!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διαδηλωση-Απεργια ΡΕΚΟΡ φοβαται το δεξιο καθεστως 28/02 -Ενδεχομένως η μεγαλύτερη από... συστάσεως ελληνικού κράτους

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Διαδηλωση-Απεργια ΡΕΚΟΡ φοβαται το δεξιο καθεστως 28/02 -Ενδεχομένως η μεγαλύτερη από... συστάσεως ελληνικού κράτου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Στύξ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 01:25 Γω ψώνισα σήμερα τα απαραίτητα .
Αύριο απεργώ και φυσικά αρνούμαι οποιαδήποτε αγοραπωλησία.

Αν μπορείτε ,έστω και συμβολικά ,πράξτε το ίδιο.
Απεργια ειναι οχι το Εβραικο Σαββατο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Στύξ

Re: Διαδηλωση-Απεργια ΡΕΚΟΡ φοβαται το δεξιο καθεστως 28/02 -Ενδεχομένως η μεγαλύτερη από... συστάσεως ελληνικού κράτου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 01:31
Στύξ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 01:25 Γω ψώνισα σήμερα τα απαραίτητα .
Αύριο απεργώ και φυσικά αρνούμαι οποιαδήποτε αγοραπωλησία.

Αν μπορείτε ,έστω και συμβολικά ,πράξτε το ίδιο.
Απεργια ειναι οχι το Εβραικο Σαββατο.
Για αύριο ειδικά ναι ΕΙΝΑΙ.
1 γαμημένη μέρα ,έλεος . Γενική παραλυσία πρέπει ..
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

George_V έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:16
sharp έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:06
George_V έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:00

Και να δεχοταν απο την Τουρκια λες το ΝΑΤΟ να ερχοταν σε υπερασπιση της?

Για δες καλυτερα την εικονα και πες μου αν θα το εκανε αυτο.
Τι ΘΑ γινόταν ΑΝ γινόταν δεν έχει σχέση με αυτό που πραγματικά έγινε το 74. Έγραψες για 74.

Ρε σεις, διαβάζετε τι γράφετε; Τα σκέφτεστε πιο πριν;
Βρε τρομαρα σου... Εδω το ΝΑΤΟ χεστηκε πανω του στην προοπτικη να ερθουν σε ευθεια συγκρουση δυο χωρες μελη του και ρωτας τι θα γινοταν ΑΝ?
Εσύ ρωτάς τι θα γινόταν ΑΝ, όχι εγώ. Αμάν πια με τη γκρίνια, "όλοι μας μισούν". Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, ούτε στο ΝΑΤΟ.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

sharp έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:33
sharp έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:06

Τι ΘΑ γινόταν ΑΝ γινόταν δεν έχει σχέση με αυτό που πραγματικά έγινε το 74. Έγραψες για 74.

Ρε σεις, διαβάζετε τι γράφετε; Τα σκέφτεστε πιο πριν;
Βρε τρομαρα σου... Εδω το ΝΑΤΟ χεστηκε πανω του στην προοπτικη να ερθουν σε ευθεια συγκρουση δυο χωρες μελη του και ρωτας τι θα γινοταν ΑΝ?
Εσύ ρωτάς τι θα γινόταν ΑΝ, όχι εγώ. Αμάν πια με τη γκρίνια, "όλοι μας μισούν". Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, ούτε στο ΝΑΤΟ.
A δεν εχεις καταλαβει ακομα... Δεν ειναι θεμα μισους στο ΝΑΤΟ... Αλλο ειναι το ζητημα και το εχουμε αναλυσει εκτενως ατο Πχορουμ. Δες τα νηματα για την Κυπρο.

Δεν θα εκτρεψω αλλο το νημα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:57
sharp έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:33

A δεν εχεις καταλαβει ακομα... Δεν ειναι θεμα μισους στο ΝΑΤΟ... Αλλο ειναι το ζητημα και το εχουμε αναλυσει εκτενως ατο Πχορουμ. Δες τα νηματα για την Κυπρο.

