!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί τόσος πόλεμος προς την πίστη και την εκκλησία;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Γιατί τόσος πόλεμος προς την πίστη και την εκκλησία;
Συγνώμη.
Μήπως είσαι κουτσομπόλης
Εντάξει όλοι είμαστε αλλά έχουμε ένα όριο
Μήπως είσαι κουτσομπόλης
- Winston Smith
Κι εσυ κουτσομπόλης
Το καλός έχει να κάνει πως θα τον δει αυτός που ζηλευει
Αν με το μυαλό του έχει βάλει ότι είναι καλός και δεν είναι όμως τελείωσε. Νομίζει ότι θα μου αρέσει. Και ναι και προς τα γεράματα
Δεν ξέρω γιατί επιλέγει απο μόνος αν είναι καλός η μπάμιας όπως λέει κι εντωμεταξυ θα μπορουσε ο μπάμιας να μου αρεσε
Γενικά οχι για ιερέα, τους σεβετε ευτυχώς
Μια ερώτηση έκανε από κεκτημένη ταχυτητα
- Winston Smith
Όταν λες μπάμιας;
Αλλά ναι το καλός έχει να κάνει με το τι τον θεωρείς εσύ.
Μπάμιας ότι θεωρεί ότι δεν είναι άξιο ζήλειαςWinston Smith έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:23 Όταν λες μπάμιας;
- Winston Smith
Ισομήκη και κάτω δηλαδή;bluerose έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:24Μπάμιας ότι θεωρεί ότι δεν είναι άξιο ζήλειαςWinston Smith έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:23 Όταν λες μπάμιας;
Όπως έγραψα και πιο πριν.Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2021, 12:25Πέτα όλες τις κομματικές και θεολογικές παρόλες και κράτησε μόνον ένα: Η Πατρίδα και ο αγώνας γι'αυτή. Τίποτε περισσότερο μεγαλειώδες και ουσιαστικό. Νέτα σκέτα.Niki έγραψε: 06 Ιαν 2021, 17:39 Τους αριστερούς τους καταλαβαίνω αφαιρούν την πίστη προς μια θεότητα και την αντικαθιστούν με το κόμμα.
Τους υλιστές δεν τους καταλαβαίνω αντικαθιστούν την πίστη προς μια θεότητα και την αντικαθιστούν με το χρήμα.
Δηλαδή αν αύριο γίνει πόλεμος θα ορκιζόμαστε πάνω στο ευρώ και θα πηγαίνουμε στο μέτωπο.
Εκτός αν θα ορκιζόμαστε πάνω σε φωτογραφία του Λένιν.
Τελικά τι είναι αυτό που ενώνει τους Έλληνες;
Η πίστη στον Λένιν; Η πίστη στο ευρώ;
Όχι η πίστη έστω και συντηρητικά στην χριστιανοσύνη.
Άρα αυτό ενοχλεί.
Υπάρχει κάτι που ενώνει τον Ελληνισμό τον κάνει μια γροθιά ε,αυτό πρέπει να το κατεδαφίσουν .
Μόνο και μόνο για αυτό θα είμαι πάντα δίπλα στην εκκλησία.
Το νήμα δεν το παίρνουμε θρησκειολογικά.
Η απορία είναι γιατί την συγκεκριμένη στιγμή που ο εχθρός είναι επιθετικός.
Δημιουργούμε διχόνοια με θρησκευόμενους συμπατριώτες μας;
Μας περισσεύει κόσμος;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Τα όσα έγραψες πιο πριν και τα όσα συνεχίζεις να γράφεις, είναι ανοητολογίες.Niki έγραψε: 11 Ιαν 2021, 16:03Όπως έγραψα και πιο πριν.Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2021, 12:25Πέτα όλες τις κομματικές και θεολογικές παρόλες και κράτησε μόνον ένα: Η Πατρίδα και ο αγώνας γι'αυτή. Τίποτε περισσότερο μεγαλειώδες και ουσιαστικό. Νέτα σκέτα.Niki έγραψε: 06 Ιαν 2021, 17:39 Τους αριστερούς τους καταλαβαίνω αφαιρούν την πίστη προς μια θεότητα και την αντικαθιστούν με το κόμμα.
