Ο Μαδουραίος. Εγώ τον ''βάπτισα'' έτσι και υιοθετήθηκε το προσωνύμιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το φόρουμ έχει καταντήσει βάλτος
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Το φόρουμ έχει καταντήσει βάλτος
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Μαδουραίος
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο
Παλιακό το αφήγημα. Έλα, πες μου. Ήταν καλό όντως.Μαδουραίος έγραψε: 08 Οκτ 2022, 13:41Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο
- Μαδουραίος
Έκλασε κάποια;Πασιφάη έγραψε: 08 Οκτ 2022, 13:42Παλιακό το αφήγημα. Έλα, πες μου. Ήταν καλό όντως.Μαδουραίος έγραψε: 08 Οκτ 2022, 13:41Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδοΠασιφάη έγραψε: 08 Οκτ 2022, 13:35
Ο Μαδουραίος. Εγώ τον ''βάπτισα'' έτσι και υιοθετήθηκε το προσωνύμιο.![]()
![]()
Μπα. Το μεθάνιο απ'την πάρτη σου μυρίζει.Μαδουραίος έγραψε: 08 Οκτ 2022, 13:48Έκλασε κάποια;Πασιφάη έγραψε: 08 Οκτ 2022, 13:42Παλιακό το αφήγημα. Έλα, πες μου. Ήταν καλό όντως.Μαδουραίος έγραψε: 08 Οκτ 2022, 13:41
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο![]()
![]()
![]()
"καλό είναι να ακούγονται όλες οι φωνές" λέγαν κάποιοι
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
βαλτίωση
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Οχι βεβαια. Δεν συμφωνω. Δεν ειναι ολοι ιδιοι και ομοιοι. Η πολυ δημοκρατια βλαπει και μετα γινεται οχλοκρατια.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- taxalata xalasa
ειπε ο μασκαρας... μασκαρα, γραικό μασκαρά...
να το κανουμε κωλοκρατια... οι γκοβερναδωροι ξερουν καλά απ τουτο το σπορ...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Η νόσος της δημοκρατίας
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Δηλαδή, πότε δουλεύει καλά η δημοκρατία και πότε γίνεται οχλοκρατία ακριβώς;
Πχ. αν ψηφίζουν ΝΔ δεν είναι όχλος αλλά δημοκράτες κι αν ψηφίσουν Σύριζα γίνονται όχλος;
Εμφανεστατα. Οι Δεξιοι σκεφτονται και αποφασιζουν με το λογικη, οι Αριστεροι με το συναίσθημα. Δεν ειναι πια προφανες?stavmanr έγραψε: 13 Οκτ 2022, 11:55Δηλαδή, πότε δουλεύει καλά η δημοκρατία και πότε γίνεται οχλοκρατία ακριβώς;
Πχ. αν ψηφίζουν ΝΔ δεν είναι όχλος αλλά δημοκράτες κι αν ψηφίσουν Σύριζα γίνονται όχλος;
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Από αυτή την πρόταση, καθόλου.Unique έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:03Εμφανεστατα. Οι Δεξιοι σκεφτονται και αποφασιζουν με το λογικη, οι Αριστεροι με το συναίσθημα. Δεν ειναι πια προφανες?
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2022, 13:23Θα το θέσω πιο περιληπτικά. Στον οποιοδήποτε διάλογο, αυτός που καθορίζει το πλαίσιο της συζήτηση είναι αυτός με το μικρότερο αϊκιού. Είτε είναι "τρολ" είτε "κανονικός".AlienWay έγραψε: 08 Οκτ 2022, 13:11 Η βασική αρχή είναι αυτή, και έχει εξηγηθεί από την οικονομική επιστήμη
Το εξηγώ περιληπτικά για όσους βαριούνται να δούνε:
Σε έναν οποιοδήποτε ιστότοπο, υπάρχουν δύο κατηγορίες χρηστών: Από τη μια, αυτοί που τρολάρουν, που προκαλούν ή που δεν πιστεύουν αυτά που λένε. Από την άλλη, έχουμε τους κανονικούς.
Σε έναν οποιοδήποτε διάλογο, έχουμε τις εξής πιθανότητες:
1ον: Ο ένας να είναι τρολ και ο άλλος κανονικός. Σε αυτή την περίπτωση, ο κανονικός ξενερώνει από τη συζήτηση. Αν διαρκώς συναναστρέφεται με τρολ, στο τέλος αποχωρεί.
2ον. Ο ένας να είναι τρολ και ο άλλος να είναι κι αυτός τρολ. Σε αυτή την περίπτωση, είναι και οι δύο ευχαριστημένοι, και παραμένουν.
3ον. Να είναι και οι δύο κανονικοί.
Αν τα εξετάσουμε με βάση τα ποσοστά πιθανοτήτων, ο "κανονικός" έχει μια δυναμική μόλις 25% και αυτό συμβαίνει γιατί προυπόθεση για να μην αποχωρήσει, είναι να συναναστρέφεται μόνο με άλλους κανονικούς.
Αντίθετα το τρολ, έχει δυναμική 75% διότι είναι ευχαριστημένο είτε με το να μιλάει με "κανονικούς", είτε με αυτούς που είναι επίσης τρολ.
Ετσι μακροπρόθεσμα όλοι οι ιστότοποι επικοινωνίας, οδηγούνται σε μια κατάσταση τρολ.
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-