zteo έγραψε: 18 Οκτ 2018, 13:06 Ο Κοτζιας θυσιαστηκε για να περασει η συμφωνια.Κατι σαν τον Βαρουφακη δηλαδη.
Αλλά μετά μπλέχτηκε στα πόδια του Καμμέν... του κ. πρεσβυ -άθελα του, βέβαια.
zteo έγραψε: 18 Οκτ 2018, 13:06 Ο Κοτζιας θυσιαστηκε για να περασει η συμφωνια.Κατι σαν τον Βαρουφακη δηλαδη.
Δεν φαίνεται από πουθενά αυτό που λες. Αντίθετα, ο Στολτεμπεργκ 200 φορές διαμήνυσε στα Σκόπια ότι δεν πρόκειται να υπάρξει είσοδος στο ΝΑΤΟ χωρίς συμφωνία γιά το όνομα. Το να δοθεί καλύτερη συμφωνία στους Σλαβομακεδόνες αποκλείεται, αν δεν περάσει η συμφωνία, είτε στην Βουλή, είτε με νέες εκλογές. Κάτι τέτοιο να μιεώσει την δύναμη πίεσης που έχουν οι μεγάλες δυνάμεις έναντι οποιουδήποτε στο μέλλον.Υδράργυρος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 12:32Όλοι ξέρουνε οτι η Ελλάδα ζητάει παράλογα πράματα, και οτι ήταν απόλυτα φυσιολογικό ο κόσμος να σνομπάρει το δημοψήφισμα, και είναι πολύ δύσκολο να βρεθούνε 2/3 σε οποιοδήποτε κοινοβούλιο για τέτοιες αηδίες. Για την πλευρά της ΔτΜ θα υπάρχει κατανόηση.Leporello έγραψε: 18 Οκτ 2018, 09:08Οποια πλευρά μπλοκάρει την συμφωνία θα θεωρηθεί υπεύθυνη γιά το ναυάγιο. Το επόμενο σχέδιο συμφωνίας θα είναι χειρότερο γιά τις επιδιώξεις της.Σουβλίτσα έγραψε: 18 Οκτ 2018, 01:34Εαν δεν περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο? Δεν μπορεί να ακυρωθεί δηλαδή μέσω Βουλής (εστω θεωρητικά)
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ο μόνιμος γελωτοποιός εισαι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Οκτ 2018, 13:55 Nα σας διαβεβαιώσω οτι εγώ δεν παραιτήθηκα,
συνεχίζω να σας εξιτάρω συστηματικά.
Βγαζω περισσοτερα απο σενα τον αποτυχημενο τραπεζιτη.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 18 Οκτ 2018, 13:59Ο μόνιμος γελωτοποιός εισαι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Οκτ 2018, 13:55 Nα σας διαβεβαιώσω οτι εγώ δεν παραιτήθηκα,
Ναι, σε γέλιο.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Οκτ 2018, 14:02Βγαζω περισσοτερα απο σενα τον αποτυχημενο τραπεζιτη.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 18 Οκτ 2018, 13:59Ο μόνιμος γελωτοποιός εισαι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Οκτ 2018, 13:55 Nα σας διαβεβαιώσω οτι εγώ δεν παραιτήθηκα,
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 18 Οκτ 2018, 14:03Ναι, σε γέλιο.
Ναι, γεμάτο από βλακείες.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Οκτ 2018, 14:04
Το πιατο μου ειναο γεματο εσενα αδειανο αποτυχημενε.
Θα βαλεις πετρελαιο φετος η παλι θα την βγαλεις με κουβερτες αποτυχημενε ;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 18 Οκτ 2018, 14:05Ναι, γεμάτο από βλακείες.
Ψάχνει ο Λαζόπουλος για προσωπικό, θα βγάλεις μεροκάματο.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Οκτ 2018, 14:06Θα βαλεις πετρελαιο φετος η παλι θα την βγαλεις με κουβερτες αποτυχημενε ;
Oπως το υποψιαστηκα με κουβερτες θα την βγαλεις και θα παρακαλας τον Τσιπρα να σου δωσει κανενα επιδοματακι αποτυχημενε .Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 18 Οκτ 2018, 14:07Ψάχνει ο Λαζόπουλος για προσωπικό, θα βγάλεις μεροκάματο.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Οκτ 2018, 14:06Θα βαλεις πετρελαιο φετος η παλι θα την βγαλεις με κουβερτες αποτυχημενε ;