Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Με κοροϊδεύεις; Υποστηρίζεις ότι ο τύπος χτύπησε τους συγγενείς.
Σου λέω μην λες ψέματα όταν υπάρχουν τα βίντεο.
Και μου λες ότι τα βίντεο είδες, οπότε σε ρωτάω να μου πεις σε ποιο σημείο τους χτυπάει.
Και μου απαντάς να σου δείξω που χτυπάνε το Αγοραστο;
Το οτι τους χτύπησε φαίνεται απ' την αντίδρασή τους. Αν δε τους έκανε κάτι, για ποιό λόγο κινήθηκαν προς αυτόν και του είπαν όσα του είπαν?
Ερώτημα, επί του τίτλου του νήματος, ο παπάρας ο Αγοραστός, πού χτυπήθηκε?
καλά που είδες το βίντεο
Let them make the first mistake. We make the last move.
Χριστόφορος Ζαραλικος στο Τουιτερ.
Τελικά πρόεδρε @androulakisnick στο ΠΑΣΟΚ όλοι δέρνουν ;;
Κανείς δεν πηδάει ;;
Ο τραμπουκος Πασοκος του Αγοραστου που εδερνε τους συγγενείς των νεκρών στα Τεμπη.
Με κοροϊδεύεις; Υποστηρίζεις ότι ο τύπος χτύπησε τους συγγενείς.
Σου λέω μην λες ψέματα όταν υπάρχουν τα βίντεο.
Και μου λες ότι τα βίντεο είδες, οπότε σε ρωτάω να μου πεις σε ποιο σημείο τους χτυπάει.
Και μου απαντάς να σου δείξω που χτυπάνε το Αγοραστο;
Το οτι τους χτύπησε φαίνεται απ' την αντίδρασή τους. Αν δε τους έκανε κάτι, για ποιό λόγο κινήθηκαν προς αυτόν και του είπαν όσα του είπαν?
Ερώτημα, επί του τίτλου του νήματος, ο παπάρας ο Αγοραστός, πού χτυπήθηκε?
Δεν τα δείχνουν τα πλάνα που τις τρώει ο εξΑγοραστός επειδή είναι πολύ βίαια