Eξιτήριο πήρε ο Βασίλης Λεβέντης έπειτα από 75 ημέρες νοσηλείας - Η ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού»
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διασωληνωμενος ο Βασιλης Λεβεντης με κορονοιο
Re: Διασωληνωμενος ο Βασιλης Λεβεντης με κορονοιο
https://www.real.gr/koinonia/arthro/eks ... ou-792285/
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Obi Wan Iakobi
Τα ειδωλα δεν πεθαινουν ποτεKauldron έγραψε: 09 Δεκ 2021, 12:35 https://www.real.gr/koinonia/arthro/eks ... ou-792285/
Eξιτήριο πήρε ο Βασίλης Λεβέντης έπειτα από 75 ημέρες νοσηλείας - Η ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού»
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- EKPLIKTIKOS
Μπράβο του, ζωή να χει ο άνθρωπος. Τώρα μπορώ να βλέπω επιτέλους τα βιντεακια με τις φάρσες του απο τα 90s χωρίς να νιώθω τύψειςKauldron έγραψε: 09 Δεκ 2021, 12:35 https://www.real.gr/koinonia/arthro/eks ... ou-792285/
Σιδερενιος προεδρε
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Tελικά υπάρχουν υπέρμαχοι του εμβολίου που δεν εμβολιάζονται (Λεβέντης) και αντίπαλοι του εμβολίου που εμβολιάζονται (Κούβελας).
Όλο αυτό σημαίνει ότι άλλο πιστεύουν και άλλο λένε.Αυτό που λέει ο καθένας είναι αυτό που πρέπει να λέει με βάση τη δημόσια εικόνα του και αυτό που κάνει αυτό που πραγματικά πιστεύει.
Ο Λεβέντης ήταν αναγκασμένος να μιλήσει υπέρ του εμβολίου επειδή δήλωνε Ένωση Κεντρώων και κατά της ακροδεξιάς.
Μέσα του όμως μάλλον πίστευε τις θεωρίες της αφού ο γιος του είπε ότι δεν έκανε εμβόλιο επειδή φοβόταν τις παρενέργειες.
Ο Κούβελας είναι η αντίθετη περίπτωση,πουλάει εμβολιοσκεπτικισμό αλλά καλού κακού εμβολιάσθηκε.
Ο Πολάκης φυσικά είναι sui generis περίπτωση.
Όλο αυτό σημαίνει ότι άλλο πιστεύουν και άλλο λένε.Αυτό που λέει ο καθένας είναι αυτό που πρέπει να λέει με βάση τη δημόσια εικόνα του και αυτό που κάνει αυτό που πραγματικά πιστεύει.
Ο Λεβέντης ήταν αναγκασμένος να μιλήσει υπέρ του εμβολίου επειδή δήλωνε Ένωση Κεντρώων και κατά της ακροδεξιάς.
Μέσα του όμως μάλλον πίστευε τις θεωρίες της αφού ο γιος του είπε ότι δεν έκανε εμβόλιο επειδή φοβόταν τις παρενέργειες.
Ο Κούβελας είναι η αντίθετη περίπτωση,πουλάει εμβολιοσκεπτικισμό αλλά καλού κακού εμβολιάσθηκε.
Είδες;πατησιωτης έγραψε: 10 Δεκ 2021, 09:03 Tελικά υπάρχουν υπέρμαχοι του εμβολίου που δεν εμβολιάζονται (Λεβέντης) και αντίπαλοι του εμβολίου που εμβολιάζονται (Κούβελας).![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
πατησιωτης έγραψε: 10 Δεκ 2021, 09:03 Tελικά υπάρχουν υπέρμαχοι του εμβολίου που δεν εμβολιάζονται (Λεβέντης) και αντίπαλοι του εμβολίου που εμβολιάζονται (Κούβελας).![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Και οι "κουβελες" λένε πως είναι υπέρ του εμβολίου, γιατί είναι και "επιστήμονες", και κάτι πρέπει να αναφέρουν όταν δεν απευθύνονται στα χαπατα τους, αλλά στην επιστημονική κοινότητα. Απλά το αναφέρουν σε κάτι συνεντευξεις που δε διαβάζει κανεις μια στο τόσο, ενώ συνεχώς κάνουν προπαγάνδα κατά της υποχρεωτικοτητας, κλπ, για να μην απογοητεύει τους ψεκες οπαδούς του. Βέβαια αφού δεν τον απασχολεί για το πόσο κακό κάνει όταν αναπαράγεται από τον κάθε καμένο ψέκα, είναι 100% ένοχος, και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αντικοινωνικός επικίνδυνος κρετίνος.vagabondo έγραψε: 10 Δεκ 2021, 09:12Είδες;πατησιωτης έγραψε: 10 Δεκ 2021, 09:03 Tελικά υπάρχουν υπέρμαχοι του εμβολίου που δεν εμβολιάζονται (Λεβέντης) και αντίπαλοι του εμβολίου που εμβολιάζονται (Κούβελας).![]()
![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εσύ τίνος χαπάτο είσαι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2021, 09:24Και οι "κουβελες" λένε πως είναι υπέρ του εμβολίου, γιατί είναι και "επιστήμονες", και κάτι πρέπει να αναφέρουν όταν δεν απευθύνονται στα χαπατα τους, αλλά στην επιστημονική κοινότητα. Απλά το αναφέρουν σε κάτι συνεντευξεις που δε διαβάζει κανεις μια στο τόσο, ενώ συνεχώς κάνουν προπαγάνδα κατά της υποχρεωτικοτητας, κλπ, για να μην απογοητεύει τους ψεκες οπαδούς του. Βέβαια αφού δεν τον απασχολεί για το πόσο κακό κάνει όταν αναπαράγεται από τον κάθε καμένο ψέκα, είναι 100% ένοχος, και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αντικοινωνικός επικίνδυνος κρετίνος.vagabondo έγραψε: 10 Δεκ 2021, 09:12Είδες;πατησιωτης έγραψε: 10 Δεκ 2021, 09:03 Tελικά υπάρχουν υπέρμαχοι του εμβολίου που δεν εμβολιάζονται (Λεβέντης) και αντίπαλοι του εμβολίου που εμβολιάζονται (Κούβελας).![]()
![]()
Occasio facit furem
-
Εμπεδοκλής
Πάντως, τραγική ειρωνεία, αυτός που ευχόταν καρκίνο στο Μητσοτάκη έβαλε βύσμα το Μητσοτάκη για να μην ψοφήσει σαν το σκυλί... 
- hellegennes
Ο Κούβελας είναι επιστήμονας. Εμβολιάστηκε γιατί δεν είναι αντίθετος με τον εμβολιασμό στις ευπαθείς ομάδες και ο ίδιος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Είναι συνεπής επιστήμονας.πατησιωτης έγραψε: 10 Δεκ 2021, 09:03 Tελικά υπάρχουν υπέρμαχοι του εμβολίου που δεν εμβολιάζονται (Λεβέντης) και αντίπαλοι του εμβολίου που εμβολιάζονται (Κούβελας).![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ε ναι, το συνεχώς μηρυκαζόμενο τσουβάλιασμα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τελικά αυτός ο κακός και θανατηφόρος προβιντ δεν κατάφερε ούτε έναν υπερήλικα με υποκείμενα να σκοτώσει.μουγκα οι εμβολιακηδες
Είναι "αναρχικός" που προσκυνάει και γλύφει Άδωνι/Βορίδη/πλευρη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 350 Απαντήσεις
- 10922 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp