Αγαπητέ μπειτε στον κόπο να δειτε το ουτλαντερ, τόσα βλέπετε που κανουν το περιεχόμενο του κρανιου σας μαλακό πολτό, και θα καταλάβετε οτι ελεύθερα χεζετε και εκει που εχεσε πριν μια αρκουδα, αλλα δεν ειναι το σπίτι σας το δάσος. Το σπίτι σας ειναι εδω, αυτο που με κοπο και χρόνο καταφέραμε, ολοι μαζι, το οικείο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Βλεπω ρινγκς πφ παπουα τωρα, δεν γινεται.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 16:32Αγαπητέ μπειτε στον κόπο να δειτε το ουτλαντερ, τόσα βλέπετε που κανουν το περιεχόμενο του κρανιου σας μαλακό πολτό, και θα καταλάβετε οτι ελεύθερα χεζετε και εκει που εχεσε πριν μια αρκουδα, αλλα δεν ειναι το σπίτι σας το δάσος. Το σπίτι σας ειναι εδω, αυτο που με κοπο και χρόνο καταφέραμε, ολοι μαζι, το οικείο.
Αν εχεσε αρκουδα πριν απο εμενα στπ ιδιο σημειο, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα χεσω ελευθερα. Να δεις εσυ ολο το πλεηλιστ του αντιφωνου για τον Γιανναρα και βλεπομε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
6.9 βλέπω στην παγκόσμια λίστα αξιολόγησης κινούμενων εικόνων, είσατε σιγουρος οτι θελετε να συνεχίσετε να βλέπετε αυτην την σαχλαμάρα; Σας ευχομαι να μην ειναι απο ιδιο υλικο που ειναι και ο πολτός που λεγαμε, καλή θεαση.
μπορει να ειχε περασει 100 χρόνια πριν η αρκουδα, το δασος να μην αλλαξε, αλλα πρεπει να τελειωσει το παιδικό που παρακολουθείτε μαλλον για να με καταλαβετε, κανουμε υπομονη.
μπορει να ειχε περασει 100 χρόνια πριν η αρκουδα, το δασος να μην αλλαξε, αλλα πρεπει να τελειωσει το παιδικό που παρακολουθείτε μαλλον για να με καταλαβετε, κανουμε υπομονη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Αύγ 2024, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δουλεύω τώρα και τον είχα να παίζει από πίσω, καλά τα λέει μου φαίνεται αλλά θα πρέπει να το ακούσω πιο προσεκτικά.
Το θέμα μου εμένα είναι ότι αυτή είναι όντως μια συζήτηση που θα μπορούσε να κάνει κανείς με το Γιανναρά (κατά κάποιον τρόπο ήδη την κάνει). Όχι για ρηχές μαλακίες.
Εγώ δε συμφωνούσα σχεδόν σε τίποτα αλλά θεωρώ ότι κέρδισα διαβάζοντας Γιανναρά.
Αυτόfoscilis έγραψε: 30 Αύγ 2024, 16:48Δουλεύω τώρα και τον είχα να παίζει από πίσω, καλά τα λέει μου φαίνεται αλλά θα πρέπει να το ακούσω πιο προσεκτικά.
Το θέμα μου εμένα είναι ότι αυτή είναι όντως μια συζήτηση που θα μπορούσε να κάνει κανείς με το Γιανναρά (κατά κάποιον τρόπο ήδη την κάνει). Όχι για ρηχές μαλακίες.
Εκτός αν τον άκουγες, οπότε έχανες κάθε διάθεση για ζωή
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
α ναι; Βρε τον Μπαζούμπα, το σημειώνουμε.
Αυτό
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ίσως γιατί το δικό σου αϊκιού είναι από τα ων ουκ άνευ του πχόρουμ.foscilis έγραψε: 30 Αύγ 2024, 16:48Δουλεύω τώρα και τον είχα να παίζει από πίσω, καλά τα λέει μου φαίνεται αλλά θα πρέπει να το ακούσω πιο προσεκτικά.
Λέμε τώρα.
Οι τέρμα ευφυείς είναι κουτουλοπολάδες.
Ποιος τολμάει να συγκριθεί μαζί τους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
μου πρότεινε πριν μερικές φορές να τον ακουσω, επρεπε να το καταλάβω οτι ο σκοπός του δεν ηταν καθαρός.
Τον κουτουλιασμένο ή τον Γιανναρά;
Γιατί αν εννοείς τον πρώτο, άντε γεια με διάθεση για ζωή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι εμένα ως φιλόλογο δεκαετιών (sic) του κλασικού με κουράζει ,όταν το δω ανερμάτιστο και εμβόλιμο.sharp έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:48Είχα γνωρίσει απόφοιτο φιλοσοφικής που έλεγε ότι το πολυτονικό την ...κουράζει.Αλιόσα έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:00Γιατι ρε τύπε, εάν ένα βιβλίο είναι τυπωμένο στο πολυτονικό δεν το διαβάζεις;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:56 Μόνο που γράφει το όνομα του στο πολυτονικό και ξεκινά με το "νεοέλληνες", κλείνεις το βίντεο και δεν ασχολείσαι ποτέ ξανά.![]()
Κι αυτό δεκαετίες πίσω, δεν τολμώ να φανταστώ πώς είναι οι σημερινοί φιλόλογοι, πόσο μάλλον οι άλλοι
Πες μου άνευ κειμένου να σου αφηγηθώ ολόκληρα χωρία Θουκυδίδη και Ξενοφώντα , να σου διαβάσω μετρικά δακτυλικό εξάμετρο και σπονδείους, αλλά στο "ξεκάρφωτο" να δω πολυτονικό σε νεοελληνικό κείμενο ...συφιλιάζω
Πάντως αυτός που τα είχε πάρει με τον Γιανναρά που θεώρησε χειρότερη καταστροφή το μονοτονικό από τη Σμύρνη ήταν μαλάκας γιατί είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι ο Γιανναράς μίλαγε στο επίπεδο του συμβολικού. Δεν ήταν ηλίθιος να μην ξέρει ότι σε πρακτικό επίπεδο είναι πολύ χειρότερα να σε βάζουν να περπατάς κρατώντας τα άντερα σου στα χέρια σε σχέση με το να μην έχεις πολυτονικό πληκτρολόγιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 30 Αύγ 2024, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρω ποιος (και τι) είναι ο Κούτουλας
Αν κατάλαβα καλά λέει ότι η δυτική σκέψη είχε πολύ περισσότερο βάθος απ' ό,τι δεχόταν ο Γιανναράς (και συνακόλουθα η βυζαντινή λιγότερο), ενώ εκεί που η βυζαντινή σκέψη είχε κι αυτή βάθος ουσιαστικά δε διαφωνούσε σε κάτι με τη Δύση, δεν ήταν δύο αντιδιαμετρικοί και ασύμβατοι κόσμοι οντολογικά.
Έχει δίκιο βέβαια.
Επίσης έχει ενδιαφέροντα τριβια για το πώς στη δεκαετία του 50 οι δύο επιλογές για έναν ανήσυχο νέο ήταν είτε οι οργανώσεις της εκκλησίας είτε των κομμουνιών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 30 Αύγ 2024, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-
- 181 Απαντήσεις