!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατοικίες που μας αρέσουν!
Re: Κατοικίες που μας αρέσουν!

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
$2,851,000 κέντρο Μελβούρνη

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
$2,790,000 πάλι προς το κέντρο

- Chilloutbuddy
$2,550,000

- Chilloutbuddy
$2,350,000

- Chilloutbuddy
$2,220,000

- Ελβετός Τραπεζίτης
Μεχρι τώρα μου αρέσει το 99% απο τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο νήμα ο Ερμής !!
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Τσιλ, έχει μια φωτο από αυτές που ανέβασες με κουζίνα και ανοίγματα που βγαίνουν σε γουστόζικο μπαλκονάκι, μούρλια!
Dies, αυτά τα κτίρια μου αρέσουν αρκετά εξωτερικά, το εσωτερικό τους βέβαια άμα πετάξω όλα τα πράγματα και κρατήσω ένα 10 τοις εκατό των επίπλων και 0 έργο τέχνης
, ναι. Παλαιότερα μου άρεσαν περισσότερο όπως είναι στην φωτο, τώρα μάλλον όχι.
Ο Άγις το έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να με πεθάνει με πλάγιο και ύπουλο τρόπο (αφού βέβαια δεν τα κατάφερε αλλιώς)
Dies, αυτά τα κτίρια μου αρέσουν αρκετά εξωτερικά, το εσωτερικό τους βέβαια άμα πετάξω όλα τα πράγματα και κρατήσω ένα 10 τοις εκατό των επίπλων και 0 έργο τέχνης
Ο Άγις το έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να με πεθάνει με πλάγιο και ύπουλο τρόπο (αφού βέβαια δεν τα κατάφερε αλλιώς)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Όπως και στο "My Style!" συχνά παραβλέπουμε το "My" (για πλάκα συνήθως),κάπως έτσι κι εδώ! Δε σημαίνει ότι μου αρέσουν όλα ( ή το αντίθετο), ούτε ότι ο δρόμος προς την ευτυχία περνάει από την λίμνη Garda και κάποια Venetian neo-Gothic style VillaΣουβλίτσα έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 00:34
Dies, αυτά τα κτίρια μου αρέσουν αρκετά εξωτερικά, το εσωτερικό τους βέβαια άμα πετάξω όλα τα πράγματα και κρατήσω ένα 10 τοις εκατό των επίπλων και 0 έργο τέχνης, ναι. Παλαιότερα μου άρεσαν περισσότερο όπως είναι στην φωτο, τώρα μάλλον όχι.
Αυτό που έβαλα "βαρύ", το εσωτερικό θυμίζει ..Λευκό Οίκο! Και δεν είναι μόνο οι πίνακες και οι αντίκες ( εγώ με τα συγκεκριμένα χαλιά έχω ένα θεματάκι), έπεσαν και πολλές φωτογραφίες μαζί!
Οι Italianate προσόψεις μου αρέσουν, εσωτερικά, κάποια που από αυτά που έχω δει, μοιάζουν με το προτελευταίο από αυτά που έβαλε ο φίλος από την Αυστραλία. Μια χαρά.
Το καταλαβαίνω οτι μπορεί να μην σου αρέσουν αναγκαστικά όλα βρε, κουβέντα κάνουμε εκτός από το να ποστάρουμε τις φωτογραφίες.
Πάντως, σε καταλαβαίνω απόλυτα, θα προτιμούσα να ζω σε μια πόλη με τέτοιες προσόψεις παρά με κατασκευές-κουτιά από γυαλί και σίδερο
Πάντως, σε καταλαβαίνω απόλυτα, θα προτιμούσα να ζω σε μια πόλη με τέτοιες προσόψεις παρά με κατασκευές-κουτιά από γυαλί και σίδερο
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Αχ ναι... Μαρεσει αυτό...
Από την ώρα που κάποιος είπε για κατσίκες, όλο κατσίκες διαβάζω...
- Chilloutbuddy
Λοιπόν ωραία όλα αυτά και οι αρχιτεκτονιές και οι χιπστεριές αλλά θα σας δείξω τώρα το πραγματικό σπίτι των ονείρων μου.
Αυτό εδώ.

Πρώην εργοστάσιο. Σε κεντρικό προάστιο, γιατί όπως είπε και μια κυρία εδώ η ζωή δεν είναι το σπίτι, η ζωή είναι έξω. Πρέπει να είσαι κοντά στους ανθρώπους και τον πολιτισμό και όλες οι μετακινήσεις με τα πόδια/ποδήλατο/τραμ. Ούτε σκλάβος του αυτοκινήτου ούτε πολλές δικαιολογίες είναι μακριά, πού να τρέχουμε τώρα κλπ.
Μέσα ψηλά ταβάνια χωρίς ντουβάρια μέσα στη μέση, και τεράστια παράθυρα για φως παντού:

πάτωμα από καλό ξύλο που έχει φάει εκατό χρόνια καρπαζιές και είναι έτοιμο για άλλα εκατό

Δωμάτια με φως και άφθονο χώρο, να παίζουν τα παιδιά ό,τι γουστάρουν

εσωτερική αυλή με οροφή που ανοίγει

ισόγειο με βιομηχανικό πάτωμα, τριφασικό ρεύμα, και άφθονο χώρο για τις πριονοκορδέλες και τα μισοτελειωμένα πρότζεκτ μου

Αυτά, απλά πράματα. Ούτε πισίνες ούτε μάρμαρα ούτε πολλές πολλές αρχιτεκτονιές.
2εκ πουλήθηκε

Αυτό εδώ.

Πρώην εργοστάσιο. Σε κεντρικό προάστιο, γιατί όπως είπε και μια κυρία εδώ η ζωή δεν είναι το σπίτι, η ζωή είναι έξω. Πρέπει να είσαι κοντά στους ανθρώπους και τον πολιτισμό και όλες οι μετακινήσεις με τα πόδια/ποδήλατο/τραμ. Ούτε σκλάβος του αυτοκινήτου ούτε πολλές δικαιολογίες είναι μακριά, πού να τρέχουμε τώρα κλπ.
Μέσα ψηλά ταβάνια χωρίς ντουβάρια μέσα στη μέση, και τεράστια παράθυρα για φως παντού:

πάτωμα από καλό ξύλο που έχει φάει εκατό χρόνια καρπαζιές και είναι έτοιμο για άλλα εκατό

Δωμάτια με φως και άφθονο χώρο, να παίζουν τα παιδιά ό,τι γουστάρουν

εσωτερική αυλή με οροφή που ανοίγει

ισόγειο με βιομηχανικό πάτωμα, τριφασικό ρεύμα, και άφθονο χώρο για τις πριονοκορδέλες και τα μισοτελειωμένα πρότζεκτ μου

Αυτά, απλά πράματα. Ούτε πισίνες ούτε μάρμαρα ούτε πολλές πολλές αρχιτεκτονιές.
2εκ πουλήθηκε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση