!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεύτερο κόμμα το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές;
Re: Δεύτερο κόμμα το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές;
Η γιαγιά μου πέθανε το 2006. Έχω κρατήσει φωτοτυπία της ταυτότητας της. τώρα με την επιστολική διπλασιάζω την ψήφο μου 
Πέθανε στο εξωτερικό;mao mao έγραψε: 03 Δεκ 2023, 02:51 Η γιαγιά μου πέθανε το 2006. Έχω κρατήσει φωτοτυπία της ταυτότητας της. τώρα με την επιστολική διπλασιάζω την ψήφο μου![]()
Αφού μου δίνεται αυτό το εργαλείο , θα το χρηισμοποιήσω. Δεν θα το αφήσω να πάει χαμένο.
Το σύστημα μου δίνει αυτή την επιλογή οπότε θα την χρησιμοποιήσω.
Στην Γερμανία , οι Νεοναζί σκοτώνουν τους Άριους Έλληνες.
Σκότωσαν Τούρκους αλλά σκότωσαν και έναν Άριο Έλληνα.
Πες μου οτι γίνεται διασταύρωση με πιστοποιητικά θανάτου και διαγράφονται αυτόματα από τους εκλογικούς καταλόγους οι νεκροί. Έχουμε κάνει τέτοια άλματα;
- Golden Age
Τον είχαν περάσει για Τούρκο επειδή ήταν με παρέα Τούρκων. Αλλά γιατί λες γενικά "οι νεοναζί" για μια συγκεκριμένη οργάνωση;pylothess έγραψε: 03 Δεκ 2023, 10:21
Πως θα σου φαινόταν εαν κάποιος έλεγε ότι στην Ελλάδα "οι κομμουνιστές σκοτώνουν ξένους διπλωμμάτες" βασισμένος στη δράση της 17Ν;
- Golden Age
Ότι και να ψηφίσουν οι νεοέλληνες, η ιστορία έχει ήδη αποφανθεί για τον κομμουνισμό

Είσαι Ναζιστής;Golden Age έγραψε: 03 Δεκ 2023, 14:46Τον είχαν περάσει για Τούρκο επειδή ήταν με παρέα Τούρκων. Αλλά γιατί λες γενικά "οι νεοναζί" για μια συγκεκριμένη οργάνωση;pylothess έγραψε: 03 Δεκ 2023, 10:21
Πως θα σου φαινόταν εαν κάποιος έλεγε ότι στην Ελλάδα "οι κομμουνιστές σκοτώνουν ξένους διπλωμμάτες" βασισμένος στη δράση της 17Ν;
- Golden Age
Πρέπει να ταυτίζεσαι ιδεολογικά με κάποιους για να υποστηρίξεις την αλήθεια;pylothess έγραψε: 03 Δεκ 2023, 16:17Είσαι Ναζιστής;Golden Age έγραψε: 03 Δεκ 2023, 14:46Τον είχαν περάσει για Τούρκο επειδή ήταν με παρέα Τούρκων. Αλλά γιατί λες γενικά "οι νεοναζί" για μια συγκεκριμένη οργάνωση;pylothess έγραψε: 03 Δεκ 2023, 10:21
Εδώ και χρόνια, οι αποβιώσαντες στην Ελλάδα στην μεγάλη τους πλειοψηφία διαγράφονται αυτομάτως.mao mao έγραψε: 03 Δεκ 2023, 12:08Πες μου οτι γίνεται διασταύρωση με πιστοποιητικά θανάτου και διαγράφονται αυτόματα από τους εκλογικούς καταλόγους οι νεκροί. Έχουμε κάνει τέτοια άλματα;
Το μεγάλο πρόβλημα αφορά τους αποβιώσαντες στο εξωτερικό οι οποίοι επίσης στη μεγάλη τους πλειοψηφία δεν έχουν διαγραφεί γιατί απλά οι συγγενείς τους δεν το δήλωσαν.
Υπόψη ότι αυτό αλλάζει τώρα με το νόμο γιατί το καλοκαίρι του 2024 προβλέπεται διαδικασία αυτόματης διαγραφής όλων των +80 που δεν υποβάλουν φορολογική δήλωση ή είναι συνδεδεμένα μέλη στις δηλώσεις τρίτου προσώπου. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημείο το οποίο η κυβέρνηση πρέπει να ξαναδεί και να φέρει τη διαδικασία νωρίτερα για να την ολοκληρώσει μέσα στην άνοιξη και οι ευρωεκλογές να γίνουν με τους εκκαθαρισμένους καταλόγους.
- Ληστοσυμμορίτης
κανονικά από τους εκλογικούς καταλόγους θα έπρεπε να διαγράφονται όσοι για 3 δεκαετίες δεν έχουν νομική σχέση με την ελλάδαkameron έγραψε: 03 Δεκ 2023, 17:27Εδώ και χρόνια, οι αποβιώσαντες στην Ελλάδα στην μεγάλη τους πλειοψηφία διαγράφονται αυτομάτως.
Το μεγάλο πρόβλημα αφορά τους αποβιώσαντες στο εξωτερικό οι οποίοι επίσης στη μεγάλη τους πλειοψηφία δεν έχουν διαγραφεί γιατί απλά οι συγγενείς τους δεν το δήλωσαν.
Υπόψη ότι αυτό αλλάζει τώρα με το νόμο γιατί το καλοκαίρι του 2024 προβλέπεται διαδικασία αυτόματης διαγραφής όλων των +80 που δεν υποβάλουν φορολογική δήλωση ή είναι συνδεδεμένα μέλη στις δηλώσεις τρίτου προσώπου. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημείο το οποίο η κυβέρνηση πρέπει να ξαναδεί και να φέρει τη διαδικασία νωρίτερα για να την ολοκληρώσει μέσα στην άνοιξη και οι ευρωεκλογές να γίνουν με τους εκκαθαρισμένους καταλόγους.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Θα πρέπει πρώτα να βρεθεί η σχετική κοινοβουλευτική πλειοψηφία.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Δεκ 2023, 17:37
κανονικά από τους εκλογικούς καταλόγους θα έπρεπε να διαγράφονται όσοι για 3 δεκαετίες δεν έχουν νομική σχέση με την ελλάδα
Ήταν ή δεν ήταν Ναζίστρια;Golden Age έγραψε: 03 Δεκ 2023, 16:48Πρέπει να ταυτίζεσαι ιδεολογικά με κάποιους για να υποστηρίξεις την αλήθεια;pylothess έγραψε: 03 Δεκ 2023, 16:17Είσαι Ναζιστής;Golden Age έγραψε: 03 Δεκ 2023, 14:46
Τον είχαν περάσει για Τούρκο επειδή ήταν με παρέα Τούρκων. Αλλά γιατί λες γενικά "οι νεοναζί" για μια συγκεκριμένη οργάνωση;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-
- 2 Απαντήσεις