Όταν κάποιοι φέρνουν ως τεκμήριο πλούτου 2 αυτοκίνητα 30ετίας και βάλε μέσα σε μια 4-5μελή οικογένεια, τι άλλο να πεις; Κούκου μπας και ξυπνήσουν, αλλά μάλλον ακούγεται σα νάνι-νάνι.under έγραψε: 27 Ιαν 2024, 11:51Ο Ελ σκορπαει χρημα γιατι κυκλοφορει χρημα.Και φυσικα εχει σχεση και με την πορεια της οικονομιας.Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 10:28 Όποιος έχει την παραμικρή εικόνα από την αγορά, ο Ιανουάριος ήταν καταστροφικός κυρίως στη Λιανική. Βέβαια αυτό έχει εξήγηση εν μέρει.
Θέλουμε δε θέλουμε, ο under έχει δίκιο άσχετα αν αυτό δε σχετίζεται με την υγεία της οικονομίας. Το ότι ο Ελ χαλάει χρήμα σα να μην υπάρχει αύριο, ισχύει και παραισχυει. Όπως αυτό συνέβαινε και μετά Ολυμπιακά.
Μονο οι ηλιθιοι ταυτιζουν την ακριβεια με την φτωχεια.Οπως ηλιθιοι ειναι αυτοι που οταν τους λες οτι καθε οικογενεια εχει 2 αυτοκινητα σου απαντουν "ναι αλλα ειναι πιο παλια απο τα αυτοκινητα που εχουν οι Γερμανοι".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mε 4 τοστ χορταινει ολη η οικογενεια
Re: Mε 4 τοστ χορταινει ολη η οικογενεια
Αν ελεγε,με 4 πιτογυρα κρητικα,χορνταινει ολη η οικογενεια,να τον χειροκροτουσαμε.
Κοίτα πολλοί θεωρούν ότι τηλεργασία = 100% ψωλαρμένισμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2024, 11:48Και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι μασούρια τα κάνανε, γιατί οι περισσότεροι δεν έχασαν ούτε μια μέρα εργασίας. Το ότι όλος ο τομέας δεν δούλευε είναι κάτι που φαντάζονται οι άεργοι για την εποχή που κυριολεκτικά τη ζήσαμε.
Δε νοείται κάποιος να χρησιμοποιεί το ΠΣ του για κάτι άλλο από τσόντες και πέσιμο στο ΦΒ. Άντε και πχόρουμ για τους εξελιγμένους.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
orion22 kauldron
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Δεν τίθεται αμφιβολία ότι ο Έλληνας χαλάει άφθονο χρήμα σε εξόδους, αλλά το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι ο Έλληνας είναι ηλίθιος γιατί μετά δεν έχει να ζήσει αξιοπρεπώς. Η έννοια των προτεραιοτήτων έχει χαθεί τελείως από την κουλτούρα του είδους μας. Δεν είναι βέβαια ακριβώς όπως τα παρουσιάζετε κάποιοι εδώ μέσα. Ούτε καν τα κάλπικα στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ δεν δείχνουν τέτοια διαφορά στους δείκτες εστίασης και καταλυμάτων. Η εστίαση ας πούμε ήταν 5% πάνω από το 2015 στο β΄ τρίμηνο και πάνω από 20% κάτω από το 2015 στο α΄ τρίμηνο (του 2023).Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 10:28 Όποιος έχει την παραμικρή εικόνα από την αγορά, ο Ιανουάριος ήταν καταστροφικός κυρίως στη Λιανική. Βέβαια αυτό έχει εξήγηση εν μέρει.
Θέλουμε δε θέλουμε, ο under έχει δίκιο άσχετα αν αυτό δε σχετίζεται με την υγεία της οικονομίας. Το ότι ο Ελ χαλάει χρήμα σα να μην υπάρχει αύριο, ισχύει και παραισχυει. Όπως αυτό συνέβαινε και μετά Ολυμπιακά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε ναι ρε συ, άλλο ψωλαρμένισμα στην τηλεργασία και άλλο από πισί του γραφείου. Το δεύτερο έχει μεγαλύτερο εργατικό κύρος και ιδρώτα.stella έγραψε: 27 Ιαν 2024, 14:38 Κοίτα πολλοί θεωρούν ότι τηλεργασία = 100% ψωλαρμένισμα.
Δε νοείται κάποιος να χρησιμοποιεί το ΠΣ του για κάτι άλλο από τσόντες και πέσιμο στο ΦΒ. Άντε και πχόρουμ για τους εξελιγμένους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ όλη την εβδομάδα με Covid είμαι σπίτι κι έχω βγάλει πιο πολλή δουλειά από όλο τον υπόλοιπο μήνα.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2024, 14:43Ε ναι ρε συ, άλλο ψωλαρμένισμα στην τηλεργασία και άλλο από πισί του γραφείου. Το δεύτερο έχει μεγαλύτερο εργατικό κύρος και ιδρώτα.stella έγραψε: 27 Ιαν 2024, 14:38 Κοίτα πολλοί θεωρούν ότι τηλεργασία = 100% ψωλαρμένισμα.
