στις δικιες μου αρεσει το ψαρι.
οι δικιες σας ειναι ανωμαλες.
στις δικιες μου αρεσει το ψαρι.
Κάπως έτσι απαντάνε οι σοβαροί άντρες. Μπράβο omg.omg kai 3 lol έγραψε: 18 Ιουν 2024, 12:24ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 11:13Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τί εννοείς. Το ότι πάντα ο προσδιορίζων, αυτοπροσδιορίζεται, είναι αληθές.omg kai 3 lol έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:41
ναι γιαυτο εγραψα και κατι ακομη λιγο πιο πανω για εκτιθεμενους της παραλιας και αυτοεκτιθεμενους-κριτες του καναπε
Αλλά σε ποιους εκτίθενται (δυσμενώς υποθέτω) οι καναπεδάκηδες κριτές; Στους ινστα ακτιβιστές; Ή στους άλλους καναπεδάκηδες;![]()
στους καναπεδακηδες υποκριτες φυσικα,
εγω βλεπω μια γυναικα να λεει φορεστε την καλη σας διαθεση μαζι με τα οποια κιλακια σας κι ελατε παραλια..
θα προκαλουσε αν εβγαζε close up φωτο με ενα κορδονι αναμεσα στα ξυρισμενα μουνοχειλα, ενα διακοσμητικο ταττοο και ανοιγμενα ποδια με φοντο τη θαλασσα οπως δηλαδη κανει το 99,9% των ινσταγκραμερς..
συγγνωμη που υπαρχει και βγαζει και φωτο δηλαδη..
απο κει και περα και με 3 τελειες τιτλο να ανοιξει τοπικ καποιος, ο καθενας θα βγαλει τον καλο που κρυβει μεσα του απροκλητα, δε χρειαζεται βοηθεια απο την καθε Μπαρκα
Και στις δκες μας αρέσουν τα ψάρια. Τα ψαροκόκκαλα που θεωρούν ως έδεσμα οι άσχετοι, όχι.
Να υποθέσω ότι οι σοβαρές γυναίκες που αναφέρεις παραμένουν ψύχραιμες όταν ο σύντροφος κιαλάρει ή δηλώνει ότι γουστάρει στρουμπουλά φρεσκαδούρικα γκομενάκια, ένεκα φεμ συμπαράστασης;Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:00Κάπως έτσι απαντάνε οι σοβαροί άντρες. Μπράβο omg.omg kai 3 lol έγραψε: 18 Ιουν 2024, 12:24 συγγνωμη που υπαρχει και βγαζει και φωτο δηλαδη..
απο κει και περα και με 3 τελειες τιτλο να ανοιξει τοπικ καποιος, ο καθενας θα βγαλει τον καλο που κρυβει μεσα του απροκλητα, δε χρειαζεται βοηθεια απο την καθε Μπαρκα
Ο omg είναι άντρας. Και σε αυτόν αναφέρομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:14Να υποθέσω ότι οι σοβαρές γυναίκες που αναφέρεις παραμένουν ψύχραιμες όταν ο σύντροφος κιαλάρει ή δηλώνει ότι γουστάρει στρουμπουλά φρεσκαδούρικα γκομενάκια, ένεκα φεμ συμπαράστασης;
Ή ότι θα γίνει το "έλα να δεις" ανεξαρτήτως κιλών και σωματοδομής του θηλυκού αντίπαλου είδους;![]()
Ναι βρε κορίτσι μου, αλλά εγώ τη δική σου απλή λογική και όμορφα τοποθετημένη άποψη ζήτησα. Toν omg τον ξέρω διαδικτυακώς εδώ και πολλααααά χρόνια και δεν έχω πλέον απορίες.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:17Ο omg είναι άντρας. Και σε αυτόν αναφέρομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:14Να υποθέσω ότι οι σοβαρές γυναίκες που αναφέρεις παραμένουν ψύχραιμες όταν ο σύντροφος κιαλάρει ή δηλώνει ότι γουστάρει στρουμπουλά φρεσκαδούρικα γκομενάκια, ένεκα φεμ συμπαράστασης;
Ή ότι θα γίνει το "έλα να δεις" ανεξαρτήτως κιλών και σωματοδομής του θηλυκού αντίπαλου είδους;![]()
Και δεν είναι καν φαν των στρουμπουλών φρεσκαδούρικων γκομενακίων. Αλλά ο άνθρωπος εκφράζει μια απλή λογική και ομορφα τοποθετημένη σκέψη.
