Πήγαινε στο φαρμακείο, λέμε.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Φεβ 2019, 02:14 Νομιζα οτι με κοροιδευετε.
Μηπως ειναι τελικα καλυτερο να μαθουμε μονοι μας να κανουμε ενεσεις στον εαυτο μας; Που μπορουμε να εκπαιδευτουμε σε αυτο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο: Ψηφοφορία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο: Ψηφοφορία
- hellegennes
Κάνεις λάθος. Στην Ελλάδα που ο εμβολιασμός κατά της γρίπης είναι εξαιρετικά χαμηλός, ακόμη και στις ομάδες υψηλού κινδύνου, τα περιστατικά γρίπης που αναφέρονται από το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ελάχιστα. Π.χ. την περίοδο 2016-2017, αναφέρθηκαν 276 κρούσματα, με διάμεση ηλικία τα 71 έτη. Παρότι το 90% αυτών ήταν άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, μόλις το 21% αυτών ήταν εμβολιασμένοι, που θα πρέπει να σου λέει κάτι για την διείσδυση του εμβολιασμού κατά της γρίπης στην χώρα μας. Και παρ' όλα αυτά, είχαμε μόλις 276 σοβαρά κρούσματα, το 90% σε ηλικιωμένους.gassim έγραψε: 03 Φεβ 2019, 01:00μπορεί οι ιοι του κρυώματος όπως τους λες να ειναι μεγαλυτερο πρόβλημα απο την γρίπη, δεν το γνωρίζω. Δεν αλλάζει κάτι στο γεγονός οτι πρέπει να εμβολιάζεται οσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού για να είναι ενα εμβόλιο αποτελεσματικό.hellegennes έγραψε: 02 Φεβ 2019, 22:47Οι ιοί του κρυώματος είναι μακράν μεγαλύτερο πρόβλημα από την γρίπη. Όχι μόνο κοστίζουν ετησίως αμέτρητα δισεκατομμύρια, αλλά έχουν και υψηλότερη συνολική θνησιμότητα από την γρίπη.gassim έγραψε: 02 Φεβ 2019, 20:35 Το πόσο επικίνδυνη είναι η γρίπη είναι άλλη υπόθεση. Η γρίπη είναι ασθένεια που στο παρελθόν έχει δώσει πανδημίες με χιλιάδες νεκρούς και ο λόγος που σήμερα την θεωρούμε απλή γριπούλα είναι μεταξύ άλλων το σαπούνι και τα εμβόλια.
Σύμφωνα με τον CDC: "Rhinovirus C causes an estimated 50% of all human upper respiratory tract infections and most acute exacerbations of asthma in children".
Δεν βρίσκω σοβαρό στήριγμα στην υπόθεση ότι η κοινή γρίπη δεν θεωρείται πλέον επικίνδυνη εξαιτίας εκτεταμένων εμβολιασμών.
Ο εμβολιασμός εμποδίζει την εξάπλωση της γρίπης και αποτρέπει τις επιδημίες. Για τον λόγο αυτό οι νεκροί μετριούνται σε δεκάδες και όχι σε χιλιάδες.
Επίσης, η θνησιμότητα της γρίπης είναι εξαιρετικά χαμηλή. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα στοιχείο που να συνηγορεί στην άποψη ότι ο -σχεδόν ανύπαρκτος- εμβολιασμός στην χώρα μας έχει αποτρέψει χιλιάδες θανάτους. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν θέλεις να κάνεις εμβόλιο είναι κακό. Κάθε άλλο. Απλά δεν είναι απαραίτητο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κάπου εδώ να ευχαριστήσω τον Οττο και τη νύχτα για τη συμβουλή τους περί θαλασσινού νερού, επιτέλους επανήλθε κάπως η όσφρηση!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
User_601
Στον γιατρο λεμε,μαζι με την καρτα εμβολιασμου σου η το βιβλιαριο υγειας σου για ολα τα εμβολια.Η σε οποιοδηποτε κεντρο υγειας η νοσοκομειο.Τωρα βεβαια εσυ,δεν ξερω αν τρολαρεις η αν οντως ενδιαφερεσαι να κανεις το 9-δύναμο εμβόλιο του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων ορεστακο.
https://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/sto ... rmakopoioiΣτη χώρα μας, εδώ και πολλά χρόνια οι πολίτες απευθύνονται στα φαρμακεία της γειτονίας τους για να εμβολιαστούν. Όμως ο εμβολιασμός στο φαρμακείο δεν είναι θεσμοθετημένος.
Οι φαρμακοποιοί προτείνουν να υπάρξει διάταξη νόμου και υπουργική απόφαση που θα ορίζουν τους όρους και προϋποθέσεις του εμβολιασμού εντός φαρμακείου και να θεσμοθετηθούν προγράμματα σχετικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης των φαρμακοποιών.
Το τι ζητανε δεν μας αφορα.Μας αφορα το ποιος ειναι θεσμοθετημενος να το κανει.Οταν αλλαξει και λαβουν και την ειδικη εκπαιδευση,ολα καλα.Διοτι ακομα και υπαλληλους εχω δει να κανουν εμβολια,που ΔΕΝ ειναι φαρμακοποιοι.Ειναι υπαλληλοι.
Καλημερα!
Το "υπαλληλος" είναι κάποια ειδικότητα;
1. σε κάτι ορεινά χωριά, ο ανταγωνισμός δύο φαρμακείων (συν τα έσοδα τους, που δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρουν) οδήγησαν σε εμβολιαστική κάλυψη >80%. Δεν το περίμενα, αλλά εάν δεν ήταν οι φαρμακοποιοί, δεν θα εμβολιάζονταν οι κάτοικοι.Εσθήρ έγραψε: 02 Φεβ 2019, 22:31Αντε ρε,σοβαρα;Για πες,για πες;Δηλαδη οποιος λεει οτι οι φαρμακοποιοι δεν ειναι γιατροι και δεν ειναι αυτοι που θα συστησουν σε καποιον να κανει εμβολιο,παιρνει ναρκωτικα;Ενδιαφερουσα αποψη φαρμακοποιε μου!
Για πες επισης,διοτι δεν ειπες.Τελικα,οι φαρμακοποιοι νομοτυπα πρεπει να κανουν αυτοι τα εμβολια,ή οι γιατροι;
Διοτι βλεπω ενα τρολοποστ/μπουλινγκ....αλλα απαντηση σοβαρη δεν βλεπω.Για απαντησε λοιπον στο ερωτημα μου.Ποιος νομοτυπα πρεπει να κανει τα εμβολια,Ο γιατρος ή ο φαρμακοποιος ;![]()
2. δεν υπάρχει νομότυπα, ποιος θα κάνει το εμβόλιο. Μας ενδιαφέρει να εμβολιαστούν και να γίνει σωστά.
3. Το εμβόλιο προστατεύει πολύ καλά από επιπλοκές = διασωλήνωση/πνευμονία/νοσηλεία. Έχει μέτρια αποτελεσματικότητα στο να νοσήσεις, εάν θυμάμαι καλά 50% (λόγω του ιού που μεταλλάσσεται) αλλά σχεδόν άριστη στο να αποφύγεις επιπλοκές.
*υπάρχουν και οι άτυχοι που ενώ εμβολιάστηκαν, διασωληνώθηκαν (πνευμονία άμφω-βακτηριακή επιμόλυνση-αναπνευστική ανεπάρκεια)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- hellegennes
Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου απέναντι στην νόσηση κυμαίνεται από το υψηλό 70% σε υγιείς ενήλικες στο χαμηλό 10% στους υπερήλικους. Το ρίσκο βέβαια είναι πολύ μεγαλύτερο στους υπερήλικες και είναι απαραίτητο να εμβολιάζονται ετησίως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ελα τώρα το ειδα αυτόΕρμής έγραψε: 03 Φεβ 2019, 10:31 Κάπου εδώ να ευχαριστήσω τον Οττο και τη νύχτα για τη συμβουλή τους περί θαλασσινού νερού, επιτέλους επανήλθε κάπως η όσφρηση!
