Απεργια ειναι οχι το Εβραικο Σαββατο.Στύξ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 01:25 Γω ψώνισα σήμερα τα απαραίτητα .
Αύριο απεργώ και φυσικά αρνούμαι οποιαδήποτε αγοραπωλησία.
Αν μπορείτε ,έστω και συμβολικά ,πράξτε το ίδιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαδηλωση-Απεργια ΡΕΚΟΡ φοβαται το δεξιο καθεστως 28/02 -Ενδεχομένως η μεγαλύτερη από... συστάσεως ελληνικού κράτους
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Διαδηλωση-Απεργια ΡΕΚΟΡ φοβαται το δεξιο καθεστως 28/02 -Ενδεχομένως η μεγαλύτερη από... συστάσεως ελληνικού κράτου
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Re: Διαδηλωση-Απεργια ΡΕΚΟΡ φοβαται το δεξιο καθεστως 28/02 -Ενδεχομένως η μεγαλύτερη από... συστάσεως ελληνικού κράτου
Για αύριο ειδικά ναι ΕΙΝΑΙ.
1 γαμημένη μέρα ,έλεος . Γενική παραλυσία πρέπει ..
Εσύ ρωτάς τι θα γινόταν ΑΝ, όχι εγώ. Αμάν πια με τη γκρίνια, "όλοι μας μισούν". Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, ούτε στο ΝΑΤΟ.George_V έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:16Βρε τρομαρα σου... Εδω το ΝΑΤΟ χεστηκε πανω του στην προοπτικη να ερθουν σε ευθεια συγκρουση δυο χωρες μελη του και ρωτας τι θα γινοταν ΑΝ?sharp έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:06Τι ΘΑ γινόταν ΑΝ γινόταν δεν έχει σχέση με αυτό που πραγματικά έγινε το 74. Έγραψες για 74.George_V έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:00
Και να δεχοταν απο την Τουρκια λες το ΝΑΤΟ να ερχοταν σε υπερασπιση της?
Για δες καλυτερα την εικονα και πες μου αν θα το εκανε αυτο.
Ρε σεις, διαβάζετε τι γράφετε; Τα σκέφτεστε πιο πριν;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
A δεν εχεις καταλαβει ακομα... Δεν ειναι θεμα μισους στο ΝΑΤΟ... Αλλο ειναι το ζητημα και το εχουμε αναλυσει εκτενως ατο Πχορουμ. Δες τα νηματα για την Κυπρο.sharp έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:33Εσύ ρωτάς τι θα γινόταν ΑΝ, όχι εγώ. Αμάν πια με τη γκρίνια, "όλοι μας μισούν". Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, ούτε στο ΝΑΤΟ.George_V έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:16Βρε τρομαρα σου... Εδω το ΝΑΤΟ χεστηκε πανω του στην προοπτικη να ερθουν σε ευθεια συγκρουση δυο χωρες μελη του και ρωτας τι θα γινοταν ΑΝ?sharp έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:06
Τι ΘΑ γινόταν ΑΝ γινόταν δεν έχει σχέση με αυτό που πραγματικά έγινε το 74. Έγραψες για 74.
Ρε σεις, διαβάζετε τι γράφετε; Τα σκέφτεστε πιο πριν;
Δεν θα εκτρεψω αλλο το νημα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τρόπος του λέγειν είναι. Τεσπαμ, δεν με ενδιαφέρουν τα what if.George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:57A δεν εχεις καταλαβει ακομα... Δεν ειναι θεμα μισους στο ΝΑΤΟ... Αλλο ειναι το ζητημα και το εχουμε αναλυσει εκτενως ατο Πχορουμ. Δες τα νηματα για την Κυπρο.sharp έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:33Εσύ ρωτάς τι θα γινόταν ΑΝ, όχι εγώ. Αμάν πια με τη γκρίνια, "όλοι μας μισούν". Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, ούτε στο ΝΑΤΟ.George_V έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:16
Βρε τρομαρα σου... Εδω το ΝΑΤΟ χεστηκε πανω του στην προοπτικη να ερθουν σε ευθεια συγκρουση δυο χωρες μελη του και ρωτας τι θα γινοταν ΑΝ?
Δεν θα εκτρεψω αλλο το νημα.
και ποιον λες εσυ να ψηφισουμε;Makiakos έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:48 Εμένα η απορία μου είναι άλλη... Οκ Για αυριο όλοι κάτω και εγώ μαζί...πολυ ωραια και σωστά όλα αυτά...αντε λένε σε 6 μήνες εκλογές.... Και? Θα πανε παλι το 50% αποχή - δεν μας εκφράζει κανεις-... Θα κινήσει η ΝΔ το "κομματικό στρατό" Της...βολεμένους ρουσφέτια οφελοιμενους εγκεφαλικά ανάπηρους... Και θα παρει ένα 20% ένα 12 % το πασοκ με του δικους του... Ενα 7-8 ο ΣΥΡΙΖΑ... Και ένα 10% στα υπολοιπα κόμματα... Και... Θα αλλάξει τπτ?...διαλεξτε μάγκες η ξυπνάμε η μας σκοτώνουν... Στο χέρι μας είναι... Εκεί π τους ποναει... Στην ψήφο...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάω επιδεικτικά σκλαβενίτη. Στο δρόμο θα περνάω και από καφέ για να αγοράσω έναν αμερικάνο (με το δικό μου επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο που έχω για αυτές τις περιπτώσεις), και εάν είναι κλειστά, θα στραβομουτσουνιάζω και θα κουνάω το κεφάλι μου επικριτικά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Να κάνεις και 'τσ, τσ, τσ, μαδουρία γιναμε'ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:57 Πάω επιδεικτικά σκλαβενίτη. Στο δρόμο θα περνάω και από καφέ για να αγοράσω έναν αμερικάνο (με το δικό μου επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο που έχω για αυτές τις περιπτώσεις), και εάν είναι κλειστά, θα στραβομουτσουνιάζω και θα κουνάω το κεφάλι μου επικριτικά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εσύ δεν πι´'ανεσαι μην σε απασχολεί. Μιλάμε για τους σοβαρούς και προβληματισμένους ανθρώπους.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:52και ποιον λες εσυ να ψηφισουμε;Makiakos έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:48 Εμένα η απορία μου είναι άλλη... Οκ Για αυριο όλοι κάτω και εγώ μαζί...πολυ ωραια και σωστά όλα αυτά...αντε λένε σε 6 μήνες εκλογές.... Και? Θα πανε παλι το 50% αποχή - δεν μας εκφράζει κανεις-... Θα κινήσει η ΝΔ το "κομματικό στρατό" Της...βολεμένους ρουσφέτια οφελοιμενους εγκεφαλικά ανάπηρους... Και θα παρει ένα 20% ένα 12 % το πασοκ με του δικους του... Ενα 7-8 ο ΣΥΡΙΖΑ... Και ένα 10% στα υπολοιπα κόμματα... Και... Θα αλλάξει τπτ?...διαλεξτε μάγκες η ξυπνάμε η μας σκοτώνουν... Στο χέρι μας είναι... Εκεί π τους ποναει... Στην ψήφο...
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Απιστευτο αυτο που ήδη βλεπω στους δρομους, και με ψιλόβροχο μαλιστα. Σας ερχεται επική βιτσα, πουτσα και στενά παπούτσα, μποτάκια
Εγω προειδοποίησα
Εγω προειδοποίησα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλή ιδέα. Επίσης θα σταυρώσω τα χέρια πίσω από τη μέση μου πιάνοντας τον ένα καρπόBeria έγραψε: 28 Φεβ 2025, 10:07Να κάνεις και 'τσ, τσ, τσ, μαδουρία γιναμε'ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:57 Πάω επιδεικτικά σκλαβενίτη. Στο δρόμο θα περνάω και από καφέ για να αγοράσω έναν αμερικάνο (με το δικό μου επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο που έχω για αυτές τις περιπτώσεις), και εάν είναι κλειστά, θα στραβομουτσουνιάζω και θα κουνάω το κεφάλι μου επικριτικά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
οι αστειοι και απροβληματιστοι, δεν εχουν δικαωμα ψηφου;marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 10:13Εσύ δεν πι´'ανεσαι μην σε απασχολεί. Μιλάμε για τους σοβαρούς και προβληματισμένους ανθρώπους.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:52και ποιον λες εσυ να ψηφισουμε;Makiakos έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:48 Εμένα η απορία μου είναι άλλη... Οκ Για αυριο όλοι κάτω και εγώ μαζί...πολυ ωραια και σωστά όλα αυτά...αντε λένε σε 6 μήνες εκλογές.... Και? Θα πανε παλι το 50% αποχή - δεν μας εκφράζει κανεις-... Θα κινήσει η ΝΔ το "κομματικό στρατό" Της...βολεμένους ρουσφέτια οφελοιμενους εγκεφαλικά ανάπηρους... Και θα παρει ένα 20% ένα 12 % το πασοκ με του δικους του... Ενα 7-8 ο ΣΥΡΙΖΑ... Και ένα 10% στα υπολοιπα κόμματα... Και... Θα αλλάξει τπτ?...διαλεξτε μάγκες η ξυπνάμε η μας σκοτώνουν... Στο χέρι μας είναι... Εκεί π τους ποναει... Στην ψήφο...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Πως δεν έχουν; Δεν μιλώ για τις εκλογές, μιλώ για την συζήτηση.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Αν υπήρχε Τροχαία για την αυτόγελοιοποίηση, θα σου είχε πάρει τον υπολογιστή προ πολλούΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:57 Πάω επιδεικτικά σκλαβενίτη. Στο δρόμο θα περνάω και από καφέ για να αγοράσω έναν αμερικάνο (με το δικό μου επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο που έχω για αυτές τις περιπτώσεις), και εάν είναι κλειστά, θα στραβομουτσουνιάζω και θα κουνάω το κεφάλι μου επικριτικά
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-