Δεν θα εκτρεψω αλλο το νημα.
Τρόπος του λέγειν είναι. Τεσπαμ, δεν με ενδιαφέρουν τα what if.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Makiakos έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:48 Εμένα η απορία μου είναι άλλη... Οκ Για αυριο όλοι κάτω και εγώ μαζί...πολυ ωραια και σωστά όλα αυτά...αντε λένε σε 6 μήνες εκλογές.... Και? Θα πανε παλι το 50% αποχή - δεν μας εκφράζει κανεις-... Θα κινήσει η ΝΔ το "κομματικό στρατό" Της...βολεμένους ρουσφέτια οφελοιμενους εγκεφαλικά ανάπηρους... Και θα παρει ένα 20% ένα 12 % το πασοκ με του δικους του... Ενα 7-8 ο ΣΥΡΙΖΑ... Και ένα 10% στα υπολοιπα κόμματα... Και... Θα αλλάξει τπτ?...διαλεξτε μάγκες η ξυπνάμε η μας σκοτώνουν... Στο χέρι μας είναι... Εκεί π τους ποναει... Στην ψήφο...
και ποιον λες εσυ να ψηφισουμε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Πάω επιδεικτικά σκλαβενίτη. Στο δρόμο θα περνάω και από καφέ για να αγοράσω έναν αμερικάνο (με το δικό μου επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο που έχω για αυτές τις περιπτώσεις), και εάν είναι κλειστά, θα στραβομουτσουνιάζω και θα κουνάω το κεφάλι μου επικριτικά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:57 Πάω επιδεικτικά σκλαβενίτη. Στο δρόμο θα περνάω και από καφέ για να αγοράσω έναν αμερικάνο (με το δικό μου επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο που έχω για αυτές τις περιπτώσεις), και εάν είναι κλειστά, θα στραβομουτσουνιάζω και θα κουνάω το κεφάλι μου επικριτικά
Να κάνεις και 'τσ, τσ, τσ, μαδουρία γιναμε'
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:52
Makiakos έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:48 Εμένα η απορία μου είναι άλλη... Οκ Για αυριο όλοι κάτω και εγώ μαζί...πολυ ωραια και σωστά όλα αυτά...αντε λένε σε 6 μήνες εκλογές.... Και? Θα πανε παλι το 50% αποχή - δεν μας εκφράζει κανεις-... Θα κινήσει η ΝΔ το "κομματικό στρατό" Της...βολεμένους ρουσφέτια οφελοιμενους εγκεφαλικά ανάπηρους... Και θα παρει ένα 20% ένα 12 % το πασοκ με του δικους του... Ενα 7-8 ο ΣΥΡΙΖΑ... Και ένα 10% στα υπολοιπα κόμματα... Και... Θα αλλάξει τπτ?...διαλεξτε μάγκες η ξυπνάμε η μας σκοτώνουν... Στο χέρι μας είναι... Εκεί π τους ποναει... Στην ψήφο...
Εσύ δεν πι´'ανεσαι μην σε απασχολεί. Μιλάμε για τους σοβαρούς και προβληματισμένους ανθρώπους.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Απιστευτο αυτο που ήδη βλεπω στους δρομους, και με ψιλόβροχο μαλιστα. Σας ερχεται επική βιτσα, πουτσα και στενά παπούτσα, μποτάκια :102:
Εγω προειδοποίησα :102:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Beria έγραψε: 28 Φεβ 2025, 10:07
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:57 Πάω επιδεικτικά σκλαβενίτη. Στο δρόμο θα περνάω και από καφέ για να αγοράσω έναν αμερικάνο (με το δικό μου επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο που έχω για αυτές τις περιπτώσεις), και εάν είναι κλειστά, θα στραβομουτσουνιάζω και θα κουνάω το κεφάλι μου επικριτικά
Να κάνεις και 'τσ, τσ, τσ, μαδουρία γιναμε'
Καλή ιδέα. Επίσης θα σταυρώσω τα χέρια πίσω από τη μέση μου πιάνοντας τον ένα καρπό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 10:13
Εσύ δεν πι´'ανεσαι μην σε απασχολεί. Μιλάμε για τους σοβαρούς και προβληματισμένους ανθρώπους.
οι αστειοι και απροβληματιστοι, δεν εχουν δικαωμα ψηφου;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 10:34
marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 10:13

οι αστειοι και απροβληματιστοι, δεν εχουν δικαωμα ψηφου;
Πως δεν έχουν; Δεν μιλώ για τις εκλογές, μιλώ για την συζήτηση.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

Αν υπήρχε Τροχαία για την αυτόγελοιοποίηση, θα σου είχε πάρει τον υπολογιστή προ πολλού
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”