Τους υλιστές δεν τους καταλαβαίνω αντικαθιστούν την πίστη προς μια θεότητα και την αντικαθιστούν με το χρήμα.
Δηλαδή αν αύριο γίνει πόλεμος θα ορκιζόμαστε πάνω στο ευρώ και θα πηγαίνουμε στο μέτωπο.
Εκτός αν θα ορκιζόμαστε πάνω σε φωτογραφία του Λένιν.
Τελικά τι είναι αυτό που ενώνει τους Έλληνες;
Η πίστη στον Λένιν; Η πίστη στο ευρώ;
Όχι η πίστη έστω και συντηρητικά στην χριστιανοσύνη.
Άρα αυτό ενοχλεί.
Υπάρχει κάτι που ενώνει τον Ελληνισμό τον κάνει μια γροθιά ε,αυτό πρέπει να το κατεδαφίσουν .
Μόνο και μόνο για αυτό θα είμαι πάντα δίπλα στην εκκλησία.
Μας περισσεύει κόσμος;
Στηρίζονται σε μεσαιωνικές αντιλήψεις περί ενότητας λόγω θρησκείας.
Όπως έγραψα και πιο πριν - διάβασε και λίγο Αισχύλο
Και όπως σου έχουν γράψει και άλλοι, δεν χρειάζεται η θρησκεία για να πολεμήσεις εναντίον ενός εχθρού.
Δηλαδή αν μας επιτίθοντο οι Ρώσοι, τι θα έλεγες; ΠΩΣ θα συσπείρωνες τους Έλληνες; με την θρησκεία; Και οι Ρώσοι Χριστιανοί ορθόδοξοι είναι.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μα κι ο Αισχύλος κάνει λόγο για τη θρησκεία όταν προτρέπει να απελευθερωσουν τα πάτρωα ιερά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ωραία θα το θέσω διαφορετικά.Λοξίας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 16:27Τα όσα έγραψες πιο πριν και τα όσα συνεχίζεις να γράφεις, είναι ανοητολογίες.Niki έγραψε: 11 Ιαν 2021, 16:03Όπως έγραψα και πιο πριν.Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2021, 12:25 Πέτα όλες τις κομματικές και θεολογικές παρόλες και κράτησε μόνον ένα: Η Πατρίδα και ο αγώνας γι'αυτή. Τίποτε περισσότερο μεγαλειώδες και ουσιαστικό. Νέτα σκέτα.
Μας περισσεύει κόσμος;
Και όπως σου έχουν γράψει και άλλοι, δεν χρειάζεται η θρησκεία για να πολεμήσεις εναντίον ενός εχθρού.
Δηλαδή αν μας επιτίθοντο οι Ρώσοι, τι θα έλεγες; ΠΩΣ θα συσπείρωνες τους Έλληνες; με την θρησκεία; Και οι Ρώσοι Χριστιανοί ορθόδοξοι είναι.
Εγώ δεν πιστεύω αλλά δεν έχω πρόβλημα με τους συνανθρώπους μου που πιστεύουν.
θεωρώ ότι αν ήμουνα Ερντογάν και ήθελα να σπείρω την διχόνοια μέσα στους Έλληνες θα άρχιζα βάζοντας κάποιους να επιτίθονται στην εκκλησία.
Θεωρώ προδοσία όσους εξαπολύουν επίθεση στην εκκλησία και στο 50 % (χαλαρά) των Ελλήνων αυτήν την στιγμή γιατί θα μείνουμε σκάρτα οι μισοί να αντιμετωπίσουμε τον Τούρκο.
Αυτό τώρα την συγκεκριμένη περίοδο , όλα τα άλλα που γράφεις είναι μπούρδες για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Η Ελλάδα πάνω από όλα.
Οι Τούρκοι βαράνε τα τύμπανα.
Στο ναυτικό μέσα στα καράβια έχουν εκκλησάκια και πάνε ναύτες και προσεύχονται.
Δικό τους θέμα δεν είναι θέμα δικό σας να τους ειρωνεύεστε.
Ούτε να χωρίζεται τους Έλληνες.
Αυτό το κάνει ο Τούρκος.
