!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Νon4me έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:11
AlienWay έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:04 Είναι φίλη ενός συναδέλφου μου. Λέει ότι είναι καλή ψυχή και μεγαλώνει ένα παιδί, αλλά κάηκε από την κόκα.
Ολοι οι γνωστοι ετσι λενε για τους γνωστους . ακομη και αν προκειται για βιαστη η σιριαλ κιλλερ . ηταν καλο παιδι δεν εδινε δικαιωματα αλλα ο αναδρομος ερμης και η κακια στιγμη .
Επίσης λέει ότι η κόκα είχε ως αποτέλεσμα, να κάνει τους μπάφους σαν να είναι κανονικά τσιγάρα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:12
enaon έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:03 Ε, αφού δεν προθυμοποιείται ΚΑΝΕΝΑ γαϊδούρι από εδώ μέσα, τι να κάνει η γυναίκα;
ε όχι κυρία μου, όχι. :011:

Στο σύμπαν όλο αν γυρίσεις, έναν να βρεις που να πάει μάρτυρας σε ξύλο κοριστιών, δεν θα βρεις. Και όμως, εδώ, στην πχορουμάρα, φτιάξαμε τον Οττο. Μοιράσου τον, ανοίκει σε όλους.
Ξέρω κι άλλους εκτός από τον Otto. Kαι με ξέρουν. Οπότε, δεν έχω προβλήματα μοιρασιάς.

Από τους περιφερειακούς παπάρες που έχουν ίδια άποψη με τη θηριώδη γεροντομπεμπέκα, δεν βλέπω στήριξη στη γεροντομπεμπέκα.

Γιατί ρε παιδιά, την είδατε ιντελεκτουέλς, έτσι ξαφνικά; :)
Νομίζεις :smt018 . εγω ημουν ξεκάθαρος .
Νon4me έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:12
Feindflug έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:07 Τι ώρα έχει πτήση για Αθήνα ρε τύποι;
Τα καλυτερα χανουμε εμεις οι πλουσιοι επαρχιωτες μηχανοβιοι . Αν ημουν αθηνα θα πηγαινα εστω και ως μαρτυρας της νεραιδιτας για να γνωρισω τη γαλη.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

AlienWay έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:13
Νon4me έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:11
AlienWay έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:04 Είναι φίλη ενός συναδέλφου μου. Λέει ότι είναι καλή ψυχή και μεγαλώνει ένα παιδί, αλλά κάηκε από την κόκα.
Ολοι οι γνωστοι ετσι λενε για τους γνωστους . ακομη και αν προκειται για βιαστη η σιριαλ κιλλερ . ηταν καλο παιδι δεν εδινε δικαιωματα αλλα ο αναδρομος ερμης και η κακια στιγμη .
Επίσης λέει ότι η κόκα είχε ως αποτέλεσμα, να κάνει τους μπάφους σαν να είναι κανονικά τσιγάρα.
Ειναι κοινο μυστικο πως ολα τα κοκακια πινουν τσιγαρο απλα και μονο για να τους ριξει λιγο ( απ το τσιτωμα της κοκας ) και να κουλαρουν μπας και κοιμηθουν καμια ωρα .
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Μηχανικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:12
Στύγιος έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:09 Κάντε ό,τι θέλετε ,έχω πάρει σε σκρίνσοτ τον ΚΩΛΟ..
Δεν φοβάσαι να μη σε κολλήσει κορονοϊό;
Αυτή δεν παίρνει καθόλου μέτρα. :D
Παίρνει δεν παίρνει, μιλάμε για απίστευτο κώλο :smt047

Daje
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:00
Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:58
Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:16

Όχι δεν κατάλαβες. Και το γεγονός ότι δηλωνεις πως σε μια τέτοια περίπτωση θα εμφανιζοσουν με ομάδα και σιδερικα, δείχνει αν μη τι αλλο ότι και πολύ θαρραλέα δεν είσαι.

Φυσικά μιλάμε για θεωρητικά σενάρια και λέμε μαλακιες για να περνάει η ώρα, αλλά δείχνει ένα mentality αυτό όπως και να το κάνεις.
όου ρίαλυ; :smt001
Όταν έγραφα το παραπάνω ποστ φορούσα ημιψηλο.
Τύπε, υποθέτω ότι γνωρίζεις πως τίμιο ξύλο υπάρχει μόνο στο ρινγκ και στην Ιερουσαλήμ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Ξέρω κι άλλους εκτός από τον Otto. Kαι με ξέρουν. Οπότε, δεν έχω προβλήματα μοιρασιάς.

Από τους περιφερειακούς παπάρες που έχουν ίδια άποψη με τη θηριώδη γεροντομπεμπέκα, δεν βλέπω στήριξη στη γεροντομπεμπέκα.

Δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση, δεν ξέρω ποιος φταιει , αλλά εγώ στηρίζω Νάρα.