Οκ δε το κατάλαβα. Μισο να δω αν έχω καταλάβει καλά το ερώτημα. Αν ένας άντρας πει ότι του αρέσουν οι στρουμπουλές πως θα αντιδράσει η σύντροφος; όπως θα αντιδρούσε σε κάθε τι που θα αναφέρει ο συντροφος της για άλλες γυναίκες και ξεκινάει με τη φράση "εμένα μου αρέσει στη γυναίκα...." και δεν αναφέρεται στην ίδια.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:21Ναι βρε κορίτσι μου, αλλά εγώ τη δική σου απλή λογική και όμορφα τοποθετημένη άποψη ζήτησα. Toν omg τον ξέρω διαδικτυακώς εδώ και πολλααααά χρόνια και δεν έχω πλέον απορίες.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:17Ο omg είναι άντρας. Και σε αυτόν αναφέρομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:14
Να υποθέσω ότι οι σοβαρές γυναίκες που αναφέρεις παραμένουν ψύχραιμες όταν ο σύντροφος κιαλάρει ή δηλώνει ότι γουστάρει στρουμπουλά φρεσκαδούρικα γκομενάκια, ένεκα φεμ συμπαράστασης;
Και δεν είναι καν φαν των στρουμπουλών φρεσκαδούρικων γκομενακίων. Αλλά ο άνθρωπος εκφράζει μια απλή λογική και ομορφα τοποθετημένη σκέψη.
Μωρέ μια χαρά κατάλαβες το ερώτημα και ακριβώς γι' αυτό το κόβω εδώ.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:33Οκ δε το κατάλαβα. Μισο να δω αν έχω καταλάβει καλά το ερώτημα. Αν ένας άντρας πει ότι του αρέσουν οι στρουμπουλές πως θα αντιδράσει η σύντροφος; όπως θα αντιδρούσε σε κάθε τι που θα αναφέρει ο συντροφος της για άλλες γυναίκες και ξεκινάει με τη φράση "εμένα μου αρέσει στη γυναίκα...." και δεν αναφέρεται στην ίδια.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:21Ναι βρε κορίτσι μου, αλλά εγώ τη δική σου απλή λογική και όμορφα τοποθετημένη άποψη ζήτησα. Toν omg τον ξέρω διαδικτυακώς εδώ και πολλααααά χρόνια και δεν έχω πλέον απορίες.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:17
Ο omg είναι άντρας. Και σε αυτόν αναφέρομαι.
Μάλλον δεν σου άρεσε η απάντηση για αυτό αναφέρεσαι σε ναϊδιές που πραγματι δε καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό τον όρο. Είναι ξεκάθαρο αυτό που σου απαντώ βάσει του ερωτήματος σου, όπως τουλάχιστον το κατάλαβα εγώ. Αν όμως εννοείς κάτι άλλο μπορείς να μου το γράψεις ξεκάθαρα το ερώτημα και θα σου ξαναπαντήσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:38Μωρέ μια χαρά κατάλαβες το ερώτημα και ακριβώς γι' αυτό το κόβω εδώ.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:33Οκ δε το κατάλαβα. Μισο να δω αν έχω καταλάβει καλά το ερώτημα. Αν ένας άντρας πει ότι του αρέσουν οι στρουμπουλές πως θα αντιδράσει η σύντροφος; όπως θα αντιδρούσε σε κάθε τι που θα αναφέρει ο συντροφος της για άλλες γυναίκες και ξεκινάει με τη φράση "εμένα μου αρέσει στη γυναίκα...." και δεν αναφέρεται στην ίδια.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:21
Ναι βρε κορίτσι μου, αλλά εγώ τη δική σου απλή λογική και όμορφα τοποθετημένη άποψη ζήτησα. Toν omg τον ξέρω διαδικτυακώς εδώ και πολλααααά χρόνια και δεν έχω πλέον απορίες.
Το ξέρεις ότι σε πάω αλλά ναϊδιές σε μένα δεν περνάνε.![]()
Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες. Το παιχνιδάκι της αέναης κολοκυθιάς, είτε αφορά σε ψυκτικά είτε σε γκομενικά, δεν είναι το καλύτερο μου.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:40Μάλλον δεν σου άρεσε η απάντηση για αυτό αναφέρεσαι σε ναϊδιές που πραγματι δε καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό τον όρο. Είναι ξεκάθαρο αυτό που σου απαντώ βάσει του ερωτήματος σου, όπως τουλάχιστον το κατάλαβα εγώ. Αν όμως εννοείς κάτι άλλο μπορείς να μου το γράψεις ξεκάθαρα το ερώτημα και θα σου ξαναπαντήσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:38Μωρέ μια χαρά κατάλαβες το ερώτημα και ακριβώς γι' αυτό το κόβω εδώ.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:33
Οκ δε το κατάλαβα. Μισο να δω αν έχω καταλάβει καλά το ερώτημα. Αν ένας άντρας πει ότι του αρέσουν οι στρουμπουλές πως θα αντιδράσει η σύντροφος; όπως θα αντιδρούσε σε κάθε τι που θα αναφέρει ο συντροφος της για άλλες γυναίκες και ξεκινάει με τη φράση "εμένα μου αρέσει στη γυναίκα...." και δεν αναφέρεται στην ίδια.
Πτολεμαίος έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:25 Απίστευτο μωρό δεν την λες αλλά εγώ εμπαινα διότι οι γυναίκες αυτής της σωματοδομης βγάζουνε πολλά ζουμιά, κάνουν squirting και όλα αυτά είναι απόλαυση.
Οκ whatevah. Απλά δε ξέρω γιατί τις ερωτήσεις δεν τις κάνεις ευθεία και το πας δια μέσω Λαμίας. Τεσπα. Πιστεύω σε κάλυψα.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:46Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες. Το παιχνιδάκι της αέναης κολοκυθιάς, είτε αφορά σε ψυκτικά είτε σε γκομενικά, δεν είναι το καλύτερο μου.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:40Μάλλον δεν σου άρεσε η απάντηση για αυτό αναφέρεσαι σε ναϊδιές που πραγματι δε καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό τον όρο. Είναι ξεκάθαρο αυτό που σου απαντώ βάσει του ερωτήματος σου, όπως τουλάχιστον το κατάλαβα εγώ. Αν όμως εννοείς κάτι άλλο μπορείς να μου το γράψεις ξεκάθαρα το ερώτημα και θα σου ξαναπαντήσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:38
Μωρέ μια χαρά κατάλαβες το ερώτημα και ακριβώς γι' αυτό το κόβω εδώ.
Όχι μόνον εμένα, και τον omg κάλυψες.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:50Οκ whatevah. Απλά δε ξέρω γιατί τις ερωτήσεις δεν τις κάνεις ευθεία και το πας δια μέσω Λαμίας. Τεσπα. Πιστεύω σε κάλυψα.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:46Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες. Το παιχνιδάκι της αέναης κολοκυθιάς, είτε αφορά σε ψυκτικά είτε σε γκομενικά, δεν είναι το καλύτερο μου.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 18:40
Μάλλον δεν σου άρεσε η απάντηση για αυτό αναφέρεσαι σε ναϊδιές που πραγματι δε καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό τον όρο. Είναι ξεκάθαρο αυτό που σου απαντώ βάσει του ερωτήματος σου, όπως τουλάχιστον το κατάλαβα εγώ. Αν όμως εννοείς κάτι άλλο μπορείς να μου το γράψεις ξεκάθαρα το ερώτημα και θα σου ξαναπαντήσω.