!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Re: Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 11:33 Υπάρχει κυβέρνηση μέχρι τώρα η οποία να μην είχε στη θητεία της μια εθνική τραγωδια;
Οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΠ
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 12:59
under έγραψε: 04 Μαρ 2023, 12:55
Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 12:50

Άρα δλδ η κυβέρνηση μας λέει πως είναι έρμαιο των γυφτων;

Και σε προλαβαίνω. Πάλι ΝΔ θα ψηφίσω.
Κακως το θετεις ετσι.Αφενος,δεν μπορει ενα κρατος να εχει αστυνομικες δυναμεις κατα μηκος των σιδηροδρομων αφενος.Αφετερου,ναι,η συγκεκριμενη κυβερνηση για λογους πολιτικης κορεκτιλας δεν εχει εκπονησει σοβαρο σχεδιο για την παραβατικοτητα των γυφτων.Και οταν λεμε σοβαρο σχεδιο εννοουμε παρεμβασεις που θα χαρακτηριζονταν αμεσως ρατσιστικες απο την αντιπολιτευση και τα μμε.
Άρα η κυβέρνηση νοιάζεται περισσότερο για το τι θα πουν τα ΜΜΕ και οι ζαιοι από την ασφάλεια των πολιτών.
Στο ξαναλέω, ΝΔ θα ψηφίσω διότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Το ότι είναι προτιμότερη η ΝΔ από τους ζαιους δε λέει και πολλά.
Επίσης θα στηρίξω νδ γιατί κάθε που είχαμε αυτή την παπαρια της απλής αναλογικής, πολλά κόμματα στη Βουλή, πάντα μα πάντα οδήγησε σε καταστροφή.
Και να μη το παραδεχτείς ξέρεις πως δε γίνεται δουλειά με χαϊδεματα
Καθε κυβερνηση ενδιαφερεται να μην εχει επεισοδια και φυσικα να μην κατηγορηθει ως ρατσιστικη.
Το προβλημα των γυφτων δεν λυνεται με απλα μετρα.Χρειαζονται πρακτικες απαρτχαιντ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ψάχνουν να βρουν κάποιον μπατζανακη του σταθμάρχη να ποσταρε κάτι υπέρ του όχι στο δημοψήφισμα.

4 μέρες περίμενε η λεκανατζου να βγει απ' το λαγούμι της με χαρτάκι για το τι θα γράψει.

Ολα αυτά, ενώ ο υπουργός μεταφορών έκανε σαν πίθηκος διαβεβαιώνοντας για την ασφάλεια στον ΟΣΕ πριν 10 μέρες. Και οι εργαζόμενοι του είχαν στείλει εξώδικο πριν 4 μηνες προειδοποωντας για το δυστύχημα.
Δεν το σώζετε με τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 04 Μαρ 2023, 13:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

under έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:04
Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 12:59
under έγραψε: 04 Μαρ 2023, 12:55

Κακως το θετεις ετσι.Αφενος,δεν μπορει ενα κρατος να εχει αστυνομικες δυναμεις κατα μηκος των σιδηροδρομων αφενος.Αφετερου,ναι,η συγκεκριμενη κυβερνηση για λογους πολιτικης κορεκτιλας δεν εχει εκπονησει σοβαρο σχεδιο για την παραβατικοτητα των γυφτων.Και οταν λεμε σοβαρο σχεδιο εννοουμε παρεμβασεις που θα χαρακτηριζονταν αμεσως ρατσιστικες απο την αντιπολιτευση και τα μμε.
Άρα η κυβέρνηση νοιάζεται περισσότερο για το τι θα πουν τα ΜΜΕ και οι ζαιοι από την ασφάλεια των πολιτών.
Στο ξαναλέω, ΝΔ θα ψηφίσω διότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Το ότι είναι προτιμότερη η ΝΔ από τους ζαιους δε λέει και πολλά.
Επίσης θα στηρίξω νδ γιατί κάθε που είχαμε αυτή την παπαρια της απλής αναλογικής, πολλά κόμματα στη Βουλή, πάντα μα πάντα οδήγησε σε καταστροφή.
Και να μη το παραδεχτείς ξέρεις πως δε γίνεται δουλειά με χαϊδεματα
Καθε κυβερνηση ενδιαφερεται να μην εχει επεισοδια και φυσικα να μην κατηγορηθει ως ρατσιστικη.
Το προβλημα των γυφτων δεν λυνεται με απλα μετρα.Χρειαζονται πρακτικες απαρτχαιντ.
Εχω μάθει κοντά 20 χρόνια στις δουλειές μου πως αν κάτι δε μπορείς να το λύσεις τότε δε μπορείς να το επικαλείσαι ως δικαιολογία γιατί χάνεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Δε λέω για σένα φυσικά, αλλά για την κυβέρνηση.
Citroenakias έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:03
Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 11:33 Υπάρχει κυβέρνηση μέχρι τώρα η οποία να μην είχε στη θητεία της μια εθνική τραγωδια;
Οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΠ
Το 94 ο Αντρέας δεν ήταν;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
under

Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:11 Εχω μάθει κοντά 20 χρόνια στις δουλειές μου πως αν κάτι δε μπορείς να το λύσεις τότε δε μπορείς να το επικαλείσαι ως δικαιολογία γιατί χάνεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Δε λέω για σένα φυσικά, αλλά για την κυβέρνηση.
Η πολιτικη ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο τις δουλειες μας.
Δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως.Δεν ζουμε αλλωστε πια σε δεκαετιες που ο δικαιωματισμος δεν ετρωγε τις σαρκες των κρατων.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

under έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:15
Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:11 Εχω μάθει κοντά 20 χρόνια στις δουλειές μου πως αν κάτι δε μπορείς να το λύσεις τότε δε μπορείς να το επικαλείσαι ως δικαιολογία γιατί χάνεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Δε λέω για σένα φυσικά, αλλά για την κυβέρνηση.
Δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως.Δεν ζουμε αλλωστε πια σε δεκαετιες που ο δικαιωματισμος δεν ετρωγε τις σαρκες των κρατων.
Διαφωνώ πλήρως αλλά δε μπορώ να κάνω αλλιώς εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
under

Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:20
Κι εγω διαφωνω.Εναλλακτικη υπαρχει : κρατος τυπου κινας που φυσικα θα εκανε συνολικα τη ζωη μας χιλιες φορες χειροτερη.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Philip Mortimer έγραψε: 02 Μαρ 2023, 11:01 Δεν έχω σκοπό να δικαιολογήσω κανένα και θεωρώ απαράδεκτο ό,τι συνέβη αλλά και η ΝΔ ως μεγάλο κόμμα είναι αντανάκλαση μιας κοινωνίας που ψήφισε 62% όχι στο δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ.
Κι εκεί μάλιστα τα κόμματα αναγκάστηκαν να φανούν πιο υπεύθυνα από την κοινωνία.
Άρα το προβλημα είναι βαθύτερο.
:goodpost:

62% ζώα και αγράμματοι.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

under έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:22
Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:20

Κι εγω διαφωνω.Εναλλακτικη υπαρχει : κρατος τυπου κινας που φυσικα θα εκανε συνολικα τη ζωη μας χιλιες φορες χειροτερη.
Θά 'θελες. Αϊτή είναι η σωστή αναλογία.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

sharp έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:30
Philip Mortimer έγραψε: 02 Μαρ 2023, 11:01 Δεν έχω σκοπό να δικαιολογήσω κανένα και θεωρώ απαράδεκτο ό,τι συνέβη αλλά και η ΝΔ ως μεγάλο κόμμα είναι αντανάκλαση μιας κοινωνίας που ψήφισε 62% όχι στο δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ.
Κι εκεί μάλιστα τα κόμματα αναγκάστηκαν να φανούν πιο υπεύθυνα από την κοινωνία.
Άρα το προβλημα είναι βαθύτερο.
:goodpost:

62% ζώα και αγράμματοι.

Ψαριανέ, εσύ;

https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/ ... krammenoy/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Πάντως, το είχαν στρώσει ωραία οι Κουλίτσες. Αντήλλαξαν και τα γλωσσόφιλα με τον Τσαβούσογλου και πήγαιναν για άνετη επανεκλογή. Καθόλου παράξενο που ακούστηκε να λεν για σαμποτάζ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:40 Πάντως, το είχαν στρώσει ωραία οι Κουλίτσες. Αντήλλαξαν και τα γλωσσόφιλα με τον Τσαβούσογλου και πήγαιναν για άνετη επανεκλογή. Καθόλου παράξενο που ακούστηκε να λεν για σαμποτάζ.
Δηλαδη εσυ βλεπεις αλλαγη στις εκλογικες προτιμησεις;
Εδω το αλλο το παιδι παραπανω μας λεει πως η μονη εναλλακτικη ειναι η ΝΔ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Bazoomba έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:42
Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:40 Πάντως, το είχαν στρώσει ωραία οι Κουλίτσες. Αντήλλαξαν και τα γλωσσόφιλα με τον Τσαβούσογλου και πήγαιναν για άνετη επανεκλογή. Καθόλου παράξενο που ακούστηκε να λεν για σαμποτάζ.
Σίγουρα θα χάσει η ΝΔ εκλογικά από αυτό που έγινε. Αλλά δεν θα της κοστίσει την πρωτιά.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Bazoomba έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:42
Δεν λες εμένα, ετσι; Γιατί αν λες εμένα, να έρθεις στο επόμενο meating να σε κεράσω μπύρες. Για το "παιδί", φυσικά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Να γυρίσει ο Αντρέας για να φάει ο κόσμος κρέας, γαλαζαίοι μου
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”