Τους οποίους έλεγχαν εξονυχιστικά και τους χρησιμοποιούσαν σαν εργατικό δυναμικό, δεν τους επιδοτούσαν για να τους μπολιάσουν. Εξάλλου δέχθηκαν καθαρά φυλετικό ρατσισμό από την λευκή αγγλοσαξωνική πλειονότητα. Κατόρθωσαν να επιβιώσουν και σήμερα έχουν από τις καλύτερες κοινότητες σε όλα τα κράτη. Η εμπειρία άλλων χωρών δεν δείχνει να γίνεται το ίδιο με τους μουσουλμάνους. Επίσης οι ελληνικής καταγωγής ήταν λίγοι, αυτοί προέρχονται από χώρες πολλών εκατομμυρίων, συμμάχους εχθρικών κρατών, με τεράστια κράτη, που κατέχουν όπλα και πυρηνικά σε μια, δύο περιπτώσεις. Δεν συγκρίνονται οι φτωχοί Έλληνες μετανάστες του τότε, σε μια περίοδο γενικής μετανάστευσης προς Η.Π.Α., Αυστραλία, με την μετανάστευση προς μικρά εθνικά κράτη, μουσουλμανικών πληθυσμών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
STOP στους θανάτους των προσφύγων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης!
Re: STOP στους θανάτους των προσφύγων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης!
Από το ένα θέμα πηδάς στο επόμενο. Δεν γίνεται έτσι όμως συζήτηση.
Ως τώρα υποστήριζες ότι δεν έμπαιναν "παράνομα". Είναι λάθος. Η μισή ...Ελλάδα είχε εισέλθει παράνομα στις υπόλοιπες χώρες.
Αν θέλεις μπορούμε να περάσουμε και στο επόμενο θέμα που βάζεις, περί επιδομάτων και εργασίας.
Stavmanr δεν γίνεται να συζητήσω για το μεταναστευτικό όταν η ίδια θέλω να μεταναστεύσω για να βρω καλύτερο περιβάλλον, όταν αντιμετωπίζω απειλές καθημερινά, όταν πιθανόν με έχουν κάνει πειραματόζωο. Πολλοί άνθρωποι, γυναίκες, παιδιά, έχουν ζήσει βιαιότητα στις χώρες από όπου έρχονται. Αλλά δεν γίνεται να φροντίζουμε αυτούς και να φροντίζουμε και τους θύτες.stavmanr έγραψε: 01 Απρ 2021, 11:56 Από το ένα θέμα πηδάς στο επόμενο. Δεν γίνεται έτσι όμως συζήτηση.
Ως τώρα υποστήριζες ότι δεν έμπαιναν "παράνομα". Είναι λάθος. Η μισή ...Ελλάδα είχε εισέλθει παράνομα στις υπόλοιπες χώρες.
Αν θέλεις μπορούμε να περάσουμε και στο επόμενο θέμα που βάζεις, περί επιδομάτων και εργασίας.
Επίσης οι γηγενείς έχουν προτεραιότητα. Παρόλα αυτά γίνονται έως και εγκλήματα θράσους εναντίον Ελλήνων πολιτών. Στο έγκλημα θράσους και έγκλημα πολέμου σταματάω. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν θέλουμε τα ίδια και στην χώρα μας και στην ΕΕ.
Κάπου έχασα τον ειρμό της συζήτησης...Antares έγραψε: 01 Απρ 2021, 12:00Stavmanr δεν γίνεται να συζητήσω για το μεταναστευτικό όταν η ίδια θέλω να μεταναστεύσω για να βρω καλύτερο περιβάλλον, όταν αντιμετωπίζω απειλές καθημερινά, όταν πιθανόν με έχουν κάνει πειραματόζωο. Πολλοί άνθρωποι, γυναίκες, παιδιά, έχουν ζήσει βιαιότητα στις χώρες από όπου έρχονται. Αλλά δεν γίνεται να φροντίζουμε αυτούς και να φροντίζουμε και τους θύτες.stavmanr έγραψε: 01 Απρ 2021, 11:56 Από το ένα θέμα πηδάς στο επόμενο. Δεν γίνεται έτσι όμως συζήτηση.
