Kαι στη Μανωλαδα κάνουν με Πακιστανους.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Οκτ 2022, 19:28Θα μπορώ όμως να κάνω σαφάρι 5 φορές το χρόνο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποια χώρα θα αγοράζατε σπιτι?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Σε ποια χώρα θα αγοράζατε σπιτι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Στην Ελλαδα στην Σαντορινη η την Ναξο,,,
- Καραμελίτσα
Υπερβολές του κίτρινου τύπου.George_V έγραψε: 22 Οκτ 2022, 19:28Kαι στη Μανωλαδα κάνουν με Πακιστανους.
Z
Εγω εχω σπιτι εκει και ειναι μια χαρα, ιδεωδης περιοχη θα ελεγα για Ευρωπη. Αν εξαιρεσεις κατι τριτοκοσμικους και λοιπους λαθρο, που εχουν ερθει αλλα αυτο ειναι παντου Ευρωπη, και αλλου πολυ χειροτερα.kameron έγραψε: 05 Απρ 2021, 23:05Έλεοc, δεν ζούμε στα 70's.
Δεν βλέπεται πλέον αυτό το πράγμα. Και το λέω εγώ που έχω ζήσει 3 χρόνια στην περιοχή και ακόμα την επισκέπτομαι σχετικά συχνά.
Προτίμησες κοτνταζύρ από Κριμαία;Passager έγραψε: 22 Οκτ 2022, 19:38Εγω εχω σπιτι εκει και ειναι μια χαρα, ιδεωδης περιοχη θα ελεγα για Ευρωπη. Αν εξαιρεσεις κατι τριτοκοσμικους και λοιπους λαθρο, που εχουν ερθει αλλα αυτο ειναι παντου Ευρωπη, και αλλου πολυ χειροτερα.kameron έγραψε: 05 Απρ 2021, 23:05Έλεοc, δεν ζούμε στα 70's.
Δεν βλέπεται πλέον αυτό το πράγμα. Και το λέω εγώ που έχω ζήσει 3 χρόνια στην περιοχή και ακόμα την επισκέπτομαι σχετικά συχνά.
Ένας ακόμη πουτινίζων μόνο στα λόγια
sharp έγραψε: 22 Οκτ 2022, 19:46
Προτίμησες κοτνταζύρ από Κριμαία;![]()
Ένας ακόμη πουτινίζων μόνο στα λόγια
Θα αγορασω και Μοσχα συντομα για καβατζα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-