!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Ο ΑΙΝΕΙΑΝ φοβάται την ανισότητα. Ο ΑΙΝΕΙΑΝ που θεωρεί τη γυναίκα που φοράει κοντή φούστα ότι δείχνει το μουνι της και είναι ισάξιο με το να την βγάλει ο άλλος εξω να την παίζει. Ο ΑΙΝΕΙΑΝ που ανοίγει νήματα ότι οι άνδρες οι δυναμικοί είναι αυτοί που ρίχνουν και καμιά σφαλιάρα.
Αυτός ο ΑΙΝΕΙΑΝ φοβάται την ανισότητα. Ουστ από εκει.
Αυτός ο ΑΙΝΕΙΑΝ φοβάται την ανισότητα. Ουστ από εκει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φυσικά.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:54Κάνεις παρέα με γυναίκες γενικα;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:51Δεν ξέρω ούτε μία που να φοβάται την πατριαρχία, αν λειτουργεί με ισότιμους όρους στο επαγγελματικό και κοινωνικό της περιβάλλον.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:40 Και να μην υπήρχε στην σημερινή κοινωνία ", πατριαρχικη κοινωνία" οι ακραίες φεμινίστριες θα προσπαθούσαν να την εφευρουν ..
Αφού χωρίς αυτήν σαν φόβητρο δεν θα μπορούσαν να στηρίξουν τις διεκδικήσεις τους για ευνοϊκή μεταχείριση έναντι του αντρικού φύλου
Δεν ξέρω ούτε μία, που να θέλει να αποποιηθεί ένα σημαντικό στοιχείο της πατριαρχίας, δηλαδή την προστατευτικότητα των ανδρών απέναντι στις γυναίκες.
Όποια γουστάρει να μπει στο στίβο διεκδίκησης ίσων δικαιωμάτων χωρίς να χρησιμοποιήσει τα κλασσικά γυναικεία όπλα, μπορεί να το κάνει.
Κάποιες τις πάω πολύ και κάποιες τις βαριέμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και γενικά αυτές που κάνεις παρέα σου λένε ότι θέλουν την προστασία των ανδρών;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτά δεν λέγονται, εκδηλώνονται από τη γενική συμπεριφορά τους, επαγγελματικά, σεξιστικά, οικογενειακά κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατάλαβα, είναι από εκείνες που θέλουν τον άντρα προστάτη, χορηγό, κολώνα του σπιτιού κτλ. Πατριαρχια.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:14Αυτά δεν λέγονται, εκδηλώνονται από τη γενική συμπεριφορά τους, επαγγελματικά, σεξιστικά, οικογενειακά κλπ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εντάξει, αν και διαφωνώ παραδέχομαι ότι έχεις τίμια άποψηNaida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:28
Σχετικά με τις γυναίκες, ναι μπορεί να κάνουν έγκλημα και να σκοτώσουν τον σύντροφο τους( το έχουμε δει,) και φυσικά είναι ανδροκτονία αν τα χαρακτηριστικά είναι ανδροκτονίας. Δεν αρνούμαι τον όρο. Μάλιστα σε ένα άλλο νήμα που άνοιξε κάποιος και αναφερόταν στη σφαγή μόνο ανδρών και ρώτησε αν αυτό είναι ανδροκτονία, απάντησα ότι φυσικά και είναι.
σε αντίθεση με κάποιους άλλους που τηρούν δύο μέτρα και δύο σταθμά αρνούμενοι τον όρο "ανδροκτονία" ενώ ταυτόχρονα προπαγανδίζουν διαρκώς τον όρο της γυναικοκτονίας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Στις αρχές του περασμένου αιώνα η γη γύριζε γύρω από τον ήλιο. Στις αρχές του χρυσού αιώνα του Περικλή η γη γύριζε επίσης το ίδιο. Αυτό συμβαίνει και σήμερα και θα λέω σήμερα ό,τι ίσχυε πάντα. Απλά πράγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:58Μα δεν συγκρίνω καν τις σουφραζέτες με τις σημερινές τσιρλίντερ των ακτιβιστικών δρώμενων. Όλες οι σύγχρονες τούτες και τούτα, φερέφωνα του πολιτικαλικορεκτισμού είναι, που χρησιμοποιεί αυτά κι εκείνα ως ανθρωπιστικά άλλοθι.Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:45Ψιτ κυρά Μανταλένα! Οι φεμινίστριες και οι αριστερά άλλων εποχών είχε πάντα ιδεολογική καθαρότητα-διαύγεια. Οι μαλακίες της εποχής μας είναι κάργα δεξιές. Δεν ξεπήδησαν από τα σοβιέτ του Λένιν. Ούτε από την κομμούνα, ούτε από τη διεθνή ούτε από τίποτα αριστερό ή επαναστατικό.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:37
Ακριβώς. Οι σημερινές φεμινίστριες δεν διεκδικούν την ισότητα, την επέκταση της ανισότητας -διατηρώντας τα θετικά προνόμια του αδύναμου φύλου- θέλουν να κατακτήσουν.
Ξεκίνησε από φορείς του καπιταλισμού. Μια χαρά επίσημους, συστημικούς. Ευρωπαϊκές ενώσεις, οηέδες και τέτοια.
Κάνε καμιά βόλτα.
Οπότε, το αν αντιδρούν ως κάργα δεξιοί οι σημερινοί αριστεροί, αριστερές και αριστερά είναι πρόβλημα της σύγχρονης αριστεράς, ακροαριστεράς και των κεντροαριστεροδεξιών εκδοχών της, καλό μου.
Το εσύ έχεις κολλήσει στις αρχές του περασμένου αιώνα, είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα. Συντονίσου.
Το τι επιδιώκει ο κάθε δημόσιος ομιλητής που στηρίζει την αριστερά ή τον αριστερό λόγο, δεν το ξέρω και δεν χρειάζεται να το ξέρω. Από το λόγο του θα καταλάβω μέχρι που φτάνει η εναντίωσή του στο σύστημα. Δυστυχώς το σύστημα είναι πιο δυνατό και το ξέραμε πάντα. Από τότε με τις ταυτότητες θυμάμαι να έχει αρχίσει η φάση. Ήμουν με τους χριστιανούς ενάντι στο 666. Γιατί ανησύχησα πολύ όταν έβλεπα να τους χτυπάει το σύστημα ως παροπλισμένους και μη χρήσιμους και να τείνει το χέρι στη μεριά μου. Κάποιοι σύντροφοι γούσταραν και ίσως να το θεώρησαν και νίκη. Φυσικό είναι.
Αλλά κάποιοι άλλοι είμαστε ακόμη εδώ και δρούμε ή [πολεμάμε με τον ίδιο τρόπο.
Αρχίδια ήταν από την εποχή των ταυτοτήτων. Ξαναείδα έργα των Μόντυ πάιθονς του '80 και '82. Τα άτομα ήταν πολύ μπροστά ρε.
Στο νόημα τη ζωής εκεί με τη γέννηση του μωρού, η μάνα ρωτάει "Αγόρι; Κορίτσι;" και της λέει "Δεν νομίζεις ότι είναι πολύ νωρίς για να μπαίνει σε τέτοιους ρόλους;".
Σε άλλο έργο, τη ζωή του Μπράιαν, κάθονται οι επαναστάτες στο γήπεδο. Είναι οργάνωση που έχει διασπαστεί κι έτσι. Κάποιος λέει ότι θα ήθελε να γίνει γυναίκα και να τον Λένε Λορέτα. Ότι θέλει κιόλας να κάνει παιδιά. Του λέει ο άλλος "δεν μπορείς, δεν έχεις μήτρα, που θα μεγαλώσει; Σε κουτί;". Κλαίει ο άλλος, του λέει ότι τον καταπίεσε και πετάγεται η κοπέλα και λέει "ΟΚ δεν μπορεί να κάνει παιδιά, αλλά μπορούμε να παλέψουμε για το δικαίωμά του να κάνει παιδιά ή το δικαίωμά του να θέλει να κάνει παιδιά"
Πρέπει να παίζει από παλιά η μαλακία. Στην πραγματικότητα είναι ένα είδος εγωκετρισμού που προβάλει στο καλό μέλλον της κοινωνίας δικές του ικανοποιήσεις απωθημένων.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
I don't think so. Περίπου ένα 15% των Ελλήνων πιστεύουν σε ζώδια. Αυτό είναι λίγο μεγαλύτερο από το ποσοστό των ατόμων που πιστεύουν σε οποιαδήποτε ράντομ μπούρδα*, αλλά όχι σημαντικά μεγαλύτερο.gassim έγραψε: 19 Αύγ 2021, 21:59 Αν αντί για τις γυναικοκτονίες μιλούσαμε για την αστρολογία θα έβρισκες ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση απο την κοινότητα.
Βασικά στους άντρες είναι λιγότερο από 10% και στις γυναίκες σχεδόν 20%, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι.
Μάλλον γιατί οι γυναίκες πιστεύουν ευκολότερα σε πράγματα που τις κάνει να αισθάνονται καλύτερα. Καλή ώρα η Νάιδα με τις πατριαρχικές της θεωρίες.
Πηγή:
https://www.dianeosis.org/wp-content/up ... _final.pdf
* θα βρεις περίπου ένα 5% ατόμων να πιστεύουν ακόμη και στο πιο απίθανο πράγμα, όπως ότι το φεγγάρι είναι ολόγραμμα ή η Γη είναι επίπεδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 19 Αύγ 2021, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γάτες στον αέρα πιάνεις.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:16Κατάλαβα, είναι από εκείνες που θέλουν τον άντρα προστάτη, χορηγό, κολώνα του σπιτιού κτλ. Πατριαρχια.
