Ρε καθυστέρα, δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των σχολιαρόπαιδων στις ΗΠΑ (ούτε στην Ελλάδα και ούτε στα περισσότερα κράτη του πλανήτη Γη)zteo έγραψε: 16 Ιαν 2025, 11:59Αυτά που έγραψα είναι αυτά που μες τις άκρες εξέφρασαν τις επιθυμίες να πράξουν.Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2025, 11:19ωπα δηλαδη στα σοβαρα τα εγραψες; γω νομιζα οτι κανεις πλακα.zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:15
Κράτα αυτή την λίστα και άρχισε να τσεκάρεις πόσα θα προσπαθήσει να τα περάσει για να δεις ότι τελικά έχω δίκαιο.
Υποψην γράφω ότι θα προσπαθήσει όχι ότι θα καταφέρει να τα περάσει στον αμερικανικό λαό.
ΠΧ
Ο Κένεντι έχει πει ότι θα πρέπει να πάψει να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Ο Ντόναλντ είπε ότι θα εξετάσει κατά πόσο τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό στα παιδιά.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
Η κατάργηση του υποχρεωτικου εμβολιασμού στα σχολεία.
Σου φαίνεται παράλογο?
Μα είναι παράλογο
Θα προσπαθήσουν
Θα το πετύχουν?
Αγνωστο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένας νέος κόσμος ανατέλλει...
- Λίνο Βεντούρα
Re: Ένας νέος κόσμος ανατέλλει...
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Λίνο Βεντούρα
zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:22 Τι άλλο περιλαμβάνει η κρυφή ατζέντα Τραμπ.
1. Κατάργηση των δωρεάν εμβολιασμών στα παιδιά και η εκδίωξη των εμβολίων από τα σχολεία.
2. Κατάργηση κάθε παροχής δωρεάν ιατροφαρμακευτικης φροντίδας.
3. Κατάργηση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και Καθολική επιβολή διδάκτρων στα σχολεία.
4. Κατάργηση της διδασκαλίας της θεωρίας της εξέλιξης και εισαγωγή διδασκαλίας της Βίβλου.
5. Λογοκρισία και απολύσεις σε όποιον πανεπιστημιακο επιστήμονα διαφωνισει με τις κυρίαρχες αντιεπιστημονικες τους απόψεις.
6. Μείωση μισθών,συντάξεων και αύξηση των ορίων συνταξιοδοτησης.
7. Απαγόρευση του γάμου των ομοφυλων ζευγαριων και ποινικοποιηση της ομοφυλοφιλία.
8. Δημιουργία νέου κώδικα λογοκρισίας για την τέχνη.
9. Αλλαγή του συντάγματος με αύξηση των θητείας και μείωση των εξουσιών των πολιτειών.
10. Την αλλαγή της αστυνομίας και την απευθείας υπαγωγή της στον στρατό.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ακόμα δεν ζούμε στην ουτοπία σου όπου καθημερινά θα μαζεύουμε νεκρα παιδιά στην καρότσα ενός αγροτικού όπως στον Μεσσαιωνα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Ιαν 2025, 16:23Ρε καθυστέρα, δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των σχολιαρόπαιδων στις ΗΠΑ (ούτε στην Ελλάδα και ούτε στα περισσότερα κράτη του πλανήτη Γη)zteo έγραψε: 16 Ιαν 2025, 11:59Αυτά που έγραψα είναι αυτά που μες τις άκρες εξέφρασαν τις επιθυμίες να πράξουν.
ΠΧ
Ο Κένεντι έχει πει ότι θα πρέπει να πάψει να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Ο Ντόναλντ είπε ότι θα εξετάσει κατά πόσο τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό στα παιδιά.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
Η κατάργηση του υποχρεωτικου εμβολιασμού στα σχολεία.
Σου φαίνεται παράλογο?
Μα είναι παράλογο
Θα προσπαθήσουν
Θα το πετύχουν?
Αγνωστο
Ο εμβολιασμός των παιδιών είναι υποχρεωτικός σε Ελλάδα και στο μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μην ακούς κανένα, παίχτη while it lastsik_90 έγραψε: 08 Ιαν 2025, 12:06Πραγματικά, με τόσες υπέροχες ειδήσεις, αρνούμαι να έχω κοινωνική ζωή! Θέλω να είμαι μπροστά από μία οθόνη 24/7 και να συμμετέχω στο ντελίριο ενθουσιασμού που κερνάει ο άρχοντας!Beria έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:50 ]
Θα μετονομάσει τον Κόλπο του Μεξικού σε Κόλπο της Αμερικής!
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ
Κι εσύ ρε άρχοντα, μην τα πετάς όλα μαζεμένα. Πλησιάζουμε και τη μεσήλικη φάση, θα πάθουμε καμιά καρδιά.
Πιο πολύ απ όλα με διασκέδασαν οι ερμηνείες εκατερωθεν 
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Dwarven Blacksmith
Κριμα ειναι να θυσιασεις τον προαυλισμο για τα παλιοκομματα.ik_90 έγραψε: 08 Ιαν 2025, 12:06Πραγματικά, με τόσες υπέροχες ειδήσεις, αρνούμαι να έχω κοινωνική ζωή! Θέλω να είμαι μπροστά από μία οθόνη 24/7 και να συμμετέχω στο ντελίριο ενθουσιασμού που κερνάει ο άρχοντας!Beria έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:50 ]
Θα μετονομάσει τον Κόλπο του Μεξικού σε Κόλπο της Αμερικής!
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ
Κι εσύ ρε άρχοντα, μην τα πετάς όλα μαζεμένα. Πλησιάζουμε και τη μεσήλικη φάση, θα πάθουμε καμιά καρδιά.
Ποιο ειναι αυτο το παρατραγουδο?
- Dwarven Blacksmith
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
κάποιος με ρημαγμένο γκρόβερ. αλλά παιζει να είναι και πάροντι, λίγο που μπήκα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Parody ειναι σιγουρα. Το θεμα ειναι αν το ξερει.
2Re: Ένας νέος κόσμος ανατέλλει...
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 809 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