Βέβαια δεν είναι Αθήνα για να στηρίξω και εμπράκτως , αν θέλετε κανονίστε για αύριο που θα έχω γυρίσει.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:05
elchav έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:00 Δηλαδή, συγγνώμη, αν κατάλαβα καλά, αυτή τη στιγμή Naranjita λέει στον άντρα της "σήκω άντρα να με πας Θησείο να πλακωθώ με μια τύπισσα που μάλωσα στο ίντερνετ" ;;;;;;
Και ο άντρας της θα πει ξερω γω "ναι, αγάπη μου πάμε. σαββατάκι σήμερα,ε;"

:smt005: :smt005: :smt005:
Κι εγώ θέλω να σε πλακώσω. Θες ρε μαλάκα; Έτσι για αλλαγή. Να μη σε γαμάω μόνο!
Πίνω μπαλκονατο Aperol Spritz και σε οικτιρω για το χαμηλό σου επιπεδο
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:03
elchav έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:00 Δηλαδή, συγγνώμη, αν κατάλαβα καλά, αυτή τη στιγμή Naranjita λέει στον άντρα της "σήκω άντρα να με πας Θησείο να πλακωθώ με μια τύπισσα που μάλωσα στο ίντερνετ" ;;;;;;

Ε, αφού δεν προθυμοποιείται ΚΑΝΕΝΑ γαϊδούρι από εδώ μέσα, τι να κάνει η γυναίκα;

Εγώ ας πούμε θα ψάχνω για μια θηριώδη τύπισσα γύρω στο 1,75. Ευκολάκι.

Αυτή θα πλακώνει όποια γριά περνάει. :lol:
Εγώ φοβάμαι :e040:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Prepon

Στύγιος έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:16

Παίρνει δεν παίρνει, μιλάμε για απίστευτο κώλο :smt047

Daje
:+1:
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

τελικά στήριξη θες να έχει η ναρα, ή μάρτυρα;

μάρτυρας είπαμε, ένας στο σύμπαν και πολύ είναι, στήριξη είναι αδιάφορο αυτή την ώρα, η λογική επιτάσσει αίμα και ιδρώτα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:12 Ξέρω κι άλλους εκτός από τον Otto. Kαι με ξέρουν. Οπότε, δεν έχω προβλήματα μοιρασιάς.
Σε ξέρουν κι άλλοι όμως κουκλίτσα που δεν τους ξέρεις κι ούτε γνωρίζεις ότι σε ξέρουν. Γι αυτό πρόσεχε έτσι; :8)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:03 Ε, αφού δεν προθυμοποιείται ΚΑΝΕΝΑ γαϊδούρι από εδώ μέσα, τι να κάνει η γυναίκα;
ε όχι. :011:

Στο σύμπαν όλο αν γυρίσεις, έναν να πάει μάρτυρας σε ξύλο κοριστιών, δεν θα βρεις. Και όμως, εδώ, στην πχορουμάρα, φτιάξαμε τον Οττο. Μοιράσου τον, ανοίκει σε όλους.
Αυτό το λες ως δείγμα σοβαρότητας των αντρώνε; Αν μη τι άλλο, ο Otto πήρε θέση. Και φυσικά, δεν παίζει θέμα μοιράσματος γιατί σαφώς και δεν ανήκει σε όλους και όλες.

Και το να προσπαθείτε να υποβαθμίζετε τον άλλον για να καλύψετε με χαριτωμενιές τη δική σας στάση, είναι ψιλοκατινίστικο. Οπότε, καλύτερα μη λέτε τίποτα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

elchav έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:19
Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:05

Κι εγώ θέλω να σε πλακώσω. Θες ρε μαλάκα; Έτσι για αλλαγή. Να μη σε γαμάω μόνο!
Πίνω μπαλκονατο Aperol Spritz και σε οικτιρω για το χαμηλό σου επιπεδο
Το γκούγκλαρα ωραίο φαίνεται. Που τα ξέρετε ρε κουφάλες; :D
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

enaon έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:21

μάρτυρας είπαμε, ένας στο σύμπαν και πολύ είναι, στήριξη είναι αδιάφορο αυτή την ώρα, η λογική επιτάσσει αίμα και ιδρώτα.
Δε μου λες ρε αυτοανακυρηγμένε stand up comedian του φόρουμ, έχεις παρακολουθήσει την συζήτηση ή είπες πάλι να μαζέψεις κέρματα;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Prepon

Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:12 Ξέρω κι άλλους εκτός από τον Otto. Kαι με ξέρουν. Οπότε, δεν έχω προβλήματα μοιρασιάς.
Σε ξέρουν κι άλλοι όμως κουκλίτσα που δεν τους ξέρεις κι ούτε γνωρίζεις ότι σε ξέρουν. Γι αυτό πρόσεχε έτσι; :8)
:-?
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:22
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”