Το ίδιο κάνουν κι αυτές που βαριέμαι.
Καληνύχτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγω ισότητα θέλω πραγματική ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ.Οχι προνόμια έναντι των ανδρών. Άπειρες φορές έχω πει ότι και το ανδρικό φύλο αδικείται από αυτήν την νοοτροπία έστω και σε μικρότερο βαθμό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:18εντάξει, αν και διαφωνώ παραδέχομαι ότι έχεις τίμια άποψηNaida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:28
Σχετικά με τις γυναίκες, ναι μπορεί να κάνουν έγκλημα και να σκοτώσουν τον σύντροφο τους( το έχουμε δει,) και φυσικά είναι ανδροκτονία αν τα χαρακτηριστικά είναι ανδροκτονίας. Δεν αρνούμαι τον όρο. Μάλιστα σε ένα άλλο νήμα που άνοιξε κάποιος και αναφερόταν στη σφαγή μόνο ανδρών και ρώτησε αν αυτό είναι ανδροκτονία, απάντησα ότι φυσικά και είναι.
σε αντίθεση με κάποιους άλλους που τηρούν δύο μέτρα και δύο σταθμά αρνούμενοι τον όρο "ανδροκτονία" ενώ ταυτόχρονα προπαγανδίζουν διαρκώς τον όρο της γυναικοκτονίας
Ναι θα πω για αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία μας και είναι αποτέλεσμα αυτής της νοοτροπίας και βάλλεται το γυναικείο φύλο αλλά παράλληλα στηρίζω συνεπιμελεια, στράτευση των γυναικών με πλήρη εκπαίδευση, στηρίζω να γίνονται καταγγελίες για τους άνδρες θύματα ενδοοικογενειακης βιας, για ανδρικούς βιασμούς να μπορούν να μιλάνε χωρίς να ντρέπονται, ο σεξισμός στην εργασία που αφορά επίσης το ανδρικό φύλο γιατι θα προτιμήσουν να παρουν την 20χρονη που θα τραβήξει πελάτες (τα λιγουρια) και όχι τον 40χρόνο που έχει παιδιά πίσω του. Στηρίζω μια πιο δίκαια κοινωνία για ολους και όσο το δυνατόν πιο ελεύθερη και πιο σταθερή πάνω σε πραγματικές ανθρώπινες αξίες.
Όλα τα άλλα ότι είμαι ακραία κτλ ειναι αποκύημα αυτών που δεν θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, μη χάσουν την βολή τους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καληνύχτα!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:21Γάτες στον αέρα πιάνεις.
Το ίδιο κάνουν κι αυτές που βαριέμαι.
Καληνύχτα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχω διηγηθεί πως έριξα ποτέ χάπι σε γυναίκα;;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:58Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:53Δεν ξέρω άλλον εδώ μέσα να φαντασιωνεται βιασμούς παιδιών χρηστών.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:49
Εγώ πάντως δεν πότισα κανέναν να μεθύσει για να τον πηδήξω.
Just saying μιας και μιλάς περί σκουληκιών.
Όχι σκουλίκι, σαρανταποδαρούσα
Φυσικα , τίποτα δεν είναι τυχαιο
Κατά τ άλλα, σε τσούζει η νιότη σου και αυτά που έκανες. Ή μάλλον που διηγήθηκες. Αν λάβουμε και σοβαρά κάτι περί χαπιών σε ποτά που είχαν αναφερθεί, για μέσα είσαι.
Έχεις 24 ώρες να ανακαλεσεις και να ζητήσεις συγγνωμη
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Τελικά το αντίθετο της .. Πατριαρχίας ποιο είναι;
Ή .. Μητριαρχία;
Ή .. Μητριαρχία;
Το έγραψε άλλος ότι το έγραψες και το ποστ σου είχε σβηστεί. Ή τροποποιηθεί. Για αυτό έγραψα ότι είχαν αναφερθεί. Αν θέλεις μπορώ να ψάξω να βρω το ποστ που αναφέρεται ότι έγραψες σε άλλο ποστ περί χαπιών σε ποτό. Θέλεις να το ψάξω;Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 23:41Έχω διηγηθεί πως έριξα ποτέ χάπι σε γυναίκα;;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:58Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:53
Δεν ξέρω άλλον εδώ μέσα να φαντασιωνεται βιασμούς παιδιών χρηστών.
Όχι σκουλίκι, σαρανταποδαρούσα
Φυσικα , τίποτα δεν είναι τυχαιο
Κατά τ άλλα, σε τσούζει η νιότη σου και αυτά που έκανες. Ή μάλλον που διηγήθηκες. Αν λάβουμε και σοβαρά κάτι περί χαπιών σε ποτά που είχαν αναφερθεί, για μέσα είσαι.
Έχεις 24 ώρες να ανακαλεσεις και να ζητήσεις συγγνωμη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-