μόνο η μαλακία. Την έκανα κιόλας. Χάλασα 40€ σε ξυστό. Α στο καλό πως σε βάζει μέσα το άτιμο![]()
![]()
Μαρη Ναιδα!!!!! Πως στο καλο πηγε το χερι σου και εδωσε τοσα χρηματα για ξυστο;
Το φχαριστηθηκες το ξυσιμο τουλαχιστον;
Είναι ασυμβίβαστο να είσαι αριστερός και να παίζεις τυχερά παιχνίδια.Naida έγραψε: 24 Μάιος 2018, 16:58 Δε μου ήρθε μόνο η μαλακία. Την έκανα κιόλας. Χάλασα 40€ σε ξυστό. Α στο καλό πως σε βάζει μέσα το άτιμο![]()
σεαυτο το νημα?shrike έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:35 Να πω μια στα γρήγορα; Αλλά να την βρείτε και γρήγορα, πρέπει να φύγω σε κανένα τέταρτο... το πολύ εικοσάλεπτο![]()
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- shrike
Όχι βρε, απλά εδώ είδα να το αναφέρει ο Ένα Ον.
ΟΚ, πάρτε τις ομπρέλες σας καλού-κακού και πάμε δίπλα.
Δε ξέρω. Κέρδισα στην αρχή 5€ και γλυκάθηκα.και μετά μ' έβαλε μέσα η μαλακίαCustom_F έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:38Πες, πες.shrike έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:35Να πω μια στα γρήγορα; Αλλά να την βρείτε και γρήγορα, πρέπει να φύγω σε κανένα τέταρτο... το πολύ εικοσάλεπτοenaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 17:31
γρρρ. Αν έλεγες μία μπλε ιστορία, θα είχες κερδίσει 40 ευρώ. Γενικά αν κάθε φορά που θες να παίξεις δεν παίζεις, έχεις σίγουρο κέρδος.![]()
Μαρη Ναιδα!!!!! Πως στο καλο πηγε το χερι σου και εδωσε τοσα χρηματα για ξυστο;![]()
Το φχαριστηθηκες το ξυσιμο τουλαχιστον;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν πειραζει. Πανε τωρα. Ξεχνα το! Μη στενοχωριεσαι καν! Ηθελες, το εκανες, τελος!Naida έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:49
Δε ξέρω. Κέρδισα στην αρχή 5€ και γλυκάθηκα.και μετά μ' έβαλε μέσα η μαλακία![]()
Ναι μωρέ δε σκάμε. Θα πάρουμε ρεβάνς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι αν μου κααατσει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- shrike
Να της προτείνουμε να αλλάξει το νικ σε Hopeless ή θα την μπερδεύουμε με την Hope μετά;
den.uparxei.elpida Θα φερνει λιγο στο τρολ αλλα και τωρα μας τρολλαρει ετσι και αλλιως!
Καλά όταν γίνω εκατομμυριούχος δε θα σας παίρνω στο γιωτ μου 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 3499 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
-