!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟ
Re: ΠΑΟ
Οταν ανεβουν στην Α θα τους κρατησουμε εκει νταηλικι για 3 χρονια αλα κομποτης για να πατσισουμε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τιποτα δεν θα κανετε απλα απο το 2019 θα ψαχνετε τροπους να μας ριξετε διοτι απο το Καυτατζογλειο θα φευγετε με σκυμενο το κεφαλι απο τις ηττες.Ασε που εσας σας εχουμε και στην Αθηνα.GoBack έγραψε: 03 Μάιος 2018, 19:11 Οταν ανεβουν στην Α θα τους κρατησουμε εκει νταηλικι για 3 χρονια αλα κομποτης για να πατσισουμε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Παλι δεν πηρες τα χαπια σου;zteo έγραψε: 03 Μάιος 2018, 19:37Τιποτα δεν θα κανετε απλα απο το 2019 θα ψαχνετε τροπους να μας ριξετε διοτι απο το Καυτατζογλειο θα φευγετε με σκυμενο το κεφαλι απο τις ηττες.Ασε που εσας σας εχουμε και στην Αθηνα.GoBack έγραψε: 03 Μάιος 2018, 19:11 Οταν ανεβουν στην Α θα τους κρατησουμε εκει νταηλικι για 3 χρονια αλα κομποτης για να πατσισουμε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 03 Μάιος 2018, 19:42Παλι δεν πηρες τα χαπια σου;zteo έγραψε: 03 Μάιος 2018, 19:37Τιποτα δεν θα κανετε απλα απο το 2019 θα ψαχνετε τροπους να μας ριξετε διοτι απο το Καυτατζογλειο θα φευγετε με σκυμενο το κεφαλι απο τις ηττες.Ασε που εσας σας εχουμε και στην Αθηνα.GoBack έγραψε: 03 Μάιος 2018, 19:11 Οταν ανεβουν στην Α θα τους κρατησουμε εκει νταηλικι για 3 χρονια αλα κομποτης για να πατσισουμε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εμείς τους τη χαρίζουμε πάντα ρε συ, παράρτημα είναι.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Δε το συζητάμε ότι η αλλαγή κανόνων στη μέση της περιόδου είναι αντικανονική, ανήθικη κλπ
Το θέμα είναι ότι ο υποβιβασμός μίας ομάδας του μεγέθους του παο μειώνει την εμπορική αξία του πρωταθλήματος και όλες οι υπόλοιπες ομάδες χάνουν χρήματα αμέσως ή εμμέσως. Όταν υπήρχε κεντρική τηλεοπτική διαχείριση υπήρχε ρήτρα για τέτοιο ενδεχόμενο, πολύ πιθανό να υπάρχει και στα μεμονωμένα συμβόλαια των ομάδων τέτοια πρόβλεψη.
Ο παο τώρα πρέπει να βρει λύση. Γιατί άμα είναι να κατεβάσει μία ομάδα μη ανταγωνιστική που να παλεύει για αποφυγή του υποβιβασμού, τότε καλύτερα είναι να υπάρξει άμεσα ένα σχέδιο εξυγίανσης που μπορεί να περιλαμβάνει και υποβιβασμό. Ούτε ο Ουζουνίδης πρόκειται να αντέξει μια ακόμα χρονιά που θα είναι και χειρότερη από τη φετινή.
Το θέμα είναι ότι ο υποβιβασμός μίας ομάδας του μεγέθους του παο μειώνει την εμπορική αξία του πρωταθλήματος και όλες οι υπόλοιπες ομάδες χάνουν χρήματα αμέσως ή εμμέσως. Όταν υπήρχε κεντρική τηλεοπτική διαχείριση υπήρχε ρήτρα για τέτοιο ενδεχόμενο, πολύ πιθανό να υπάρχει και στα μεμονωμένα συμβόλαια των ομάδων τέτοια πρόβλεψη.
Ο παο τώρα πρέπει να βρει λύση. Γιατί άμα είναι να κατεβάσει μία ομάδα μη ανταγωνιστική που να παλεύει για αποφυγή του υποβιβασμού, τότε καλύτερα είναι να υπάρξει άμεσα ένα σχέδιο εξυγίανσης που μπορεί να περιλαμβάνει και υποβιβασμό. Ούτε ο Ουζουνίδης πρόκειται να αντέξει μια ακόμα χρονιά που θα είναι και χειρότερη από τη φετινή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jack Shephard την 03 Μάιος 2018, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα το βρουν μπροστα τους ολοι-αρχηγοι και προσκυνημενοι-που ψηφισαν τετοιο εγκλημα και μαλιστα για χαρη της πρασινης κατσαριδας. Οι προσκυνημενοι ειδικα, μη βγαλουν κιχ οταν θα τους ερθει το αγγουρι
Η αθλιότητα του κυνισμούJack Shephard έγραψε: 03 Μάιος 2018, 21:14 Δε το συζητάμε ότι η αλλαγή κανόνων στη μέση της περιόδου είναι αντικανονική, ανήθικη κλπ
ή
Ο κυνισμός των αθλίων;
Απλά πουστροβαζελισμός
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Πάρε τα χάπια σου. Και πάρε αρκετά για να σε κρατήσουν μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου.