Παω στοιχημα οτι ηταν πιο ομορφος απο σενα.

.
Είπα ότι έτσι νομίζω, αλλά είναι σίγουρο ότι το κριτήριο ήταν πολιτικό; Να σημειωθεί ότι μιλάμε για ελεύθερους πολίτες (όχι φυλακισμένους) που δηλώνουν εθελοντές.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Απρ 2022, 18:00Είσαι υπερβολικός και λάθος. Πάντα αυτό γινόταν και δε θα στο πάω στον Κολοκοτρώνη που τον είχανε φυλακή διότι γινόταν διαλογή για το ποιοι δικαιούνται να πολεμήσουν. Θα σου το πάω στον Β' ΠΠ όπου διάφοροι κρατούμενοι σε Ακροναυπλία κρίθηκαν ότι δε δικαιούνται να πολεμήσουν και παρέμενειναν κρατούμενοι ακόμη και με την είσοδο των γερμανικών δυνάμεων κατοχής...AlienWay έγραψε: 07 Απρ 2022, 17:56Εκτός αυτού, δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει περίπτωση στην παγκόσμια ιστορία όπου να εισβάλλει ο εχθρός σε μία χώρα και οι αμυνόμενοι να κάνουν διαλογή για το ποιοι δικαιούνται να πολεμήσουν και ποιοι όχι. Ετσι νομίζω, δηλαδή.John Brown Gun Club έγραψε: 07 Απρ 2022, 17:52
Η Μάχη είναι το μεγάλο Καθαρτηριο. Είναι το πύρινο χωνευτήριο στο οποίο σφυρηλατούνται οι αληθινοί ήρωες. Το ένα και μονο μέρος όπου όλοι οι άντρες μοιράζονται πραγματικη ισοτητα, ασχετα από τι παρασιτικα αποβράσματα ηταν πριν.

Τι φάση η φώτο, τύπε;georgebi έγραψε: 07 Απρ 2022, 17:58 Ενω περιμένουμε - με αγωνιά- και την τοποθέτηση του Τζημ για τα γεγονοτα
οι έτεροι δυο του κόμματος τηςμας
[img]https://i.postimg.cc/DZQLV0KZ/KRAN ... .jpg[/img]
έχουν ήδη εκφραστεί![]()
![]()
πετρος έγραψε: 07 Απρ 2022, 18:02Αρίστος έγραψε: 07 Απρ 2022, 17:53Golden Age έγραψε: 07 Απρ 2022, 17:51
Δεν μπορείς να αμφισβητείς την ελληνικότητα ενός Έλληνα επειδή δεν σου αρέσει το στρατόπεδο που επέλεξε στην Ουκρανία.
Μπορω απο τη στιγμη που ΔΕΝ μιλησε ελληνικα και εδωσε μονο το μικρο του ονομα.
Θεωρω απαραδεκτα και τα δυο.
Ενας περηφανος Ελληνας θα μιλουσε και στις δυο γλωσσες και θα ελεγε με καμαρι και το επιθετο του.
Με λενε Μιχαλη Χατζηεμμανουηλιδη πιχι.
.![]()
![]()
Καραστημενη παρασταση για κρετινους ειναι οπως ειπες...Τι σκατα Ελληνες ειναι που δεν ειπαν ουτε μια Ελληνικη κουβεντα...
Μπορεί και στους φραπεδόβιους να υπάρχουν αβγά. Δεν διευκρινίζεται. Αλλά όπως και να έχει, είναι γνωστό το φετίχ των αβγών με τα όπλα (τουλάχιστον όσον αφορά στις περιόδους ειρήνης).Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2022, 18:00Χαίρομαι που αναγνωρίζεις πως υπάρχουν οι ψηφοφόροι του Κασιδιάρη και οι φραπεδόβιοι.AlienWay έγραψε: 07 Απρ 2022, 17:34 Ας κάνουμε ένα σενάριο:
Ο εχθρός βρίσκεται έξω από την πόλη σας και έχετε το καθήκον να ειδοποιήσετε τους κατοίκους και να τους μοιράσετε όπλα.
Βρίσκεστε λοιπόν στην κεντρική πλατεία και εκεί συναντάτε δύο ομάδες νεαρών, πάνω από 12 άτομα η κάθε μία.
