Αγαπημένη οικογένεια δε θα ήμασταν, αλλά θα ήσασταν αρκετά σοβαρότεροι.GoBack έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:28 Εγω πιστευω πως αν ψηφιζατε ολοι ΝΔ θα ημασταν μια αγαπημενη οικογενεια.Απο εκει ξεκινανε ολα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
- Otto Weininger
Re: Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πασιφάη νομίζω ότι κακώς ασχολείσαι τόσο πολύ, φιλενάδα. Οι άνθρωποι -και οι διαδικτυακές περσόνες- έχουν ακριβώς τόση αξία, όση επιλέγουμε να τους δίνουμε.
- Otto Weininger
ναι γι'αυτό έκανες σαν τρισωμικός με στολή Ναπολέοντα στο παλιό, επειδή είσαι υπεράνωΝαύτης έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:54 Πασιφάη νομίζω ότι κακώς ασχολείσαι τόσο πολύ, φιλενάδα. Οι άνθρωποι -και οι διαδικτυακές περσόνες- έχουν ακριβώς τόση αξία, όση επιλέγουμε να τους δίνουμε.
Τουλάχιστον εσύ ξέρω πως αντιλαμβάνεσαι ποιές είναι ουσιαστικά οι δικές μου ενστάσεις. Ενίοτε είμαι άτσαλη, αλλά όχι ηλίθια ρε μαν. Όταν με ενοχλεί κάτι πολύ, το λέω.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:54 Πασιφάη νομίζω ότι κακώς ασχολείσαι τόσο πολύ, φιλενάδα. Οι άνθρωποι -και οι διαδικτυακές περσόνες- έχουν ακριβώς τόση αξία, όση επιλέγουμε να τους δίνουμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τράβα παραπέρα εσύ ρε κνώδαλο.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2023, 20:00ναι γι'αυτό έκανες σαν τρισωμικός με στολή Ναπολέοντα στο παλιό, επειδή είσαι υπεράνωΝαύτης έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:54 Πασιφάη νομίζω ότι κακώς ασχολείσαι τόσο πολύ, φιλενάδα. Οι άνθρωποι -και οι διαδικτυακές περσόνες- έχουν ακριβώς τόση αξία, όση επιλέγουμε να τους δίνουμε.
ναι να το λες, καλες προθέσεις εχετε και οι δύο, θα βρεθεί η παρεξήγηση σύντομα σίγουρα, θα λυθεί. Θα βοηθήσει και η μοργκανα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 21 Οκτ 2023, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι ρε συ, ΟΚ, αλλά εν προκειμένω δεν αξίζει.Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2023, 20:00Τουλάχιστον εσύ ξέρω πως αντιλαμβάνεσαι ποιές είναι ουσιαστικά οι δικές μου ενστάσεις. Ενίοτε είμαι άτσαλη, αλλά όχι ηλίθια ρε μαν. Όταν με ενοχλεί κάτι πολύ, το λέω.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:54 Πασιφάη νομίζω ότι κακώς ασχολείσαι τόσο πολύ, φιλενάδα. Οι άνθρωποι -και οι διαδικτυακές περσόνες- έχουν ακριβώς τόση αξία, όση επιλέγουμε να τους δίνουμε.
κανε το καλο και ρίξτο στον γιαλό, μην εισαι αρνητικός.
ολοι πολυ ενταξει παιδια είμαστε, μετα κανουμε λογιν και καποιος κανει λαθος στο ιντερνετ.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2023, 20:10ρε μαν μου, η Πασιφάη είναι πολύ εντάξει παιδί, στεναχωριέμαι που χαλιέται με μαλακίες.
Εντάξει, όλοι/όλες καλοί είμαστε δε λέω, αλλά μερικές φορές υπάρχει ένα θέμα τονισμού.
enaon btw τώρα πρόσεξα τη σημειολογία (;) της φωτό του αβατάρ 
- Otto Weininger
δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Ανέφερα απλά ένα γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα του υπεράνω που πας να περάσεις.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2023, 20:02Τράβα παραπέρα εσύ ρε κνώδαλο.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2023, 20:00ναι γι'αυτό έκανες σαν τρισωμικός με στολή Ναπολέοντα στο παλιό, επειδή είσαι υπεράνωΝαύτης έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:54 Πασιφάη νομίζω ότι κακώς ασχολείσαι τόσο πολύ, φιλενάδα. Οι άνθρωποι -και οι διαδικτυακές περσόνες- έχουν ακριβώς τόση αξία, όση επιλέγουμε να τους δίνουμε.
Αφού ήσουν τριμάλακας που όχι μόνο δεν αγνοούσε αλλά την είχε δει τσιφλικάς.
Γνώμη μου.
ειναι ωραια φωτο νομιζω, εμενα μου αρέσει δηλαδή πολυ. Το εκανε συχνα αυτο οταν ηταν μικρή, την εχω προλαβει δηλαδή 2-3 φορές να την τραβήξω φώτο. Τι λες οτι κανει;
Ναι ρε οκ, κατάλαβα. Τράβα παραπέρα τώρα γκιοζάκι.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2023, 20:19δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Ανέφερα απλά ένα γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα του υπεράνω που πας να περάσεις.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2023, 20:02Τράβα παραπέρα εσύ ρε κνώδαλο.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2023, 20:00
ναι γι'αυτό έκανες σαν τρισωμικός με στολή Ναπολέοντα στο παλιό, επειδή είσαι υπεράνω
Αφού ήσουν τριμάλακας που όχι μόνο δεν αγνοούσε αλλά την είχε δει τσιφλικάς.
Γνώμη μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση