!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δολοφονήθηκε ο Χανιγια
- Dwarven Blacksmith
Re: Δολοφονήθηκε ο Χανιγια
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η συμφωνία του Καμπ Ντέιβιντ έγινε το 1978 και δεν παραβιάστηκε, ημιμαθές φασιστερούλι.zteo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:24Δεν απαντάς στο ερώτημα μου.nick έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:20Οι εβραιοι πάντα θα δολοφονούν αυτούς που πάνε να τους βλάψουν. Δεν λέει πουθενά στις συμφωνίες του αβρααμ οτι ακυρώνονται αν καθαρίσουν τη χαμας.zteo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:13
Παιδικό επιχείρημα και δεν πείθει.
Οπότε το ερώτημα παραμένει για ποιον λόγο να εμπιστευτούν αυτόν που μιλάει δημόσια για διπλωματική λύση και ταυτόχρονα δολοφονεί αυτόν που διαπραγματευεται μαζί του?
Γιατί να μην το ξανακάνουν στο μέλλον.
Ο πρίγκιπας της σ αραβιας ανυπομονεί να τελειωσει ο πόλεμος στη γαζα και να μπει και αυτος στη συμφωνία.
Γιατί οι Αραβες να κάνουν συμφωνίες με αναξιοπιστους ψεύτες? Ποιος και πως μπορεί να εγγυηθεί ότι το Ισραήλ θα τηρήσει τις συμφωνίες?
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Επειδη εχει εγγυητη τις ΗΠΑ. Βγαλε τους Αμερικανους απο την μεση και τα λεμεNandros έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:39Η συμφωνία του Καμπ Ντέιβιντ έγινε το 1978 και δεν παραβιάστηκε, ημιμαθές φασιστερούλι.zteo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:24Δεν απαντάς στο ερώτημα μου.nick έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:20
Οι εβραιοι πάντα θα δολοφονούν αυτούς που πάνε να τους βλάψουν. Δεν λέει πουθενά στις συμφωνίες του αβρααμ οτι ακυρώνονται αν καθαρίσουν τη χαμας.
Ο πρίγκιπας της σ αραβιας ανυπομονεί να τελειωσει ο πόλεμος στη γαζα και να μπει και αυτος στη συμφωνία.
Γιατί οι Αραβες να κάνουν συμφωνίες με αναξιοπιστους ψεύτες? Ποιος και πως μπορεί να εγγυηθεί ότι το Ισραήλ θα τηρήσει τις συμφωνίες?
.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:40Επειδη εχει εγγυητη τις ΗΠΑ. Βγαλε τους Αμερικανους απο την μεση και τα λεμεNandros έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:39Η συμφωνία του Καμπ Ντέιβιντ έγινε το 1978 και δεν παραβιάστηκε, ημιμαθές φασιστερούλι.zteo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:24
Δεν απαντάς στο ερώτημα μου.
.
ποσο ανιστορητοι βλακες ειστε ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Θα κλάσσουνε μια μέντα οι ισλαμοφασίστες Ιρανοί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:28 Οι Ιρανοί επιβάλλεται να απαντήσουν πάντως γιατί αυτή τη φορά δεν σκοτώθηκε Ιρανός αλλά επίτιμος καλεσμένος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μλκα μου, πόσο ηλίθια είναι τα φασιστερά?Αγις έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:41Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:40Επειδη εχει εγγυητη τις ΗΠΑ. Βγαλε τους Αμερικανους απο την μεση και τα λεμεNandros έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:39
Η συμφωνία του Καμπ Ντέιβιντ έγινε το 1978 και δεν παραβιάστηκε, ημιμαθές φασιστερούλι.
.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρέπει να αφήνει βαριές βλάβες στον εγκέφαλο η φασιστερίτιδα.
Τους έχω στο ignore αλλά υπάρχουν οι γαμημένες οι παραθέσεις και δεν την γλυτώνω
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Μαλλον εσεις εισαστε οι ανιστορητοι βλακες. Που υπογραφτηκε η συμφωνια του Καμπ Ντεηβιντ? Στην Κινα?Αγις έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:41Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:40Επειδη εχει εγγυητη τις ΗΠΑ. Βγαλε τους Αμερικανους απο την μεση και τα λεμεNandros έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:39
Η συμφωνία του Καμπ Ντέιβιντ έγινε το 1978 και δεν παραβιάστηκε, ημιμαθές φασιστερούλι.
.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Chupacabra
Και ο Πούτιν πρίν από πολλά χρόνια έφαγεΣτρακαστρουκας έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 08:52Αυτες τις δολοφονιες δεν τις κανουν οι Ισραηλινοι μονοι τους. Τις κανουν σε συνεργασια με τους δυτικουςChupacabra έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 08:39Εδώ που τα λέμε πάντως τους έπιασαν με ταΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 08:22 Καλως. Περιμένουμε τώρα εκτέλεση Μπίμπι , η καλύτερα κρεμάλα, και των λοιπών ακροδεξιών.
