Οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΠΕρμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 11:33 Υπάρχει κυβέρνηση μέχρι τώρα η οποία να μην είχε στη θητεία της μια εθνική τραγωδια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Καθε κυβερνηση ενδιαφερεται να μην εχει επεισοδια και φυσικα να μην κατηγορηθει ως ρατσιστικη.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 12:59Άρα η κυβέρνηση νοιάζεται περισσότερο για το τι θα πουν τα ΜΜΕ και οι ζαιοι από την ασφάλεια των πολιτών.under έγραψε: 04 Μαρ 2023, 12:55Κακως το θετεις ετσι.Αφενος,δεν μπορει ενα κρατος να εχει αστυνομικες δυναμεις κατα μηκος των σιδηροδρομων αφενος.Αφετερου,ναι,η συγκεκριμενη κυβερνηση για λογους πολιτικης κορεκτιλας δεν εχει εκπονησει σοβαρο σχεδιο για την παραβατικοτητα των γυφτων.Και οταν λεμε σοβαρο σχεδιο εννοουμε παρεμβασεις που θα χαρακτηριζονταν αμεσως ρατσιστικες απο την αντιπολιτευση και τα μμε.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 12:50
Άρα δλδ η κυβέρνηση μας λέει πως είναι έρμαιο των γυφτων;
Και σε προλαβαίνω. Πάλι ΝΔ θα ψηφίσω.
Στο ξαναλέω, ΝΔ θα ψηφίσω διότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Το ότι είναι προτιμότερη η ΝΔ από τους ζαιους δε λέει και πολλά.
Επίσης θα στηρίξω νδ γιατί κάθε που είχαμε αυτή την παπαρια της απλής αναλογικής, πολλά κόμματα στη Βουλή, πάντα μα πάντα οδήγησε σε καταστροφή.
Και να μη το παραδεχτείς ξέρεις πως δε γίνεται δουλειά με χαϊδεματα
Το προβλημα των γυφτων δεν λυνεται με απλα μετρα.Χρειαζονται πρακτικες απαρτχαιντ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ψάχνουν να βρουν κάποιον μπατζανακη του σταθμάρχη να ποσταρε κάτι υπέρ του όχι στο δημοψήφισμα.
4 μέρες περίμενε η λεκανατζου να βγει απ' το λαγούμι της με χαρτάκι για το τι θα γράψει.
Ολα αυτά, ενώ ο υπουργός μεταφορών έκανε σαν πίθηκος διαβεβαιώνοντας για την ασφάλεια στον ΟΣΕ πριν 10 μέρες. Και οι εργαζόμενοι του είχαν στείλει εξώδικο πριν 4 μηνες προειδοποωντας για το δυστύχημα.
Δεν το σώζετε με τίποτα.
4 μέρες περίμενε η λεκανατζου να βγει απ' το λαγούμι της με χαρτάκι για το τι θα γράψει.
Ολα αυτά, ενώ ο υπουργός μεταφορών έκανε σαν πίθηκος διαβεβαιώνοντας για την ασφάλεια στον ΟΣΕ πριν 10 μέρες. Και οι εργαζόμενοι του είχαν στείλει εξώδικο πριν 4 μηνες προειδοποωντας για το δυστύχημα.
Δεν το σώζετε με τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 04 Μαρ 2023, 13:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εχω μάθει κοντά 20 χρόνια στις δουλειές μου πως αν κάτι δε μπορείς να το λύσεις τότε δε μπορείς να το επικαλείσαι ως δικαιολογία γιατί χάνεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Δε λέω για σένα φυσικά, αλλά για την κυβέρνηση.under έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:04Καθε κυβερνηση ενδιαφερεται να μην εχει επεισοδια και φυσικα να μην κατηγορηθει ως ρατσιστικη.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 12:59Άρα η κυβέρνηση νοιάζεται περισσότερο για το τι θα πουν τα ΜΜΕ και οι ζαιοι από την ασφάλεια των πολιτών.under έγραψε: 04 Μαρ 2023, 12:55
Κακως το θετεις ετσι.Αφενος,δεν μπορει ενα κρατος να εχει αστυνομικες δυναμεις κατα μηκος των σιδηροδρομων αφενος.Αφετερου,ναι,η συγκεκριμενη κυβερνηση για λογους πολιτικης κορεκτιλας δεν εχει εκπονησει σοβαρο σχεδιο για την παραβατικοτητα των γυφτων.Και οταν λεμε σοβαρο σχεδιο εννοουμε παρεμβασεις που θα χαρακτηριζονταν αμεσως ρατσιστικες απο την αντιπολιτευση και τα μμε.
Στο ξαναλέω, ΝΔ θα ψηφίσω διότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Το ότι είναι προτιμότερη η ΝΔ από τους ζαιους δε λέει και πολλά.
Επίσης θα στηρίξω νδ γιατί κάθε που είχαμε αυτή την παπαρια της απλής αναλογικής, πολλά κόμματα στη Βουλή, πάντα μα πάντα οδήγησε σε καταστροφή.
Και να μη το παραδεχτείς ξέρεις πως δε γίνεται δουλειά με χαϊδεματα
Το προβλημα των γυφτων δεν λυνεται με απλα μετρα.Χρειαζονται πρακτικες απαρτχαιντ.
Το 94 ο Αντρέας δεν ήταν;Citroenakias έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:03Οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΠΕρμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 11:33 Υπάρχει κυβέρνηση μέχρι τώρα η οποία να μην είχε στη θητεία της μια εθνική τραγωδια;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η πολιτικη ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο τις δουλειες μας.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:11 Εχω μάθει κοντά 20 χρόνια στις δουλειές μου πως αν κάτι δε μπορείς να το λύσεις τότε δε μπορείς να το επικαλείσαι ως δικαιολογία γιατί χάνεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Δε λέω για σένα φυσικά, αλλά για την κυβέρνηση.
Δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως.Δεν ζουμε αλλωστε πια σε δεκαετιες που ο δικαιωματισμος δεν ετρωγε τις σαρκες των κρατων.
Διαφωνώ πλήρως αλλά δε μπορώ να κάνω αλλιώς εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική.under έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:15Η πολιτικη ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο τις δουλειες μας.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:11 Εχω μάθει κοντά 20 χρόνια στις δουλειές μου πως αν κάτι δε μπορείς να το λύσεις τότε δε μπορείς να το επικαλείσαι ως δικαιολογία γιατί χάνεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Δε λέω για σένα φυσικά, αλλά για την κυβέρνηση.
Δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως.Δεν ζουμε αλλωστε πια σε δεκαετιες που ο δικαιωματισμος δεν ετρωγε τις σαρκες των κρατων.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κι εγω διαφωνω.Εναλλακτικη υπαρχει : κρατος τυπου κινας που φυσικα θα εκανε συνολικα τη ζωη μας χιλιες φορες χειροτερη.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:20Διαφωνώ πλήρως αλλά δε μπορώ να κάνω αλλιώς εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική.under έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:15Η πολιτικη ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο τις δουλειες μας.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:11 Εχω μάθει κοντά 20 χρόνια στις δουλειές μου πως αν κάτι δε μπορείς να το λύσεις τότε δε μπορείς να το επικαλείσαι ως δικαιολογία γιατί χάνεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Δε λέω για σένα φυσικά, αλλά για την κυβέρνηση.
Philip Mortimer έγραψε: 02 Μαρ 2023, 11:01 Δεν έχω σκοπό να δικαιολογήσω κανένα και θεωρώ απαράδεκτο ό,τι συνέβη αλλά και η ΝΔ ως μεγάλο κόμμα είναι αντανάκλαση μιας κοινωνίας που ψήφισε 62% όχι στο δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ.
Κι εκεί μάλιστα τα κόμματα αναγκάστηκαν να φανούν πιο υπεύθυνα από την κοινωνία.
Άρα το προβλημα είναι βαθύτερο.
62% ζώα και αγράμματοι.
Θά 'θελες. Αϊτή είναι η σωστή αναλογία.under έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:22Κι εγω διαφωνω.Εναλλακτικη υπαρχει : κρατος τυπου κινας που φυσικα θα εκανε συνολικα τη ζωη μας χιλιες φορες χειροτερη.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:20Διαφωνώ πλήρως αλλά δε μπορώ να κάνω αλλιώς εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική.under έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:15
Η πολιτικη ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο τις δουλειες μας.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
sharp έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:30Philip Mortimer έγραψε: 02 Μαρ 2023, 11:01 Δεν έχω σκοπό να δικαιολογήσω κανένα και θεωρώ απαράδεκτο ό,τι συνέβη αλλά και η ΝΔ ως μεγάλο κόμμα είναι αντανάκλαση μιας κοινωνίας που ψήφισε 62% όχι στο δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ.
Κι εκεί μάλιστα τα κόμματα αναγκάστηκαν να φανούν πιο υπεύθυνα από την κοινωνία.
Άρα το προβλημα είναι βαθύτερο.![]()
62% ζώα και αγράμματοι.
Ψαριανέ, εσύ;
https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/ ... krammenoy/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πάντως, το είχαν στρώσει ωραία οι Κουλίτσες. Αντήλλαξαν και τα γλωσσόφιλα με τον Τσαβούσογλου και πήγαιναν για άνετη επανεκλογή. Καθόλου παράξενο που ακούστηκε να λεν για σαμποτάζ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δηλαδη εσυ βλεπεις αλλαγη στις εκλογικες προτιμησεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:40 Πάντως, το είχαν στρώσει ωραία οι Κουλίτσες. Αντήλλαξαν και τα γλωσσόφιλα με τον Τσαβούσογλου και πήγαιναν για άνετη επανεκλογή. Καθόλου παράξενο που ακούστηκε να λεν για σαμποτάζ.
Εδω το αλλο το παιδι παραπανω μας λεει πως η μονη εναλλακτικη ειναι η ΝΔ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Σίγουρα θα χάσει η ΝΔ εκλογικά από αυτό που έγινε. Αλλά δεν θα της κοστίσει την πρωτιά.Bazoomba έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:42Δηλαδη εσυ βλεπεις αλλαγη στις εκλογικες προτιμησεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:40 Πάντως, το είχαν στρώσει ωραία οι Κουλίτσες. Αντήλλαξαν και τα γλωσσόφιλα με τον Τσαβούσογλου και πήγαιναν για άνετη επανεκλογή. Καθόλου παράξενο που ακούστηκε να λεν για σαμποτάζ.
Δεν λες εμένα, ετσι; Γιατί αν λες εμένα, να έρθεις στο επόμενο meating να σε κεράσω μπύρες. Για το "παιδί", φυσικά.Bazoomba έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:42Δηλαδη εσυ βλεπεις αλλαγη στις εκλογικες προτιμησεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:40 Πάντως, το είχαν στρώσει ωραία οι Κουλίτσες. Αντήλλαξαν και τα γλωσσόφιλα με τον Τσαβούσογλου και πήγαιναν για άνετη επανεκλογή. Καθόλου παράξενο που ακούστηκε να λεν για σαμποτάζ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Να γυρίσει ο Αντρέας για να φάει ο κόσμος κρέας, γαλαζαίοι μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
-