!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φάτε γίδια υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης
Re: Φάτε γίδια υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης
Εγω ειμαι ικανοποιημενος απο το αυτοκινητο και θα ασφαλισω και το σπιτι (βασικα το ειχα ηδη στο σκοπο αλλα δε βρηκα χρονο).
Αυτο που θεωρω κομπινα και καταστροφη και ανετα θα εκτελουσα οσους πιστευουν το αντιθετο ειναι η ιδιωτικη ασφαλιση υγείας γιατι χρηματιστηριοποιει ενα βασικο δικαιωμα με αποτελεσματα στυλ 900 δολλαρια η αγκαλια στο μωρο σου με τη γεννα, γιατι για τα σοβαρα ετσι κι αλλιως στο δημοσιο βασιζονται, γιατι δεν καλυπτει συγγενεις παθησεις και γιατι ποτε, ποτε ΠΟΤΕ δε βγαινεις κερδισμενος. Και το λεω εχοντας αγορασει για 3 χρονια ενα πανακριβο πακετο τεραστιας ασφαλιστικης.
Αυτο που θεωρω κομπινα και καταστροφη και ανετα θα εκτελουσα οσους πιστευουν το αντιθετο ειναι η ιδιωτικη ασφαλιση υγείας γιατι χρηματιστηριοποιει ενα βασικο δικαιωμα με αποτελεσματα στυλ 900 δολλαρια η αγκαλια στο μωρο σου με τη γεννα, γιατι για τα σοβαρα ετσι κι αλλιως στο δημοσιο βασιζονται, γιατι δεν καλυπτει συγγενεις παθησεις και γιατι ποτε, ποτε ΠΟΤΕ δε βγαινεις κερδισμενος. Και το λεω εχοντας αγορασει για 3 χρονια ενα πανακριβο πακετο τεραστιας ασφαλιστικης.
Φόσι, το πρόβλημα με τις ασφάλειες υγείας είναι ότι για να βγεις ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ θα πρέπει να αρρωστήσεις βαριά. Μόνον τότε, μπορείς να τσεκάρεις το... κέρδος "με ή άνευ".foscilis έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:38 Εγω ειμαι ικανοποιημενος απο το αυτοκινητο και θα ασφαλισω και το σπιτι (βασικα το ειχα ηδη στο σκοπο αλλα δε βρηκα χρονο).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Αυτό που ο κάθε πουθενάς νομίζει ότι είναι αυτός που επιλέγει ή λέει συνεχώς εγώ σε πληρώνω είναι αστείο. Πραγματικά αστείο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:33Σε κάθε ασφάλεια υγείας, καταγράφονται λεπτομερώς όλες οι καλύψεις, που επιλέγει ο ασφαλιζόμενος. Και φυσικά, είναι πολύ πιο οικονομικό το ασφάλιστρο και πολύ καλύτερες οι παροχές, όταν παίζει συνδυασμός με κρατικό ταμείο.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 08:59 Ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Πόσες ασφάλειες υγείας κάλυψαν οι ασφαλιστικές σε κορονιασμένους;
Είπαν ότι δεν καλύπτουν πανδημία. Ε, θα πουν ότι δεν καλύπτουν και θεομηνία και θα μπουν τσεπούλα ως μπόνους τα χρήματα....![]()
Σταματήστε να γράφετε ασχετίλες.
Οι ασφαλιστικές και τα περισσότερα προϊόντα γύρω μας είναι της λογικής αυτά έχω, take it or leave it.
- hellegennes
Αν δηλαδή ήταν όλοι ασφαλισμένοι υπάρχει ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που θα μπορούσε να πληρώσει τις ζημιές; Αν ναι, ποια;Isildur έγραψε: 17 Σεπ 2023, 08:38 Δηλαδή, αν με ένα μικρό αντίτιμο ετησίως εξασφαλιστείς ότι στην επόμενη καταστροφή θα περιοριστεί σημαντικά η ζημιά σου, είναι τραγικό και εκμετάλλευση;
Εδώ, μπαγάσα, το εντόπισες. Εκεί που είπες ότι 50 χιλιόμετρα δρόμου (βάλε όσο πλάτος θες) είναι μια τάξη μεγέθους κάτω από 14.000 τ.χ. δεν σου φάνηκε τίποτα περίεργο.Isildur έγραψε: 17 Σεπ 2023, 08:38 Επίσης, ξανακοίτα λίγο τα νούμερά σου, κάπου κάνεις κάποιο λάθος. Η έκταση που λες δεν είναι η μισή Αττική αλλά 7 φορές η Ελλάδα.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συνεχίζεις τις αόριστες ασχετίλες.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:45Αυτό που ο κάθε πουθενάς νομίζει ότι είναι αυτός που επιλέγει ή λέει συνεχώς εγώ σε πληρώνω είναι αστείο. Πραγματικά αστείο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:33Σε κάθε ασφάλεια υγείας, καταγράφονται λεπτομερώς όλες οι καλύψεις, που επιλέγει ο ασφαλιζόμενος. Και φυσικά, είναι πολύ πιο οικονομικό το ασφάλιστρο και πολύ καλύτερες οι παροχές, όταν παίζει συνδυασμός με κρατικό ταμείο.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 08:59 Ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Πόσες ασφάλειες υγείας κάλυψαν οι ασφαλιστικές σε κορονιασμένους;
Είπαν ότι δεν καλύπτουν πανδημία. Ε, θα πουν ότι δεν καλύπτουν και θεομηνία και θα μπουν τσεπούλα ως μπόνους τα χρήματα....![]()
Σταματήστε να γράφετε ασχετίλες.
Οι ασφαλιστικές και τα περισσότερα προϊόντα γύρω μας είναι της λογικής αυτά έχω, take it or leave it.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Αυτούς τους έχω ικανούς να κόψουν τις ασφάλειες ανά περιοχή σε διαφορετική θυγατρική και αφμ. Και σε περίπτωση κάτι χοντρού απλά να ζητήσουν την κρατικοποίηση της συγκεκριμένης θυγατρικής.Dorian έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:25επιπλέον σε χωρες με ανύπαρτκο θεσμικό πλαίσιο και πρακτικά άχρηστο δικαστικό σύστημα θα σου φάνε τα λεφτά. Ξέρω παρα πολλές περιπτώσεις επενδυτικών ασφαλειών που απλώς πήραν μετά από πολλά χρόνια ισα ισα τα λεφτά τους πίσω, ενώ έδιναν ζεστό χρήμα επί δεκαετίες. Τι θα κάνεις στον ιδιωτη στην Ελλάδα μήνυση ;Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 08:59 Ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Πόσες ασφάλειες υγείας κάλυψαν οι ασφαλιστικές σε κορονιασμένους;
. Γενικά οποιαδήποτε σοβαρή συναλλαγή με ιδιωτικό τομέα σε αυτή τη χώρα πρέπει να είσαι της ανάλογης πιάτσας και να κρατάς μακρύ κοντάρι.
Ενώ όσοι επένδυαν σε κρατικά ομόλογα έγιναν πλούσιοι.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:47Αυτούς τους έχω ικανούς να κόψουν τις ασφάλειες ανά περιοχή σε διαφορετική θυγατρική και αφμ. Και σε περίπτωση κάτι χοντρού απλά να ζητήσουν την κρατικοποίηση της συγκεκριμένης θυγατρικής.Dorian έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:25επιπλέον σε χωρες με ανύπαρτκο θεσμικό πλαίσιο και πρακτικά άχρηστο δικαστικό σύστημα θα σου φάνε τα λεφτά. Ξέρω παρα πολλές περιπτώσεις επενδυτικών ασφαλειών που απλώς πήραν μετά από πολλά χρόνια ισα ισα τα λεφτά τους πίσω, ενώ έδιναν ζεστό χρήμα επί δεκαετίες. Τι θα κάνεις στον ιδιωτη στην Ελλάδα μήνυση ;Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 08:59 Ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Πόσες ασφάλειες υγείας κάλυψαν οι ασφαλιστικές σε κορονιασμένους;
. Γενικά οποιαδήποτε σοβαρή συναλλαγή με ιδιωτικό τομέα σε αυτή τη χώρα πρέπει να είσαι της ανάλογης πιάτσας και να κρατάς μακρύ κοντάρι.
Και στον οαεε πέφτει κάθε μήνα ζεστό χρήμα αλλά η ανταποδοτικότητα είναι για τα πανηγύρια σε σχέση με τα υπόλοιπα ταμεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 09:30 H ασφάλεια σπιτιών είναι κάτι απαραίτητο για κάθε σπίτι. Γιατί δεν καλύπτει μόνον ζημιές από πλημμύρες, πυρκαγιές κλπ αλλά και κλοπή.
Δηλαδή είναι ακριβώς το ίδιο με την ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια ζωής κλπ
Και τα ποσά είναι πάντα αναλογικά. Λέμε, λέμε, λέμε για το πόσο είμαστε πίσω από την Ευρώπη σε κάποια θέματα αλλά σε κάποια άλλα έχουμε κολλήσει στην εποχή των παγετώνων.