Δε νοείται κάποιος να χρησιμοποιεί το ΠΣ του για κάτι άλλο από τσόντες και πέσιμο στο ΦΒ. Άντε και πχόρουμ για τους εξελιγμένους.![]()
Ναι αλλά πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις πρώτα.
Γατάκι Πλέριος με τα παναντόλ σου κοίτα να μαθαίνεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και αντί για ψωμί παντεσπάνι με τζατζίκι.The Age of Aquarius έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:16 Μην τρώτε καθόλου ζαμπόν.
Και αποφύγετε τα περισσότερα κίτρινα τυριά καθώς είναι της σειράς.
.
.
Πρόσφατα έμαθα για ένα ζευγάρι πως πούλησε ότι είχε στα και δεν είχε στα χωριά, πήρε δάνειο, τσονταραν και οι γέροι, έβαλε ότι είχε και δεν είχε στην ακρη για να πάρει ένα σπίτι στα ΝΠ. Πλέον το μόνο εισόδημα είναι οι μισθοί. Αυτό κατά τη γνώμη σου δεν είναι καταστροφικό; το ίδιο έχω ακούσει να συμβαίνει και για αγορά αυτοκινήτου.hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2024, 14:42Δεν τίθεται αμφιβολία ότι ο Έλληνας χαλάει άφθονο χρήμα σε εξόδους, αλλά το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι ο Έλληνας είναι ηλίθιος γιατί μετά δεν έχει να ζήσει αξιοπρεπώς. Η έννοια των προτεραιοτήτων έχει χαθεί τελείως από την κουλτούρα του είδους μας. Δεν είναι βέβαια ακριβώς όπως τα παρουσιάζετε κάποιοι εδώ μέσα. Ούτε καν τα κάλπικα στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ δεν δείχνουν τέτοια διαφορά στους δείκτες εστίασης και καταλυμάτων. Η εστίαση ας πούμε ήταν 5% πάνω από το 2015 στο β΄ τρίμηνο και πάνω από 20% κάτω από το 2015 στο α΄ τρίμηνο (του 2023).Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 10:28 Όποιος έχει την παραμικρή εικόνα από την αγορά, ο Ιανουάριος ήταν καταστροφικός κυρίως στη Λιανική. Βέβαια αυτό έχει εξήγηση εν μέρει.
Μη πιάσουμε την ώρα εστίαση, με εξαίρεση κάποια πολύ in μαγαζιά, ο Ιανουάριος για την εστίαση είναι καταστροφικός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τρως όσο τρώει μια ολόκληρη οικογένεια εντ δεν σαμ κεμουδί εσύ.Feindflug έγραψε: 27 Ιαν 2024, 12:30 Εγώ πάντως, τύποι, τις προάλλες έφαγα μισή μερίδα φαγητό και συμπλήρωσα με 2 τοστ, για να χορτάσω.
.
.
Στον Ιανουάριο, πάντα παρατηρείται πτώση γιατί είναι ο μήνας που σβήνουν τα φώτα της γιορτής.Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 15:03Πρόσφατα έμαθα για ένα ζευγάρι πως πούλησε ότι είχε στα και δεν είχε στα χωριά, πήρε δάνειο, τσονταραν και οι γέροι, έβαλε ότι είχε και δεν είχε στην ακρη για να πάρει ένα σπίτι στα ΝΠ. Πλέον το μόνο εισόδημα είναι οι μισθοί. Αυτό κατά τη γνώμη σου δεν είναι καταστροφικό; το ίδιο έχω ακούσει να συμβαίνει και για αγορά αυτοκινήτου.hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2024, 14:42Δεν τίθεται αμφιβολία ότι ο Έλληνας χαλάει άφθονο χρήμα σε εξόδους, αλλά το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι ο Έλληνας είναι ηλίθιος γιατί μετά δεν έχει να ζήσει αξιοπρεπώς. Η έννοια των προτεραιοτήτων έχει χαθεί τελείως από την κουλτούρα του είδους μας. Δεν είναι βέβαια ακριβώς όπως τα παρουσιάζετε κάποιοι εδώ μέσα. Ούτε καν τα κάλπικα στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ δεν δείχνουν τέτοια διαφορά στους δείκτες εστίασης και καταλυμάτων. Η εστίαση ας πούμε ήταν 5% πάνω από το 2015 στο β΄ τρίμηνο και πάνω από 20% κάτω από το 2015 στο α΄ τρίμηνο (του 2023).Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 10:28 Όποιος έχει την παραμικρή εικόνα από την αγορά, ο Ιανουάριος ήταν καταστροφικός κυρίως στη Λιανική. Βέβαια αυτό έχει εξήγηση εν μέρει.
Μη πιάσουμε την ώρα εστίαση, με εξαίρεση κάποια πολύ in μαγαζιά, ο Ιανουάριος για την εστίαση είναι καταστροφικός.
Από εκεί και πέρα βρε Ερμή, ποιος φταίει για όποιον πουλάει ό,τι έχει και δεν έχει (ατομικώς και οικογενειακώς) και παίρνει δάνεια, για την χ ή ψ αγορά, όταν ξέρει ότι θα τα αποπληρώσει με το δικό του σημερινό μισθό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Φυσικά και είναι καταστροφικό.Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 15:03Πρόσφατα έμαθα για ένα ζευγάρι πως πούλησε ότι είχε στα και δεν είχε στα χωριά, πήρε δάνειο, τσονταραν και οι γέροι, έβαλε ότι είχε και δεν είχε στην ακρη για να πάρει ένα σπίτι στα ΝΠ. Πλέον το μόνο εισόδημα είναι οι μισθοί. Αυτό κατά τη γνώμη σου δεν είναι καταστροφικό; το ίδιο έχω ακούσει να συμβαίνει και για αγορά αυτοκινήτου.hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2024, 14:42Δεν τίθεται αμφιβολία ότι ο Έλληνας χαλάει άφθονο χρήμα σε εξόδους, αλλά το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι ο Έλληνας είναι ηλίθιος γιατί μετά δεν έχει να ζήσει αξιοπρεπώς. Η έννοια των προτεραιοτήτων έχει χαθεί τελείως από την κουλτούρα του είδους μας. Δεν είναι βέβαια ακριβώς όπως τα παρουσιάζετε κάποιοι εδώ μέσα. Ούτε καν τα κάλπικα στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ δεν δείχνουν τέτοια διαφορά στους δείκτες εστίασης και καταλυμάτων. Η εστίαση ας πούμε ήταν 5% πάνω από το 2015 στο β΄ τρίμηνο και πάνω από 20% κάτω από το 2015 στο α΄ τρίμηνο (του 2023).Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 10:28 Όποιος έχει την παραμικρή εικόνα από την αγορά, ο Ιανουάριος ήταν καταστροφικός κυρίως στη Λιανική. Βέβαια αυτό έχει εξήγηση εν μέρει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το άδειο τους κεφάλι φταιει.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2024, 15:10Στον Ιανουάριο, πάντα παρατηρείται πτώση γιατί είναι ο μήνας που σβήνουν τα φώτα της γιορτής.Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 15:03Πρόσφατα έμαθα για ένα ζευγάρι πως πούλησε ότι είχε στα και δεν είχε στα χωριά, πήρε δάνειο, τσονταραν και οι γέροι, έβαλε ότι είχε και δεν είχε στην ακρη για να πάρει ένα σπίτι στα ΝΠ. Πλέον το μόνο εισόδημα είναι οι μισθοί. Αυτό κατά τη γνώμη σου δεν είναι καταστροφικό; το ίδιο έχω ακούσει να συμβαίνει και για αγορά αυτοκινήτου.hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2024, 14:42
Δεν τίθεται αμφιβολία ότι ο Έλληνας χαλάει άφθονο χρήμα σε εξόδους, αλλά το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι ο Έλληνας είναι ηλίθιος γιατί μετά δεν έχει να ζήσει αξιοπρεπώς. Η έννοια των προτεραιοτήτων έχει χαθεί τελείως από την κουλτούρα του είδους μας. Δεν είναι βέβαια ακριβώς όπως τα παρουσιάζετε κάποιοι εδώ μέσα. Ούτε καν τα κάλπικα στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ δεν δείχνουν τέτοια διαφορά στους δείκτες εστίασης και καταλυμάτων. Η εστίαση ας πούμε ήταν 5% πάνω από το 2015 στο β΄ τρίμηνο και πάνω από 20% κάτω από το 2015 στο α΄ τρίμηνο (του 2023).
Από εκεί και πέρα βρε Ερμή, ποιος φταίει για όποιον πουλάει ό,τι έχει και δεν έχει (ατομικώς και οικογενειακώς) και παίρνει δάνεια, για την χ ή ψ αγορά, όταν ξέρει ότι θα τα αποπληρώσει με το δικό του σημερινό μισθό;
Οπως το άδειο κεφάλι έφταιγε όσων πουλαγαν ότι είχαν και δεν είχαν γιατί νόμιζαν πως η Κλωνατεξ θα πάει από 80000(η οποία ένα χρόνο πριν είχε 1000δρχ) στις 200000
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-