!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Jason Αντιγόνη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
[42]

Re: Jason Αντιγόνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] »

hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2018, 01:12
[42] έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:54 αυτή η ανασφάλεια πάλι, να πρέπει να ξέρεις ποιος είναι ένας χρήστης πως προκύπτει; γι' αυτό έχουμε καταντήσει ίδρυμα εδώ και τόσα χρόνια και δεν μπαίνει νέο αίμα.
Εσύ δηλαδή το βρίσκεις απλή σύμπτωση ότι ο black paint όχι μόνο κατάφερε να βρει ένα σάιτ που δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα του google και που βρίσκω δύσκολο να τον κάλεσε κάποιος, αλλά ενστικτωδώς βρήκε και το νήμα στο οποίο χρειαζόταν να μπει για να προσφέρει άλλοθι;

Είσαι αφελής;
[42] έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:50 όχι, η ψυχιατρική προσπαθεί να λύσει καταστάσεις που ο ασθενής δεν θέλει να είναι αυτό που είναι. δεν θέλει να έχει κατάθλιψη, δεν θέλει να είναι παρανοϊκός, δεν θέλει να ακούει φωνές κ.ο.κ.
Όχι, κάνεις λάθος. Σε πολλές κλινικές περιπτώσεις ο παθών θέλει να είναι αυτό που είναι. Να μια ακραία. Γνωρίζω πολλές λιγότερο ακραίες περιπτώσεις, γιατί μένω δίπλα στο ΨΝΘ. Η υποχονδρίαση είναι μια ευρέως γνωστή διαταραχή που ο ασθενής δεν θέλει να απολέσει. Υπάρχει ολόκληρη κατηγορία στον DSM που ονομάζεται HPD (Histrionic Personality Disorder).

Γενικά δεν είμαι απόλυτος αλλά μέχρι στιγμής η επιστήμη δεν έχει αποδείξει τίποτα σχετικά με την τρανσεξουαλικότητα. Είμαι δε υπέρ της προστασίας τους, σε αντίθεση με άτομα όπως η Kalorifer και η Black paint (αν δεν είναι το ίδιο άτομο, είναι φιλενάδες) που θεωρούν ότι με το να πούμε «κάντε ό,τι θέλετε, θα σας πούμε ναι» λύνεται το πρόβλημά τους.
βγαίνει μια χαρά στο google. ψάξε: "phorum.gr"
τα υπόλοιπα είναι δικά σου θέματα. δεν με ενδιαφέρει ο blackpaint. εγώ την κουβέντα παρακολούθησα.

για τα άλλα που παρέθεσες έχω μπερδευτεί:
hellegennes έγραψε:Όχι, κάνεις λάθος. Σε πολλές κλινικές περιπτώσεις ο παθών θέλει να είναι αυτό που είναι.
hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:30
[42] έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:27 δηλαδή το ότι θέλουν να είναι το αντίθετο φύλο ή να έχουν βυζιά ή οτιδήποτε πώς εξηγείται; δεν το θέλουν πραγματικά, προσποιούνται.
Εξηγείται όπως εξηγείται το να θέλει κανείς να είναι οτιδήποτε άλλο απ' αυτό που είναι ή να νομίζει ότι είναι άλλο απ' αυτό που είναι. Γι' αυτό δημιουργήθηκε η επιστήμη της ψυχιατρικής.
:ne5:
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

ο Μπλακι ειναι αγορακι κι ειναι ο Ανον
ελεος!
(και καλως ήρθες Μπλάκι)
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

γεια σου κουλουρ'
πες τους κιολας πως εσυ μ στειλες πμ στο αλλο το φορουμ
kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Απρ 2018, 01:46 ο Μπλακι ειναι αγορακι κι ειναι ο Ανον
ελεος!
(και καλως ήρθες Μπλάκι)
Διαφωνώ. Προφανώς και οφείλουμε να είμαστε ότι πιστεύει ο hellegennes με την απίστευτη διορατικότητά του.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 01:40 Νομίζω πως από ένα σημείο και μετά δεν μιλάμε πια για συμπλέγματα, μιλάμε για μανία καταδίωξης. Μέχρι πριν μερικές σελίδες (εδώ και μέρες) με κατηγορούσε ότι είμαι άλλο μέλος. Όταν εμφανίστηκε το άλλο μέλος, του φάνηκε ύποπτο και μετά από μερικές μανούβρες και έμμεσες μομφές ("ύποπτο που εμφανίστηκες" -ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!!1111!-) κατέληξε πως είμαι γυναίκα και πως γνωριζόμαστε κιόλας με το άλλο μέλος. Ούτε ο Κλουζώ τόση ρέντα σε ένα βράδυ.
ενταξει τωρα μιλαμε για ατομο που θεωρει το τζουρασσικ παρκ υψιστο εργο τεχνης
kalorifer

blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 01:50
kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 01:40 Νομίζω πως από ένα σημείο και μετά δεν μιλάμε πια για συμπλέγματα, μιλάμε για μανία καταδίωξης. Μέχρι πριν μερικές σελίδες (εδώ και μέρες) με κατηγορούσε ότι είμαι άλλο μέλος. Όταν εμφανίστηκε το άλλο μέλος, του φάνηκε ύποπτο και μετά από μερικές μανούβρες και έμμεσες μομφές ("ύποπτο που εμφανίστηκες" -ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!!1111!-) κατέληξε πως είμαι γυναίκα και πως γνωριζόμαστε κιόλας με το άλλο μέλος. Ούτε ο Κλουζώ τόση ρέντα σε ένα βράδυ.
ενταξει τωρα μιλαμε για ατομο που θεωρει το τζουρασσικ παρκ υψιστο εργο τεχνης
Τύφλα να 'χει ο Ταρκόφσκι ε;

Καλά και μόνο από τη σέλφι καταλαβαίνει πολλά κανείς. Δεν είναι του στυλ μου να γίνομαι προσβλητικός, αλλά κούρασε.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

ο λογος που μπηκα μολις τωρα ενω εχω πληροφορηθει γι αυτο το μερος πριν τις γιορτες, ειναι γιατι ειδα πως αντιομετωπιζατε τον καλοριφερ, κι επειδη εχω εμπειρια επ αυτου, ειπα να κανω την εμφανιση μου και να ξεκαθαρισω καποια πραγματα.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

ναι το εχω πει ότι σου εστειλα πιμι.(και πολυ καλά έκανα)σε κάποιο άλλο νημα κι ότι αντιμετώπιζες προβλήματα κατα την εγγραφή για αυτο δεν ειχες γραφτει..κι οτι θα το κοιτουσες αργοτερα!
είχαν ρωτήσει μερικά αλλα μελη για σενα και για αλλα παιδια σχετικα με το που βρισκεστε!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Απρ 2018, 01:46 ο Μπλακι ειναι αγορακι κι ειναι ο Ανον
ελεος!
(και καλως ήρθες Μπλάκι)
αφού μοιάζουν, ίδια φάση με τις βαφές.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 01:52
Υπερτιμημενος. /s :003:

ναι το εχω πει ότι σου εστειλα πιμι.(και πολυ καλά έκανα)σε κάποιο άλλο νημα κι ότι αντιμετώπιζες προβλήματα κατα την εγγραφή για αυτο δεν ειχες γραφτει..κι οτι θα το κοιτουσες αργοτερα!
είχαν ρωτήσει μερικά αλλα μελη για σενα και για αλλα παιδια σχετικα με το που βρισκεστε!
νομιζα πως καποιος εχει ανακτησει το παλιο πχορουμ και ειχε σωσει και τα usernames και δοκιμασα να μπω αλλα δεν με αναγνωρισε
μετα απλα βαριομουνα
Άβαταρ μέλους
blackpaint

τεσπα σορρυ που σας το χαλασα
kalorifer

blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 01:57
kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 01:52
Υπερτιμημενος. /s :003:

νομιζα πως καποιος εχει ανακτησει το παλιο πχορουμ και ειχε σωσει και τα usernames και δοκιμασα να μπω αλλα δεν με αναγνωρισε
μετα απλα βαριομουνα

Συμφωνώ. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Εμένα αγαπημένοι μου είναι κυρίως ο Βισκόντι και ο Φελίνι.
kalorifer

blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 01:57 τεσπα σορρυ που σας το χαλασα

Στον hellegenes το χάλασες μόνο :D Θέλω να δω ποιο θα είναι το επόμενο σενάριο. Προς το παρόν εσύ κι εγώ είμαστε "φιλενάδες"
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

sys3x έγραψε: 09 Απρ 2018, 01:55
ελεος!
(και καλως ήρθες Μπλάκι)
αφού μοιάζουν, ίδια φάση με τις βαφές.
(:
άι ρε!
κοροιδευεις!
το εχω πει..
μ'άρεσε ελεινα το αβαταρ που ειχε!
ειναι απο αυτα που ειχατε μερικοι και σε εκαναν να κολλας αφενός κι αφετέρου σε επηρέαζε τοσο πολύ που ταυτιζες το αβαταρ με τον ανθρωπο!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

kalorifer έγραψε: 07 Απρ 2018, 11:12 Μάλλον κάτι δεν κατανόησες από όσα έγραψα. Υπάρχουν πολλές προεκτάσεις του φύλου, άλλο το βιολογικό (SEX) και άλλο το κοινωνικό (gender). Και ναι, φωστήρα, ακόμα και στις περιπτώσεις τρανς ή agender ατόμων τα γονίδια καθορίζουν τη συμπεριφορά τους, τι δεν κατάλαβες; Όλα προκύπτουν από χρωμοσωματικές διαφορές ή/και ορμονικές ανισορροπίες. Εκτός αυτού, είναι, όπως ανέφερα, θέμα εγκεφάλου, υπάρχουν έρευνες με brain scans που το αποδεικνύουν αυτό.
Βιολογικό vs κοινωνικό! Παραδείγματα!
Τώρα αν αυτό σου φαίνεται φυσιολογικό, δεν έχει νόημα να συζητάμε.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”