Αν θέλετε αλλάξτε το όνομα σας σε χασάν να τελειώνουμε να ξέρουμε τι μας γίνετε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Στο κυπριακό ναυτικό (υπάρχει τέτοιο;) δεν ξέρω τί κάνουν, αλλά στο ελληνικό ΔΕΝ έχει τέτοια!Niki έγραψε: 11 Ιαν 2021, 17:59Ωραία θα το θέσω διαφορετικά.Λοξίας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 16:27Τα όσα έγραψες πιο πριν και τα όσα συνεχίζεις να γράφεις, είναι ανοητολογίες.Niki έγραψε: 11 Ιαν 2021, 16:03 Όπως έγραψα και πιο πριν.
Μας περισσεύει κόσμος;
θεωρώ ότι αν ήμουνα Ερντογάν και ήθελα να σπείρω την διχόνοια μέσα στους Έλληνες θα άρχιζα βάζοντας κάποιους να επιτίθονται στην εκκλησία.
Θεωρώ προδοσία όσους εξαπολύουν επίθεση στην εκκλησία και στο 50 % (χαλαρά) των Ελλήνων αυτήν την στιγμή γιατί θα μείνουμε σκάρτα οι μισοί να αντιμετωπίσουμε τον Τούρκο.
Αυτό τώρα την συγκεκριμένη περίοδο , όλα τα άλλα που γράφεις είναι μπούρδες για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Η Ελλάδα πάνω από όλα.
Αυτό το κάνει ο Τούρκος.
Αν θέλετε αλλάξτε το όνομα σας σε χασάν να τελειώνουμε να ξέρουμε τι μας γίνετε.
Για τα υπόλοιπα, από μια φανατική, που βάζει την πίστη πάνω από την πατρίδα, θα βάλω αυτό:

Κρειτότερον εστίν ειδέναι εν μέση τη πόλει Φακιόλιον Βασιλεύον Τούρκων ή καλύπτραν λατινικήν
Προδότες, μια ζωή προδότες της πατρίδας.
.
Δηλαδη για να καταλαβουμε και να μην τρελλαθουμε..Niki έγραψε: 11 Ιαν 2021, 17:59
Ποιο θα ειναι το 50% που δεν θα πολεμησει αν χρειαστει τους Τουρκους;
Οι θρησκευομενοι ή οι αθεοι/αγωστικιστες;
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ε σιγά πχια!bluerose έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:16 Συγνώμη.
Μήπως είσαι κουτσομπόλης
μια ερώτηση έκανα. κατά τη γνώμη σου. όχι του μπλουρόζη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ο παπας λεει..."Η πιστη μας ειναι πανω και απο το Συνταγμα, πανω και απο τους νομους και πανω απο τους πολιτικους.
Ειμαστε πολιτες πρωτα του ουρανου και μετα της γης."
Και εσυ μας λες οτι ειναι προδοσια να τους κατακρινουμε για αυτα που λενε και κανουν;
https://www.facebook.com/GreekOrthodoxC ... 6292917081
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Δεν το θέτεις διαφορετικά. Το θέτεις με τον ίδιο καραγκιοζίστικο και ρεζίλικο τρόπο...τάχα μου η θρησκεία μας μας κρατάει ενωμένους.Niki έγραψε: 11 Ιαν 2021, 17:59 Ωραία θα το θέσω διαφορετικά.
Η Ελλάδα πάνω από όλα.
Αυτό το κάνει ο Τούρκος.
Και ΔΕΝ απαντάς...
Αν βαράνε τα τύμπανα οι Ρώσοι, ΠΟΙΟ θα είναι το συγκολλητικό στοιχείο των Ελλήνων, δεν μας λες. Θα είναι η θρησκεία;
Άσε, μην απαντήσεις...δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις.
Ούτε καν σου περνάει από το μυαλό να ανοίξεις κάνα βιβλίο να δεις στον τελευταίο πόλεμο, γιατί πολέμησαν οι Έλληνες...
Πάντως, "για του Χριστού την πίστη την αγία", που πας να πλασσάρεις, δεν πολέμησαν...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 2545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 8 Απαντήσεις