!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαμογελάτε είναι..υποχρεωτικό.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χαμογελάτε είναι..υποχρεωτικό.
Εγώ.πιστευω της είπαν "γάμησε τους"(κομψά) και το τσόλι πήρε σοβαρά το ρόλο του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εγω λεω οτι ειναι δικη της.Naida έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:19Πάμε άλλη μια; Ακολουθεί την γραμμή της εταιρίας. Πιστεύεις εσύ ότι είναι δική της απόφαση; Έλα τώρα.Ασέβαστος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:13παμε αλλη μια;Naida έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:07 Πιστεύω η συγκεκριμένη εκφράζει την νοοτροπία του 80-90% των Ελ εργοδοτών.
Επίσης έχω βαθιά μέσα μου την πεποίθηση ότι είναι δεξιά.
δεν ειναι εργοδοτης. εργαζομενη ειναι.
και βλεπεις, κραταω χαρακτηρα, δεν εχω σχολιασει καθολου το οτι ειναι γυναικα. αν ηταν αντρας θα μας ταχες κανει τσουρεκια, ετσι;
Επίσης αδιάφορο αν είναι άντρας ή γυναίκα.
ειναι τοσο μαλακια, που μου φαινεται παρανοικο και που υπαρχει. ποσο μαλλον να περασε απο πολλα ματια, στην ιεραρχια και στους αλλους περιφερειακους.
δηλαδη το "χαμογελατε" μπορει να ειναι εταιρικη γραμμη, και σωστα, αλλα το οτι παιρνετε 300 και να ειστε ευχαριστημενοι που δεν παιρνετε μηδεν κλπ, ειναι μαλακια ενος ατομου. δεν μπορει να υπαρχουν δυο με τετοια μυαλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ευθύνη της εταιρείας θα είναι αν δε της πάρει και τα σώβρακα.Naida έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:39Η κακή διατύπωση είναι δική της. Το να περάσει μια α' σκληρότητα στη γραμμή της είναι της εταιρίας.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:23Φυσικά και είναι δική της απόφαση, ο τρόπος εφαρμογής της "γραμμής".Naida έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:19
Πάμε άλλη μια; Ακολουθεί την γραμμή της εταιρίας. Πιστεύεις εσύ ότι είναι δική της απόφαση; Έλα τώρα.
Πήρε πρωτοβουλία και τους πήρε όλους ο διάολος.
Τώρα το να θέλουμε να απενεχοποιήσουμε την εταιρία και να μιλαμε για πρωτοβουλία δεν έχει νόημα. Η ευθύνη είναι της εταιρίας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
της ειπαν οτι συντομα θα ερθει μυστικος πελατης, και αυτη ισως επειδη γενικως ειναι για κλωτσες, χεστηκε απο το φοβο της και εγραψε μαλακιες.paul25 έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:29 Μισο! Να ξεκαθαρισουμε το 'γραμμη'. Υπαρχουν δυο εκδοχες
α) Να της ειπαν απο ανωτερα "μαθαμε οτι οι νεοι εργαζομενοι δεν χαμογελουν και δειχνουν μουρτζουδληδες και κανε κατι γι'αυτο να τους θυμισεις να γελουν" οποτε αυτη σκεφτηκε την επιστολη
β) Περα απο τα παραπανω της ειπαν "Στειλε τους λοιπον μια επιστολη που να τους κανεις σαφες γιατι οφειλουν να χαμογελουν"
Ποιο πιστευετε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Πρέπει να της σκίσεις τον πάτο που δυσφημεί έτσι την εταιρεία που εργάζεται, αν έχει ενστάσεις και τέτοιες εντολές ας μας τα δείξει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μα πως είπα δε φταίει; Απλά δεν εθελοτυφλώ για να βγάλω λάδι την εργοδοσία.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:44Naida έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:39Η κακή διατύπωση είναι δική της. Το να περάσει μια α' σκληρότητα στη γραμμή της είναι της εταιρίας.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:23
Φυσικά και είναι δική της απόφαση, ο τρόπος εφαρμογής της "γραμμής".
Πήρε πρωτοβουλία και τους πήρε όλους ο διάολος.
Τώρα το να θέλουμε να απενεχοποιήσουμε την εταιρία και να μιλαμε για πρωτοβουλία δεν έχει νόημα. Η ευθύνη είναι της εταιρίας.
Ναι ρε Νάιδα, η άποψη σου είναι σαφέστατη.
Ακόμη και ένα μεγαλοστέλεχος πάντα τη δουλίτσα του κάνει.
Άπαξ και είναι εργαζόμενος, δεν φταίει ποτέ.
Ποτέ, ποτέ, ποτέ.![]()
Το εμπεδώσαμε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όλα αυτά που γράφονται στην επιστολή της, πάντως, λέγονται καθημερινά σε συναντήσεις στελεχών με το προσωπικό.Ασέβαστος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:46εγω λεω οτι ειναι δικη της.Naida έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:19Πάμε άλλη μια; Ακολουθεί την γραμμή της εταιρίας. Πιστεύεις εσύ ότι είναι δική της απόφαση; Έλα τώρα.Ασέβαστος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:13
παμε αλλη μια;
και βλεπεις, κραταω χαρακτηρα, δεν εχω σχολιασει καθολου το οτι ειναι γυναικα. αν ηταν αντρας θα μας ταχες κανει τσουρεκια, ετσι;
ειναι τοσο μαλακια, που μου φαινεται παρανοικο και που υπαρχει. ποσο μαλλον να περασε απο πολλα ματια, στην ιεραρχια και στους αλλους περιφερειακους.
δηλαδη το "χαμογελατε" μπορει να ειναι εταιρικη γραμμη, και σωστα, αλλα το οτι παιρνετε 300 και να ειστε ευχαριστημενοι που δεν παιρνετε μηδεν κλπ, ειναι μαλακια ενος ατομου. δεν μπορει να υπαρχουν δυο με τετοια μυαλα.
Σε άλλη εταιρεία παρακολουθούν τα προφίλ των εργαζομένων-οι οποίοι υποχρεώθηκαν να το δώσουν- στο Facebook, ώστε να είναι βέβαιοι ότι ανεβάζουν και κοινοποιούν τις διαφημίσεις της εταιρείας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Το έχω ήδη γράψει.paul25 έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:43Τι πιστευεις; Οτι το εκανε εξολοκληρου μονη της;ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:35Κανένα.paul25 έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:29 Μισο! Να ξεκαθαρισουμε το 'γραμμη'. Υπαρχουν δυο εκδοχες
α) Να της ειπαν απο ανωτερα "μαθαμε οτι οι νεοι εργαζομενοι δεν χαμογελουν και δειχνουν μουρτζουδληδες και κανε κατι γι'αυτο να τους θυμισεις να γελουν" οποτε αυτη σκεφτηκε την επιστολη
β) Περα απο τα παραπανω της ειπαν "Στειλε τους λοιπον μια επιστολη που να τους κανεις σαφες γιατι οφειλουν να χαμογελουν"
Ποιο πιστευετε;
Μια αυθεντικη πρωτοβουλια;
Οι εταιρίες δεν λειτουργούν έτσι. Δεν ξυπνάνε μια μέρα και ανακαλύπτουν ξαφνικά ότι οι νέοι υπάλληλοι δεν χαμογελούν.
Έχουν μια πολύ συγκεκριμένη γραμμή σε όλα τα θέματα, η οποία ακολουθείται μηχανικά.
Συνήθως τέτοια σκηνικά, προκύπτουν όταν αλλάζουν διευθύνσεις κορυφής ή τμημάτων και δημιουργείται ένα προσωρινό μπάχαλο, που αφήνει χώρο για πρωτοβουλίες. Ως υπόθεση εργασίας, θα έλεγα ότι η συγκεκριμένη είτε ανέλαβε υπηρεσία και ήθελε να δείξει παραγωγή έργου για να δείξει τη διαφορά είτε είχε τη θέση και για να την κρατήσει έκανε ακριβώς το ίδιο. Το κάτι παραπάνω...
Ε, τελικώς κατάφερε το κάτι παρακάτω. Το σίγουρο είναι ότι όντως προκάλεσε την προσοχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
επειδή σε τέτοιες θέσεις οι εργαζόμενοι κρίνονται από την ιδιοκτησία από το αποτέλεσμα που παράγουν, γι'αυτό και τείνουν να είναι πιο αυταρχικοί και βάναυσοι από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, χάνουν κάθε ταξική συνείδηση και ταυτίζονται με τα αφεντικά τους, στο όνομα του καλού της εταιρείας (...και του δικού τους προσωπικού συμφέροντος βέβαια).Ασέβαστος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:46εγω λεω οτι ειναι δικη της.Naida έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:19Πάμε άλλη μια; Ακολουθεί την γραμμή της εταιρίας. Πιστεύεις εσύ ότι είναι δική της απόφαση; Έλα τώρα.Ασέβαστος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:13
παμε αλλη μια;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Να ρωτήσω και κάτι, υπάρχει άνθρωπος που πάει My Market για την εμπειρία του shopping και όχι επειδή το κοτόπουλο κάνει 1.98 το κιλό;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
επειδή λόγω δουλειάς έχει τύχει να έρθω σε επαφή ταυτόχρονα και με μεγαλομέτοχο εταιρείας και του "τσιρακίου" του, μπορώ να πω πως ενώ ο μέτοχος ήταν σχετικά πιο χαλαρός και διαλλακτικός, το τσιράκι του ήταν πολύ πιο αυστηρό και αδιάλλακτο λες και επρόκειτο για δική του προσωπική υπόθεση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Περιπου κατι τετοιο πιστευω και εγω.Naida έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:46 Εγώ.πιστευω της είπαν "γάμησε τους"(κομψά) και το τσόλι πήρε σοβαρά το ρόλο του.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
εντάξει τώρα είναι σα να προβληματίζεσαι που ο λοχίας στο κέντρο εκπαίδευσης είναι πιο μουνόπανο από την ηγεσία του στρατεύματος. Δεν έχει σημασία, εξακολουθεί να είναι η ηγεσία που το κινεί όλο, ο λοχίας έχει αναλάβει από εκείνους το συγκεκριμένο ρόλο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Μαρ 2019, 14:01 επειδή λόγω δουλειάς έχει τύχει να έρθω σε επαφή ταυτόχρονα και με μεγαλομέτοχο εταιρείας και του "τσιρακίου" του, μπορώ να πω πως ενώ ο μέτοχος ήταν σχετικά πιο χαλαρός και διαλλακτικός, το τσιράκι του ήταν πολύ πιο αυστηρό και αδιάλλακτο λες και επρόκειτο για δική του προσωπική υπόθεση
Πως δεν υπάρχουν; Η πλειοψηφία των Ελλήνων εργοδοτών αυτά τα μυαλά εχουν.Ασέβαστος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:46εγω λεω οτι ειναι δικη της.Naida έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:19Πάμε άλλη μια; Ακολουθεί την γραμμή της εταιρίας. Πιστεύεις εσύ ότι είναι δική της απόφαση; Έλα τώρα.Ασέβαστος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 13:13
παμε αλλη μια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι τα μαντροσκυλα συνήθως δείχνουν τρελή πίστη στον αφεντικά τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Μαρ 2019, 14:01 επειδή λόγω δουλειάς έχει τύχει να έρθω σε επαφή ταυτόχρονα και με μεγαλομέτοχο εταιρείας και του "τσιρακίου" του, μπορώ να πω πως ενώ ο μέτοχος ήταν σχετικά πιο χαλαρός και διαλλακτικός, το τσιράκι του ήταν πολύ πιο αυστηρό και αδιάλλακτο λες και επρόκειτο για δική του προσωπική υπόθεση
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...