!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

vantono έγραψε: 01 Απρ 2021, 17:56
GoBack έγραψε: 01 Απρ 2021, 17:35 Το μεγαλο προβλημα ειναι στον επιθετικο.Εγω θα επαιρνα το Μητρογλου με τις σαγιοναρες να περπαταει.
Εγω θέλω να ελληνοποιήσουμε εναν Αλβανό που ειναι κοντά στο 1.90, που παίζει καπου β' εθνικη σε ιωνικό ή καραισκάκη ή καπου αλλου, δεν θυμαμαι, και πριν κατι βδομαδες τραβηξε μια γκολάρα με κοντρολ και ψαλιδακι. Κουιζ: Ποιος ειναι? Πετυχα το γκολ του σε βιντεακι πριν κατι μερες, τον γκουγκλαρα να δω τι μερος του λογου ειναι και σημερα τον εχω ξεχασει εντελως.
Οποιος μου τον βρει γρηγορα, κερνάω λουκουμι.

@Δάσκαλε, επιστράτευσε τις γνώσεις σου.

ας φερουν τον καπαγεριδη :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Rocco Siffredi έγραψε: 01 Απρ 2021, 12:22 βρε τους απογονους του μεγαλεκου

Germany had only ever lost two World Cup qualifiers in their entire history, having previously lost to Portugal in 1985 and England in 2001.
την πρώτη φορά είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση ξεκινώντας με 5/5 νίκες και στα τρία τελευταία ψιλομαλακίστηκαν (2-2 εκτός με Σουηδία, 0-1 εντός από Πορτοκαλία, 2-2 εντός με Τσεχ/κία) - παρά τη νίκη των Πορτοκάλων, οι Σουηδοί θα πήγαιναν εκείνοι Μεξικό εάν την ίδια μέρα δεν έχαναν στην Πράγα 1-2 (με ανατροπή)

η δεύτερη όμως ήταν που πόνεσε άσχημα: και 5άρα -παρότι προηγήθηκαν- στο Μόναχο από τους άσπονδους και μπαράζ (πέρασαν εύκολα πάντως τους Ουκρανούς) - το οποίο μπαράζ θα το είχαν αποφύγει εάν τελευταία αγωνιστική δεν έφερναν 0-0 (πάλι εντός!!!) με τους Φινλανδούς ή εάν ο καριόλης ο Μπέκαμ δεν ισοφάριζε εμάς με κείνη τη φαουλάρα στο 90φεύγα

(για μην ξεχνιόμαστε, δεύτερο ματς με προπονητή Όττο που στην Ελλάδα δεν είχε κλείσει καν δίμηνο)

οι Φρίτζηδες θα περάσουν χαλαρά και η ρετσινιά της χτεσινής εντός έδρας ήττας θα παραμείνει μόνο σε επίπεδο στατιστικής, αλλά το προ 20ετίας 1-5 από τους Τόμμυδες θα τους τσούζει αιωνίως
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

η εθνικη ειναι φτιαγμενη για σφιχτο 5-3-2 εχει υλικο παρομοιο με τον σκοπιων και εδω πηζει ο αντιαλεφαντικος φιλος μου ο Tarkovsky :003:

υ.γ. τεραστια απατη ο ερικσον :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 01 Απρ 2021, 18:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Evritis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Evritis »

GoBack έγραψε: 01 Απρ 2021, 16:31
Κόκκορας έγραψε: 01 Απρ 2021, 16:25 λημνιος τζολης δεν πρεπει να βγαινουν απο την εντεκαδα
πελκας επισης

οποιοι ειναι αργοι δεν εχουν θεση στην εθνικη

μπας και κανουμε τπτ
Με Λημνιο Τζιολη παιζαμε δεν ντριμπλαραν ουτε κωνο :lol:
Έχει πλάκα που το ανέφερες, γιατί αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθες: ότι αν άλλαζες την 11αδα της Γεωργίας με 11 κώνους, πάλι δεν θα μπορούσαν οι δικοί μας να σταυρώσουν ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

GoBack έγραψε: 01 Απρ 2021, 17:35 Το μεγαλο προβλημα ειναι στον επιθετικο.Εγω θα επαιρνα το Μητρογλου με τις σαγιοναρες να περπαταει.
Εγω θέλω να ελληνοποιήσουμε εναν Αλβανό που ειναι κοντά στο 1.90, που παίζει καπου β' εθνικη σε ιωνικό ή καραισκάκη ή καπου αλλου, δεν θυμαμαι, και πριν κατι βδομαδες τραβηξε μια γκολάρα με κοντρολ και ψαλιδακι. Κουιζ: Ποιος ειναι? Πετυχα το γκολ του σε βιντεακι πριν κατι μερες, τον γκουγκλαρα να δω τι μερος του λογου ειναι και σημερα τον εχω ξεχασει εντελως.

ΝΑΙΡΕΜΑΛΑΚΕΣΤΟΝΒΡΗΚΑ!

Κούστα! :lol:
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Απρ 2021, 17:59
ω ρε στήσιμο ο τέρμας!!!

κι ο πανηγυρτζής πανηγύριζε :fp:
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Maspoli έγραψε: 01 Απρ 2021, 17:29
GoBack έγραψε: 01 Απρ 2021, 17:10 Tι νομιζεις οτι θα αλλαξει ακριβως;Πρωτα απ ολα ο Φορτουνης σε επιταχυνση και με τη μπαλα στα ποδια ειναι κλασεις ανωτερος απο το Λημνιο.Δεν ειναι η ταχυτητα το θεμα μας ειναι οτι δεν μπορουν να βγαλουν μισο αυτοματισμο της προκοπης στην επιθεση
Τον Τζόλη τον έβαλε σε λάθος πλευρά, όταν μάλιστα στη σωστή πλευρά υπήρχε ο Γιαννούλης. Βλακεια.

Ποιος Μπακάκης και ποιος Μαυρίας. Ο Ανδρούτσος, ο Σάλιακας, ο Βασιλαντωνόπουλος κι ο Κίτσιου είναι κλάσεις ανώτεροι.

Ο Φορτούνης είναι δυστυχώς ψόφιος πια. Δεν είναι εικόνα παικτου αυτή. Ήθελε να πιέσει και ψηλά με Φόρτουνη, Μπακασετα και στόπερ πίσω τον πολυτραυματια.

Ο Λημνιός δεν παίζει στην ομάδα του, γιατί να παίζει στην εθνική; Επειδή έτσι του είπε ο Πωλ του Ολλανδου;
Η αληθεια ειναι οτι ο Μπακακης εχει τσακωθει με τη μπαλα, ομως αμυντικά τον περιορισε τον Κβαρατσελια.
Μολις μπηκε ο Μαυριας τον περναγε απο πανω ο γεωργιανος, δεν τον εβλεπε καν.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

ΟΚ, ο Μαυρίας είναι ακόμη χειρότερος αλλά αυτό δεν κάνει υποφερτό τον Μπακάκη. Με τον Βασιλαντωνόπουλο τι έχει συμβεί σε σας; Από Μπακάκη, ανώτερο τον θεωρώ.
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Maspoli έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:23 ΟΚ, ο Μαυρίας είναι ακόμη χειρότερος αλλά αυτό δεν κάνει υποφερτό τον Μπακάκη. Με τον Βασιλαντωνόπουλο τι έχει συμβεί σε σας; Από Μπακάκη, ανώτερο τον θεωρώ.
Ανωτερος επιθετικά, εχει ταχυτητα, καλυτερη τεχνικη και σεντρα, αλλά πισω ειναι μαυρη τρυπα. Δεν ειναι καθολου καλος ουτε στο μαρκαρισμα αντιπαλου, ουτε στο κομματι της τακτικης και της λειτουργιας με τους υπολοιπους αμυντικους. Εχει φτασει 29 χρονων και δεν τον εχει εμπιστευτει κανενας προπονητης απο οσους περασαν απο την ΑΕΚ.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Maspoli έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:23 ΟΚ, ο Μαυρίας είναι ακόμη χειρότερος αλλά αυτό δεν κάνει υποφερτό τον Μπακάκη. Με τον Βασιλαντωνόπουλο τι έχει συμβεί σε σας; Από Μπακάκη, ανώτερο τον θεωρώ.
Τον στέλναμε από δω και από κει δανεικό,περισυ το καλοκαίρι με καρερα έκανε κάποιες υποφέρτες εμφανίσεις,λίγο καλύτερες του μπακακη,ο ογκόλιθος ρουφιάνος έχασε την θέση του στην ενδεκάδα, ζήτησε την ελευθέρας λίγο πριν την λήξη των μεταγραφών,έλαβε άκυρο και ακολούθως άρχισε να πριονίζει τον καρερα μαζί με άλλους δυσαρεστημένους . ακολούθως,με Χιμένεθ ο Μελ είπε στον βασιλαντωνοπουλο να πάει στον αστέρα σαν αντάλλαγμα για τον Κώτσιρα ,αυτός αρνήθηκε γιατί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μπήκε στην μαύρη λίστα.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 01 Απρ 2021, 18:08

ΝΑΙΡΕΜΑΛΑΚΕΣΤΟΝΒΡΗΚΑ!

Κούστα! :lol:
Επαιζε στην παοκαρα επι Τουντορ λεει :lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Ο Κίτσιου κάνει παπαδες Τουρκία
Καλά εκεί MVP του πρωταθλήματος έχουν Μπακασέτα αλλά και πάλι
Απ τον παγκιτη της Ομόνοιας
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Δεν υπαρχει σοβαρος ελληνας δεξιος μπακ,ας βαζει καποιον εκ των τσιμιχα γιαννουλη και ας ειναι και με αναποδο ποδι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

GoBack έγραψε: 01 Απρ 2021, 23:56 Δεν υπαρχει σοβαρος ελληνας δεξιος μπακ,ας βαζει καποιον εκ των τσιμιχα γιαννουλη και ας ειναι και με αναποδο ποδι
+1
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Οχι καλό, αλλά έστω average αξιοπρεπές ελ δεξί μπακ στη μεταΓιούρκα εποχή, δεν νομίζω να εχει υπάρξει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”