ΥΓ. Έχω ασφάλεια σπιτιού από το 80κάτι.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Αν οι ιδιωτικές ασφάλειες υγείας ήταν συμφέρουσες για τον ασφαλισμένο θα είχαν τρομακτικό κόστος που θα ήταν αδύνατον να το πληρώσει οποιοσδήποτε υπάλληλος ή η εταιρεία δεν θα έβγαζε λεφτά.foscilis έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:38 Εγω ειμαι ικανοποιημενος απο το αυτοκινητο και θα ασφαλισω και το σπιτι (βασικα το ειχα ηδη στο σκοπο αλλα δε βρηκα χρονο).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είμαι σίγουρος ότι ήδη σαϊνια με το "δαιμόνιο της ελληνικής φυλής" ετοιμαζονται να πεσουν σαν τα κοράκια στην "νέα" "καινοτόμα" μπίσνα που θα αυξήσει το ΑΕΠ .Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:47Αυτούς τους έχω ικανούς να κόψουν τις ασφάλειες ανά περιοχή σε διαφορετική θυγατρική και αφμ. Και σε περίπτωση κάτι χοντρού απλά να ζητήσουν την κρατικοποίηση της συγκεκριμένης θυγατρικής.Dorian έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:25επιπλέον σε χωρες με ανύπαρτκο θεσμικό πλαίσιο και πρακτικά άχρηστο δικαστικό σύστημα θα σου φάνε τα λεφτά. Ξέρω παρα πολλές περιπτώσεις επενδυτικών ασφαλειών που απλώς πήραν μετά από πολλά χρόνια ισα ισα τα λεφτά τους πίσω, ενώ έδιναν ζεστό χρήμα επί δεκαετίες. Τι θα κάνεις στον ιδιωτη στην Ελλάδα μήνυση ;Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 08:59 Ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Πόσες ασφάλειες υγείας κάλυψαν οι ασφαλιστικές σε κορονιασμένους;
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Lugozzi έγραψε: 16 Σεπ 2023, 11:37 Ασφάλεια σπιτιού, μόνο σε νόμιμα κτίρια.
Για να ασφαλίσεις πρώτα να νομιμοποίησεις.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Είχαμε κάνει επίσης ασφάλεια για τον πιτσιρικά για να έχει κάποιο ποσό μετά την ενηλικίωση. Το πήρε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:52ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 09:30 H ασφάλεια σπιτιών είναι κάτι απαραίτητο για κάθε σπίτι. Γιατί δεν καλύπτει μόνον ζημιές από πλημμύρες, πυρκαγιές κλπ αλλά και κλοπή.
Δηλαδή είναι ακριβώς το ίδιο με την ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια ζωής κλπ
Και τα ποσά είναι πάντα αναλογικά. Λέμε, λέμε, λέμε για το πόσο είμαστε πίσω από την Ευρώπη σε κάποια θέματα αλλά σε κάποια άλλα έχουμε κολλήσει στην εποχή των παγετώνων.
ΥΓ. Έχω ασφάλεια σπιτιού από το 80κάτι.![]()
![]()
Και φυσικά ασφάλεια υγείας. Αυτήν την έκανα όταν είδα ότι για τη γέννα στο βιβλιάριο του τότε ΤΕΒΕ είχα δικαίωμα να πάρω γύρω στις 15.000 δρχ, ενώ είχαμε πληρώσει 90.000.
Δεν πήγα καν να τις πάρω και αυτό ήταν το μόνον που έχει καταγραφεί στο βιβλιάριο μου. Συλλεκτικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
ο μονος τροπος να βγεις κερδισμενος ειναι να εχει καταστραφει η δημοσια υγειαfoscilis έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:38 Εγω ειμαι ικανοποιημενος απο το αυτοκινητο και θα ασφαλισω και το σπιτι (βασικα το ειχα ηδη στο σκοπο αλλα δε βρηκα χρονο).
- hellegennes
Εξήγησέ το μου αυτό. Το ποσό που πήρε ήταν ίσο ή μεγαλύτερο του ποσού των ασφαλίστρων;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2023, 11:00 Είχαμε κάνει επίσης ασφάλεια για τον πιτσιρικά για να έχει κάποιο ποσό μετά την ενηλικίωση. Το πήρε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Μαλακίες.foscilis έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:38 Εγω ειμαι ικανοποιημενος απο το αυτοκινητο και θα ασφαλισω και το σπιτι (βασικα το ειχα ηδη στο σκοπο αλλα δε βρηκα χρονο).
Προφανώς δεν έχεις ιδέα από καλές (αχρείαστες να είναι) ασφαλειες υγείας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 2 Απαντήσεις