!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aνασχηματισμος της Κυβερνησεως
Re: Aνασχηματισμος της Κυβερνησεως
Μπα αυτή απλά με μπλόκαρε αφού διευκρίνισε "είπα απλά ότι μου φαίνεται συμπαθητική, δε σου ζήτησα να την ψηφίσεις" και συνέχισε να το παίζει αντιρατσίστρια και να καμαρώνει ότι ποτέ δε μπλοκάρει κανέναν. Νομίζω ήταν γνήσια μαλακισμένη και το τελευταίο που θέλουν κάτι τέτοιοι είναι να υπάρχει δημόσια καταγραφή ότι είπανε τόσο τεράστιες μαλακίες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ωραίος, ξεκαρφώθηκες τώραSpiros252 έγραψε: 07 Σεπ 2018, 14:49 Προφανώς είσαι πλέον εχθρός αφού δεν στηρίζεις και τα λάθη. Είναι πάγια παραμόρφωση της πραγματικότητας από κομμουνισμό και αριστερά γενικώς αλλά και από ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το πόιντ μου είναι, ότι δεν πρόκειται για καθαρή εισροή είκοσι χιλ. σταυρών, αλλά για [είκοσι χιλ.] - [πρόβειους δεξιούς που δεν τους πάει να το ρίξουν αριστερά ή σε κόμμα που συγκυβερνά με αριστερά] - [αριστερούς που ξενέρωσαν και το ρίχνουν αλλού]. Δλδ μάλλον για κίνηση απελπισίας μου κάνει με την ελπίδα η παραπάνω αφαίρεση να δίνει αποτέλεσμα μεγαλύτερο του 0foscilis έγραψε: 07 Σεπ 2018, 14:23Τόσους πήρε στις τελευταίες εκλογές.
Αν νομίζεις ότι 15-20 χρόνια τακτικής παρουσίας στη "Ζούγκλα" και τον "Κίτρινο Τύπο" έχουν μηδενική απήχηση στο λαό, πολύ φοβάμαι η θεωρία σου αποτυγχάνει να εξηγήσει αυτό:
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- nik_killthemall
οοπ ενημερωμένο
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Είδες ποτέ να στηρίζω κάποια ιδεολογία 100% ?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:23Ωραίος, ξεκαρφώθηκες τώραSpiros252 έγραψε: 07 Σεπ 2018, 14:49 Προφανώς είσαι πλέον εχθρός αφού δεν στηρίζεις και τα λάθη. Είναι πάγια παραμόρφωση της πραγματικότητας από κομμουνισμό και αριστερά γενικώς αλλά και από ολοκληρωτικά καθεστώτα.![]()
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Ούτε εγώ είπα ότι πρόκειται για καθαρή εισροή 20 χιλιάδων ψηφοφόρων.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:27 Το πόιντ μου είναι, ότι δεν πρόκειται για καθαρή εισροή είκοσι χιλ. σταυρών, αλλά για [είκοσι χιλ.] - [πρόβειους δεξιούς που δεν τους πάει να το ρίξουν αριστερά ή σε κόμμα που συγκυβερνά με αριστερά] - [αριστερούς που ξενέρωσαν και το ρίχνουν αλλού]. Δλδ μάλλον για κίνηση απελπισίας μου κάνει με την ελπίδα η παραπάνω αφαίρεση να δίνει αποτέλεσμα μεγαλύτερο του 0
Επέκρινα την ατεκμηρίωτη εικασία Πρετε ότι η Παπακώστα έχει μηδενική απήχηση: η Παπακώστα επιβιώνει 20 χρόνια στην πολιτική και πήρε 20.000 σταυρούς το 2015 (και δε νομίζω ο μηχανισμός της ΝΔ να είχε κάποιον ιδιαίτερο λόγο να σπρώξει Παπακώστα). Είναι pro.
Παράδειγμα πολιτικού που όντως είναι όπως λέει ο Πρετε είναι η Ραχήλ: 2.100 σταυροί στην Κοζάνη το '12 (από το Facebook), 12.000 σταυροί το Γενάρη του '15 με τον ΣΥΡΙΖΑ και τέλος το μαύρο τσουτσούνι το Σεπτέμβρη του '15 με τη ΛΑΕ στην Αττική.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ξενογιαννακοπούλου προ 2 ημερών:
Ξενογιαννακοπούλου σήμερα :Δεν είμαι μεσολαβητής ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ
Υπάρχει μεγάλο περιθώριο σύγκλισης στον προοδευτικό χώρο
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Μα είπαν ότι δεν είναι πια αριστερά, θα είναι ευρύτερος χώρος που θα αγκαλιάζει πολλούς - λέει. 
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
talaipwros
να μην ξεχασουμε να ψηφισουμε πρωτη φορα αριστερα παιδια στις επομενες εκλογες, να κυβερνησει και μια φορα αριστερος, δεν εχει κυβερνησει ποτες
- Υδράργυρος
Ο συριζα καταλαμβανει την κεντροαριστερα. Ειναι θετικη εξελιξη γιατι υπηρχε κενο. Επισης δεν ειναι κακο που κανει ανοιγματα σε αλλους χωρους για την επιτευξη συναινεσεων, πραμα στο οποιο απετυχε παταγωδως η παδοκονδ
-
talaipwros
δεν υπαρχει πασοκονδ, ΠΑΣυριζα υπαρχειΥδράργυρος έγραψε: 08 Σεπ 2018, 01:44 Ο συριζα καταλαμβανει την κεντροαριστερα. Ειναι θετικη εξελιξη γιατι υπηρχε κενο. Επισης δεν ειναι κακο που κανει ανοιγματα σε αλλους χωρους για την επιτευξη συναινεσεων, πραμα στο οποιο απετυχε παταγωδως η παδοκονδ
εσυ τους ελεγες κομμουνιστεςtalaipwros έγραψε: 08 Σεπ 2018, 01:41 να μην ξεχασουμε να ψηφισουμε πρωτη φορα αριστερα παιδια στις επομενες εκλογες, να κυβερνησει και μια φορα αριστερος, δεν εχει κυβερνησει ποτες
- Highlander
talaipwros έγραψε: 08 Σεπ 2018, 01:44δεν υπαρχει πασοκονδ, ΠΑΣυριζα υπαρχειΥδράργυρος έγραψε: 08 Σεπ 2018, 01:44 Ο συριζα καταλαμβανει την κεντροαριστερα. Ειναι θετικη εξελιξη γιατι υπηρχε κενο. Επισης δεν ειναι κακο που κανει ανοιγματα σε αλλους χωρους για την επιτευξη συναινεσεων, πραμα στο οποιο απετυχε παταγωδως η παδοκονδ

-
talaipwros
ακομα τους λεω, κουμουνιστες αριστεροι αριστεροτατοι ειναι.rednick έγραψε: 08 Σεπ 2018, 01:46εσυ τους ελεγες κομμουνιστεςtalaipwros έγραψε: 08 Σεπ 2018, 01:41 να μην ξεχασουμε να ψηφισουμε πρωτη φορα αριστερα παιδια στις επομενες εκλογες, να κυβερνησει και μια φορα αριστερος, δεν εχει κυβερνησει ποτες![]()
προφανως ειναι ειρωνικο το σχολιο
- Highlander
Αντιλαϊκιστικό, αδιάφθορο, αντιΝΔ μέτωπο για την ακρίβεια.Spiros252 έγραψε: 08 Σεπ 2018, 01:38 Μα είπαν ότι δεν είναι πια αριστερά, θα είναι ευρύτερος χώρος που θα αγκαλιάζει πολλούς - λέει.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος