Τα τσεκαραν ο Μπουμπουκος με τον Πλευρη και δεν εχει αλλαξει το χρωμα τους, ολα οκ.
Τι ζουμε ρε πστ μου!
.
Οι άδειες χρήσης φαρμάκων δεν δίνονται από τον Μπουμπούκο και τον Πλεύρη.Αρίστος έγραψε: 09 Δεκ 2021, 10:04
Τα τσεκαραν ο Μπουμπουκος με τον Πλευρη και δεν εχει αλλαξει το χρωμα τους, ολα οκ.
![]()
Τι ζουμε ρε πστ μου!
.
Η "άδεια υπό όρους" είναι άδεια.Αρίστος έγραψε: 09 Δεκ 2021, 10:15 Για ποιες αδειες μιλας; Ακομη αδεια υπο ορους εχουν τα εμβολια στην ΕΕ και στις περισσοτερες χωρες αδεια υπο ορους η αδεια εκτακτης αναγκης.
adon99 έγραψε: 08 Δεκ 2021, 17:12 Ληξανε τα εμβολια?
Κανενα προβλημα δινουμε παραταση στην ημερομηνια ληξης
[img]https://i.postimg.cc/pdrVZcWZ/Scre ... .jpg[/img]
![]()
![]()
Δηλαδή τι περίμενες σε έκτακτη ανάγκη; Να κάνουμε τεστς μην τυχόν και σου ασπρίσει καμία τρίχα για καμία 10ετία και να χάσουμε το μισό πληθυσμό από Covid;Αρίστος έγραψε: 09 Δεκ 2021, 10:18Αδεια του κωλου ειναι, την πηρανε οι φαρμακευτικες λογω εκτακτης αναγκης διαφορετικα δεν θα εβλεπαν αδεια ουτε στον υπνο τους.
Εσύ τυχερός είσαι που την κάνεις στις 18. Σαν και εσένα υπάρχουν κάποια εκατομμύρια που θα κάνουν τη τρίτη δόση σε κανένα μήνα και βάλε και μέχρι να την κάνουν πολλοί θα έχουν συμπληρώσει και το εξάμηνο. Εγώ έκανα την τρίτη δόση την Κυριακή 5,5 μήνες μετά τη β.Αλιόσα έγραψε: 09 Δεκ 2021, 11:38 Έκλεισα τρίτη δόση pfizer στο πεντάμηνο, στις 18 Δεκεμβριου. Οι δύο πρώτες ήταν Astrazeneca.
Μετά τις 24 Δεκεμβρίου δεν μου εμφάνιζε ραντεβού, και λέω ας τη κάνω τώρα, στους πέντε μήνες.Arisvilla έγραψε: 09 Δεκ 2021, 11:43 Εσύ τυχερός είσαι που την κάνεις στις 18. Σαν και εσένα υπάρχουν κάποια εκατομμύρια που θα κάνουν τη τρίτη δόση σε κανένα μήνα και βάλε και μέχρι να την κάνουν πολλοί θα έχουν συμπληρώσει και το εξάμηνο. Εγώ έκανα την τρίτη δόση την Κυριακή 5,5 μήνες μετά τη β.
Καλύτερα να την κάνεις στο πεντάμηνο. Εγώ αυτοί που ξέρω που κόλλησαν και νόσησαν βαριά αν και εμβολιασμένοι οι περισσότεροι για να μην πω όλοι είχαν 4-6 μήνες από τη β δόση.Αλιόσα έγραψε: 09 Δεκ 2021, 11:50Μετά τις 24 Δεκεμβρίου δεν μου εμφάνιζε ραντεβού, και λέω ας τη κάνω τώρα, στους πέντε μήνες.Arisvilla έγραψε: 09 Δεκ 2021, 11:43 Εσύ τυχερός είσαι που την κάνεις στις 18. Σαν και εσένα υπάρχουν κάποια εκατομμύρια που θα κάνουν τη τρίτη δόση σε κανένα μήνα και βάλε και μέχρι να την κάνουν πολλοί θα έχουν συμπληρώσει και το εξάμηνο. Εγώ έκανα την τρίτη δόση την Κυριακή 5,5 μήνες μετά τη β.
Το άτομο που θεωρεί ότι ο Παπαδόπουλος έχει κάνει εργαστηριακούς ελέγχους και βρήκε ότι τα Μιράντα του λήγουν σε 5 μήνες και μετά είναι ακατάλληλα για βρώση, θεωρεί την ίδια στιγμή ότι μια φαρμακευτική έχει βάλει ράντομ ημερομηνία λήξης για χημικά απολύτως ελέγξιμα συστατικά.