λοιπον, μου προτειναν ειδικοι το nasaline . ερωτευτηκα
~~¥~~
-
User_601
Αν δεν υπαρχει νομοτυπα κυριε Γαληνε,τοτε γιατι παγειο αιτημα των φαρμακοποιων εναι να θεσμοθετηθει,να εκπαιδευτουν για να μπορουν να κανουν και αυτοι τα εμβολια και οχι μονο οι γιατροι;;Γαληνός έγραψε: 03 Φεβ 2019, 12:291. σε κάτι ορεινά χωριά, ο ανταγωνισμός δύο φαρμακείων (συν τα έσοδα τους, που δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρουν) οδήγησαν σε εμβολιαστική κάλυψη >80%. Δεν το περίμενα, αλλά εάν δεν ήταν οι φαρμακοποιοί, δεν θα εμβολιάζονταν οι κάτοικοι.Εσθήρ έγραψε: 02 Φεβ 2019, 22:31Αντε ρε,σοβαρα;Για πες,για πες;Δηλαδη οποιος λεει οτι οι φαρμακοποιοι δεν ειναι γιατροι και δεν ειναι αυτοι που θα συστησουν σε καποιον να κανει εμβολιο,παιρνει ναρκωτικα;Ενδιαφερουσα αποψη φαρμακοποιε μου!
Για πες επισης,διοτι δεν ειπες.Τελικα,οι φαρμακοποιοι νομοτυπα πρεπει να κανουν αυτοι τα εμβολια,ή οι γιατροι;
Διοτι βλεπω ενα τρολοποστ/μπουλινγκ....αλλα απαντηση σοβαρη δεν βλεπω.Για απαντησε λοιπον στο ερωτημα μου.Ποιος νομοτυπα πρεπει να κανει τα εμβολια,Ο γιατρος ή ο φαρμακοποιος ;![]()
2. δεν υπάρχει νομότυπα, ποιος θα κάνει το εμβόλιο. Μας ενδιαφέρει να εμβολιαστούν και να γίνει σωστά.
3. Το εμβόλιο προστατεύει πολύ καλά από επιπλοκές = διασωλήνωση/πνευμονία/νοσηλεία. Έχει μέτρια αποτελεσματικότητα στο να νοσήσεις, εάν θυμάμαι καλά 50% (λόγω του ιού που μεταλλάσσεται) αλλά σχεδόν άριστη στο να αποφύγεις επιπλοκές.
*υπάρχουν και οι άτυχοι που ενώ εμβολιάστηκαν, διασωληνώθηκαν (πνευμονία άμφω-βακτηριακή επιμόλυνση-αναπνευστική ανεπάρκεια)
https://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/sto ... rmakopoioiΠιο ενεργό ρόλο στον αντιγριπικό εμβολιασμό ζητούν οι Έλληνες φαρμακοποιοί
19/10/2018 10:25
Διάταξη νόμου για αντιγριπικό εμβολιασμό εντός των φαρμακείων προτείνουν οι φαρμακοποιοί, βάσει της διεθνούς εμπειρίας που θέλει πολλά φαρμακεία να αποτελούν εμβολιαστικά κέντρα.
Στην Ελλάδα
Στη χώρα μας, εδώ και πολλά χρόνια οι πολίτες απευθύνονται στα φαρμακεία της γειτονίας τους για να εμβολιαστούν. Όμως ο εμβολιασμός στο φαρμακείο δεν είναι θεσμοθετημένος.
Οι φαρμακοποιοί προτείνουν να υπάρξει διάταξη νόμου και υπουργική απόφαση που θα ορίζουν τους όρους και προϋποθέσεις του εμβολιασμού εντός φαρμακείου και να θεσμοθετηθούν προγράμματα σχετικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης των φαρμακοποιών.
Το Μας ενδιαφερει,δεν ξερω ποιους εκπροσωπειτε κυριε γαληνε,εγω ξερω τι λεει η νομοθεσια,και επισης τι ζητανε και οι φαρμακοποιοι.
Επισης κυριε γαληνε,αν ενας φαρμακοποιος κανει ενα εμβολιο και του παθει κατι ο πελατης,πχ ενα αλλεργικο σοκ,για πειτε κυριε γαληνε,ποιο ειναι το πρωτο πραγμα που θα κοιταξουν οι υπευθυνοι;Μηπως οτι ΔΕΝ επρεπε να το κανει ο ιδιος,αλλα να τον στειλει σε γιατρο η νοσοκομειο ;;;;;;;;;Ειναι ετσι η δεν ειναι κυριε γαληνε;
μλκα μου ειλικρινά μου πονάς τις συνάψεις !Εσθήρ έγραψε: 03 Φεβ 2019, 12:01Στον γιατρο λεμε,μαζι με την καρτα εμβολιασμου σου η το βιβλιαριο υγειας σου για ολα τα εμβολια.Η σε οποιοδηποτε κεντρο υγειας η νοσοκομειο.Τωρα βεβαια εσυ,δεν ξερω αν τρολαρεις η αν οντως ενδιαφερεσαι να κανεις το 9-δύναμο εμβόλιο του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων ορεστακο.![]()
https://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/sto ... rmakopoioiΣτη χώρα μας, εδώ και πολλά χρόνια οι πολίτες απευθύνονται στα φαρμακεία της γειτονίας τους για να εμβολιαστούν. Όμως ο εμβολιασμός στο φαρμακείο δεν είναι θεσμοθετημένος.
Το τι ζητανε δεν μας αφορα.Μας αφορα το ποιος ειναι θεσμοθετημενος να το κανει.Οταν αλλαξει και λαβουν και την ειδικη εκπαιδευση,ολα καλα.Διοτι ακομα και υπαλληλους εχω δει να κανουν εμβολια,που ΔΕΝ ειναι φαρμακοποιοι.Ειναι υπαλληλοι.![]()
Καλημερα!![]()
ενεσεις κανουν και οι επισκέπτες υγείας σε φαρκακεία, σε διαβητικούς πχ
ο χριστός πια με την ασχετοσυνη σου! μιλάς λες και ειναι οικοδόμοι που κανουν χρηση ουσιών σε φαρμακεία!
~~¥~~
-
User_601
Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις αγαπουλα.Καταχην δνε μιλαμε για ενεσεις αλλα για εμβολια.Καταδευερον διαβασε λιγο.Αν ηταν ετσι,γιατι οι φαρμακοποιοι ζητουν να θεσμοθετηθει να μπορουν να κανουν και αυτοι εμβολιασμους,και να εκπαιδευτουν για αυτο;Να διαβαζεις ξερεις η μονο να τα χωνεις θες;lyna έγραψε: 03 Φεβ 2019, 12:50μλκα μου ειλικρινά μου πονάς τις συνάψεις !Εσθήρ έγραψε: 03 Φεβ 2019, 12:01Στον γιατρο λεμε,μαζι με την καρτα εμβολιασμου σου η το βιβλιαριο υγειας σου για ολα τα εμβολια.Η σε οποιοδηποτε κεντρο υγειας η νοσοκομειο.Τωρα βεβαια εσυ,δεν ξερω αν τρολαρεις η αν οντως ενδιαφερεσαι να κανεις το 9-δύναμο εμβόλιο του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων ορεστακο.![]()
Το τι ζητανε δεν μας αφορα.Μας αφορα το ποιος ειναι θεσμοθετημενος να το κανει.Οταν αλλαξει και λαβουν και την ειδικη εκπαιδευση,ολα καλα.Διοτι ακομα και υπαλληλους εχω δει να κανουν εμβολια,που ΔΕΝ ειναι φαρμακοποιοι.Ειναι υπαλληλοι.![]()
Καλημερα!![]()
ο χριστός πια με την ασχετοσυνη σου! μιλάς λες και ειναι οικοδόμοι που κανουν χρηση ουσιών σε φαρμακεία!
Εγω δεν χρειαζεται να πω τιποτα,αν μαθεις να διαβαζεις,διαβασε παραπανω το λινκ.ΠΑΓΕΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ,ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ,διοτι δεν ειναι τωρα,και να ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ.
Δεν τα λεω εγω αυτα,.δες το λινκ.
Οι ιδιοι οι φαρμακοποιοι το ζητανε.
Δε νομίζω ότι κάνουν όλα τα εμβόλια. Αυτό της γρίπης κάνουν.
Κ αν κάποιος πάθει κάτι, θα πάθει επειδή έχει κάποια ευαισθησία, θα το πάθει είτε του το κάνει γιατρός, είτε η κυρά μας η μαμη.
Κ αν κάποιος πάθει κάτι, θα πάθει επειδή έχει κάποια ευαισθησία, θα το πάθει είτε του το κάνει γιατρός, είτε η κυρά μας η μαμη.
τα αγαπούλα, ασχετούλα , στον όττο που σε ανέχεταιΕσθήρ έγραψε: 03 Φεβ 2019, 12:55Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις αγαπουλα.Καταχην δνε μιλαμε για ενεσεις αλλα για εμβολια.Καταδευερον διαβασε λιγο.Αν ηταν ετσι,γιατι οι φαρμακοποιοι ζητουν να θεσμοθετηθει να μπορουν να κανουν και αυτοι εμβολιασμους,και να εκπαιδευτουν για αυτο;Να δδιαβαζεις ξερεις η μονο να τα χωνεις θες;lyna έγραψε: 03 Φεβ 2019, 12:50μλκα μου ειλικρινά μου πονάς τις συνάψεις !Εσθήρ έγραψε: 03 Φεβ 2019, 12:01
Στον γιατρο λεμε,μαζι με την καρτα εμβολιασμου σου η το βιβλιαριο υγειας σου για ολα τα εμβολια.Η σε οποιοδηποτε κεντρο υγειας η νοσοκομειο.Τωρα βεβαια εσυ,δεν ξερω αν τρολαρεις η αν οντως ενδιαφερεσαι να κανεις το 9-δύναμο εμβόλιο του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων ορεστακο.![]()
https://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/sto ... rmakopoioi
Καλημερα!![]()
εχεις που γράφεις σαν αυτιστικούλα τα ίδια και τα ίδια.
σου εξηγουμε οτι το νομικό κώλημα να μην κανει ο φαρμακοποιός το εμβόλιο ειναι κάτι που θα αλλάξει, εχουμε ηδη πει οτι ναι δεν ειναι νόμιμο να γίνεται τωρα αλλά οι άνθρωποι μπορούν και το κάνουν προς εξυπηρέτηση του κοινού.
επειδη το θεμα μας εχει εκτροχιαστεί εξαιτίας σου, με όλο το σεβασμό , τράβα παρακάτω γτ δεν ειμαστε νομικό φόρουμ .
και επειδη εσυ ανακάλυψες οτι οι φαρμακοποιοι δεν ειναι θεσμοθετημενοι να κανουν εμβόλια ειναι παντελώς δικό σου προβλημα , και όχι δικό μας να το διαβαζουμε 348 φορές τη σελίδα.
~~¥~~
Αυτό που δε κατάλαβα παραπάνω είναι που είπε ο μάστορας "δεν είναι φαρμακοποιοί, είναι υπάλληλοι". Νέα ειδικότητα είναι αυτο;
-
User_601
Το κανουν παρανομα λεμε,οσοι το κανουν.Και ζητουν να θεσμοθετηθει και να εκπαιδευτουν να το κανουν,κατι στο οποιο συμφωνω,αλλα ακομα αυτο δενε χει γινει.Custom_F έγραψε: 03 Φεβ 2019, 12:59 Δε νομίζω ότι κάνουν όλα τα εμβόλια. Αυτό της γρίπης κάνουν.
Το αν θα το παθει ο αλλος το αλλεργικο σοκ,καταρχην αυτος που θα κανει το εμβολιο ειναι υποχρεωμενος να παρει το ιστορικο του πελατη,να τον ρωτησει δηλαδη αν εχει καποια αλλεργια κλπ,πραγματα που ΔΕΝ κανουν στα φαρμακεια.
Επισης ασχετα απο τους πελατες,ο σοβαρος φαρμακοποιος δεν κανει κανενα εμβολιο,διοτι ξερει οτι αν γινει καμια στραβη,στην εχει κατσει,δεν ξερω γιατι δεν το καταννοεις.Αφου ειναι παρανομο.
Στο ελλαδισταν βεβαια υπαρχουν ατομα που πανε σε χαρτοριχτρες και πιστευουν και στο ματι,λογικα ολα αυτα,αλλα οταν λεμε οτι οι ιδιοι οι φαρμακοποιοι ζητουν να θεσμοθετηθει και να εκπαιδευτουν να κανουν εμβολια,ετσι ωστε νομιμα να μπορουν να τα κανουν,καποιοι εδω επιμενουν οτι τα βγαζω εγω απο το μυαλο μου,οταν τοσα λινκ εχουν μπει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 03 Φεβ 2019, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 0 Απαντήσεις