SeaHawk έγραψε: 27 Φεβ 2025, 19:26 Ολοι αυριο στο Συνταγμα για τους αδικοχαμενους νεκρους των Τεμπων Κωστα Πρασσα Βασιλη Καλογηρου Αιρτον Σενα Μανωλη Λιδακη και Μπομπαν Γιανκοβιτς

SeaHawk έγραψε: 27 Φεβ 2025, 19:26 Ολοι αυριο στο Συνταγμα για τους αδικοχαμενους νεκρους των Τεμπων Κωστα Πρασσα Βασιλη Καλογηρου Αιρτον Σενα Μανωλη Λιδακη και Μπομπαν Γιανκοβιτς

Δηλαδή έκανες το κουτάβι που γαβγίζει, με την προστασία του πατέρα του από πίσω, τύπε;vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 19:22Εχω προστατέψει άκρως επιτυχημένα τη βουλη πύτε μου, οταν ημουν σχεδον τσιπιρικάς ακομαFeindflug έγραψε: 27 Φεβ 2025, 19:16Έχεις πολύ φάση ρε δικέ μου.vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:21 Χιπστεροκνιτισμός και προχωκαγκουρισμός 4thewin![]()
Kαι μην ξεχνιόμαστε, αυριο τελειώνουμε αμεσα τους Τέλος που τυχόν βρεθουν ανάμεσά μας![]()
![]()
Ειτε το κανουν με κουκούλα είτε χωρίς κουκουλα, οποιος παει να ακουμπησει ενστολο εχει γαμηθει (και θα του αρεσει πολυ, μπορω να το εγγυηθω)
Ετσι για να δειτε ποιοι ειμεθα οι παραγματικοί κυρΠαντελήδες κατα βαθος. Εμεις λατρεύουμε την ταξη και τα σωματα ασφαλείας οσο κανείς άλλος και θα τα προστατεύσομεν![]()
Μάλλον δεν έχεις βρεθεί σε απόσταση χιλιομέτρου, ούτε με ομάδα φανατικών σκακιστών.![]()
Δυνατό βιογραφικό, δεν παιζεις![]()
Οπως τις αρπαξαν επικά τότε τα προβόκια (τα κουκουλίσια) ετσι θα τελειώσουν και αυριο οι καθε λογής (Γουλιέλμοι) Τέλος αν βρεθουν σε εντεταλμένη υπηρεσία![]()
Ότι δηλαδή τα ίδια λαμόγια που έκαναν τον αχθοφόρο σταθμάρχη ή που προσλαμβάνουν με βάση φωτογραφικές διατάξεις και νόμους που αλλάζουν τελευταία στιγμή, θα τον αξιολογούσαν αντικειμενικά και θα τον είχαν βγάλει από αυτή τη θέση. Οι ίδιοι που τον έβαλαν ξέροντας ότι δεν έπρεπε να τον βάλουν.Unique έγραψε: 28 Φεβ 2025, 06:41 Αν πάω αύριο στο συλλαλητήριο με πλακάτ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ τι λέτε να μου συμβεί;
Αν πάτε εκεί στον χώρο θα αισθανθείτε το ίδιο χάλια την ίδια οργή βλέποντας αυτό το βίντεο.
Μπορείς να πας την Κυριακή να μαζέψεις κι εσύ εκατοντάδες χιλιάδες πλήθος, αφού το αίτημα αυτό είναι τόσο ώριμο και έχει κοινωνική αποδοχη.Unique έγραψε: 28 Φεβ 2025, 06:41 Αν πάω αύριο στο συλλαλητήριο με πλακάτ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ τι λέτε να μου συμβεί;
Ο,τι κ αν πας με πλακάτ «ο Χριστός σώζει»Unique έγραψε: 28 Φεβ 2025, 06:41 Αν πάω αύριο στο συλλαλητήριο με πλακάτ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ τι λέτε να μου συμβεί;
Iced Earth έγραψε: 27 Φεβ 2025, 19:33SeaHawk έγραψε: 27 Φεβ 2025, 19:26 Ολοι αυριο στο Συνταγμα για τους αδικοχαμενους νεκρους των Τεμπων Κωστα Πρασσα Βασιλη Καλογηρου Αιρτον Σενα Μανωλη Λιδακη και Μπομπαν Γιανκοβιτς
![]()

Για αυτούς τους λόγους και άλλους τόσους η θλίψη γίνεται οργή.
Γιατί το λες αυτό;SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:58 Μετα τις 11 θα πεσει νεκρα στο φορουμ
Λιγοι θα ειμαστε μεσα
Οι πολλοι θα ειναι στους δρομους