Η μία από αυτές, γνωρίζετε καλά ότι είναι ψηφοφόροι του Κασιδιάρη και πρώην χρυσαυγήτες. Σας δηλώνουν ότι είναι πρόθυμοι να πάρουν όπλο και να πολεμήσουν.
Η άλλη αποτελείται από φραπεδόβιους παίχτες τάβλι, που δεν ξέρετε τι έχουν ψηφίσει.
Ερώτηση: Θα δώσετε όπλα στους ναζί; Θα τους πειτε "α, εσείς είστε ναζί και δεν δικαιούστε να πολεμάτε;" Θα τους εξορίσετε; Θα βασιστείτε στους φραπεδόπουστες;![]()
Αλλά εσύ δεν ανήκεις στην παράταξη που λέει "οι ναζί στη φυλακή"? Πώς λοιπόν θα τους βρείς στη πλατεία? Αφού είναι στη φυλακή κανονικά.
Μα δεν υπαρχουν πραγματικα αντιρατσιστες ετσι κι αλλιωςLugozzi έγραψε: 07 Απρ 2022, 18:01Δυό φορές το έγραψα.break έγραψε: 07 Απρ 2022, 17:56Μου αρέσει που όλοι αντι-ναζί εδώ μέσα δεν παραλείπουν να κατακρίνουν μαζί με το ναζισμό και την φάτσα του συγκεκριμένου.Στύγιος έγραψε: 07 Απρ 2022, 17:15 Πέρα απ' το ατόπημα , τι σκατόφατσα ειν' αυτή ρεεεε; Νεάντερταλ λέμε![]()
![]()
Δηλαδή και ο ποιος χυδαίος ρατσισμός τους να απορρίπτεις τον άλλο από την εμφάνιση με την οποία έτυχε να γεννηθεί είναι αποδεκτός από την στιγμή που έχει βγει και έχει κρεμαστεί η ταμπέλα του ναζί.
Όλα τα επιτρέπει αυτή η ταμπέλα. Παραδόξως ακόμα και τις ίδιες τις ναζιστικές νοοτροπίες.
Πρώτοι στα ρατσιστικά σχόλια οι αντιρατσιστες
ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕLugozzi έγραψε: 07 Απρ 2022, 18:01Δυό φορές το έγραψα.break έγραψε: 07 Απρ 2022, 17:56Μου αρέσει που όλοι αντι-ναζί εδώ μέσα δεν παραλείπουν να κατακρίνουν μαζί με το ναζισμό και την φάτσα του συγκεκριμένου.Στύγιος έγραψε: 07 Απρ 2022, 17:15 Πέρα απ' το ατόπημα , τι σκατόφατσα ειν' αυτή ρεεεε; Νεάντερταλ λέμε![]()
![]()
Δηλαδή και ο ποιος χυδαίος ρατσισμός τους να απορρίπτεις τον άλλο από την εμφάνιση με την οποία έτυχε να γεννηθεί είναι αποδεκτός από την στιγμή που έχει βγει και έχει κρεμαστεί η ταμπέλα του ναζί.
Όλα τα επιτρέπει αυτή η ταμπέλα. Παραδόξως ακόμα και τις ίδιες τις ναζιστικές νοοτροπίες.
Πρώτοι στα ρατσιστικά σχόλια οι αντιρατσιστες
Του Βουκεφάλα περισσότερο.
Για πλακα τον ειχα
Όπως προείπαμε είσαστε η ελπίδα της ΧΑ, να πάρετε τις εκλογές και να τους βγάλετε έξω, κάποια δικαιολογία θα βρείτε, μπορεί λόγω προτέρου εντίμου βίου..Μαδουραίος έγραψε: 07 Απρ 2022, 16:46Δεν το σώζετε.Αφήστε το να ξεχαστεί ως άλλη μια από τις πολλές μαλακίες του Κουλιστάν.Chainis έγραψε: 07 Απρ 2022, 16:41georgebi έγραψε: 07 Απρ 2022, 16:33![]()
![]()
![]()
[img]https://i.postimg.cc/kXpbxnhZ/E5gz ... .jpg[/img]
https://twitter.com/commonsense491/stat ... mFa5T11iWQ![]()
![]()
Φυσικά...εγώ δεν είμαι ΝεοΔημοκράτης αλλά υποστηρίζω τα πάντα της κυβέρνησης
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων