Με κατέστρεψες τελείως, παλιανθρωπε!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστό κλαμπ τριτοδοσικών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Κλειστό κλαμπ τριτοδοσικών
Με κατέστρεψες τελείως, παλιανθρωπε!
Αμ ποιο είναι;
Αααα
-
stergiosbik
vantono έγραψε: 10 Ιαν 2022, 13:331η κτηνιατρική καμία παρενέργεια εγώ, στη 2η ενας πυρετος κοντα στο 37,5 το επόμενο πρωί, ο οποίος έπεσε εντελώς το απόγευμα και μου άφησε ένα γλυκό πονοκέφαλο τυπου χανγκόβερ. Την 3η την πάτησα πριν ένα μισάωρο και αναμένω.stergiosbik έγραψε: 10 Ιαν 2022, 09:44 Ενω στις 2 πρωτες δοσεις του κτηνιατρου ειχα καποια συμπτωματα με κυριοτερο λιγο πυρετο και ριγος στην 2η,προχθες που εκανα την 3η δοση,παλι κτηνιατρος,δεν εμφανισα απολυτως τιποτα.
-
stergiosbik
Ειναι λίγο χοντροκεφαλος αλλά θα στρώσει.Πασιφάη έγραψε: 10 Ιαν 2022, 13:31Ο εμβολιασμός είναι σημαντικός λέμε. Προσπαθούμε να πείσουμε και τον έτερο Λαρσαίο Στύγιοςstergiosbik έγραψε: 10 Ιαν 2022, 09:44 Ενω στις 2 πρωτες δοσεις του κτηνιατρου ειχα καποια συμπτωματα με κυριοτερο λιγο πυρετο και ριγος στην 2η,προχθες που εκανα την 3η δοση,παλι κτηνιατρος,δεν εμφανισα απολυτως τιποτα.![]()
8.30 αυριο πρωι κουμπωνω τριτη . 
Μα την κώμη της Νεφερτίτης και τα Αρμάνι του Τουταγχαμών, δεν ήξερα.Λοξίας έγραψε: 10 Ιαν 2022, 14:08Όχι ρε συ...η κολώνια κρατάει από πολύ πιο μπροστά.
Μιλάμε από το 2012 περίπου...όταν αυτή η πατσαβουρόγρια μου παρίστανε την νεάνιδα...![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Να στρώσει με συνοπτικές διαδικασίες. Πιάστε τον και μπήξτε του το μπόλι. Τί διάολο ρε; Μισές δουλειές κάνετε.stergiosbik έγραψε: 10 Ιαν 2022, 16:53Ειναι λίγο χοντροκεφαλος αλλά θα στρώσει.Πασιφάη έγραψε: 10 Ιαν 2022, 13:31Ο εμβολιασμός είναι σημαντικός λέμε. Προσπαθούμε να πείσουμε και τον έτερο Λαρσαίο Στύγιοςstergiosbik έγραψε: 10 Ιαν 2022, 09:44 Ενω στις 2 πρωτες δοσεις του κτηνιατρου ειχα καποια συμπτωματα με κυριοτερο λιγο πυρετο και ριγος στην 2η,προχθες που εκανα την 3η δοση,παλι κτηνιατρος,δεν εμφανισα απολυτως τιποτα.![]()
![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τ'ακούς λεγεών; ΑΠΑΙΤΩ θέση τουλάχιστον επίτιμου προέδρουBazoomba έγραψε: 08 Ιαν 2022, 22:17Ω, μα εσεις ειστε τεταρτοδοσιτης!Τι γυρευετε σε αυτο το καταγωγι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 22:14δεν το έγραψα σωστάπεραστική έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:42
Με το johnson επειδή είναι μονοδοσικό θεωρείσαι πλήρως εμβολιασμένος αν δεν έχει περάσει το 6μηνο (ή 7μηνο). Αν έχεις κάνει και το booster (είτε μοντέρνα είτε φάιζερ) θεωρείσαι τριπλά εμβολιασμένος. Μου έτυχε να ζητάει μια πτήση/χώρα πιστοποιητικό 3 δόσεων ή απλά φουλ εμβολιασμό με 2 δόσεις εφόσον έχουν περάσει 14 μέρες από την 2η (νομίζω η Αυστρία ήταν) και ένας επιβάτης μου έδειξε το johnson και σε άλλο πιστοποιητικό είχε και το booster και μου είπε πως θεωρείται τριπλά εμβολιασμένος. (Λογικό εφόσον με το johnson είναι σαν να έχει 2 δόσεις των mrna).
έκανα johnson τον Ιούλιο (μονοδοσικό) και ως αναμνηστική έκανα πάλι johnson τέλη του Δεκέμβρη
χάρη σας κάνω που βρίσκομαι στο κλαμπάκι σας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν βλέπω να μου τα σκάει η 3η δόση όπως η 2η, και ξενερώνω.
Ειμαι απολύτως καλά.
Η μόνη παρενέργεια, ήταν γύρω στις 4-5 το ξημερωμα στον ύπνο, όπου ένιωσα κάτι πολύ ήπιες κρυάδες, που απλά με έκαναν να κουκουλωθώ με το πάπλωμα μέχρι το λαιμό (ενώ συνήθως το έχω μέχρι το στήθος ή μέχρι τα πόδια ή δεν σκεπάζομαι καν). Αυτό, και ξανακοιμήθηκα κομπλέ μετά.
Ελπίζω να με προστατεύσει και αυτή η δοση εξίσου με την προηγούμενη, γιατί η προηγούμενη που μου τα έσκασε γερά με προστάτευσε 6 ΟΛΑΚΕΡΟΥΣ μήνες μετά ερχόμενος σε επαφή με δυο επιβεβαιωμενα κρούσματα ταυτόχρονα. Μιλάμε για μία εκ των καλύτερων επενδύσεων που εχω κανει στη ζωή μου (αν όχι η καλύτερη). Άνετα πλήρωνα κιόλας για να την κάνω.
Επίσης, άλλη μια παρενέργεια που παρέλειψα να αναφέρω:
ΚΑΤΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!
ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΑΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΣΣΑΛΑΚΙΑ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΙ ΜΟΥ!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!! ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΥΛΑ!!!
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ!

Η μόνη παρενέργεια, ήταν γύρω στις 4-5 το ξημερωμα στον ύπνο, όπου ένιωσα κάτι πολύ ήπιες κρυάδες, που απλά με έκαναν να κουκουλωθώ με το πάπλωμα μέχρι το λαιμό (ενώ συνήθως το έχω μέχρι το στήθος ή μέχρι τα πόδια ή δεν σκεπάζομαι καν). Αυτό, και ξανακοιμήθηκα κομπλέ μετά.
Ελπίζω να με προστατεύσει και αυτή η δοση εξίσου με την προηγούμενη, γιατί η προηγούμενη που μου τα έσκασε γερά με προστάτευσε 6 ΟΛΑΚΕΡΟΥΣ μήνες μετά ερχόμενος σε επαφή με δυο επιβεβαιωμενα κρούσματα ταυτόχρονα. Μιλάμε για μία εκ των καλύτερων επενδύσεων που εχω κανει στη ζωή μου (αν όχι η καλύτερη). Άνετα πλήρωνα κιόλας για να την κάνω.
Επίσης, άλλη μια παρενέργεια που παρέλειψα να αναφέρω:
ΚΑΤΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!
ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΑΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΣΣΑΛΑΚΙΑ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΙ ΜΟΥ!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!! ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΥΛΑ!!!
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ!

Να φύγεις τότε. Θέση δεν παίρνεις που να χτυπιέσαι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιαν 2022, 22:15τ'ακούς λεγεών; ΑΠΑΙΤΩ θέση τουλάχιστον επίτιμου προέδρουBazoomba έγραψε: 08 Ιαν 2022, 22:17Ω, μα εσεις ειστε τεταρτοδοσιτης!Τι γυρευετε σε αυτο το καταγωγι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 22:14
δεν το έγραψα σωστά
έκανα johnson τον Ιούλιο (μονοδοσικό) και ως αναμνηστική έκανα πάλι johnson τέλη του Δεκέμβρη
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Όχι ρε συ...δώσε του την θέση.Λεγεών έγραψε: 11 Ιαν 2022, 10:51Να φύγεις τότε. Θέση δεν παίρνεις που να χτυπιέσαι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιαν 2022, 22:15τ'ακούς λεγεών; ΑΠΑΙΤΩ θέση τουλάχιστον επίτιμου προέδρουBazoomba έγραψε: 08 Ιαν 2022, 22:17 Ω, μα εσεις ειστε τεταρτοδοσιτης!Τι γυρευετε σε αυτο το καταγωγι;
Θα είμαστε το πρώτο κλαμπ που θα έχει επίτιμο πρόεδρο έναν αλογομούρη με φάτσα γορίλα...
- Obi Wan Iakobi
Ομολογια πιστεως απο Original!

''Εγω στον διαολο ψυχη δεν θα πουλησω''
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση