κανενα πεναλντι για τον Αρη και φυσικα ανατροπη στην αρχη της φασης για τζοληLestat έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:52Γιατι να παρω χαρα; Επειδη κερδισε σε ενα παιχνιδι ο Αρης τον ΠΑΟΚ; Ή επειδη ειμαι τέταρτος στη βαθμολογια και σε καθε ματς μου εχουν κοψει ταριφα 3 γκολ πισω;Κόκκορας έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:41εκδηλωθηκες και εσυ μου φαινεται!Lestat έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:37
Τί να γινοταν δηλαδη; Να μου ειχε χαρισει κοκκινη καρτα στην αρχη του ματς;
Επρεπε να παιζεις με 10 παιχτες για 75 λεπτα και θεωρεις οτι αδικηθηκες κιολας;
Ασε που δεν μιλησα για διαιτησια, παρολο που σε ευνοησε για ακομη ενα παιχνιδι.
Τον Αρη σχολιασα και το ροστερ του που ειχα μια συζητηση σχετικη για τα ροστερ των ομαδων.![]()
πηρες χαρα
Αυτα που ειδα λεω. Κοκκινη στον Αουγκουστο που δεν εδωσε, δυσκολη φαση αλλά σωστη το πεναλτι που δινει στον Αρη, βουτιά του Τζολη στο πεναλτι που ζηταει ο ΠΑΟΚ.
Παντως θεωρω οτι ο ΠΑΟΚ ειχε καλυτερο προπονητη απο τον Γκαρσια και φαγωθηκατε οτι δεν κανει...
Αποτελεσμα, οι μετριες εμφανισεις απο τοτε που εφυγε ο Φερειρα.
δεν προλαβα και την τελευταια φαση που λενε για χερι
επισης εκτος απο του αουγκουστο,που θα μπορουσε να δοθει(εμεις βλεπεις τα λεμε,δεν κανουμε το κρεας ψαρι) θα μπροουσε να δοθει αποβολη στο β και σε παιχτη του Αρη και παντως σιγουρα σε σκληρα μαρκαρισματα κ θεατρο κιτρινες
μιλαμε για ματς πυο διαμορφωθηκε 100% απο τον διαιτητη,ο οποιος και το χαλασε
και συ ειδε ςκαι ευνοια στον ΠΑΟΚ,σε εικονιδιο το ειδες το ματς;
ξαναλεω αν αυτα που γιναν σημερα γινοντουσαν ποτε των ποτων για την ομαδα σας θα ματωνε το στομα σας απο τις φωνες,θα γραφατε σεντονια δεκαετιες,αλα παπουτσελη κ.λπ