Μια χαρά άτομο είναι η Γκάμπαρντ, έφυγε γιατί σοβαροί άνθρωποι δεν έχουν θέση στους σημερινούς Δημοκρατικούς εκτός αν κάνουν τον Κινέζο για όλες τις αηδίες με τις οποίες διαφωνούν.Golden Age έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 02:25Η Τούλσι είναι βασικά ειρηνίστρια. Στους Δημοκρατικούς ανήκε στην αριστερή τους πτέρυγα, αλλά απο το '16 ακόμη είχε στηρίξει Τραμπ, ως αντιπολεμικό υποψήφιο πρόεδρο.George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 00:29 Νεα Διευθυντρια της Εθνικης Υπηρεσιας Πληροφοριων η πρωην Βουλευτης Τουλσι Γκαμπαρντ
Πρωην Δημοκρατικη, εγκατελειψε το κομμα το 2022 και το 2024 εγινε Ρεπουμπλικανα.
Γνωστη για τις (ενιοτε) υπερβολικα Ρωσοφιλες θεσεις της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Trump's Second Cabinet
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Trump's Second Cabinet
Μεχρις στιγμης οι Δημοκρατικοι εχουν κολλησει τις εξης ταμπελες:
α) Στον Γκαετς: ο πιο μισητος ακροδεξιος στην Αμερικη
β) Στον RFK: ο μεγαλυτερος ψεκας
γ) Στον Χεγκσεθ: ο μεγαλυτερος φασιστας
δ) Στην Τελσι Γκαμπαρντ: η πιο επικινδυνη ρωσοφιλη
Αραχτε και ψωνιστε ξηρους καρπους.
.
α) Στον Γκαετς: ο πιο μισητος ακροδεξιος στην Αμερικη
β) Στον RFK: ο μεγαλυτερος ψεκας
γ) Στον Χεγκσεθ: ο μεγαλυτερος φασιστας
δ) Στην Τελσι Γκαμπαρντ: η πιο επικινδυνη ρωσοφιλη
Αραχτε και ψωνιστε ξηρους καρπους.
.
Green Dragon έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 19:53
Μια χαρά άτομο είναι η Γκάμπαρντ, έφυγε γιατί σοβαροί άνθρωποι δεν έχουν θέση στους σημερινούς Δημοκρατικούς εκτός αν κάνουν τον Κινέζο για όλες τις αηδίες με τις οποίες διαφωνούν.
Παρεπιπτοντως δεν χωνευει την Τουρκια και εχει χαρακτηρισει τον Ερντογαν δικτατορα.
Οι Τουρκοι εχουν παγωσει με την Γκαμπαρντ και το Ρουμπιο.
.
Δεστε μηνυμα της το 2020.
Tulsi Gabbard
@realDonaldTrump needs to make it clear to NATO and Erdogan that the United States will not be dragged into a war with Russia by the aggressive, Islamist, expansionist dictator of Turkey, a so-called “NATO” ally. #StandWithTulsi
https://x.com/TulsiGabbard/status/12337 ... -tipota%2F
.
Tulsi Gabbard
@realDonaldTrump needs to make it clear to NATO and Erdogan that the United States will not be dragged into a war with Russia by the aggressive, Islamist, expansionist dictator of Turkey, a so-called “NATO” ally. #StandWithTulsi
https://x.com/TulsiGabbard/status/12337 ... -tipota%2F
.
-
Jolly Roger_
Πρόεδρο βάλε αυτόν Press Secretary. Δεν θα χάσουμε briefing για τα επόμενα 4 χρόνια.

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Fun

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για κάποιο λόγο νομίζω ότι οι επιλογές Τραμπ για την κυβέρνηση του είναι ένα κωλοδάχτυλο προς όλους.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ξεκινάτε να στέλνετε asap βιογραφικά οι τραμπίστες. Ίσα που προλαβαίνετε, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
https://twitter.com/DOGE/status/1857076 ... ">November
ΥΓ: Τι 80+ ώρες την εβδομάδα και τρίχες κατσαρές; Βάλτους εκεί να δουλεύουνε 168 ώρες την εβδομάδα, έχουμε σοβαρή δουλειά να κάνουμε.