Επίσης οι γηγενείς έχουν προτεραιότητα. Παρόλα αυτά γίνονται έως και εγκλήματα θράσους εναντίον Ελλήνων πολιτών. Στο έγκλημα θράσους και έγκλημα πολέμου σταματάω. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν θέλουμε τα ίδια και στην χώρα μας και στην ΕΕ.
Κάθε φορά που πιάνω ένα επιχείρημα πηδάς σε άλλο.
Εφόσον η είσοδος γίνεται ανεξέλεγκτα δεν μπορώ να έχω ειρμό στην σκέψη μου. Δεν ξέρω από που να αρχίσω, την στιγμή μάλιστα που και η ίδια υφίσταμαι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου μέσα σε χώρα της ΕΕ αλλά και κάθε φωνή εναντίον της παράνομης μετανάστευσης και του εποικισμού τίθεται σε σιγή μέσα σε χώρα της ΕΕ ή στην χώρα μας τέλος πάντων.stavmanr έγραψε: 01 Απρ 2021, 12:56 Κάπου έχασα τον ειρμό της συζήτησης...
Κάθε φορά που πιάνω ένα επιχείρημα πηδάς σε άλλο.![]()
Όταν πας Λύκειο και πεις καμιά πιο αναβαθμισμένη μαλακία θα σου απαντήσω. Να απαντήσω σαχλαμαρίτσα τύπου πρώτης γυμνασίου δεν καταδέχομαι.Thor έγραψε: 29 Μαρ 2021, 16:22Ρε κοροιδο,οι αλλοι συντροφοι πληρωνονται,χαμπαρι δεν πηρες;sympathy έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:48Ποιο μηδέν εξήντα ρε σαχλαμάρα αφού δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μια μαλακία δική σας είναι που την παπαγαλίζετε.nyxtovios έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:46
Δεν θεωρούμαστε ούτε είμαστε Δυτικοί πρώτον. Να πας να διαμαρτυρηθείς έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας. Και δεύτερον μη μας ζαλίζεις τον γκιώνη, δε σου καίγεται καρφάκι για τους πρόσφυγες. Αν δεν ήταν το μηδέν εξήντα δεν πα να πέθαιναν εκατόμβες καθημερινά.
Aσύνδετη είναι η πρόταση αφού την απομόνωσες κιόλας. Δεν μπορώ να αποφανθώ, αφού δεν είμαι γνώστης και επίσης δεν ενημερωθήκαμε, δεν ερωτηθήκαμε αν θέλουμε να εποικιστούμε και ιδίως από τέτοιους πληθυσμούς. Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι πρόσφυγες, ποιοι οι οικονομικοί μετανάστες, ποιοι οι εγκληματίες, ποιοι οι κατσαπλιάδες του Ερντογάν. Όλα τα κάνουν οι ΜΚΟ και το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος. Διαφορετικά θα είχαμε μια πιο ρεαλιστική άποψη σχετικά με τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο και ανάγκη και δεν θα συνέβαιναν αυτά που αναφέρει ο τίτλος του θέματος.
Δεν χρειαζεται να απαντησεις,καταλαβαινω το πονο σου που πιαστηκες κοροιδο.sympathy έγραψε: 02 Απρ 2021, 03:26Όταν πας Λύκειο και πεις καμιά πιο αναβαθμισμένη μαλακία θα σου απαντήσω. Να απαντήσω σαχλαμαρίτσα τύπου πρώτης γυμνασίου δεν καταδέχομαι.
Πηγαινε τωρα να ζητησεις τα δεδουλευμενα.
Να κοιταξεις να διασφαλισεις τα δικαιωματα σου,γιατι χειροτεροι εργοδοτες απ'τους αριστερους δεν υπαρχουν.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Δεν έχω εργοδότες. Ζιγκολό δουλεύω.Thor έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:33Δεν χρειαζεται να απαντησεις,καταλαβαινω το πονο σου που πιαστηκες κοροιδο.
Πηγαινε τωρα να ζητησεις τα δεδουλευμενα.
Να κοιταξεις να διασφαλισεις τα δικαιωματα σου,γιατι χειροτεροι εργοδοτες απ'τους αριστερους δεν υπαρχουν.
Αλλιώς βγάζει νόημα ε;
Φυσικά κι ερωτηθήκαμε, φυσικά κι απαντήσαμε. Είναι καταγεγραμμένα στο Σύνταγμά μας και στη χάρτα ανθρωπίνων δικαιωμάτων τα οποία τηρούμε ως πολιτισμένοι άνθρωποι.Δεν μπορώ να αποφανθώ, αφού δεν είμαι γνώστης και επίσης δεν ενημερωθήκαμε, δεν ερωτηθήκαμε αν θέλουμε να εποικιστούμε και ιδίως από τέτοιους πληθυσμούς.
Ούτε κι εσύ ποιος/ποια είσαι γνωρίζω, τι είσαι και τί εξυπηρετείς. Αυτό τί σημαίνει ακριβώς;Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι πρόσφυγες, ποιοι οι οικονομικοί μετανάστες, ποιοι οι εγκληματίες, ποιοι οι κατσαπλιάδες του Ερντογάν.
Και ποιος έπρεπε να τα κάνει; Η Βενεζουέλα;Όλα τα κάνουν οι ΜΚΟ και το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος.
Φυσικά και οι νόμοι ψηφίζονται από αυτούς που ψηφίζει ο ελληνικός λαός...
Μάλιστα, αν ακούγαμε κάποιες ρατσιστικές και οπισθοδρομικές φωνές που είναι κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τώρα θα ήμασταν στην Υποσαχάρια Ένωση αντί της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ναι αλλά δεν είναι κι άσχημαstavmanr έγραψε: 02 Απρ 2021, 23:22 τώρα θα ήμασταν στην Υποσαχάρια Ένωση αντί της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Stavmanr, αϊ παράτα μας. Το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο. Και όχι μόνο το δικό μας.
Αφού το πιστεύεις αυτό, και το θεωρείς φυσιολογικό να συμβαίνει όταν συμβαίνει, γιατί επιμένεις στην εφαρμογή του νόμου, σε παράνομους και νόμιμους κλπ; Γράψε απλά "δεν πιστεύω σε Σύνταγμα και νόμους".
Η διαλεκτική σου συμπεριφορά δεν βγάζει νόημα από αυτή την άποψη.
Είναι δηλαδή σωστό να γίνεται το Σύνταγμα μιας χώρας κουρελόχαρτο; Νομικός δεν είμαι, έγραψα ότι υφίσταμαι έγκλημα θράσους, οπότε είμαι στην τελευταία θέση για να υπερασπιστώ τα δίκαια της χώρας. Όσοι ψηφίζουν και εγκρίνουν εγκλήματα θράσους προς Έλληνες και ζουν από αυτά, καθορίζουν την πολιτική και δεν είναι λίγοι. Το χρήμα κινεί τα πάντα. Πολύ καθαρό χρήμα δεν έχουμε, δανεικό είναι, για να γίνονται όσα γίνονται.
Με ενδιαφέρει να τιμωρηθούν οι αυτουργοί, είτε από την δικαιοσύνη, είτε αν διαφύγουν αυτής από την θεία δικαιοσύνη. Τα εγκλήματα και η ύβρις που διαπράττουν είναι άνευ προηγουμένου.
Εν κατακλείδι δεν θέλω να γίνουμε Συρία. Όσο εναρμονιζόμαστε με χώρες της ΕΕ και είμαστε μέσα σ' αυτό τον σχηματισμό δεν έχω θέμα.
Ποιος είπε ότι δεν πιστεύω σε Σύνταγμα και νόμους; Να απευθυνθείς σε αυτούς που κάνουν εγκλήματα θράσους και πειράματα σε ανθρώπους μέσα στην χώρα, πόσο σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους. Δεν είμαι Μένγκελε, ούτε Ναζί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 109 Απαντήσεις
- 1982 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 22 Απαντήσεις