!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μανουέλ Μακρόν σε πιτσιρικά

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
mec

Re: Μανουέλ Μακρόν σε πιτσιρικά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

enaon έγραψε: 20 Ιουν 2018, 15:45
Athos έγραψε: 20 Ιουν 2018, 14:45 Στη Γαλλία έδωσαν ελάχιστη σημασία στο θέμα (και όπου αναφέρθηκε συμφωνούσαν με Μακρόν)

Στην Ελλάδα τα κακομαθημένα ξεσπάθωσαν ..

έχουμε πολύ μνημόνιο μπροστά μας..
ρε παιδιά το ιντερνέτ έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις αστείες, δεν το καταλαβαίνουμε; Δεν έχεις δίκιο, αν θες διάβασε στα 2.200 σχόλια γιατί. Τα λένε περίπου όπως και εμείς, εξυπνάκιας ο πιτσιρικάς, λίγος ο μανού.

http://www.lefigaro.fr/politique/le-sca ... e-manu.php
Σώθηκες τώρα αμα βγάζεις συμπέρασμα από τα σχόλια, οπου αλωνίζουν τα μποτάκια όλων των κομμάτων που επαθαν πανωλεθρία από το κόμμα του Macron. Κι όχι μόνο μποτακια, αλλά και κάθε πικραμένος μπορεί να την πει στον Macron σε ένα σχόλιο. Το οικονομικό σύστημα από σοσιαλδημοκρατικό γίνεται πιο φιλελεύθερο και το προνοιακό σύστημα που είναι ακρως παρασιτικό είναι στο πρόγραμμα να διορθωθεί και ξεβολεύονται αρκετοι. Και πάλι τα σχόλια είναι μοιρασμένα.

Θα παρατήρησες επίσης σχόλια που κατηγορούν τον Macron ότι αν ήθελε να διδάξει το σεβασμό στον πιτσιρικά, θα έπρεπε να δώσει το παράδειγμα μιλώντας στον πιτσιρικά στον πληθυντικό. Πληθυντικό στο 14χρονο... Το έχουν τερματίσει για να την πουν στο Macron.

Σε έγκυρες τοποθετήσεις σε τηλεόραση και ηλεκτρονικό τύπο, δεν έγινε κανένας ντόρος. Σχεδόν όλοι είναι με τον πρόεδρο, αλλά καποιοι έχουν κριτικάρει το επίμονα παιδαγωγικό του ύφος. Αλλά αυτό έχει πολύ σχετική σημασία. Οι Γάλλοι θεωρούν πολύ ενοχλητικό να κάνεις τον δάσκαλο στους άλλους (donneur de leçons), αλλά οι ίδιοι το κάνουν σαν λαός σε άλλους.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 20 Ιουν 2018, 17:21
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2018, 16:59 Σπουδές Μαρίας Αντουανέτας. :lol:
Για πες, ποια επιστήμη σπούδασε; :lol:
Η Μαρία; Δεν ξέρω, δεν είχανε μπατσελορ τότε. :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ε, ίδιου τύπου σπουδές έκανε και το Μαράκι. Ηθική φιλοσοφία και θεολογία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

βάζω και ένα πρόσφατο παράδειγμα τι κάνουν στην αμερική αυτή την εποχή για να πάρουμε θέση, ειναι σχετικό :)

Λέει ο ηθοποιός στο τουίτερ: να πάρουμε τον 11χρονο γίο του τράμπ και να τον κλείσουμε σε ένα κελί με παιδόφιλους.

Εικόνα
απαντάει ο τράμπ τζούνιορ μίνι:
Είσαι αρρωστάκι του ιντερνετ, τυπική κότα. Ούτε διδάγματα ούτε τίποτα, σαν άνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

enaon έγραψε: 21 Ιουν 2018, 11:08 βάζω και ένα πρόσφατο παράδειγμα τι κάνουν στην αμερική αυτή την εποχή για να πάρουμε θέση, ειναι σχετικό :)

Λέει ο ηθοποιός στο τουίτερ: να πάρουμε τον 11χρονο γίο του τράμπ και να τον κλείσουμε σε ένα κελί με παιδόφιλους.

Εικόνα
Είσαι αρρωστάκι του ιντερνετ, τυπική κότα. Ούτε διδάγματα ούτε τίποτα, σαν άνθρωποι.
Για σπάστο λίγο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
enaon

το βάζω απλά για την ένοια του συσχετισμού, δεν ξέρω πώς να το πω καλά. Αλλά απο την μία ένα παιδί λέει τον πρόεδρο μανου και είναι θέμα, απο την άλλη ένας ηθοποιός λέει να βιάσουμε το παιδί του προέδρου και μετά λέει σορυ, λάθος. Απλά για τις ισορροπίες.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δεν "είναι θέμα", ο Μακρόν το έκανε θέμα ενώ μπορούσε να το παρεβλεψει και αυτή την επιλογή σχολιάζουμε σε όλο το νήμα. Δεν σχολιάζουμε το παιδί.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
enaon

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιουν 2018, 12:14 Δεν "είναι θέμα", ο Μακρόν το έκανε θέμα ενώ μπορούσε να το παρεβλεψει και αυτή την επιλογή σχολιάζουμε σε όλο το νήμα. Δεν σχολιάζουμε το παιδί.
δεν τα λές καλά νομίζω. Αν κάποιος προσβάλει τον θεσμό, πώς μπορεί το πρόσωπο να το παραβλέψει; Δεν μπορείς να πεις τον πάκη πουλημένο τομάρι κλπ μπροστά του, και εκείνος να γελάει σαν χάνος και να λέει σιγά μωρέ οκ. Κάποιος άλλος θα βρεθεί να προστατεύσει τον θεσμό από τον πρόσωπο αν είναι ηλίθιο, γι'αυτό η προσβολή του ΠτΔ είναι είναι αυτεπάγγελτο, έτσι δεν είναι;

οπότε συζητάμε νομίζω αν έχει δίκιο ο μακρόν που ένοιωσε προσβολή ή όχι.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Μαλάκας με πτυχίο

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 21 Ιουν 2018, 11:08 βάζω και ένα πρόσφατο παράδειγμα τι κάνουν στην αμερική αυτή την εποχή για να πάρουμε θέση, ειναι σχετικό :)

Εικόνα
Λατρεύω τους δημοκρατικούς της Αμερικής.

Αντί να κρατάνε ταμπελάκια οι χολυγουντιανοί, ντύνονται όλοι στα μαύρα, στα κόκκινα κλπ

Εδώ έχουμε τους έντεχνους εκεί τους στρασάτους.

Sex Democracy & City. :lol:

Γουάου και πάλι γουάου λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ο Μακρόν ξοδεύει τον μήνα περισσότερα για κομμωτή και μέικαπ απ' ό,τι κοστίζει ολόκληρη η δημόσια εκπαίδευση του πιτσιρικά, αλλά περιμένει ότι η χολή και το κόμπλεξ που έβγαλε απέναντί του θα του διδάξει σημαντικά πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

hellegennes έγραψε: 21 Ιουν 2018, 13:33 Ο Μακρόν ξοδεύει τον μήνα περισσότερα για κομμωτή και μέικαπ απ' ό,τι κοστίζει ολόκληρη η δημόσια εκπαίδευση του πιτσιρικά, αλλά περιμένει ότι η χολή και το κόμπλεξ που έβγαλε απέναντί του θα του διδάξει σημαντικά πράγματα.
:lol:

Inb4 το γγαφειο της πγοεδγιας τα ξοδευει αυτα και οχι ο μανου σολειγ μας.
Η δημοκγατια κοστιζεί. Βιβ λε μακγονισμ
. :smt047
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

mec_ έγραψε: 20 Ιουν 2018, 17:47 Σε έγκυρες τοποθετήσεις σε τηλεόραση και ηλεκτρονικό τύπο, δεν έγινε κανένας ντόρος. Σχεδόν όλοι είναι με τον πρόεδρο, αλλά καποιοι έχουν κριτικάρει το επίμονα παιδαγωγικό του ύφος. Αλλά αυτό έχει πολύ σχετική σημασία. Οι Γάλλοι θεωρούν πολύ ενοχλητικό να κάνεις τον δάσκαλο στους άλλους (donneur de leçons), αλλά οι ίδιοι το κάνουν σαν λαός σε άλλους.
Θυμάμαι πριν χρόνια, ήμουν Γαλλία, à Paris, για διακοπές (προφανώς πριν την κρίση), μπαίνω σε μια πατισερί να πάρω μια τάρτα ή κάτι τέτοιο,
πάω στην υπάλληλο (μέτριο γκομενάκι), ζητάω με την μία το γλυκό που ήθελα (γιατί είχε και κόσμο),
γυρίζει και σε πολύ αυστηρό τόνο μου λέει "Bonjour!". :o
Σκάω αμήχανο χαμόγελο και ανταπαντώ και εγώ bonjour madame :) και μόνο τότε μου πρόσφερε αυτό που ζήτησα.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Καλα σου εκανε.
:D
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Προφανώς. :P
Tότε πρέπει να ήμουν κοντά στην ηλικία του πιτσιρικά εδώ στο βίδεο, που αυθαδίασε μπροστά στον Manu-Soleil.
Εντύπωση τότε δεν μου έκανε τόσο η διόρθωση προς τη συμπεριφορά μου, αλλά το αυστηρό ύφος της υπαλλήλου.
Διαφορά νοοτροπίας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”