ΥΓ: Τι 80+ ώρες την εβδομάδα και τρίχες κατσαρές; Βάλτους εκεί να δουλεύουνε 168 ώρες την εβδομάδα, έχουμε σοβαρή δουλειά να κάνουμε.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
O Ραμασουάμι υπολογίζει λέει ότι ο δημόσιος τομέας μπορεί να μειωθεί κατά περίπου 75%
Λέει ότι το κράτος πρέπει να φροντίζει τα σύνορα και την προστασία της περιουσίας, και αυτά τα δύο είναι το 80-90% του ρόλου του, συν κάτι άλλα ψιλά, και τα υπόλοιπα όλα ιδιωτικά.
Μλκ θα πέσει πολύ γέλιο
Λέει ότι το κράτος πρέπει να φροντίζει τα σύνορα και την προστασία της περιουσίας, και αυτά τα δύο είναι το 80-90% του ρόλου του, συν κάτι άλλα ψιλά, και τα υπόλοιπα όλα ιδιωτικά.
Μλκ θα πέσει πολύ γέλιο
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ξεκινάνε τις περικοπές δημοσίων δαπανών δημιουργώντας ένα υπερυπουργειο με υψηλά αμοιβομενους υπαλλήλους.Ναύτης έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 11:27 Ξεκινάτε να στέλνετε asap βιογραφικά οι τραμπίστες. Ίσα που προλαβαίνετε, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Καλά θα πάει αυτο
Ποιος πάει στοίχημα ότι για το DOGE θα τεθεί ζήτημα καταργησης του από τους Δημοκρατικους σε Βουλή και Γερουσια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Του έχω πρόταση να πουλήσουν τα αεροπλανοφορα σε ιδιώτες ώστε να κάνουν κρουαζιέρες και όταν τα χρειάζονται για καμια επέμβαση να τα νοικιάζουν από αυτούς.Chilloutbuddy έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 12:03 O Ραμασουάμι υπολογίζει λέει ότι ο δημόσιος τομέας μπορεί να μειωθεί κατά περίπου 75%
Μλκ θα πέσει πολύ γέλιο![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τα τατουάζ του Υπουργού Άμυνας
https://www.protothema.gr/world/article ... 1731664817
https://www.protothema.gr/world/article ... 1731664817
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
Mitharadir
Στην πρώτη του θητεία ο Τραμπ είχε δίπλα του σοβαρούς ανθρώπους που πέρα από αντίβαρα που λειτουργούσαν έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία της κυβέρνησης και στις οικονομικές επιτυχίες της πρώτης θητείας Τραμπ (που διαταραχθηκαν από την πανδημία του Κορωνοιου).Στη δεύτερη θητεία δεν θα υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι από την πρώτη θητεία.Ειμαι περίεργος να δω αν η νέα διοίκηση Τραμπ θα μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά με την πρώτη.Chilloutbuddy έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 12:03 O Ραμασουάμι υπολογίζει λέει ότι ο δημόσιος τομέας μπορεί να μειωθεί κατά περίπου 75%
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Η θα κανει μεταρρυθμισεις απαραιτητες που δεν θα μπορουσε να κανει αλλος, η τα πραγματα θα γινουν χειροτερα. Αν δεν κανει deliver θα επιταχυνθει η απαξιωση του δημοκρατικου συστηματοςMitharadir έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 12:45Στην πρώτη του θητεία ο Τραμπ είχε δίπλα του σοβαρούς ανθρώπους που πέρα από αντίβαρα που λειτουργούσαν έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία της κυβέρνησης και στις οικονομικές επιτυχίες της πρώτης θητείας Τραμπ (που διαταραχθηκαν από την πανδημία του Κορωνοιου).Στη δεύτερη θητεία δεν θα υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι από την πρώτη θητεία.Ειμαι περίεργος να δω αν η νέα διοίκηση Τραμπ θα μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά με την πρώτη.Chilloutbuddy έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 12:03 O Ραμασουάμι υπολογίζει λέει ότι ο δημόσιος τομέας μπορεί να μειωθεί κατά περίπου 75%
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student