σωβρακα κατεβασμένα και είναι ηλίου φαεινότερο
ότι και τον πρόεδρο του Ιράν μπορούν να τον φάνε
οποιαδήποτε στιγμή αν το θελήσουν.
Δεν σημαίνει ότι παίρνω το μέρος των Ισραηλινών
αλλά και οι άλλοι είναι ξυπόλητοι στ αγκάθια.
Επίσης ο ισλαμικός φανατισμός τους κρατά πίσω
ειδικά τις γυναίκες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα
και αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα.
Μόνη λύση ο σοσιαλισμός τύπου Άσαντ Καντάφι
και Χουσεΐν πουτσα και ξύλο στους φανατικούς
ισλαμιστές.
λάχανο τον Τσετσένο αρχιτρομοκρατη Μασχαντοφ με χτύπημα σπο μαχητικό
αεροσκάφος αλλά ήταν μέσα στην Ρωσία
και όχι σε κάποια ξένη χώρα.
Η ουσία είναι ότι το Ισραήλ τηρεί της συμφωνίες.
Θέλει να έχει νορμαλ σχέσεις με Σαουδάραβες μαροκινους, καταριανους … ακόμα και με Λιβανέζους ιρανους. Δεν θέλει να εισβάλει και να τους προκαλέσει νακμπα. Δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από τους πλαστελινιους.
Θέλει να έχει νορμαλ σχέσεις με Σαουδάραβες μαροκινους, καταριανους … ακόμα και με Λιβανέζους ιρανους. Δεν θέλει να εισβάλει και να τους προκαλέσει νακμπα. Δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από τους πλαστελινιους.
και γιατι οι ιδιοι που σκουζουν για τους παλαιστινιους δεν λενε και κατι για την βορειο ηπειρο ;
επειδη ειναι ελληνικη και θα τους χαλασει το ιματζ ;
επειδη ειναι ελληνικη και θα τους χαλασει το ιματζ ;
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
To Ισραήλ θα χτίσει τον Τρίτο Ναό στη θέση του τεμένους των μουσουλμάνων.nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:20 επισης υπαρχει προφητεια( μεσα σε εισαγωγικα) οτι ολο αυτο που γινεται ειναι να πιεσουν τις μουσουλμανικες χωρες να επιτεθουν ανοιχτα στο ισραηλ για να δωσουν την αφορμη να πεσουν πυρηνικες κεφαλες
Εσείς τι περιμένατε δηλαδή απ' το Ισραήλ και τη Μοσάντ; Μα σε 1,μα σε 2, μα σε 10 χρόνια, όσους θεωρεί υπεύθυνους θα τους εξοντώσει.
Και "στου βοδιού το κέρατο" να πάνε να κρυφτούν.
Και "στου βοδιού το κέρατο" να πάνε να κρυφτούν.
Η ιστορία λέει αλλά το Ισραήλ δεν τήρησε τις συμφωνίες του Οσλο τις καταπατήσεις σαν κωλοχαρτοnick έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:28Γιατί μέχρι τώρα τις έχει τηρήσει. Εβραιοι τουρίστες πάνε σ αυτές τις χώρες και τονώνουν τις οικονομίες τους. Επισης δεν έχει εδαφικές διάφορες με καμια απ αυτές.zteo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:24Δεν απαντάς στο ερώτημα μου.nick έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:20
Οι εβραιοι πάντα θα δολοφονούν αυτούς που πάνε να τους βλάψουν. Δεν λέει πουθενά στις συμφωνίες του αβρααμ οτι ακυρώνονται αν καθαρίσουν τη χαμας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχει και ΙQ 800, δεν τα βαζεις ευκολα μαζι του, ολοι ειμαστε κουνουπιδια μπροστα του. Μολις ηρθε τρέμει ολο το νημα. Εγω χαμηλωνω κεφάλι και αποχωρω.Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:31Μια εμμονούλα την έχεις βλέπω.
Και μια παιδική ανάγνωση της ιστορίας
Αλλά είσαι καλό παιδί παναθεμασε
Μόλις χτε - προχτέ ήτανε θαρρώ που εσύ (μόνος σου;) μόνος σου υποστήριξες ότι η Χαμάς δεν θα τιμούσε μια υποτιθέμενη (ROFL) συμφωνία εκεχειρίας με σκοπό την παύση της εξελισσόμενης ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που επιτελεί μεθοδικά το κράτος του Ισραήλ στους Παλαιστινίους της Γάζας (και όχι μόνον).Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:31Μια εμμονούλα την έχεις βλέπω.
Και μια παιδική ανάγνωση της ιστορίας
Αλλά είσαι καλό παιδί παναθεμασε
Σε ερώτησα πάνω από μία φορές πως τεκμηριώνεις αυτή σου την θέση, απάντησή ΦΥΣΙΚΑ (όπως συνηθίζεις για αυτά τα θέματα, αναρωτιέμαι άραγες γιατί
Τώρα βρισκόμαστε στο ότι εγώ έχω εμμονές και κάνω ταυτόχρονα παιδική ανάγνωση της ιστορίας ενώ, πανάθεμα με, είμαι καλό παιδί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-